Tekasinker lavet af rustfrit stål og kunstig granit - traditioner og innovationer

Tekasinker lavet af rustfrit stål og kunstig granit – traditioner og innovationer

Tekasinker lavet af rustfrit stål og kunstig granit - traditioner og innovationer

Telefon: 8 (495) 64 500 64

Telefonen til det officielle servicecenter: 8-800-2-500-501

Officiel hjemmeside: http://www.tekaindustrial.com/en

Find den nærmeste Teka butik: http://www.tekaindustrial.com/en/wheretobuy

Den næste "helt" af vores cyklus med køkkenvask er hygiejne- og tekniske enheder af Teka-varemærket. En stor international union af Tekagroup producerer en række produkter til forskellige formål til brug i hjemmet og i industrien. Særligt populært blandt forbrugere er Teki dræn.

Om TekaGroup

TekaGroup tæller sin officielle stamtavle siden 1924, selvom selskabets rødder fører tilbage til Tyskland i det 19. århundrede. I dag forener virksomheden virksomhedskapitalen i Schweiz, Tyskland, Spanien, Holland og Norge. Industrikoncernen har 57 datterselskaber, 25 store moderne fabrikker i Europa, Asien og Sydamerika, egne design- og forskningscentre. Produkterne præsenteres på markederne i 116 lande i verden og er ikke begrænset til Teka-mærket alene. Selvfølgelig er mange læsere bekendt med den berømte Kuppersbusch-køkkenteknik, dette er blot en af ​​TekaGroups mange aktiviteter.

TekaGroup

TekaGroup er en af ​​de anerkendte verdensledere inden for produktion af køkkenapparater generelt og især sanitetsartikler

kortet

Teka sanitetsartikler til køkkenet er velkendt ikke kun i Europa, kvalitetsprodukter finder taknemmelige købere i 116 lande i verden

Egenskaber ved levering af udstyr til lokale markeder

For hvert af de lande, hvor Teka-produkter er repræsenteret, udgør virksomheden sit eget produktsortiment under hensyntagen til markedets, logistikens, købekraftens egenskaber.

Sortimentet på "Russisk" websted er begrænset til det internationale katalog og refererer til lagerprogrammet og kan hurtigt sendes til forhandlere. En "down-down" liste over udstyr til det lokale marked betyder ikke, at købere ikke kan bestille modellen fra det globale katalog. Denne mulighed tilbydes af mange forhandlere, kun varerne skal vente og betale lidt mere end for den analoge beregnet til det lokale marked.

For hvert af CIS-landene findes der et sortiment af sanitære og andet udstyr. Ved at klikke på en af ​​ovenstående links kan du finde overgangen til de regionale versioner af TekaGroup-webstedet øverst på siden er et klikbart flag, der angiver landet.

sanitær teknik

Samlingen af ​​sanitetsartikler fra Tek-firmaet indeholder hundredvis af moderne modeller af skiver, deres varianter og tilbehør til dem. Desværre omfatter lagerprogrammet for det russiske marked kun en del af denne mangfoldighed. Modeller, der ikke er inkluderet i RU kataloget, som denne COMPACTLUX glaskeramisk vask med en integreret sensor induktions komfur, kan købes hos nogle af selskabets forhandlere på forespørgsel

Anvendte materialer

Vi vil tildele et særskilt afsnit til de materialer, der bruges til at lave Teka køkkenvaske. Blandt dem er der både kendte og originale:

1

Rustfrit stål

Rustfrit stål er et traditionelt billigt praktisk materiale til køkkenrør. Rustfrit stål er ideel med hensyn til hygiejne, ekstremt holdbar, termo- og kemisk resistent, meget holdbar. Har ikke noget alternativ, når man arrangerer professionelle køkkener, det er godt for hjemmet. Stålskallen kan ikke brydes, kun en lille knast vil fremgå af en stærk indvirkning på den. Hvis overfladen er ridset, kan den oprindelige udseende genoprettes ved slibning. Rustfri dræn Teka kan have tre typer overflade: poleret, mat og mikro tekstur.

