Vask: Et behageligt chok fra en kombination af skønhed og kvalitet

Vask: Et behageligt chok fra en kombination af skønhed og kvalitet

Vask: Et behageligt chok fra en kombination af skønhed og kvalitet

Eksklusive distributører af Rusland: Virksomheden "NorkPalm"

Adresse: Moskva, Rodnikovaya Str., 17, bldg. "A", side 1

Telefon: +7 (495) 272-88-88

Officiel hjemmeside: http://schock.ru/

Tysk producent af sanitetsartikler Schock har altid været berømt for den høje kvalitet af sine produkter og brugen af ​​innovative materialer af eget design. Virksomheden, der blev grundlagt i 1924 i løbet af de sidste 35 år, taber ikke kun sine ledende stillinger i sit segment, men overlever også sine konkurrenter med flere skridt. Desuden tjente den første Schock-skive, fremstillet af kunstig granit tilbage i 1979, som drivkraften for skabelsen af ​​sammensatte sanitetsartikler over hele verden. I dag bruger mere end 75% af producenterne teknologier, der er patenteret af et tysk selskab.

Interessant! Slottets motto er: "Overflader kan være forskellige, men deres kvalitet kan ikke være overfladisk."

Fordele ved Schock VVS

Selv en uvidende person i VVS kan notere attraktiviteten af ​​design og stilfulde former for Schock-skaller. Men prisen på produkter for mange virker virkelig chokerende. Lad os overveje mere detaljeret, end sådanne høje omkostninger ved velkendte tyske dræn er berettiget.

vask

Vask Schock - elegant og funktionelt

Prestationsegenskaber ved Schock-skaller:

 • Varme modstand - kan modstå temperaturer op til 280 ° C, de er ikke bange for kontakt med kogeplader og pander, for ikke at nævne kogende vand.
 • Høj styrke - innovative materialer af virksomhedens egen udvikling er 3 gange højere med hensyn til modstandsdygtighed mod naturlig granit. På dem er der ingen ridser og chips fra uforsigtig håndtering af redskaber og utilsigtet mekanisk skade.

Ekstremt test for styrke bestået!

 • Vandtæt effekt - Dråber af fugt og forurening absorberes ikke i materialet, må ikke forblive på drænens overflade og fjernes let med en regelmæssig svamp.
 • Fødevaresikkerhed - hygiejniske materialer og et patenteret antibakterielt beskyttelsessystem med sølvioner forhindrer multiplikation af skadelig mikroflora på skallets overflader.
 • Inertness for lugt - skålen udsender ikke nogen flygtige forbindelser og absorberer ikke smagsvarerne.
 • Persistens af farve - skaller brænder ikke ud i solen. Forlad ikke falmede spor fra varmt og absorber ikke pigmenterede pigmenter fra drikkevarer og produkter.

Til noten! Alle materialer til Schock dræn er fremstillet i deres egne fabrikker uden at involvere tredjepartsorganisationer, som gør det muligt at styre produktionsprocessen i alle faser.

Typer af dræn efter type installation

I en bred vifte af Schock kan du finde en model til ethvert køkken. Følgende typer af dræn kendetegnes ved metoden til montering af skåle:

 • Overhead - de mest almindelige og enkle designs, som giver mulighed for installation i en specielt lavet til størrelsen af ​​tankens udskæring i bordpladen. Montering af sinken på de klip, der følger med den valgte model. Mortisvask kan installeres oven på bordpladen lavet af træ, kunstig sten, MDF eller spånplader og desuden fastgjort med silikone.
shell

Overhead vask SOHO 60 Plus

Model Campus D-100 L

Montering på bordpladen - model Campus D-100 L

Vigtigt! Når det er monteret på en træoverflade, skal udskæringsledene behandles med vandfaste forbindelser, som forhindrer indtrængning af fugt og ødelæggelse af materialet.

 • Undertopper - vasken er installeret fra bunden af ​​bordpladen og fastgjort med fastgørelsesklemmer. Denne metode til installation gør det muligt at understrege skønheden i overfladematerialet og lette pleje af arbejdsområdet - rester af produkter og snavs akkumuleres ikke i leddene. De særlige Schock-skaller er, at de ikke behøver yderligere behandling til installation. Faktisk er forskellen mellem mortise og sub-modeller kun i forskellige typer fastgørelsesklemmer.
vask

Model GREENWICH 45 til montering under bordpladen

Vigtigt! Installation af denne type anbefales kun til vandtætte materialer - bordplader lavet af plastik, naturlig eller kunstig sten, glas.

