Uudenvuoden sisustus tuolit: 7 vastaanottoja juhlava koristelu

Uudenvuoden sisustus tuoleista

Uudenvuoden juhlimisessa yritämme tehdä talomme tyylikkääksi ja kauniiksi. Me koristelemme puuta, ikkunoita ja seiniä omilla kädillä, ja kun voiton aika tulee, asetamme pöydän. Mikä puuttuu? Totta, tuolit. Yksinkertainen sisustus tekee niistä yhtä näyttäviä kuin mikään muu. Tänään voimme jakaa kanssanne uudenvuoden tuoleja käsitteleviä ideoita ja kertoa salaisuuksille, jotka auttavat sinua koristelemaan tätä tärkeää huonekalua.

Sitomme jouset

Yksi tavallisimmista tapoja koristella, jota käytetään paitsi uudenvuoden, mutta myös muita juhlapäiviä – se on pakattu tuolin takaosaan. Solmitut jouset luovat kevyesti sisustuksen, jossa on juhlallisuus. Kangas voi olla melkein mitä tahansa, mikä tärkeintä – pitää muoto hyvin. Erittäin hyvin näyttää atlas ja organza useita kerroksia; ja jos tunnelma loma on rennompaa sinulle, sitten liinavaatteet tai tiheä puuvilla sopii. Keula on kätevä ja sopiva sitoa tuoli tahansa korkeus ja tyyli. Tuoleissa, joissa on korkea selkä, suuri jousi näyttää hyvältä, mutta pienillä, avoimella selkällä on parempi sitoa pienempi jousi. Pieni keula voidaan luoda kiinnittämällä pieni suorakulmainen palan tiheää kangasta keskikohdan ympärillä nauhalla ja kiinnitetty laajempaan kankaaseen, joka on kiinnitetty tuolin takaosaan. Tällainen koostumus näyttää hyvältä. Muuten on paljon tapoja sitoa jousi, joka on helppo toistaa omalla kädellä. Nauti valokuvista, joita tarjoamme valokuvassa.

Vihje: Jotta koukut eivät liukastuisi, kiinnitä kangas tuolille kaksipuolisella kynsillä.

 • jouset tuoleilla
 • jouset tuoleilla
 • jouset tuoleilla
 • jouset tuoleilla
 • jouset tuoleilla
 • jouset tuoleilla
 • jouset tuoleilla

Kiinnitämme uudenvuoden seppeleitä

Uusi vuosi on ollut pitkään yhteydessä uudenvuoden seppeleihin, koska se on universaali tapa juhlava koristelu. Missä me emme vain ripustaa niitä! Kyllä, ja myös tuoleilla! Ne ovat jonkin verran pienempiä kuin ne, jotka yleensä riippuvat ovesta tai ikkunasta, muttei yhtä tyylikäs. On huomattava, että tässä piilee tilaa luovuudelle, sillä jotta seppeleen käsillään mennä sekä eläviltä kukkien, oksia, marjoja ja muita koriste-elementtejä. He yleensä sitovat hänet nauhalle tai nauhalle tuolin takana, kuten esimerkiksi valokuvillamme.

 • Uudenvuoden lahkoja
 • Uudenvuoden lahkoja
 • Uudenvuoden lahkoja
 • Uudenvuoden lahkoja
 • Uudenvuoden lahkoja

Miten tehdä uudenvuoden seppele omalla kädelläsi

Piirustus tuolille

Haluatko piirtää ja luoda kauneuden omilla käsillänne? Sitten pidät maalauksesta tuoleilla! Uuden vuoden perinteiset tontit: lumiukot, uudenvuoden merkinnät, eläimet ja paljon muuta. Kaiken tämän vuoksi kunkin tuolin malli voi vaihdella. Maalatut tuolit voidaan poistaa koko vuodeksi ja ne voidaan hankkia vain ennen loman, mikä on eräänlainen uudenvuoden perinne. Ja jos koristelet maalaa vain istuimella, niin vuoden sisällä voit peittää sen juhlallisen “look” tyynyineen. Alla olevasta kuvasta näkyy useimpia tapoja maalata tuoleja.

Vinkki: Ennen kuin aloitat maalauksen, sinun on puhdistettava jakkara likaa ja pohjustettava. Ennen pohjustusta hiotaan hiekkapaperilla hiekkaa tarvittaessa. Sitten piirustus levitetään ja lopuksi se peitetään lakalla. Pohjamaalaus, maali ja lakkaus tulisi olla samoilla perusteilla.

