Cum sa alegi o clatita, pe care chiar si un copil il poate face fata: secrete de pancake

Cum sa alegi o clatita, pe care chiar si un copil il poate face fata: secrete de pancake

Cum sa alegi o clatita, pe care chiar si un copil il poate face fata: secrete de pancake

Toată lumea știe cuvintele despre prima clătită, care indiferent cât de greu încerci, dar aproape întotdeauna se dovedește a fi o bucată. Fie că tigaia nu este suficient de încălzită, fie că nu este prea mult în test, sau că nu este suficient ulei. După ce au eșuat una sau două ori trei ori, multe gospodine tinere refuză să coace clatite, oferind un argument ironic: "Dar nu știu cum!" Între timp, secretul preparării clătitelor bune este o tigaie bună. Dacă nu este potrivit, clătite nu vor funcționa. Dar progresul tehnologic nu se oprește, iar bibliotecile electrice au apărut în vânzare. Vrei să înveți cum să alegi o clătite, cu care să apese clătite pentru întreaga familie poate chiar o foarte tanara amanta?

În centrul modern de clătite se concentrează cele mai recente tehnologii

Clapeta modernă este un dispozitiv complex de înaltă tehnologie

 

Chiar și în anii 20 ai secolului al XX-lea bucătăriile aveau un plus față de plăci - o suprafață de cupru încălzită. Pentru toate funcționalitățile sale, de asemenea, arăta foarte frumos. Compania franceză Tefal, care deja era renumită pentru vasele sale non-stick, nu a avut de suferit. Specialiștii săi au creat prima clatiță electrică din lume cu acoperire non-stick.

Care este avantajul armei?

În ciuda faptului că din lucrarea de pregătire a aluatului, turnarea pe suprafața cu ulei și răsturnarea clatite, dispozitivul miracol nu se eliberează, procesul de gătit cu el este mult simplificat și accelerat. Puteți coace simultan de la 2 la 6 clătite, care sunt bine prăjite și nu arde. În plus, toate clătite sunt perfect netede și foarte frumoase. Poți folosi cantitatea minimă de ulei și poți prăji clatite fără ulei. Procesul de gătit este atât de simplu încât chiar și copiii se pot bucura de clătite cu întreaga familie.

Panza arată ca o mică placă fierbinte. Are caneluri în care se toarnă aluatul. Datorită acestor depresiuni, toate clatite sunt aceleași și au marginile perfect plane. Dar există și clătite plate, similare cu cele în care sunt clătite clătite într-o cafenea. Pentru a lucra cu un astfel de dispozitiv, aveți nevoie de o anumită abilitate.

Sistemul de încălzire prin clocot asigură o distribuție uniformă a căldurii pe toată suprafața.

Cum sa alegi producatorul corect de clatite

Pancake de la Tefal - un miracol al aparatelor de bucătărie moderne

Teacă Pancake cu suprafețe interschimbabile transformă munca plictisitoare într-o activitate interesantă

Ce productivitate ar trebui să fie pancake dvs., este de până la tine. Dacă familia dvs. este alcătuită din 2-3 persoane, nu este necesar să cumpărați un dispozitiv care să prăjească simultan 6 clătite, suficientă clătite pentru două clătite. Cele mai multe clătite, cu atât aparatul este mai scump și cu atât mai mult consumul de energie și cu cât mai mult spațiu va ocupa masa de bucătărie. Și problema compactă este foarte importantă. Chiar dacă sunteți foarte îndrăgostiți de clătite, este puțin probabil să le coaceți zilnic. Și aceasta înseamnă că dispozitivul va trebui curățat în dulap după terminarea lucrului. Dacă vă decideți să cumpărați o clătite pentru 6 clatite, gândiți-vă, aveți un loc în dulap pentru a ascunde această tehnică. Este, de asemenea, convenabil atunci când picioarele clătite sunt cauciucate (nu se vor deplasa nici pe masă sau în masă) și când există un compartiment pentru cablu.

Suprafețe înlocuibile

Dacă v-ați hotărât cu privire la necesități, știți deja ce să alegeți o clătită pentru familia dvs. - mare sau compactă. Dar există clatite care au suprafețe detașabile. Deci, clatita TEMPLE PY 6001 are doua suprafete inlocuibile: este posibil sa coaceti simultan doua clatite mari sau sase mici. La vânzare se găsesc crepuri speciale pentru prepararea clătitelor, care vor face pe plac copiii.

Pancake, de neînlocuit în casa în care locuiește copilul

Designul original și capacitatea de a coace clătite de casă vor atrage mamele copiilor mici

Clatite cu suprafete inlocuibile sunt oarecum mai scumpe, dar daca va place sa gatiti, va veti alege, fara indoiala, acest aparat. La urma urmei, cu clătite puteți găti cât mai multe capodopere culinare! Clatite cu diferite umpluturi, clatite dulci si sarate, plicuri utile din clatite, cu branza si verde, role, saci, clatite. Desigur, posibilitatea de a găti clătite de diferite dimensiuni va fi plăcută unei persoane pentru care gătitul nu este doar o necesitate, ci și un hobby. Apropo, în vânzare este posibil să se găsească și crepes pentru prepararea clatite de formă dreptunghiulară.

1

Dimensiunile globale ale dispozitivului sunt întotdeauna indicate în parametrii principali. Comparați-le cu dimensiunea dulapului de bucătărie în care intenționați să păstrați clătite. Puterea tuturor clătitelor este aproximativ aceeași - de la 1 până la 1,3 kW.

Acoperire non-stick

Pancake sau tigaie - competiție pentru viteză și calitate

O astfel de grămadă de clătite să se prăjească și mai ușor și mai rapid pe fabricantul de clătite decât în ​​tigaie

Se recomandă să cumpărați o tigaie de pancake non-stick, chiar dacă nu doriți să prăjiți clătite fără ulei. Acoperirea simplifică foarte mult procesul de preparare a clătite și procesul de spălare a suprafeței.

Indicator de incalzire

Unele modele de crep TEFAL au un indicator de încălzire. Acest lucru este foarte convenabil atunci când începeți să utilizați dispozitivul, precum și în cazul în care clătite vor fi fierte de acel membru al familiei care o face rar. Există modele care sunt echipate cu un regulator de temperatură - un termostat. Datorită termostatului, clătite sunt încălzite la temperatura potrivită și nu vă puteți teama că ardeți clătite, chiar dacă o uitați pentru o vreme.

Clatite cu doua laturi

Dacă doriți să pregătiți clatite nu doar rapid, dar instantaneu, atenție la clătite cu două sensuri. Ei lucrează pe principiul fierului de vafe: o clătite este prăjită din două părți în același timp, pentru a prăji o clătite de care aveți nevoie nu mai mult de 3-4 secunde. Dezavantajul acestui dispozitiv este că clatite sunt făcute cu margini neuniforme și dacă nu calculați cantitatea de aluat, se va turna din marginea mucegaiului și se va păta clătite.

De obicei, completă cu orice clătite este o ladă pentru aluat și o spatulă pentru răsturnarea clatite, precum și o broșură cu rețete pe care le puteți aprecia atunci când cumpărați această tehnică și gătiți clătite delicioase pe ea.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 − 25 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map