Guide til valg af romerske gardiner til vindue i køkkenet

Guide til valg af romerske gardiner til vindue i køkkenet

Romerske gardiner i køkkenet

Romersk persienner er komfortable som persienner og er smukke som portieres, og derfor er det den mest sikre mulighed for vinduesdekoration i køkkenet. For dem der planlægger at købe, sy eller bestille dem og finde ideer, har vi samlet en guide til valg af romerske gardiner til køkkenet med nyttige links til russiske og udenlandske netbutikker og et udvalg af inspirerende fotos.

 • Denne form for gardiner er et stof af stof, som samles i folder, når man løfter. Gardiner er fastgjort til toppen af ​​cornice, på bagsiden af ​​stoffet sys lamellerne, som hæver reguleringsledningen. Nedenfor har lærredet en vægtplade.

Romerske persienner

8 grunde til at købe romerske persienner

Romersk persienner har mange fordele, som praktisk talt gør dem ideelle til køkkenet.

 1. De ser meget smukke ud. I en løs form ser gardinerne af romerske gardiner pæne og elegante ud, og i samlingen gør interiøret mere behageligt på grund af de bløde og lige folder.
 2. Mere praktisk på grund af dens korte længde.
 3. Deres længde, og dermed kan belysningen af ​​køkkenet nemt justeres. Ved samlingsprincippet ligner de persienner, men romerske gardiner ser meget mere behageligt ud - ikke så simpelt og "kontor". Også de er ofte sammenlignet med stofruller, men i modsætning til dem - længden af ​​lærredet reguleres lettere.
 4. Kan kombineres med gardiner og / eller lambrequins. Hvis det ønskes, kan du kombinere gardiner og / eller pelmets med romerske gardiner. En sådan løsning er især vigtig for zoneinddeling af kombinerede køkken-stuer og køkken-spisestuer, hvis i køkkenet kun hænge romerske gardiner, og i spisestue / opholdsstue de samme romerske gardiner, men allerede med gardiner. Et eksempel på en sådan zoneinddeling er vist på billedet nedenfor.

Romerske gardiner i det indre af køkken-spisestuen

Romerske persienner i kombination med gardiner

 1. Overbelast ikke interiøret og er særligt godt til små køkkener. Romersk persienner gentager vinduets størrelse og har ikke for frodig samling. Dette gør dem til en ideel form for gardin til lille køkken eller strenge interiører.

Romerske gardiner i det indre af små køkkener

 1. Passer ind i det indre af et køkken af ​​enhver stil. Afhængig af design og dekoration af rullegardiner af stof kan dekorere køkkenet i enhver stil :. Classic, Provence, Land, Shabby chic, moderne, højteknologisk, hems, minimalisme, Skandinavisk, etc. Med hver stil kan findes på vores hjemmeside under "Design".
Romerske gardiner i det indre af moderne køkken

I det indre af moderne køkken

 • Linen romerske gardiner i køkkenets indretning i landets stil
  I det indre af køkkenet i stil med land
 • Romerske gardiner i køkkenets indretning i stil med Provence
  I det indre af køkkenet i Provence stil
 1. De kan være gøre med egne hænder. Disse gardiner kan sys bogstaveligt om et par timer, mens stoffet forbrug vil være minimal.
 2. Let at rengøre. Lette fjernet, vasket og tørret, udjævning under vægten af ​​vægtpladen.

Men selv denne slags gardin har sine ulemper, for eksempel skal man huske på, at det højst sandsynligt vil hænge sådanne gardiner på vinduerne og åbne dem ubundtet bliver ubelejligt.

Romersk persienner - fastgøres over en smal vinduesåbning

5 nuancer, du skal vide, før du køber romerske gardiner

 1. Hvilken størrelse skal gardinerne være? Før du køber, sy eller bestil gardiner i atelieret, skal du foretage målinger af vinduet og bestemme de ønskede dimensioner af lærredet i den færdige form. Størrelsen af ​​romerske gardiner afhænger af, hvordan de fastgøres:
 • Inde vinduesåbning - i dette tilfælde skal længden være således, at deres nedre kant i form af promiskuitet haltet karmen ca. 2 cm Vedrørende bredden og længden af ​​tagskægget af gardiner, bør de være mindre end bredden af ​​vinduet åbningen for således 1-2 cm. ;

Romerske gardiner inde i vinduesåbningen

1
 • Foran vinduet med cornice fastgjort til væggen eller til loftet - så bredden skal være mindst 10 cm (helst 20 cm) større end vinduets bredde. I princippet kan du f.eks. Vælge en større bredde af lærredet for at skjule røret. Længden af ​​det færdige produkt kan være sådan, at vindueskarmet er dækket af ca. 10 cm.

Romerske gardiner - fastgørelse over vinduet til væggen

 1. Hvilke stoffer skal man vælge romerske gardiner i køkkenet? Til syning kan der anvendes stoffer - fra fløjl til tyl.

Romerske gardiner af gennemsigtigt stof

Syntetiske stoffer i køkkenforhold vil være så praktiske som muligt, men de ser måske ikke godt ud, naturlige stoffer (linned, bomuld osv.) Vil give stærk krympning, det er svært at vaske og stryge.

Linen romerske gardiner i køkkenets indre

Derfor vil den optimale "køkken" mulighed for forholdet mellem æstetik og praktisk være blandet stof - de ser godt ud, absorberer lugt mindre og falmer i solen, og også lettere at bære og stryge.

Der er også en alternativ mulighed - romerske gardiner af vævet bambus (billedet nedenfor), som både er nemme at rengøre og naturlige.