 • På et niveau - for at gøre skallen til at virke som en monolit med en arbejdsflade, skubbes den ind i leddet. Modeller designet til en sådan installation skal have en flad kant rundt om vaskens hele omkreds. Montering af niveauet er ganske kompliceret for lægmand og anbefales kun til vandtæt bordplader, fx akryl, klumpe eller anden kunstig sten, så det er bedre at overlade denne proces til master.
montering

Princippet om installationsniveau med toppen

Til noten! På grund af fraværet af åbenlyse forskelle og led, er installationen flugter med bordplade vask anses for at være den bedste løsning i forhold til sundhed sikkerhed og æstetik af køkkenet design.

Hemmeligheden bag succes er de unikke materialer af Christadur og Cristalite

Til fremstilling af alle Schock dræn anvendes der kvartscrumb, som mines i Bayern. Det tjener som grundlag for at skabe unikke styrke- og skønhedsmaterialer, hvis opskrift er patenteret af virksomheden.

1

Cristalite - pålidelig og holdbar

Materialet er 80% kvarts - den mest holdbare komponent af granit (derfor er sådanne skaller ofte kaldet simpelthen granit). Som bindemiddelkomponent anvendes syntetiske acrylharpikser. Overfladen af ​​skaller af tekstur ligger tæt på natursten, men overgår det i styrke.

Med hensyn til farvevariationerne er specielle farvepigmenter ansvarlige for dette, takket være køberne mulighed for at vælge en vask, der passer til interiøret. De mest populære er nuancer af neutrale toner: beige, brun, grå.

farveskema

Farveområde af linjen Cristalite

For NEMO- og QUADRO-serien tilbydes produkter i lyse farver: blå, gul, pink, orange og grøn.

shell

Shell NEMO 50 "Mint"

Cristadur - innovativt premium materiale

Cristadur dræn adskiller sig fra de analoge modeller fra Crystalal mere tæt struktur og perfekt glat overflade, som afviser vand og snavs. Bunden af ​​skålen er forstærket med glasfiber, og det ydre lag indeholder organiske fibre, som øger styrken af ​​den beskyttende belægning. En flok komponenter bruger også højkvalitets akryl.

shell

Egenskaber af skaller fra materialet Cristadur

Sink Cristadurharakterny dyb monokrom farve med en lille flimrende glans, der fremhæver skønheden af ​​materialet og elegance i formularer. Den vigtigste farver linje opretholdt i beroligende neutrale farver, men WATERFALL GREENWICH modeller og har mulighed for at designe i rige røde tone (dette kan også samle op og vandhaner med farve plader).

række Cristadur dræn

Den grundlæggende farveskema af Cristadur synker

Tip! Hvis du er interesseret i den originale designer synker schock, vil firmaets officielle hjemmeside fortælle dig alle de nye genstande og interessante modeller, som du kan finde på salg.

Eksklusivt tilbehør til Schock dræn

Skallen er kun grundlaget for systemet udviklet af Schocks designere. Der er mange gode ekstraudstyr, der er designet til at dreje vasken til et mini-kompleks, som ved funktionalitet vil kunne give et professionelt udstyr til caféer og restauranter. Overvej de mest populære tilbehør - praktisk, økonomisk og simpelthen behageligt for øjet.

Blandere og batchere

For enhver Schock kan hente et sæt dræn i en mixer, der er perfekt i farve og design. Fittings kan være fremstillet af mat eller blank chrom, rustfrit stål, har en særlig foringsmateriale under granit chashi.Smesiteli forskellig form, højde, forskellige ændringer og strukturelle karakteristika.

Du kan vælge en model med disse funktioner:

 • Termisk føler med temperaturbegrænser.
 • Indtrækbar tud (bruserslange).
 • Selvrensende stråler.
 • Skift til jet eller brusemodus.
 • Drejningsvinklen er fra 110 til 360 grader.
 • Kontrolventil for at forhindre vandretur.
 • En separat konklusion og en speciel løftestang til drikkevand.
mixer

KARPO-D mixer med fleksibel tud

mixere

Blandere kan vælges nøjagtigt til vaskens farve og design

Også, komplet med en vask, kan du købe en stilfuld dispenser til sæbe eller vaskemiddel. Sådanne tilbehør er lavet af krom og rustfrit stål, designet til et volumen på 300-500 ml. De installeres på vasken ved siden af ​​mixeren i et specielt designet hul med en diameter på 35-50 mm (afhængigt af kapaciteten).

dispenser Schock Amur

Kompakt forkromet dispenser Schock Amur til 500 ml

doseringsapparat

I en stil med en mixer - Schock Sani dispenser til 300 ml

Effektive og praktiske tilføjelser

Et køkkenvask kan bruges ikke kun til vask og mad. Designtilbehør og tilbehør Schock, som kan købes til forskellige skiver, vil øge koge- og rengøringsprocessen betydeligt, spare plads og blive et spektakulært højdepunkt i køkkenindretningen. Selvfølgelig kan disse tilføjelser næppe kaldes det væsentlige, men glem ikke, at det er de små ting giver komfort og drej daglige madlavning i en kreativ proces fuld af inspiration og positive følelser.