Theca skaller

Rustfrit Teka dræn kan have forskellige teksturer

Tegranit Plus

Tegranit Plus er et kompositmateriale, der består af fine granitchips (partikelstørrelse 0,03-0,08 mm) i tre fjerdedele og en fjerdedel af et akrylbindemiddel med farvestofadditiver, der giver et bredt udvalg af nuancer. Overfladen af ​​sten til berøring er meget varmere end metalet, der er næsten ingen mærkbar snavs og pletter. Tegranit Plus er i udseende og egenskaber generelt lignet andre producenters kunstige sten, men det bør noteres sin specielle styrke, varmebestandighed (280 ºC) og høj slidstyrke sammenlignet med billigere produkter fra konkurrenter.

Kunstig granit er selvfølgelig ikke så stærk som stål, men det er ikke let at beskadige det. Ved omhyggelig håndtering vil varmeriet vare i mange årtier. Vasker fra Tegranit Plus har høj vedligeholdelighed: Ridser og små chips, hvis de forekommer, kan jorden og poleret, kan store defekter fjernes ved hjælp af specielle reparationsforbindelser.

Tegranit Plus farver

Farverne Tegranit Plus, der tilbydes i hovedprogrammet for det russiske marked

Ved pleje af overfladen udføres ved hjælp af sædvanlige rengøringsmidler, kan calciumindskuddet fra det hårde vand fjernes med bordeddike eller fortyndes i vand med citronsyre.

Nanogranit

Nanogranit er en anden sammensætning bestående af to tredjedele af meget små (0,03 mm) stenchips, 1/6 akrylharpikser og samme mængde farvet pasta. Mens Nanogranit har de samme fordele som Tegranit Plus, har den yderligere fordele. På grund af produktionsteknologiens lille aggregat og egenskaber er kunststenen meget tæt og overfladen er ekstremt glat.

Skal af teak fra nanogranit har snavsafvisende egenskaber, de er nemme at holde rene. En stor del af farvestoffet giver materialet en saftig, mættet farve. Nanogranitten har en anden bemærkelsesværdig egenskab: sammensætningen af ​​kompositmaterialet indeholder en række forbedringer af karakteristika for indholdsstoffernes materiale, blandt dem - sølvioner. Dette giver også VVS af nanogranit antibakterielle egenskaber.

rengøring

Det er lettere at passe på en nanogranit end for enhver anden form for belægning, overfladen selv afviser snavs

Desværre er produkterne fra TEKa fra nanogranit ikke inkluderet i det russiske markeds lagerprogram. De er dyre, så du kan kun købe dem på bestilling.

Hærdet glas

Glas - dette er en proprietær "chip" i selskabet, få mennesker producerer stadig sådanne sanitære apparater til køkkenet. Det er sandt, at kun den øverste del af Teka-sinken er lavet af glas, der ligger over bordpladen. Basen til glas og skål er lavet af rustfrit stål.

Glaset er hærdet, hvilket sikrer sin høj styrke. Uheldet faldt ud af tørretumblerpladen, selv et stort, hærdet glas vil ikke brydes. Men det er alligevel umuligt at nævne det helt ubrydeligt: ​​hvis du svinger med en hammer med en sving eller noget som en hærdet glasoverflade, vil det helt sikkert bryde. Samtidig opdeles det i mange små fragmenter uden at forårsage traume til en person. For professionelle køkkener er glas ikke egnet, men for ryddelige ejere er en god mulighed.

hærdet glas

Tørret glas - et nyt materiale til køkkenrør, meget spektakulært. Teka Company er førende inden for produktion af glasvasker

Installationsmetode

Udformningen og udseendet af køkkenrør er stort set bestemt af installationsteknologien. Afhængigt af installationsmetoden er virksomhedens produkter opdelt i følgende typer:

overliggende

Er installeret direkte på bundskabene, har en fuld bredde på 60 cm, er kun lavet af rustfrit stål. Skabets dimensioner skal nøjagtigt svare til dimensionerne af vasken. Tæppet på dette sted er ikke installeret, den overliggende vask erstatter den.

