Tarjoilu tarjotin omilla käsillä – ideoita ja mestariluokkia

miten tehdä tarjotin itse

Tämä materiaali on romanttisille, jotka haluavat järjestää yllätyksiä, eivätkä itse ole haluttomia tarjoamaan aamiaisen sängyssä tai vain syömään pehmeällä sohvalla. Olemme jo puhuneet siitä, miten tehdä polymeerisavilevyä, ja nyt on aika tehdä tarjoilualusta – tällä kertaa puusta. Nousimme helpoimmat ja helpoimmat tavat, joten sinun ei tarvitse olla puusepän lahjakkuutta.

Master-luokan № 1. Lokero kehyksen valokuville 1 illalle

Kasetti itse

Helpoin tapa tehdä tarjotin itsellesi on muunnella se tavalliseksi kuvakehykseksi.

Osta tai poista seinästä sopiva kokoinen valokuvakehys. Jos löydät kehyksen, jolla on vahva pohja ja luotettavat liitteet, sinun ei tarvitse vaihtaa alustaa, ja voit päivittää alustan sisustuksen mielialaan.

Aloitetaan siis. Poista pahvialusta, poista kaikki tarpeettomat ja aseta lasi paikalleen.

Kasetti itse

Nyt kuvakehyksen pahvi on korjattava, kuten haluat. Voit liittää tai yksinkertaisesti koristella eri materiaaleista. Se voi olla kirkkaan kangas, tapetit, postikortit, keltaiset sivut, herbarium jne. Pääluokassaan alusta yksinkertaisesti peitetään liinalla ja liimalla liimapistoolilla. Sen sijaan voit käyttää PVA: ta tai muuta liimaa. Kun sisustus on valmis, aseta alusta lasille ja kiinnitä se (käännä kuvaa oikealle).

 • Kasetti itse
 • Kasetti itse

Ja nyt täytyy sitoa kaunis huonekalujen kahvat sopivan kokoisia. Voit sitoa ne joko puolelle tai rungon päälle. Voit tehdä tämän, sinun oikea kyniä, 4 ruuvia, pora, jossa on pieni poranterä ja tietenkin ruuvimeisselillä. Ensimmäinen on tarpeen kiinnittää kahvan runkoon, mukauttaa ne, sitten kynämerkintää reiät, pora porata ne sopivalla porakruunun ja lopuksi kiinnittää kahva ruuvit ruuvitaltalla, kuten on esitetty alla olevassa kuvassa.

Kasetti itse

No, se on kaikki, tarjoiluastesi on valmis! Tai … melkein valmis.

 • Lautastemme luotettavuuden ja painovoiman kannalta (se seisoi aivan pehmeällä pinnalla) on parempi vahvistaa sitä edelleen alhaalta. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa vaneri, kiinnittää kehys siihen, ympyröitä sen ympärillä ja leikkaa se jig saw. Tuloksena oleva työkappale hiotaan reunojen ympärille ja maalataan sopivalla värillä (esipohjainen). Kun vaneri kuivuu, vaneri on kiinnitettävä kehykseen vain pienillä ruuveilla, neilikoilla, ruuveilla tai huonekaluilla. Tällainen tarjotin on jopa sängyn raskain aamiainen.

Tämän master-luokan perusteella voit tehdä kauniita alustoja, joissa on erilaisia ​​sisustuksia. Voit esimerkiksi tehdä tällaisen tarjoiluastian liuskekiven pohjalla, johon voit kirjoittaa romanttisia muistiinpanoja liidulla.

 • Alusta voidaan värjätä joko liuskekivellä tai peitetty rypytetyllä tapetilla.
Aamiaispaperi, jossa on liuskekiven pohja
Aamiaispaperi, jossa on liuskekiven pohja

Mutta muita ideoita sisustus sekä rungon ja alustan. Kuten näette, voit keksiä erilaisia ​​malleja – vintage tyyliin kuin paikka tai resuinen chic klassinen tai moderni, käyttämällä kangasta, valokuvia, värillinen paperi, tapetti, sivut kirjoista (siirry oikealle kuva).

 • Ideoita aamiaistelineen sisustamiseen
 • Ideoita aamiaistelineen sisustamiseen
 • Ideoita aamiaistelineen sisustamiseen
 • Ideoita aamiaistelineen sisustamiseen
 • Ideoita aamiaistelineen sisustamiseen
 • Ideoita aamiaistelineen sisustamiseen
 • Ideoita aamiaistelineen sisustamiseen

Myös tämä mestariluokka on hyödyllinen teitä varten valmistettaessa sisätiloja kahviin tai wc-pöytiin, jossa kynttilät ja kirjat, koristeet, kosmetiikka ja hajuvesi voivat löytää paikkansa.