 1. Colanders (kurve)

Ved hjælp af specielle overhead collanders, flytbare kurve eller bakker, vil det være meget mere bekvemt at vaske skåle, grøntsager / frugter eller afrimningsprodukter. Specielt designet til udformningen af ​​Schock-sinkforingen er lavet af hygiejnisk materiale - rustfrit stål af høj kvalitet. Designet giver flere huller, der eliminerer stagnation af vand, kan bruges og som en kolander. Der er også perforerede bakker og containere.

patch

Rustfrit ståldækslet ser stilfuldt ud, ikke kun på metalskallen

perforeret bakke

En aftagelig perforeret bakke vil være en fremragende assistent til behandling af produkter

 1. Skærebræt

For at spare plads i køkkenet kan du købe et skærebræt, der passer til vaskens størrelse. Den er monteret direkte på skålen selv eller en af ​​"vingerne", hvilket skaber en ekstra arbejdsflade. Schock boards er lavet af hærdet glas, bambus, plastik, gummi, bøg eller ahorn. De kan være enkelt- eller dobbeltsidet, derudover udstyret med perforeringer og en bekvem afløbsspor for væsken.

skærebræt

Skærebræt af farvet hærdet glas

bord

Et bord med perforeringer kan bruges som skæreoverflade eller tørring

 1. Vandbelysning

Ved hjælp af indbyggede LED lamper kan du skabe et fascinerende lysstykke og effekten af ​​bevægende vand i vasken - retningsstrålerne understreger adel og elegance af materialerne Cristadur og Cristalite. Installationen af ​​belysningen er skjult - der er ingen ledninger og kontakter, der vender udefra. Og du kan tænde dette lys med et let tryk på vasken.

skål

Metalliske skåle ser særligt imponerende ud med LED-baggrundsbelysning

shell

Håndvask med vandbelysning

 1. Opvarmede retter

Indbygget system Indutherm giver dig mulighed for at opvarme vaskevingen til 45-50 ° C. Dette tilbehør kan fungere som en accelereret tørring og bliver et hjem alternativ til kabinettet til opvarmning af retter, der anvendes i restauranter.

shell

Håndvask med oplyst og opvarmet fløj

 1. Dispouzery

For at undgå tilstopning af levnedsmiddelrester i skålen kan der installeres en speciel chopper, som vil flytte affaldet til et lavt lille. Enheden er monteret under afløbshullet og forbundet til kloakrøret, udstyret med en pneumatisk kontakt, et lydisoleringssystem og et filternet.

chopper

Fødevare shredder til bil vasker

vask

Hvordan dispouteren virker

Oversigt over Schock-kataloget for 2017 år

Design kloakkerSchock selv 40 gange blev tildelt forskellige priser, herunder priser fra ReddotDesignAward, der bekræfter, at udviklerne formåede at skabe den perfekte kombination af høj kvalitet og upåklagelig stil.

Nytår 2017

I løbet af det kommende år er virksomheden klar til at tilfredsstille sine kunder ved at udvide sortimentet af bilvask og tilbehør.

 1. 51 nuancer af grå

Fra februar 2017 vil 3 præmiere modeller af Christadur håndvaske i "sølvsten" farve fås til ordre: universal ETON 60D Lille, kompakt VERO 50 og capaciousETON 60D Large. Dybgrå farve er forbundet med hastighed, prestige og teknologi i højteknologisk stil, understreger det unikke præmiemateriale og passer godt sammen med moderne interiør i køkkenet.

bilvask

Grå og inexpressiv - det er ikke synonymt. Bevist af Schock designere

 1. Stilfuld Vintage

En elegant brun skygge med mousserende gnister af kobber og effekten af ​​en slidt overflade vil være et glimrende supplement til interiøret, hvor "antikken" regerer. Komplet med dræn, vi tilbyder tilbehør fra standardpoleret stål eller udsøgt kobber farve.

shell

Skaller i vintage stil fra katalog 2017

vask ETON 50D

Luksuriøs vask ETON 50D komplet med kobberbeslag

 1. Bright Mixers

Til kendskab til æstetisk perfekte billeder tilbyder Schock-designere SC-serien vandhaner, der er udstyret med bøsninger af samme materiale og i samme farve som sinken selv. En sådan tandem vil ikke gå ubemærket i noget køkken!