Overhead modeller kan bruges til både hjem og professionelle køkkener. I RUC-kataloget er skallerne ikke repræsenteret, på trods af at der er mange af dem i det internationale program. Det europæiske selskab har ikke travlt med at konkurrere på det russiske marked med indenlandske og asiatiske producenter, der tilbyder billigere produkter af denne type.

Mortise på bordpladen

Mortise på bordpladen (desktop installation) - den mest almindelige type, installeret i moderne hjem køkkener. I bordpladen skæres der et hul i, hvor en vask er indsat. Kanten hviler på arbejdsfladen. Populariteten af ​​sådanne modeller skyldes den nemme installation og evnen til at bruge enhver form for bordplader, herunder billig lamineret spånplader.

Hullet under vasken kan skæres af dig selv. Størrelsen af ​​det nederste kabinet spiller ikke stor rolle, det vigtigste er, at skålen er anbragt i den, og "vingen" (sideplattform, tørring) kan placeres over det tilstødende skab. De fleste modeller med en "vinge", designet til montering i et rektangulært skab - reversibel. Det betyder, at de kan placeres på en sådan måde, at "vingen" er til venstre eller til højre.

Video: Installation af Teka vægmonteret skive i 10 minutter

Mortise niveau med bordplade

Sådanne modeller er en skål med en lille side, nogle gange med en "vinge." I bordpladen er sporet malet, så den flade side af vasken kan installeres i samme plan som arbejdsfladen.

Løsningen er meget bekvem, små snavs og spildt vand fra bordpladerne kan let børstes lige ind i skålen. Det er dog ikke let at vælge en møllet rille til en sådan vask, krydset forbliver synligt, så det skal gøres perfekt. Sådan arbejde kan udføres på en god maskine i produktion eller i marken med en skabelon og en professionel router. Det er sværere at montere flushen med bordpladen end at installere en conch skal, forseglingen af ​​skålen kræver særlig pleje.

Modeller, flush med flush, er det ønskeligt at kombinere med ikke-bange for fugt bordplader lavet af naturlige eller kunstige sten, herunder akryl. Det er tilladt at installere drænene og skylles med bordplader af lamineret spånplader, men husk at spånpladen har en meget lav vandmodstand. Den mindste fejl i installationen - tætningen af ​​arbejdsfladen og fælgen vil blive brudt, vandet falder ind i spånpladen, og det vil svulme.

Video: Teknologien til installation af et vaskniveau med bordplade

Mortise under bordpladen

Løs under bordpladen (under gulvinstallation). Strukturelt ligner dem der er installeret i niveau med toppen, repræsenterer koppen uden "wing" lidt under bortikom.Ustanavlivaetsya arbejdsflade under foruddefineret huller, som nøjagtigt skal matche de indre konturer af skålen. Vasken er fast nedenunder til bordpladen med specielle skruer gennem fælgen, samlingen er forseglet. Kanterne (enderne) af åbningerne i bordpladen er åbne samtidig med, at der kommer vand på dem. Derfor bør bordpladen være vandtæt og stærk nok til at holde fastgørelsen af ​​vasken suspenderet fra bunden. Egnet akryl bordplade, sten, naturlig eller kunstig. Naturligvis behandles disse materialer kun i produktionen.

Indsæt en lignende skal under bordpladen fra spånpladen på samme måde som i en stenplade, det virker ikke, spånpladen bliver ubeskyttet. Det er dog muligt at indsætte bordpladen under plastikdækslet, idet spånpladen fjernes under skærmen, men forlader laminatet. For at gøre dette meget omhyggeligt lave et hul, vælge en slids til udvendige dimensioner underskabene installation vask og indsætte det i en epoxyharpiks, forseglingssøm sanitetssilikone. Denne filigree arbejde og ikke engang alle erfarne snedker er i stand til at klare det.

Videoinstruktion: installation af mortise under vaskens bordplade

Bemærk, at drænene, der er indlejret under bordpladen, er relativt billige, men deres installation er ikke særlig dyrt, uanset teknologien.

