Uudenvuoden sisustus keittiöön: TOP – 10 parasta ideoita

top 10 ideoita uudenvuoden keittiön sisustukseen

Valmistautuminen uudelle vuodelle

Uusi vuosi on taianomaista aikaa, jolloin ei vain lapsia, vaan jopa aikuisia, odottavat ihmettä ihmeestä. Jo marraskuun lopussa, teemme suunnitelmia loma kokoukseen, ostaa lahjoja rakkaitaan ja pikkuhiljaa sisustaa taloa. Keittiö on paikka, jossa loma alkaa. Siellä me leikkaa ainekset suosikkiasi “Olivier” uudenvuoden musiikki tai vitsejä Ivan Urgant, välillä ruoanlaittoon – juomassa samppanjaa ja syöminen mandariinit ja keittiö suuria kokoja edes voi juhlia uutta vuotta täällä. Uudenvuoden sisustus alkaa myös keittiössä. Aloitamme useita artikkeleita siitä, miten keittiön tyylikäs ja mukava uudenvuoden; kiitos neuvomme opit ideoita uudenvuoden keittiön sisustuksesta omiin käsiinsä. Tänään – Top 10 ideoita koristella keittiössä tahansa värin ja koon.

Kymmenen uudenvuoden ideoita

 1. Punainen on uudenvuoden on oltava. Uudenvuoden ja joulun perinteisesti liittyvät värit ovat punaisia ​​ja vihreitä. Vihreä väri on aivan tarpeeksi joulukuusi muodossa missä tahansa huoneessa ja muissa pienissä asioissa, mutta punainen voi tulla pääkorostetta juhlavaisuudessa. Punainen yksityiskohdat yhtä tehokkaasti tarkastelevat keittiökalusteiden väritehokkuutta, olivatpa ne sitten lakonisia valkoisia tai klassisia puun sävyjä. Kuinka pidät mielessä uudenvuoden keittiömallin, jossa on punaisia ​​yksityiskohtia kuvissamme?
 • Sisustusesitykset uudenvuoden kuulokkeille
 • Punainen keittiön sisustus uudelle vuodelle
 • Punainen keittiön sisustus uudelle vuodelle
 1. Aromit ovat avain juhlaiseen tunnelmaan. Jos jostain syystä et laita luonnollista kuusi tai männyn kotona, voit ostaa kuusi oksia ja laittaa ne keittiön päälle. Tuoksu on hämmästyttävä, ja ulkoasu luo älykkään! Me perinteisesti koristelemme keittiötä uudelle vuodelle, joten miksi emme varmista, että se haisee uudenvuoden tavoin?

Pieni salaisuus: voit ostaa tangerine eteerisiä öljyjä ja soveltaa muutama tippa oksat. Näin teidän keittiönne on täynnä klassista Uuden vuoden aromia kuusesta ja mandariinista.

Neuvonta emäntäesille: paista inkivääri keksit ja ripusta se nauhalle koko keittiössä. Paahdettu omilla käsillä, se miellyttää silmää ja sielua. Ja miten se haisee!

Inkiväärit keksit

 1. Kynttilän koristelu – miksi ei? Voit esimerkiksi kääriä sen vihreällä värillä mattapunaisella tinalla ja ripustaa pallot kattoon. Mitä korkeampi on, sitä lyhyempiä nauhat ovat.

kattokruunu uudenvuoden

kattokruunu uudenvuoden

Kannatamme paloturvallisuutta, joten varmista, että säiliö ei kuumene pitkästä kosketuksesta lamppujen kanssa.

 1. Nauhat ovesta. Ne voivat olla avoimia, polka-pisteissä, minimalistisia, ne voidaan kiinnittää myös telineillä, jotka lähetetään ystäville ja sukulaisille! Voit kiinnittää nauhat läpinäkyvään kaksipuoliseen teippiin ja nauhat myydään esimerkiksi juhla-pakkauksissa. Näet, keittiö muuttuu välittömästi!

neuvosto: Kerää vanhat Neuvostoliiton kortit (esimerkiksi vanhemmat) ja ripusta kauniita nauhoja. Sinä ja rakkaitesi muistaa mielelläni menneisyydestä kertovia hyviä toiveita, jotka tekevät näistä postikortista todella maagisia ja ainutlaatuisia.

Uudenvuoden kortit

 1. Jääkaapin ja keittiön oven sisustus. Jos rakkaasi ovat kunnossa huumorintajalla, ja vielä enemmän, jos sinulla on lapsia, voit tehdä lumiukko jääkaapista omalla kädelläsi. Tällöin tarvitaan vain tiheä värillinen paperi, sakset ja kaksipuolinen Scotch. Lisäksi jos keittiö sinulla on ovi, se voidaan ripustaa improvisoitu lumiukko tinseli kootut liimattu paperi tai myös rullattu risuista! Päätimme näyttää sinulle erilaisia ​​”lumiukko” ideoita valokuvassa.