mixer

Mixer til vaskens farve - en lysende accent til dit køkken

Ledere af forbrugernes efterspørgsel

Udover nye farveløsninger er der i kataloget 2017 allerede produkter, der allerede har vundet forbrugernes sympati og deres forbedrede versioner med mere omfangsrige dimensioner eller indbyggede tilbehør:

 • ETON - den mest populære linje af skaller med lakoniske lige linjer, ergonomisk fløj og en eller flere skåle. Blev tildelt ReddotDesignAward i 2013. til stilfuldt design. Vaskerne kan udstyres med LED-belysning, et skærebræt, der bevæger sig langs siderne og hardware, både stål og kobber.
shell

Sink ETON 60 D med hjælpeskål og mobilt bord

 • CALYPSO - modeller til et minimalistisk køkken med smukke afrundede former. På trods af deres kompakte størrelse er de meget praktiske og funktionelle: Skålens dybde er 19,5 cm, og panelet er forsynet med åbninger til drikkevand eller en dispenser.
CALYPSO 45

Stilfuld og kompakt CALYPSO 45

 • GREENWICH - en anden serie til et minimalistisk design, kun med rektangulære skaller. Både mortise og stand-up installation af modeller er mulige. De har et specielt designet afløbsdesign, som giver nem pleje af skålen.
vask

GREENWICH 50 - praktisk vask til små køkkener

 • GRANDO - den originale linje af overhead-modeller, der er skabt til interiør i landets stil. De har en dyb skål (25 cm), en bred fløj og en reserveoverløb. De kan udfyldes med forskellige kolander, bakker til grøntsager og frugt, et mobilt bord.
vask

GRANDO 90 - nostalgi til Provence

 • HORIZONT-universelle modeller, som passer til enhver metode til installation. De kan have 1-3 skåle. Håndvaskerne er udstyret med en stor fløj til tørretumbler og redskaber. Der er et ekstra hul til installation af tilbehør, du kan færdiggøre bordet, bakken eller kolanderom.
 • LOTUS - praktiske modeller med fremragende ergonomi: en dyb hoved og ekstra lille skål, der er en bekvem fløj til tørring. Velegnet til hjørneinstallation. Det anbefales at købe et sæt praktisk kolandery og et aftageligt bord.
vask

HORIZONT 150 D med flere kapaciteter og ekstra tilbehør

vask

Kapacitet Lotus C-150

 • SIGNUS - dræn med en drejevinge og et originalt aftageligt overløbspanel. Velegnet til installation både på og under bordet. På siderne kan du vedhæfte et mobilt bord af hærdet glas, specielt designet til vask og design af sinken. Leveres komplet med rustfrit stål, kan du desuden købe en dispenser, bakker, belysningssystem.
vask

Signus D-150 med to skåle, en kolander og et skærebræt

 • SOHO - kompakte skiver er velegnede til installation af gulvbelægninger og gulvbelægninger. Afhængig af størrelsen kan den have en firkantet eller rektangulær form, kun udstyres med hovedkapaciteten eller med en ekstra skål.
vask

SOHON 150 med ekstra skål

 • WATERFALL - elegante modeller med et lyst design til luksuriøse moderne køkkener. Velegnet til enhver form for installation. Vaskerier har huller til en dispenser eller en drikkevandskranke og en bred fløj med en skråning til dræning af fugt. Det komplette sæt indeholder et skærebræt af hærdet glas, en sifon med mulighed for at forbinde til en vaskemaskine, en opvaskemaskine.
vask

WATERFALL 60D - lys og funktionel

 • NEMO - rummelige kvadratiske og rektangulære håndvaske med en standarddybde på 18 cm er velegnet til montering på og under bordpladen. Der er en bred piedestal til dispenseren eller andet tilbehør, og når den er udstyret med en coander og et mobilt bord, kan skålen let omdannes til en skæreoverflade. Ud over de grundlæggende farver kan du hente en håndvask med lys skygge - pink, orange, blå - og en mixer i sættet.
vaske Nemov

Kompakt vask Nemo i designer farve Ocean

Tip! Med en komplet liste over sortimentet af Schock-håndvaske kan deres dimensioner, tilbehør og farveopløsning findes på firmaets officielle hjemmeside eller de officielle forhandlers ressourcer.

Video om emnet: Produktion af Schock-skaller

Som du kan se, er de høje omkostninger ved Schock-skiver retfærdiggjort af deres upåklagelige kvalitet og skønhed. En sådan skal tjener trofast i mere end et år, og dets stilfulde og funktionelle design bliver en ægte udsmykning af køkkenindretningen. Men det er vigtigt ikke bare at beslutte om køb, men også korrekt installere en vask uden huller, tydelige led og andre fejl. For ikke at forkæle det renoverede køkkenbords spektakulære udseende ved uhensigtsmæssig redigering - overlade denne proces til professionelle mestere.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map