Thek's afløbssystemer

Alle blommer til Sanitaryware Teka er udstyret med overløb, der udelukker oversvømmelsen af ​​rummet, hvis ejerne lukker bundventilen, glemte at slukke for vandet. Der er tre typer bundventiler, der dækker drænet fra skålen:

 • Manuel trykbundsventil.
bundventil

For at lukke manuel bundventil, skal du trykke den fra toppen, åbne - trække op

 • Halvautomatisk bundventil. Dens plus er, at du kan åbne / lukke ventilen med et roterende håndtag, der er bekvemt placeret på siden af ​​vasken, på niveauet af bordpladen. Du behøver ikke at slippe hånden ud i det beskidte vand og tage pladerne ud, hvis vasken er fyldt med redskaber.
vask

Vask til vask med to skåle og overløb. I den viste model er en af ​​bundventiler trykket, og den anden er halvautomatisk. Drejegrebet, der er placeret på bordets niveau, styrer den semiautomatiske ventil via et kabel

 • Automatisk ventil - Ligner en halvautomatisk, men er ikke et håndtag, men en knap. Behøver ikke at dreje, tryk bare på.
bundventil

Kontrol af bundventilen er ofte placeret overfor mixeren, tættere på kanten af ​​bordpladen

Oversigt over Teka-modeller fra lagerprogrammet

Vi besluttede ikke at "svinge" til et komplet og meget omfattende internationalt katalog, men at begrænse os til modeller præsenteret på en regional hjemmeside for Rusland. Men selv en begrænset liste over modeller til det lokale marked er stor nok til at vælge den rigtige. Overvej en række produkter, der kombinerer produkter af forskellig størrelse, men med et lignende design:

Rustfrit stål bordpladevask

Budgetmodeller

 • Prinsesse

Billig køkken VVS i stål med en tykkelse på 0,6-0,8 mm. Reversible, udstyret med en trykbøsningsventil. Stivhed i konstruktionen giver relief ribben.

vask

Prinsesse 580.500 1B, overordnede dimensioner - 580x500 mm, designet til installation i en kabinebredde på mindst 45 cm

vask

Prinsesse 800.500, størrelserne - 800х500, bundkassen fra 60 bredde

 • klassisk

En serie budgetskaller af traditionelt design. Alle fem modeller af Classic serien er rektangulære, tykkelsen af ​​stål er 0,8 mm. Overfladen er poleret eller mikrostruktureret. Bundventiler trykkes manuelt. Omvendt, stedet for montering af mixeren er tilvejebragt på begge sider, men hullet skal skæres. Kan bruges sammen med en vægmonteret mixer.

vask

Klassisk 1½B 1D, dimensioner - 1000х500 mm, skab fra 80 cm bredt

vask

Classic 80 2B, størrelserne - 800х500, en sag fra 80

vask

Classic 1B 1D, størrelserne - 860х500, et tilfælde fra 50

vask

Classic 1½B, dimensioner - 650x500, skab fra 65

vask

Classic 1B, størrelserne - 650х500, en sag fra 50

 • Universo

En anden budgetserie, lavet i traditionel stil. KøkkenvaskerUniverso rektangulær, tykkelsen af ​​stål er 0,7 mm. Overfladepoleret, matt eller mikro tekstur. Bundventiler trykkes manuelt. Reversible, kan bruges med en vægmonteret eller vaskemonteret mixer.

vask

Universo 79 1B 1D, dimensioner - 790x500 mm, skab fra 45 cm

vask

Universo 1 1/2 B, dimensioner - 650x500, skab fra 60

vask

Universo 79 2B, størrelserne - 790х500, en sag fra 80

vask

Universo 116.50 2B 1D, størrelserne - 1160х500, en sag fra 80

 • Stylo og DR

Budget kompakte køkkenvaske af poleret rustfrit stål med en tykkelse på 0,6 (DR) og 0,7 mm (Stylo). Traditionelt design, afrundede konturer. Alle tre modeller af Stylo er tilgængelige i polering og med en mikrostruktur kan håndvasken også købes i matt finish. Udstyrsstandard: Overløb (hvis der kun er to skåle i en af ​​dem), trykket bundventil. Skålens størrelse er ret stor, vask og kogning i stålvasker er praktisk.

