Sådan vælges en køkkenvask: Bestem typen af ​​vask og installationsmetoden

Sådan vælges en køkkenvask: Bestem typen af ​​vask og installationsmetoden

Sådan vælges en køkkenvask: Bestem typen af ​​vask og installationsmetoden

For at vaske skåle fra en vanskelig og ubehagelig pligt forvandlet til let arbejde, skal du vælge de rigtige vaskemidler og vasken selv. Svaret på spørgsmålet om hvordan man vælger et køkkenvask afhænger af køkkenets størrelse, stilen af ​​møbler, størrelsen af ​​familien. Det vigtigste er, at vasken var behagelig og funktionel.

Moderne dræn kendetegnes af forskellige former, farver og materialer

På grund af de mange forskellige former, materialer, farver i moderne bilvask, er det ikke let at vælge den bedste løsning hurtigt

Sådan vælges et køkkenvask: de vigtigste typer køkkenvasker

  • Vask FRANKE Pamira - Praktisk og attraktivt design

    Vask FRANKE Pamira er en succesfuld kombination af originalt design og praktisk

    One-cup er den enkleste, kompakte vask. En rektangulær form er meget almindelig. Det giver dig mulighed for at passe en stor størrelse beholder ind i køkkenbordet. Med samme volumen er den runde vask en smule mere rummelig.

  • En vask med to eller flere skåle, som er placeret i et niveau eller i en vinkel til vandhanen.
  • En halvvaske består af to skåle af forskellig størrelse - den vigtigste til vask af opvasken selv og ekstra til vaskemidler, optøning af fisk, kød mv. Den bruges i små køkkener, hvor der ikke er mulighed for at lægge en stor vask med flere fordybninger.
  • Vinkler er meget praktisk til hjørne arrangement af køkkenet sæt. Det repræsenterer normalt to rektangulære små skåle, som er placeret langs en linje eller i en lille vinkel. Det frie mellemrum mellem skåle er arbejdsfladen.
  • Sink med en fløj eller vinger, som er en fortsættelse af skrivebordets overflade. På vasken kan lægges til tørre retter, varme beholdere, efterlade efter vaskemidler. Vand skal strømme ind i vasken, i et specielt afløbshul.

Før man vælger en køkkenvask skal man tage højde for dets modstand mod virkningen af ​​et aggressivt miljø (syre, vaskemiddel), temperaturændringer og mekaniske skader (chips, ridser). Overfladen af ​​skallen skal være nem at rengøre fra forurenende stoffer, fedtstoffer, vandsalte, ændrer ikke farve over tid.

Et stort køkkenvask til beskyttelse af møbler fra vand

For et rummeligt køkken, en stor vask, der beskytter arbejdsfladen mod vand

Måder at installere dræn i bordpladen

Overhead dræn er simpelthen slidt på en standard størrelse curbstone, erstatte bordet selv. Sådanne skiver er egnede til billige køkkenmøbler, især når suiten indeholder frittstående frysere. Fordele ved denne metode til installation er enkelhed, tilgængelighed. Da installationen af ​​overhead sænker sig selv ikke kræver komplicerede manipuleringer med bordets overflade, er det ikke svært at installere vasken selv på egen hånd, specialisters hjælp er ikke nødvendig. Blandt manglerne kan kaldes en relativt lille tykkelse og vandindtrængning i spalten mellem køkkenskaberne, hvilket er ubehageligt og uhygiejnisk.

Hjørne køkkenvask - den bedste mulighed for hjørne køkken

Kompakt vask af den runde form indføres med succes i et hjørne køkken sæt

Mortice skiver er en meget brugt mulighed. Under installationen skaber en sådan vask ingen særlige problemer med bordpladen, udskæringen der kan gøre en lægmand uden brug af professionelt udstyr. Denne installation er forholdsvis billig, egnet til køkkener med en fælles bordplade, som ofte findes i interiøret. Sådanne skiver er monteret i bordpladen fremstillet af ethvert materiale: spånplader, træ, laminat, stål, sten, granit. Fordele ved indlejrede dræn er deres hygiejne, høj kvalitet af materialet - rustfrit stål.

Når man vælger integrerede køkkenvaske til køkkenet, kan kanten til kanten af ​​bordet være lavere, højere eller på lige fod med vasken. Denne installationsmetode er besværlig og dyr. Selvintegreret vask kan ikke installeres. Det er nødvendigt at kontakte specialister, der forbereder et præcist snit ved hjælp af en speciel koordinatfræser. Med denne installationsmetode ligner vasken et organisk integreret element i det moderne køkkenindretning.

