Vilka gardiner ska man välja för ett kök med balkong: designerens tips

Vilka gardiner ska man välja för ett kök med balkong: designerens tips

Är du en lycklig ägare till köket med balkong? Grattis, för balkongen i köket – det är bara en gudstjänst! På det kan du och ordna ett mysigt rekreationsområde, där det är så trevligt att ha en kopp kaffe på sommaren och att utrusta ett extra vinterförråd för varor. Allt detta är mycket bra, men hur man dekorerar köksdörren – utgång till balkongen? Vilka gardiner för köket med balkongen är lämpligast? Många älskarinnor ställer sådana frågor.

Praktik i kombination med dekorativa - det huvudsakliga kravet på köksgardiner

Vilka gardiner ska man välja för köket med balkong så att de är både vackra och praktiska?

Vad är skillnaden mellan gardiner för balkongdörrar från konventionella

Först av allt, det faktum att de inte borde hindra oss från att komma in i balkongen och återvända tillbaka. Det bör ge för enkel öppning av dörren, att ingenting ska störa varken volymen en kappa över varken blinda sidan, ingen tung, förvirrad, “fötterna” och ligger på fjäderbollar golv. Kanten på dörrljusridån kan skadas utan svårighet, och du kan lägga på gardinen och fläcka på balkongen med en kopp kaffe och smörgåsar.

För många stilar, som utformningen av balkongen dörren passar romersk persienner

Romerska gardiner för köket med en balkong som passar perfekt i interiören av många stilar

I en lämplig miljö, tunga gardiner med en hård lambrequin

Vackert utformad utgång till balkongen kan vara gardiner med hård lambrequin

En egenskap hos balkongen gardiner är att nästan alltid bredvid det är ett fönster och de måste kombineras till en enda komposition. Å ena sidan är det inte lätt, eftersom fönstret används ofta för korta gardiner och dörrar hångla lång, och å andra sidan, är ett sådant arrangemang av gardiner en gudagåva för kreativa designlösningar – kombinera olika utrymmen för gardiner alternativen är verkligen oändliga!

1
2
2
2
3
blind för & # x43a
10
11
12
13
14
15
20
21
22
23
24
28
29
30
31
VLUU L210 / Samsung L210
33
38
39
40
41
43
6
7
8
9
16
17
18
19
25
27
34
35
36
37

Välj gardiner för köket med balkong – de bästa alternativen

  • En praktisk och modern version av gardiner till ett kök med balkong är vertikala persienner, i mitten av det kan strängt taget inte vara helt i mitten, utan i stället för fönsterkontakt och dörr. Att sprida sådana persienner med hjälp av en sladd, och det kan göras som en sidodörr, och nu kan du fritt gå till balkongen och sidorutan, öppnar tillgång till fönster till vatten krukväxter. Nackdelen med sådana gardiner är behovet att använda både för dörren och för fönstret samma höjd, det vill säga fönstret stängs helt, till själva golvet.
Persienner förlorar till konventionella gardiner i dekorativa, men i praktiken har de inte lika

En praktisk och modern version av gardiner till köket med balkong är vertikala persienner

  • Rullgardiner i den meningen är mer praktiska, eftersom de kan stänga fönstret bara till vindrutan, men dörren är i full höjd. Samla sådana gardiner dekorativa band eller speciella snören, som också kan vara “slå” omväxlande maritim stil kan det vara avsiktligt grov, tjocka garn, för högteknologisk stil – tunn nylonlina.
Rullgardins ursprungliga färg skyddar på ett säkert sätt mot solljus och låter det i begränsad mängd i köket

Rullgardiner för utgången till balkongen är väl skyddade mot överskott av solljus, utan att göra köket för dyster

  • Ändå kombineras den bästa lösningen för en köksbalkong gardinalternativ. Se hur original och ovanlig gardinerna ser ut, vilka är romerska på fönstret och den “japanska” panelen på dörren. Tyget tas för båda varianterna samma, för att inte störa den enhet av den sammansatta design också måste vara identiska och dekorativa element (kontrastpasspoal, kablar för att sänka ner och förspänning i riktning mot).
Ibland ger kombinationen av flera typer av gardiner ett oväntat attraktivt resultat