Bambus romerske gardiner i køkkenets indre

Romerske gardiner lavet af bambus i køkkenets indre

 1. Hvilken farve og design skal jeg vælge?
 • Hvis køkkenet er lille, så prøv at vælge lysgardiner med et diskret mønster, for ikke at overbelaste et allerede lille rum med mange ting. Lette og modleye stoffer er kun hensigtsmæssige, hvis køkkenets indretning er for det meste i lyse farver;
 • Romerske gardiner i det indre af et lille køkken
 • Romerske gardiner i det indre af et lille køkken
 • Romerske gardiner i det indre af et lille køkken
 • Hvis køkkenet er smalt, Vælg derefter gardinerne i en vandret strimmel. Hvis der er et problem med lave lofter, skal du vælge gardinerne i en lodret strimmel. Eksempler på stribet design se nedenfor på billedet;

Stribede romerske gardiner i køkkenets indre

Stribede romerske gardiner i køkkenets indre

Stribede romerske gardiner i køkkenets indre

 • Hvis køkkenet er "sydligt", så bør du foretrække gardiner af kolde farver: lysegrå, blå, blå, lyserød, lilla skygge mv.

Blå romerske gardiner i køkkenets indre

 • Således, hvis køkkenet er "nordligt", så søger vi gardiner af beige, creme, gul, orange farve og andre varme toner.

Romerske gardiner i det indre af det nordlige køkken

 • Og selvfølgelig skal du overveje stilen på køkkenindretningen. Provence og land er præget af naturlige farver og rustikke motiver i indretningen - bur, ærter, cockerels, blomster, broderi, snørebånd, buer mv.

Klassiske gardiner skal være strenge eller enkle, eller have traditionelle mønstre, som f.eks. Et bur, "Damaskus" eller blomster ornamenter, mens stoffets kvalitet skal være fremragende.

 • Klassiske romerske gardiner i køkkenets indre
 • Klassiske romerske gardiner i køkkenets indre

For det skandinaviske indretning i køkkenet er stoffer af enten neutrale eller lyse farver med originale udskrifter, fx i "farveblok" -stil, egnede. Nå, i minimalistisk interiør og design gardiner bør være lige så minimalistisk.

Romerske gardiner i køkkenets indre

 1. Hvordan laver man store vinduer eller et vindue med en balkondør?
 • Hvis vinduet er for bredt, så er det bedre at hænge det med flere dåser, ikke en;
 • Hvis køkkenvinduet er kombineret med en balkondør, kan du hænge to dåser, som vist i det følgende billede.

Vindue i køkkenet med en balkon dør, dekoreret med romerske gardiner

Se materiale om emnet: Sådan vælges gardiner til køkkenet med balkondør - 4 løsninger

 • Et par lærredsmalerier udsmykker og karbadvinduer.

Et blændevindue dekoreret med romerske gardiner

 1. Køb klar Roman persienner i butikken eller sy / bestilling skræddersy? Selvfølgelig, de færdige produkter, på den ene side, at købe lettere, på den anden side, vælge den rigtige størrelse, farve og design af gardiner er ganske vanskeligt. Men hvis du ønsker at købe gardiner af neutrale farver og enkle design, er det den perfekte løsning. Efter færdige foldegardiner til køkkenet (visse modeller) er gode, fordi de bliver behandlet med specielle imprægnering baseret på akryl eller polyvinylchlorid, som beskytter stoffet fra fading, fugt, husstand forurening. Men, hvis du holder af at få dine gardiner præcis passer til vinduets størrelse, farve, stil interiør, kombineret med polstrede møbler, mønstret tapet og så videre., Så bestille dem i en butik eller sy dem selv, fordi det er økonomisk, og det er ikke svært .

Romerske gardiner, valgt i vægge og puder

Hvor kan man købe?

Køb klar romerske gardiner i køkkenet du kan:

 1. I butikken;
 2. Bestilling i studiet til syning af gardiner;
 3. Bestill gardiner i online butik.

Her er nogle links til noten.

Directory Sites

Hvis du har brug for billige, smukke gardiner, men ikke højeste kvalitet, så kan du bestille dem på websteder af kendte kataloger. Priserne på romerske gardiner starter her fra 800 rubler, designet er meget behageligt, men valget af størrelser og farver er ikke meget stort.

 • Hvis du er på udkig efter klassiske gardiner, i stil med Provence eller i landet, så skal du kigge på webstedskataloget Bonprix.
 • Gardiner med blomsterpynt, indretning og fotoudskrivning findes på Otto og Quelles katalog.

Specialiserede russiske internetbutikker

Monokrom romerske gardiner af basisfarver, lærred i klassisk stil med "Damaskus" mønster, moderne stribede og bambusdråber (mærke ANNI) findes på webstedet www.karniz.ru og tomdom.ru. Priserne her er højere end katalogerne og starter fra 1.400 rubler, men kvaliteten af ​​maskiner og stoffer er bedre.

Sites-messer Håndlavet kreativitet

Den russiske legeplads for needlewomen "Fair of Masters" er et glimrende sted at købe færdige produkter og bestille romerske gardiner til køkkenet for individuelle anmodninger. Her kan du finde romerske produkter fremstillet af høj kvalitet hviderussisk linned med håndbroderet broderi, gardiner i Provence-stil, hele sæt romerske gardiner, gardiner eller lambrequins og forskellige designs.

Det udenlandske håndværkssted "Etsy" giver måske det bredeste valg, og du skal søge efter dem på forespørgsel '' romersk skygge ''. Det eneste negative - at lave en individuel ordre, skal du være klar til korrespondance med mesteren på engelsk.

Siddepladser

Og selvfølgelig kan romerske gardiner i køkkenet findes på hjemmesiderne for internationale salg af Ebay og Amazon, men det største valg er på hjemmesiden www.lightinthebox.com. Den gennemsnitlige pris her er 2500 rubler med gratis levering.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

45 − = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map