vask

Stylo 1B, dimensioner - 465h485 mm, skab fra 45 cm

vask

Stylo 1B 1D, størrelserne - 830х485, en sag fra 45

vask

Stylo2B, størrelserne - 828х485, en sag fra 90

vask

DR 77 1B 1D, dimensioner - 770x500, skab fra 45

 • Centroval

Kompakt rund vask til et lille køkken, hvor der ikke er plads til en stor vask. Uden "vingen", bag skålen er der kun et lille område til montering af mixeren. Et trykhul er kun forudset fra den modsatte side, en vægmonteret mixer kan bruges med vasken. Stål 0,8 mm, matt, poleret og mikrostruktureret version tilgængelig. Trykbehandlet bundventil.

vask

Centroval, diameter 510 mm, skab fra 45 cm

Modeller af mellemniveau

 • VITAE

En og en halv meter vask "uden dikkedarer" med en lang fløj lavet af 0,8 mm stål. Ikke reversibel, tilgængelig i venstre og højre version, der er et hul til mixeren.

vask

VITAE 60 B, dimensioner - 1000х500 mm, skab fra 60 cm

 • Vinkel 2B

Vinkelskive af ikke-standard L-form. Skallen er beregnet til montering i ikke-standard L-formet hjørneskab, hvis bredde diagonalt skal være mindst 90 cm. Symmetrisk har to store fuld størrelse kop og pad med et sted under mixer derimellem. Overløbet er kun på en af ​​de to skåle, på begge tryk bundventiler er installeret.

vask

Vinkel 2B, vinklet til montering i et L-formet kabinet med en diagonal bredde på mindst 90 cm, overordnede dimensioner - 830x830 mm

 • Stena

En serie på seks modeller, men kun tre af dem er designet til desktop installation. Fremstillet af poleret eller mikrostruktureret rustfrit stål 0,7 mm tykt. Designet er lakonisk. Stena er delvist stylet til professionelt køkkenudstyr af høj kvalitet, men i modsætning til den professionelle er det ikke et fragtbrev, men går ned på bordpladen.

TekaStena dræn har forbedret funktionalitet og er designet til dem, der er tilbøjelige til at lave mad. Dette fremgår af formen af ​​en temmelig stor "fløj", der er designet til nem montering af skærebrættet og tilgængeligheden af ​​en aftagelig kolander til yderligere skåle. Bundventilen er halvautomatisk. Rektangulær VVS er reversibel.

vask

Stena 45 E, dimensioner - 800x500 mm, længden af ​​hjørnet trapezformet kabinet er mindst 90 cm, når den er installeret i et direkte skab er det nok 45 cm

vask

Stena 45-B 1B 1D, dimensioner - 860х500, skab fra 45

vask

Stena 50-B 1B 1D, dimensioner - 860х500, skab fra 50

Top modeller

Stilformede stilfulde skiver af poleret stål med tykkelsen på 0,9 mm øget komfort og funktionalitet. På grund af designfunktionerne er det umuligt at gøre dem reversible, der er venstre og højre varianter. Dyb og bred skål placeret så tæt som muligt på den person bag det er en bred og bekvem hylde, hvor, hvis det ønskes, kan placeres rengøringsmidler, svampe, håndklæder og andre små ting, der er til stede på ethvert køkken. På siden af ​​mixeren er der et trykhåndtag til vaskemiddelet og en kontrolknap til den automatiske bundventil.