Lokero pöydälle valokuvakehyksestä
Lokero pöydälle valokuvakehyksestä

Pääluokan numero 2. Astia keittiön ovesta kello 14.00

Alusta ovelta omiin käsiisi

Tehdä palvelusäiliö itse, et voi vain valokuvakehyksestä, mutta myös vanhasta keittiön kaapista, lipastoista ja muista huonekaluista. Tämä lokero on vähän kauemmin, mutta se on paljon luotettavampi, käytännöllisempi, kestävä ja mahtuvat enemmän aterian herkullisuuteen!

Menettely on seuraava:

 1. Poista kaikki silmukat.
 2. Vanha päällyste poistetaan suurikokoisen hiutalepaperin avulla.
 3. Tässä vaiheessa alustan ulompi osa voidaan haluttaessa puhdistaa metallisella harjalla pehmeiden kuitujen poistamiseksi puusta.
 • tämä tekniikka tekee oven pinnasta vielä “vanhat” ja karkeammat, mutta toisaalta shebbie chicin ja Provence-tyylin hajoamisvaikutus voidaan saavuttaa ilman sitä.
 1. Puhdistamme ovi ja sen alapuolelta, otamme reiät saranoilta kittipuu- tai polyesterikittiä varten. Jyrsimme myös palaset ja puhdistamme uudelleen koko oven. Periaatteessa tämä vaihe ei ole välttämätön, jos kiinnittimien reiät eivät häiritse sinua.
 2. Puhdas, kuiva ovi peitetty alustalla puuta varten 1-2 kerroksessa. Jokaisen kerroksen on kuivuttava perusteellisesti.
 3. Nyt meidän on otettava hiekkapaperi uudelleen, mutta jo keskikokoinen ja kuljemme sen koko pinnalle.
Alusta ovelta omiin käsiisi
 1. Jälleen pyyhi ovi puhtaaksi ja kuivaksi ja aloita maalaus tulevalle tarjottimelle. Pienellä harjalla (ei-valettu!) Peitä pinta 1 maalikerroksella. Ja tässä on syytä huomata pari vivahteita:
 • jos haluat tehdä lokeron Provence-tyyliin tai Shebbie Chic, sitten ensimmäisen maalikerroksen pitäisi olla tumma ja toinen ja kolmas valo;
 • jos haluat maalata lokeron pohjan liuskekiven kanssa, kuten tässä master-luokassa, niin ennen kuin käytät tummanvihreää maalia, liimaa pohja muotoon maaliippulla (katso kuva edellä);
 • jos sinulla ei ole harjaa, puhdas puuvillainen rätti toimii.
 1. Kun ensimmäinen maalikerros kuivuu kokonaan, peitä ovi maali maalilla, joka on kevyempi.
 • Valmistamiseksi “jauhomaiselta” lokero tässä vaiheessa (tai sen jälkeen) on sovellettava, itse asiassa ensimmäinen pöydältä väriaine 1 kerros, jolloin se aika kuivaus, ja sitten 2-kerros. Sen jälkeen kun toinen kerros on kuivunut, teippi uudelleen rajojen pöydältä lattialle ja jatka maaliin maalin värjäytymistä ovi (voi olla päinvastainen – ensin hakea maaliin maali, odota kunnes se kuivuu, ja vasta sitten laittaa liuskekiveä).
 1. Ja nyt alustan pinta on maadoitettava hienorakeisella hiekkapaperilla, joissakin paikoissa paljastaa tumman maalin kerros (haluttaessa taas).
 2. Lopuksi kiinnitämme kahvat: merkitse kiinnityspisteet ja kiristä ruuvit. Wu-ala, sängyn aamiaisen tarjoilukaappi on valmis!

Muuten, jos maalattu pohjaan liuskekivi maali tässä mestarikurssi, saat lokeron voidaan käyttää paitsi tarjotin viestejä, mutta myös aluksella valikko ja kotiin muistiinpanoja.

Alusta ovelta omiin käsiisi

Ja tässä on muita ideoita tehdä kauniita lokeroita omiin käsiisi vanhoista puuovista (katso!).

 • Aseta omiin käsiisi kaapin ovesta
 • Aseta omiin käsiisi kaapin ovesta
 • Aseta omiin käsiisi kaapin ovesta
 • Aseta omiin käsiisi kaapin ovesta
 • Aseta omiin käsiisi kaapin ovesta
 • Aseta omiin käsiisi kaapin ovesta

Kiinnitä huomiota myös oppaaseen, joka löytyy osasta Suunnittelu ja sisustus keittiö – opas sivuston.

decor

Leave a comment