Kako odabrati sudoperi za kuhinje i odjele od nehrđajućeg čelika

Kako odabrati sudoperi za kuhinje i odjele od nehrđajućeg čelika

Kako odabrati sudoperi za kuhinje i odjele od nehrđajućeg čelika

Prema statistikama, svaka domaćica provodi pola vremena, koja je kod kuće, u kuhinji. Stoga je vrlo važno da ova soba bude udobna i lijepa. Nažalost, perilica posuđa ne može se naći u svakoj kuhinji, toliko "kuhinjskog vremena" potrošeno je na pranje posuđa. Vrlo je važno imati udoban i pouzdani sudoper, a većina domaćica odabire sudopere od nehrđajućeg čelika.
Mnogi se sjećaju vremena kad je titan, za nas je bio nekakav super-moderni materijal koji se koristio u vojnoj i zrakoplovnoj tehnologiji. Ali sada znamo da je titan jedan od sorti od nehrđajućeg čelika, koji je vrlo otporan na koroziju i mehanički stres.

Bez kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika, mnogi ne zamisliti modernu kuhinju

Sink za kuhinju od nehrđajućeg čelika za mnoge je postao sastavni dio unutrašnjosti

Kako odrediti kakvoću kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika

Mnoge domaćice biraju matirani sudoper zbog atraktivnog izgleda

Matte kuhinjski sudoper izgleda više izvorno sjajan

Stvarno pranje mora biti od nehrđajućeg čelika, koji je odobren za uporabu u prehrambenoj industriji. Materijal ne smije sadržavati štetne nečistoće teških metala. Radi se o čeliku 304. Ispunjava sve zahtjeve za materijal koji se koristi u prehrambenoj industriji. Ali takav je čelik vrlo skupo zbog visokog postotka nikla.

Ali postoji još jedna vrsta čelika. To je čelik s niskim sadržajem nikla. Jeftinije u prosjeku za 30%, a na prvi pogled izgledaju poput čelika 304, koja se koristi u prehrambenoj industriji. Ali ovo je čelik 202, koji se koristi u inženjeringu. Ima drukčiji kemijski sastav, a time i druge parametre mehaničke i otpornosti na koroziju.

Pranje jedne i druge vrste čelika u ormaru će izgledati isto. Ali nakon nekoliko mjeseci korištenja, iznenađujuće vam je neugodno iznenađenje. Prvo, mjesta će se pojaviti na cijeloj površini. Zatim će metal izgubiti izvornu boju. Malo kasnije, na mjestima zavarivanja ili savijanja, pojavit će se korozivni razvod. U pravilu, tijekom godine korištenja u svakodnevnom životu na takvom sudoperu pokazuje koroziju.

Najčešće se izbor temelji na sjajnom kuhinjskom sudoperu

Sjajni nehrđajući čelik sudoper - najčešća opcija

Razlikovati ove nehrđajućeg čelika sudopera od dobrog pranja može biti po niskoj cijeni i nepoznatog proizvođača, kao i odsutnost pojedinog paketa i putovnice na ostvarene roba.

Najpoznatiji europski proizvođači sudopera su tvrtke FRANKE, TEKA, BLANCO. Oni nude širok raspon visokokvalitetnih podložaka, ali je cijena također prilično visoka. Kuhinjske sudopere od nehrđajućeg čelika također prodaju turske tvrtke, na primjer, OSCAR, ARTENOVA. Umivaonici u Turskoj su obično izrađeni od tankih čelika od 0,4-0,6 mm debljine. Kineski proizvođači HAMA, PUKE i CS su se pokazali dobro. Debljina sudopera od 0,6 mm do 1,2 mm, sifon i pričvršćenje u kompletu.

Sažetak: dobar sudopera od nehrđajućeg čelika moraju biti izrađeni od 304 čelika i imaju debljinu od najmanje 0,6 mm, potrebno je imati putovnicu i paket robe.

Kako odabrati dobar sudoper od nehrđajućeg čelika

Da ne biste pogriješili pri odabiru sudopera od nehrđajućeg čelika, prije kupnje odgovorite na neka jednostavna pitanja:

  • Polirano ili tanko sudoper?

Polirano sudoper izgleda atraktivno, ali ako vam se to sviđa, imajte na umu da je prilično kapriciozan u skrbi. Na njegovoj površini vidljive su najmanje ogrebotine i tragovi kapljica vode. Preporučljivo je obrišite poliranu autopraonicu nakon svake uporabe. No, polirani sudoper je jednostavan za čišćenje od vapna ljestvice, što se ne može reći o matte.

Dizajn Kraus sudoper uzima u obzir sve potrebe hostesa

Mat Peak Kraus štrajkova svojim svestranost, jer je njegov dizajn promisli do najmanjih detalja

  • Kakva vrsta pranja je prikladnija za vas
1

Samo vlasnik mora odabrati sudoper. Tko, ako ne i nju, da zna koliko bi trebao biti pranje čaša, kutni, pravokutni ili okrugli sudoper potrebno? Razmislite o tome gdje je najbolje instalirati ventil, a ono što dizajn bi trebao biti. Možda, vlasnik želi kupiti sudoper s drainer ili instalirati u blizini kapaciteta za tekući sapun, filter za vodu ili otpadne Shredder? Drugi važan parametar vašeg budućeg pranja jest dubina zdjele. Optimalna dubina 18 cm. Ako je perilica je manji, voda će prskati van iza njega, a kapacitet će se značajno smanjiti.

U unutrašnjosti nekih stilova, umivaonik ispunjava savršeno

Nosač od nehrđajućeg čelika također ima svoje prednosti

  • Kako ćete instalirati sudoper?

Postoje dvije vrste kuhinjskih sudopera od nehrđajućeg čelika - mortise i overhead. Ako je umivaonik sudoper, uzmite u obzir njezine dimenzije pri izradi namještaja ili odaberite nehrđajući sudoper koji odgovara već izrezanom otvoru. Nadzemne umivaonice pogodne su za bilo koji namještaj.

Povećana vlažnost je jedan od razloga za odabir kuhinjskog sudopera

Perilica od nehrđajućeg čelika štiti dio površine radnog stola od velike vlažnosti

  • Gdje kupiti auto pranje?

Ne kupujte sudoper na tržištima. Adresa u specijaliziranim prodavaonicama. Na taj način možete izbjeći razočaranja zbog slabe kvalitete, koja su mnogo jača od radosti niske cijene.

I posljednji savjet: provjerite kvalitetu čelika s magnetom. Ako klizi preko površine metala, čelik je visoke kvalitete. Ako metal oštro privlači magnet, kvaliteta čelika je manja.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 8 = 17

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map