Ud over ventilventilen, en bekvem grillvask og en dispenser til flydende sæbe, indeholder hver model en plastkolander. ModelsTekaFrame kombinerer mulighederne for professionel VVS, høj komfort og finjusteret minimal design. Ideel til high-end interiør i den fashionable stil hi-tech.

vask

Frame1BPlus, størrelserne - 595х510 mm, en sag fra 60 cm

vask

Frame1 1 / 2B, størrelserne - 595х510, en sag fra 60

vask

Frame1B 1DPlus, størrelserne - 970х510, en sag fra 60

Flush-mounted rustfri stål skiver

 • BEF

En serie af kompakte, holdbare skålvaske af 0,9 mm tykt stål med trykbøsningsventil.

vask

BEF 15.38 F, dimensioner - 201x426 mm, skab fra 30 cm

vask

BEF 34.38 F, størrelserne - 386х426, en sag fra 40

vask

BEF 52.38 FPlus, størrelserne - 566х520, en sag fra 60

 • Stena

Allerede bekendt med den indfødte bordpladevasker serie, hvorfra tre modeller installeres flush med bordpladen. Formularen, forbedret funktionalitet og stramt design gentager de ovenstående diskussions muligheder. Forskellen er kun i konstruktionen af ​​fælgen og metoden til installation. I modsætning til de fleste installerede flush med køkkenplader køkkenvaske, har side platforme ("vinger"). Halvautomatisk bundventil indeholder kittet en rustfri stålkalender for en ekstra skål.

vask

Stena 50-BF 1B 1D, dimensioner - 864h504 mm, skab fra 90 cm

vask

Stena 60-BF 1½B 1D, dimensioner - 984x504, skab fra 100

vask

Stena 45-EF 1B 1D, dimensioner - 804х504, længden af ​​diagonalen af ​​den vinklede trapezformede eller bredden af ​​det direkte skab er ikke mindre end 90 cm

Mortise skiver af rustfrit stål

BE og BELINE- en række tykke millimetriske rustfrit stålplader monteret under bordpladen. Skallens ydre dimensioner er små, men de store dimensions interne dimensioner giver dig mulighed for at vaske store retter uden problemer og tilberede med lethed. Bundventiltryk eller automatisk (for Linea), skal kontrolknappen udføres til overfladen af ​​bordpladen.

vask

BE 390, dimensioner - diameter 450 mm, skab fra 45 cm

vask

BE 34.40.20 PLUS, størrelserne - 367х427, et tilfælde fra 45

vask

BE 40.40.20 PLUS, størrelserne - 435х435, en sag fra 45

vask

BELINA 34,40 R15, dimensioner - 380x440, skab fra 40

vask

BELINE 40,40 R15, dimensioner - 440x440, skab fra 50

vask

BELINE 50,40 R15, størrelserne - 540х440, en sag fra 60

Mortise skiver fra kunstig sten desktop montering

 • Simpla 45 TG

En enkel, men behagelig og ret stor reversibel vask. Yderligere mikroskål på "vingen" gør det mere bekvemt at forberede og skære produkterne på skærebrættet installeret på skålstedet. Nederste ventiltryk. Tilgængelige farver: hvid, sand, kulstof og sort metallisk.

vask

Simpla 45 TG, dimensioner - 860x500 mm, skab fra 45 cm

 • Centroval 45 B-TG

Kompakt vask i form af en cirkel til et lille køkken, hvor der ikke er plads til en stor vask. Farver: hvid, sand, topas og kulstof. Tykkelsen af ​​stenen er 9 mm. Halvautomatisk bundventil.

vask

Centroval 45 B-TG, diameter 510, skab fra 45

 • Cara 45B TG

Traditionel køkkenvask lavet af 9 mm sten med "vinge", reversibel, halvautomatisk bundventil, mikroskål. Fås i farver: hvid, sand, topas, kulstof og sort metallisk.

vask

Cara 45B TG, størrelserne - 795х500, en sag fra 45

 • Kea

En række sten vasker med en tykkelse på 9,5 mm med en "vinge." De er rektangulære, lavet i en minimalistisk stil. Bredden er kun 435 mm, vasken kan installeres på en ikke-standard smal bordplade. Reversibel, tryksatt bundventil. Farver: hvid, sand og kulstof.

vask

Kea 45 B-TG, dimensioner - 860h435 mm, skab fra 45 cm

vask

Kea 60 B-TG, størrelserne - 860х435, en sag fra 60

 • Cabrera 45B TG

Relativ kompakt vask af kunstig sten 10,5 mm tykk med en "vinge", reversibel, overløb i en mikrochip, halvautomatisk bundventil. Den tilbydes i farver: sand, topas, antracit.