Lumiukot ovesta

Lumiukot jääkaapit
 1. Mitä kirjoitetaan kynällä … Voit ostaa valmiita sisustuskirjeitä ja koota uudenvuoden iskulause tai sanan. Tai jos sinulla on kalkki musta aluksella keittiössäsi – kirjoita ja piirrä jotain liitua siihen. Kirjeet voivat myös luoda uudenvuoden alkuperäisen sisustuksen – katso niitä, jotka löysimme. No, nämä päälliköt voivat tehdä tällaisia ​​koristeita omin käsin improvisoiduista materiaaleista!
Uudenvuoden kirjeet ikkunoissa
 1. “Hole” uudenvuoden ikkuna! Ikkunan koristelu on uudenvuoden tunnelman luominen paitsi itsesi, myös ympäröivien ihmisten puolesta, koska se näkyy paitsi sinulle, myös lähialueiden ohikulkijoille ja asukkaille. Helpoin tapa on ripustaa verhon verhon ympärille ja käynnistää se iltaisin. Luovammat emännät voivat rakentaa omiin käsiinsä yksinkertaisia ​​lukuja garlasta lasilla – joulukuusi tai lumiukko. Ja kiukku auttaa sinua! Seuraavassa artikkelissa esitellään muita ikkunoiden sisustusideoita.
 • Uudenvuoden ikkunoiden koristelu
 • Uudenvuoden ikkunoiden koristelu
 1. Berry koristelu. Holly on kasvi, joka on perinteisesti sisustettu uudenvuoden taloon. Se näyttää hyvältä pienissä maljakoissa, kannuissa, sitä voidaan jopa käyttää Kynttilänjalan koristelu! Hollyn vaihtoehdot voivat tulla vuoren tuhkan, kellornen oksista, ja lisäksi voit löytää keinotekoisen. Valokuvillamme voit saada mielenkiintoisia ideoita keittiön mehukas “berry” sisustukseen uudelle vuodelle.

Holly marja

 1. Isoäidin tölkkien uusi elämä. Onko sinulla vielä paljon tölkkejä suolakurkista, joita isoisä jakaa kanssasi? Suuri, ne ovat vain kätevä uuden vuoden! Sisustusideoita voi olla hyvin erilainen: sitoa kaula merkkijonoineen (löydät ne rautakaupoista) ja heittää ne sisään kartioissa; täytä keinolumi ja aseta kynttilä sisään – uudenvuoden kynttilänjalka on valmis! Voit täyttää purkki tavallisella puuvillalla ja voit laittaa eläinten hahmoja sisään – oikea uudenvuoden puu keittiössäsi! Muita ideoita tölkkien käyttämisestä näet valokuvissa. Katso – monet ehdotetuista vaihtoehdoista voidaan tehdä itse.
 • sisätilojen tölkit uudelle vuodelle
 • sisätilojen tölkit uudelle vuodelle
 1. Uudenvuoden makeisia. Uuden vuoden makeisia ostetaan aina paljon. Ja miten pidät tästä “makeasta” uudenvuoden sisustuksesta keittiössä, kuten kuvissa? Täällä vain pankit, jotka voidaan täyttää makeisia jokaiseen makuun. Miksi ei mitata aikaa ennen uutta vuotta, syöminen karkkia päivässä? Tai, ehkä rakastat leipoa makeisia omilla käsilläsi – ne voivat myös täyttää purkit! Ja siellä on aina vieraita, kuin hoitaa.

neuvosto: niille, jotka noudattavat oikeaa ravitsemusta tai eivät halua painoa uudelle vuodelle: voivat täyttää pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä tai sokeroituja hedelmiä. Sulje kansi tiukasti!

Uuden vuoden makeiset

Muistutamme: kaikki kohtuudella. Muista, että uudenvuoden sisustuksen määrä olisi verrattava keittiön kokoon. Mitä suurempi keittiön kuva on – sitä suurempi on mahdollista. Siksi esimerkiksi 10 m²: n pienessä keittiössä riittää ikkunoiden, kattokruunut ja kaapit. Ja tietysti uudenvuodenpöytä ja sen tarjoilu! Tähän liittyvät artikkelit pian.

Toivomme, että autatte meitä oppimaan keittiön keittiön uudenvuoden parhaaksi. Ja toivotamme teille uudet vuodet 2018!

onnittelu

Katso myös materiaali: 6 ideoita käsityötapoja kavennuksissa.

decor

Leave a comment