Undergulvvaske er integreret pålidelige dræn, som installeres under bordpladen. De er fastgjort lidt under bordets niveau og bruges til træ, granit, plastplader. Smukt ser denne vaskevariant ud i køkkener med en massiv bordplade lavet af natursten. Installation af en vask under stenbordet lægger vægt på naturstenens naturlige skønhed i bordets tværsnit. Dette er en af ​​fordelene ved denne metode til installation. Også vask er hygiejnisk, praktisk at bruge, kræver ikke særlig pleje.

Tænker på, hvordan man vælger en køkkenvask, man skal huske, at de er opdelt efter designkriterierne. Før du køber en vask, skal du finde ud af, hvilket materiale det er lavet af.

Køkkenvask A-JERSEYR - E - en kombination af alsidighed og ekstern appel

Køkkenvask A-JERSEYR-E glæder sig over dets multifunktionalitet og et stort område af arbejdsfladen

Hvilket materiale skal jeg foretrække?

Fælles stålvaske er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Særlig mærkning betyder, at stålet er legeret, indeholder ti procent nikkel og atten chrom. Denne kombination giver maksimal beskyttelse mod rust, mad syrer. Markering 18 til 10 indikerer en perfekt kvalitet. Dette forhold mellem chrom, jern og nikkel er en garanti for fremragende forbrugsegenskaber af materialet, holdbarhed og sundhedssikkerhed.

Hvordan vælges en køkkenvask fra højkvalitets stål? En tilgængelig verifikationsmetode er magnetisme: rustfrit stål og magneten er ikke tiltrukket.

1

Overflader af stålvaske kan være af forskellige typer: mat, poleret, antigrafisk (eller hørstruktur). Overfladebehandling under linnedækken er den mest praktiske, fordi der er mindre mærkbare små ridser, spor af vand. Vask ud og med kombineret belægning. I sådanne skaller er den nedre halvkugle mat, ikke ridset og beskidt, og den øverste - smuk, effektiv poleret.

Vinkelvask med to skåle tiltrækker form og farve

Funktionerne i denne vask er den originale form og farve, der harmonerer harmonisk ind i køkkenets indre

Stålvasken er meget godt kombineret med køkkenet i interiøret "high-tech", i den klassiske version går sinken tabt. Denne type er overkommelig, holdbar, let, hygiejnisk, modstandsdygtig over for svære driftsforhold, hvis der er systematisk pleje. Ulemperne er lav lydabsorption, når der kommer kontakt med en strøm af faldende vand. Men denne ulempe kan elimineres - at udstyre vasken nedenunder med en lydabsorber (blød pakning). Meget mindre støj kommer fra dræn med tykkere stål, de omfatter integrerede modeller samt dræn med dybe skåle.

Keramiske skiver er lavet af porcelæn eller fajance. Porcelæn er meget dyrere, men det har en tæt og ikke-porøs struktur. Keramiske skiver er meget modstandsdygtige over for aggressive medier, de modstår temmelig høje temperaturer, de er modstandsdygtige mod ridser. Ulemper omfatter brodannelse, stivhed i konstruktion, tung vægt, så det er svært at montere. Sådanne skiver er dekoreret med dekorative dekorationer i form af et farvemaleri, godt i harmoni med interiøret af retro og land.

Kompakt køkkenvask med to skåle

En forholdsvis lille vask er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for værtens bekvemmelighed

Vasker af praktisk sammensatte materialer er den mest pålidelige løsning. Materialet er et fyldstof og et polymerbindemiddel. I fyldstofets rolle er faste stoffer. Brug granit chips, kvartssand, samt glasfiber. Sådanne skiver er yderst modstandsdygtige og modstandsdygtige mod ridser, mekaniske skader, så de ser meget lange ud. Som bindemiddel er formdannende komponent akryl. Kombinationen af ​​granit og akrylharpiks forbedrer stenens kvalitet: immunitet mod varme, fedtede, farvestoffer, lydabsorberende virkning, uhøjtidelighed i brug. Farven på en sådan vask vil ikke ændre sig med tiden, da overfladen af ​​kompositmaterialet ikke forringes af kemikalier og alkalier.

Blandt ekstra tilbehør til skiver anbefales det at købe bortskaffere eller shredders, moduler til vandrensning, ekstra kraner.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map