vask

Cabrera 45B TG, dimensioner - 680x460 mm, skab fra 45 cm

 • Texina 45E TG

Hjørnesink til et trapezformet eller rektangulært skab, tykkelsen af ​​stenen er 10 mm. Semi-automatisk ventil. Leveres med rustfrit stål rustfrit stål til en ekstra skål. Farver: sand, topas, antracit.

vask

Texina 45E TG, overordnede dimensioner - 800x500 mm, trapezformet kabinet med diagonal bredde ikke mindre end 90 cm

 • Gloria

En serie håndvaske af minimalistisk design lavet af 10 mm kunstig granit med en "vinge" -platform, perfekt tilpasset til arbejde med skærebræt. Overløbet placeres i en skål eller en mikroskål, hvis det er muligt, en trykbundsventil. Bag skålen er der en bekvem platform til at installere en mixer og placere vaskemidler. Skaller er ikke reversible og er kun tilgængelige i venstre version (venstre "vinge"). Farver: vanilje, sand, kulstof, chokolade.

vask

GloriaB-STG, størrelserne - 680х500 mm, en sag fra 40 cm

vask

GloriaB-TG, størrelserne - 780х500, en sag fra 40

 • Astral

En række vasker (3 modeller, 7 farvevarianter) fremstillet af kunstig granit med en tykkelse på 10 mm. Designet af produkterne er diskret, de omhyggeligt udarbejdede strenge rektangulære former hersker. TekaAstral sink vil harmonisk passe ind i det indre af enhver stil, men det vil være særligt effektivt i et moderne minimalistisk miljø.

Serien omfatter modeller designet til installation i et rektangulært eller trapezformet (hjørne) skab. Indbyggede håndvaske, mørtel på bordpladen har overløb på alle skåle, færdige eller planlagte åbninger til mixeren. Bundventilen er halvautomatisk. Farver at vælge imellem er beige sand, vanille, topas, kvarts, kulstof, chokolade og sort metallisk.

vask

Astral 45BTG, de overordnede dimensioner - 650h500 mm, er beregnet til installation i en kabinebredde på mindst 45 cm

vask

Astral 60 B-TG, størrelserne - 780х500, bundkassen fra 60 bredde

vask

Astral 80 E-TG, til hjørneinstallation i et trapezformet kabinet med en diagonal bredde på mindst 90 cm, er de overordnede dimensioner 1002x500 mm. Hjørne skaller er ikke reversible

 • Perla 45BTG

"Winged" sink lavet af sten 10,8 mm tykt med en original afrundet form. Reversibel, tryksatt bundventil. Farver: sand, topas og sort metallisk. Skallen i sort farve er udstyret med en halvautomatisk ventil.

vask

Perla 45BTG, dimensioner - 790x500 mm, nederste kabinet fra 45 cm brede

 • Menorca 60 S-TG

En enkelt vask uden en "vinge", men med en stor skål (513x358 mm) og mellemdybde (180 mm), hvor du nemt kan vaske en 10 liter kasserolle eller en kraftig vandmelon. Tykkelsen af ​​stenen er 11 mm, semiautomatisk bundventil. Farver: vanilje, sand, kulstof, sort metallisk.

vask

Menorca 60 S-TG, størrelserne - 570х510 mm, bundkassen fra 60 cm

Mortisvaske af kunststensunderbygning

Radea - den eneste serie af dræn lavet af kunstig granit understation installation fra lagerprogrammet i Rusland. Skaller uden en fløj, tykkelsen af ​​stenen er 10 mm. Bredden på kun 430 mm kan installeres på den indsnævrede bordplade. Men skålens størrelse er ikke mindre end på standardskiver. Tryk bundventil. Farver: vanilje, sand, kulstof.