En kombinerad version av gardiner till köket med balkong kommer att ge atmosfären en unik orientalisk smak

  • Traditionella gardiner, som måste flyttas från varandra och fixeras med pinnar, kan göras genom att kombinera olika höjder: för att dörren ska välja lång och för fönstret – kort. Samtidigt är det möjligt att kombinera olika storlekar av gardiner genom att fästa klämmorna för båda halvorna i samma höjd.
Ett icke trivialt tillvägagångssätt - utformningen av fönstret och balkongdörren med gardiner av olika längder - löser både den praktiska och estetiska uppgiften

Traditionella gardiner, som måste flyttas och fastas med pinnar, kan göras genom att kombinera olika höjder: för att dörren ska välja lång och för fönstret – kort

  • Kombinera gardinerna för fönstret och dörren kan vara en enda lambrequin, som bör täcka hela längden på hela balkongen dörröppningen. Förutom att dölja corniceen perfekt, blir det ett slags ramverk för balkongardinerna. Glöm inte att lambrequin inte ska vara väldigt låg, annars kommer det att störa fritt öppnande av dörren!
Framgångsrikt matchad lambrequin kan fungera som en dekorativ accent i inredningen

Kombinera gardinerna till fönstret och dörren kan vara en enda lambrequin, vilken bör täcka hela längden på hela balkongöppningen

Vilka gardiner ska dekorera köket med balkong: designerens råd

  • Vilka tyger är mest föredragna för gardiner för kök med balkong? När det gäller miljövänlighet och hälsoeffekter är de bästa, utan tvekan naturliga tyger av chintz, bomull, linne. Men inte glömma att köks gardinerna utsätts för alltför hög fuktighet, fettdroppar och smuts, så av praktiska skäl, är det mer lämpligt att välja tyget med tillsatsen av syntetiska fibrer, som är lätt att tvätta och järn. Sådana tyger är helt drapade och är mycket mindre benägna att brinna ut i solen än en naturlig trasa utan föroreningar.
Noble fasthållning svart och vit panel gardiner blandas i denna eleganta inredning

Spektakulära svartvita paneldisiner till köket med balkong betonar hela miljöens elegans

  • Ritning för balkong balkong gardiner, välj den som kan mest noggrant betona den allmänna idén om interiören och under inga omständigheter bryta mot det. Om dina gardiner är monokrom kan de kombineras mycket framgångsrikt med färgade pinnar eller lambrequins.
Flödande gardiner av behagliga pastellfärger kommer aldrig att förlora sin relevans

Gardiner med mjuk lambrequin passar bäst för att skapa en romantisk atmosfär

  • Om du ställer in ett mål att stänga köket med ankomst till kvällen från nyfikna ögon, är det inte nödvändigt att gardinerna väljer överdrivet täta, tunga tyger. Det är underbart att dekorera köket, skydda det från nyfikna vyer och använda lätta, tunna material som visuellt kommer att expandera köksutrymmet och göra det lättare.
Om utsikten från utomstående inte stämmer med invånarna i lägenheten är det bättre att undvika tunga och täta gardiner i köksfönstret

Om du inte ställer in ett mål att stänga köket med ankomst till kvällen från nyfikna ögon, är det inte nödvändigt för gardinerna att välja överdrivna, täta tyger

  • Överbelasta inte gardiner med dekorativa element, annars kommer de att bli fantasifulla, smaklösa och mot bakgrunden kommer alla andra “höjdpunkter” av köksdesignen att bli osynliga.
Framgångsrikt matchade romerska persienner harmoniskt blandade med balkongen

Romerska gardiner för köket, kombinerat med balkong, kombinerat med balkongen, skapade en enda harmonisk komposition

decor

Leave a commentAdblock
detector