 • Piirustukset tuoleille omilla käsillä uudella vuodella
 • Piirustukset tuoleille omilla käsillä uudella vuodella
 • Piirustukset tuoleille omilla käsillä uudella vuodella
Piirrä tuolit omalla kädellä uudella vuodella

Uudenvuoden kannet tuoleille

Toinen mukava sisustus jokaiselle tuolille on erityinen uudenvuoden tuolit. Voit ostaa valmiita tuotteita, tehdä tilauksesta tai ommella itse – kaikki riippuu laiskuuden laajuudesta. Yksinkertaisempi itsesuunnittelun kansi on Joulupukin hattu. Ja pidämme erityisesti pingviinit ja lumiukot. Näet, että lapset pitävät tästä sisustuksesta täysin ilahduttavina. No, koska korvaava kotelo voi toimia kauniina kangas, joka on kiedottu tuolin ympärille ja joka on kerätty rintaneulan takana – sitä on helppo luoda itse. Kaikki nämä ja muut kansiot kerätään meiltä kuvasta.

 • tuolit uudessa vuodessa
 • tuolit uudessa vuodessa
Uutuuden tuoleja omilla käsillä

Nojatuolituolit

Jos yhtäkkiä tapahtui, että uudenvuoden hyvin pian, ja unohdit tuolit sisustuksesta, kiinnitä sitten huomiota nimenomaiseen sisustukseen. Esimerkiksi takana tuoli voidaan jalkauttaminen ripustaa helmiä joulukuuseen tai tehdä omin käsin paperille Garland Joulukuuset, kolmiot leikattu lehdistä ja postikortteja joulun kuvia. Jopa persiljaa voi käyttää! Missä tahansa improvisoitu nauha kasvi pari joulua leluja, ja ripustaa tämän tapauksen takana. Parempi antaa sen olla pallot muovia, jotta ei olla hajamielinen puolueesta lapiolla käsissään – Uudenvuoden juhla niin arvaamaton liikkeet käsien ja jalkojen … Katso, mitä kauneus voidaan tehdä uudenvuodenaattona omin käsin, ja lyhyessä ajassa kuvassa alla.

 • Uudenvuoden sisustus tuoleista nopeasti ja helposti omilla käsillään
 • Uudenvuoden sisustus tuoleista nopeasti ja helposti omilla käsillään

Sisustustuolit uudelle vuodelle

Sisustus iso yritys

Jos uusi vuosi, asetat pöydän suuren yrityksen, on mahdollista liittää jokaiseen tuoli pyykkipoika hattu Santa Claus – istuu pöydän ääressä, vieraat laita ne ja tulee osa loman. Ja jos luvassa jokaiselle asiakkaalle lahja – voit laittaa sen joulun sukka, ja sukka puolestaan ​​kiinnitetty takaisin – ei ole koriste, tehty omin käsin! Samalla tavalla voit tehdä makeisia ja sitoa selälle esimerkiksi makea uudenvuoden sauha. Vieraat pitävät siitä, jos takana koristeena riippuu paperi nauhat tai evästeet heidän nimensä. Inspiroiva valokuvien ja tuolituotteiden sisustus suuriin yrityksiin näet alla.

 • Uuden vuoden tuolit
 • Uuden vuoden tuolit
Tuolit uudenvuoden sisustukseen

Alkuperäiskappaleet. Uusi vuosi on toinen tapa erottua. Alkuperäisen vaihtoehdot haluamme sisustus pörröinen siivet, elementit talvivaatteita sopivan ominaisuuksia (lasten lapaset kuusen oksia sisällä näytti erittäin söpö), ja erityistä kannet jalat tuolin jalkojen muodossa tontut, pikku apulaiset ulkomaiset joulupukki. Jos sinulla on tarvittavat kyvyt, voit ommella ne itse. Joku jopa roikkuu talvella luistimia tuolin takana! Toinen tekniikka, joka on kauan sitten kiinni kanssamme, on kuoppia. Löytää ne helposti joko markkinoilla tai maassa tai metsässä, joten miksi ei kaunistella tai istuimen selkänoja? Täällä taas tarvitset nauhoja, älä unohda tyyliä!

alkuperäinen sisustus tuolit uuden vuoden
alkuperäinen sisustus tuolit uuden vuoden
alkuperäinen sisustus tuolit uuden vuoden

Kiitos monen vuoden perinteet maassamme alku, uusi vuosi me yleensä juhlia pöydän ympärillä ystäväpiiriin. Aluksi nähdä vanhoja, ja vasta tavattuaan uusi vuosi, yhteensä taulukon, käytämme paljon aikaa, ja siksi palvelevat, kattaukseen ja tuolit käyttäen romun ja valmistetaan käsityönä koristeita helposti luoda meille juhlavan tunnelman. Toivomme, että neuvoja sisustusistuimista ovat hyödyllisiä teille ja kaikki haluamasi tahdonne, jotka istuvat, tulee välttämättä totta!

decor

Leave a comment