vask

Radea 490/370 TG, størrelserne - 550х430 mm, bundkassen fra 60 cm

vask

Radea 550/370 TG, størrelserne - 550х430, en sag fra 60

Vasker fra hærdet glas

Glas vask Teka- eksklusive i design, udseende, kvalitet og godt arrangeret tsene.Pri arbejdslampe glaspaneler ser meget imponerende, spille refleksioner og blænding på en vandret flade og spektrale modulationer på facetslebne kromkah.Pri alle fordelene fra en VVS der er ulemper: Hærdet glas er stærkt, men kræver stadig omhyggelig håndtering. Hertil kommer, et glas vask er nødvendig for at holde rent, fordi, som det på skærmen moderne smartphone, snavs på en blank overflade fanger glaza.Steklyannye model perfekt i harmoni med dyre møbler i et moderne interiør.

 • Lux 1B 1D 78

"Winged" vask af mellemstore traditionelle layout. Fra det polerede facetterede 8 mm hærdet glas med matelementer er kun toppladen lavet, bunden og skålen er fremstillet af millimetrisk poleret rustfrit stål. Ikke reversibel, du kan købe modeller med venstre eller højre "vinge" arrangement. Semi-automatisk bundventil. Glaset kan males sort eller hvidt.

vask

Lux 1B 1D 78 med sort glas, dimensioner - 780х510 mm, bundskab fra 45 cm

vask

Lux 1B 1D 78 med hvidt glas, dimensioner - 780х510, skab fra 45

 • I-Sink 95 DX fra den øverste samling af Ethos

"Smart" vask, et sæt elektronisk termostat mixer og berøringspanelet, hvorigennem man kan vælge de ønskede tilstand tud vand trykniveauer 5 og 17 graduations temperatur. Processoren giver dig mulighed for at lave individuelle indstillinger i hukommelsen. Bundventilen er automatisk. Toppanelet er lavet af sort hærdet glas med facetteret kant, bunden og skålen er poleret rustfrit stål. I-Sink - eksklusiv VVS til sikrede lyudey.Razmer lille skål, i gode huse at rense retter bekymrer opvaskemaskine, vask og skylles briller bøhmisk krystal og artiskokker.

shell

I-Sink 95 DX, størrelserne - 950х520 mm, bundkassen fra 50 cm

Videoanmeldelse: WashTekaI-SINK 95 DX

Modellen med en termostatisk mixer, sensorflowjustering og vandtemperatur er den mest avancerede type køkkenrør til dag.

Sink tilbehør og blandere Teka

Til mange modeller af Teke dræn kan du bestille ekstra tilbehør, der gør arbejdet i køkkenet mere behageligt. Disse er stål- og plastgitter-collanders, kurve, skærebræt, multitrailere, sorteringssystemer.

Teka

Professionel teka Teka giver dig mulighed for hurtigt og pænt at hugge eller grille alle grøntsager. Når det ikke er nødvendigt, er det snoet i et rør og optager ikke noget lagerplads

Tilbehør i form og størrelse svarer til dimensionerne af dræn og er ikke universelle, for forskellige modeller er der muligheder.

tilbehør

Tilbehør tilbydes til Teka dræn

Vi tilbyder også en bortskaffelsesanordning (affaldshåndterer), som indeholder et højdepunkt på siden eller bordpladen. Det griner perfekt grønt rengøring, kødbeskæring og endda små knogler, hvilket gør det muligt at reducere mængden af ​​husholdningsaffald, for at lette arbejdet i køkkenet og undgå tilstopning af kloak.

dispouzer

Dispenseren kan installeres på enhver Teka-vask, forudsat at drænrøret er fremstillet i overensstemmelse med SNiP

Og endelig om mixere til køkkenet. Der er mange af dem, design og funktionalitet er varierede, farver svarer til nuancer af skaller.

mixer

Vælger for hans køkken Teke sink, skal du huske at det kan vælges egnet til design og funktionalitet mixer fra samme producent

Bemærk, at priserne på Teka på ingen måde er lave, af høj kvalitet europæisk VVS er værd at deres penge og kan ikke være billige. Vi anbefaler at stole på både installation af udstyr og montering af køkkenmøbler i almindelige fagfolk. Det er ikke værd at økonomisere på de kunstneres kvalifikationer.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map