Standardul suedez: bucătărie interioară cameră de zi în culoare albă

Standardul suedez: bucătărie interioară cameră de zi în culoare albă

Poate un mic apartament să fie confortabil, confortabil și frumos? Dacă aveți vreo îndoială în acest sens, uitați-vă la interiorul uimitor al apartamentului, proiectat de un designer de la compania suedeză Stadshem. Modest 65 de metri pătrați. au reușit să se transforme într-un loc luxos pentru a rămâne. Planificarea de succes, imbunatatirea functionala si perfectiune a înzăpeziți gazdele stil scandinav promit o mulțime de momente plăcute la domiciliu.

Zonarea camerei se face cu ajutorul unei structuri originale de plafon

Plafonul de placi false din placi de gips-carton, instalat la marginea bucătăriei-sala de mese și camera de zi, desemnează vizual diferite zone funcționale

Interiorul alb, cu nuanțe delicate de culoare mov și mov

Rolul principal în interior este atribuit schemei de culori. Starea de spirit, ca și stilul scandinav, creează o culoare albă. Pentru acest proiect, este aleasă o nuanță specială de alb, cu nuanțe delicate mov-violet. Toate elementele de mediu sunt combinate în mod natural și organic unul cu celălalt, menținând o unitate comună de stil. Panoul albastru din lemn de culoare închisă oferă un amestec armonios de mov și roz în mobilier și mobilier.

Stilul rustic scandinav animă motivele urbanistice în interior

Decizia de a aduce un omagiu iubirii proprietarilor pentru călătorii, designerii au diluat rusticul scandinav cu motive urbane și cosmopolite

Un spațiu de zonare de succes

Plafonul fals din carton gips carton, instalat la marginea bucătăriei-sufragerie și cameră de zi, desemnează vizual diferite zone funcționale. O funcție similară este realizată de iluminarea din spate, care alocă și izolează efectiv zonele individuale și combină în același timp întregul spațiu.

Aparate de bucătărie selectate în funcție de mobilierul de epocă

Designul de aparate de bucătărie susține pe deplin caracterul nordic laconic și spiritul vintage al interiorului

În camera de zi, vedem un candelabru în formă de minge simplă, iar în bucătărie – o lampă cu pendul în stil industrial, precum și o iluminare caldă a suprafeței de lucru și un dulap articulat cu fațade de sticlă. Este uimitor cum un astfel de detaliu aparent nesemnificativ, cum ar fi iluminarea unei dulapuri, poate afecta atmosfera din cameră, oferindu-i un farmec deosebit de acasă.

Un pic roz in vopsea alba si usile arata destul de diferite

Usile de vintage sunt vopsite în alb, cu nuanțe delicate de culoare mov și roz

Vintage confortabil cu stil nordic

Contribuția sa la crearea unui mediu confortabil de acasă face din mobilierul în mod deliberat simplu, într-un stil rustic. frigider negru lucios, cu forme elegante retro și stilouri de epocă, și aparate de unitate de bucătărie încastrate, lipsit de sclipici glam moderne, în comun cu un top negru, capota negru și podea din lemn de culoare închisă, sprijinind pe deplin caracterul concis nordic și spiritul interior de epocă.

Fundalul alb-zăpadă al bucătăriei încălzește lumina slabă a suprafeței de lucru și a dulapului agățat

Iluminarea caldă a suprafeței de lucru și un dulap articulat cu fațade din sticlă

Unitatea de bucătărie este completată cu un compartiment cu rafturi pentru depozitarea convenabilă a sticlelor de vin. Zidul de lucru din bucătărie este acoperit cu tapet de culoare mov pastel, cu un ornament floral delicat. În bucătărie puteți ajunge în două moduri: fie prin camera de zi, fie direct de pe hol.

Decorul delicat de pe tapet face atmosfera mai confortabilă

Zidul de lucru din bucătărie este acoperit cu tapet de culoare mov pastel, cu un ornament floral delicat

Masă rotundă

Sala de mese este reprezentată de o masă rotundă, scaune din lemn și un bufet în aceeași cruce cu spatele scaunelor. Bufetul servește ca o legătură între camera de zi și sala de mese. Se pare că toate acestea au migrat într-un apartament de la oraș direct din casa bunicii din sat, împreună cu un covor rotund, coș de răchită și veselă.

Mobilierul de masă ușoară pare chiar mai întunecat față de fundalul întunecat al podelei

Sala de mese este reprezentată de o masă rotundă, scaune din lemn și un bufet în aceeași cruce cu spatele scaunelor

Motive urbane și cosmopolite

Cu toate acestea, nu au rămas blocați în peron. După ce a decis să plătească tribut pentru dragostea proprietarilor pentru excursii, acestea sunt foarte impresionante și diluate delicat motive rustice, urban și cosmopolit scandinave: perne cu pavilion american, oraș noapte panoramă.

Contrastul pardoselii întunecate și a pereților rozi fac o impresie calmantă

Panoul din lemn de culoare albastră din lemn de culoare închisă se armonizează cu tonurile roz-violete din mobilier și mobilier

Striped textures

Interiorul apartamentului este proiectat în același stil. Picturi în rame negre pe pereți, vase originale, noptiere, rafturi, lămpi – totul este complementar și interconectat, totul curge ușor de la unul la altul, și chiar și micile nu sunt accidentale. Un alt element comun este texturile dungate: tapițerii scaunelor în dungi negre și albe, pernele dungate, dungi verticale în dormitor.

La frontiera de sufragerie și bufet sufragerie a fost foarte util

Bufetul servește ca o legătură între camera de zi și sala de mese

Includerea verde

O atmosferă discretă, laconică, este însuflețită cu incrustații verzi care se găsesc pretutindeni sub formă de plante de apartament și buchete ornamentale în vase. Prin ea însăși, culoarea albă, după cum se știe, nu se încălzește, dar în acest caz are o nuanță caldă și, în afară de aceasta, accentuează foarte bine puritatea și ordinea în casă.

În colț este un raft compact de depozitare a sticlelor de vin

Unitatea de bucătărie este completată cu un compartiment cu rafturi pentru depozitarea convenabilă a sticlelor de vin

Verde în interior luminos serveste ca un accent, revitalizarea situației

O atmosferă discretă, laconică, este animată efectiv de incrustațiile verzi care se găsesc pretutindeni sub formă de plante de interior

În acest interior, un rol important îl joacă elementele de decor - vase, picturi originale, lămpi

Picturi în rame negre pe pereți, vase originale, noptiere, rafturi, lămpi – totul este complementar și interconectat

Un farmec deosebit pentru interior este dat de elemente rustice deliberat de simple

Contribuția sa la crearea unui mediu confortabil în casă este făcută prin elemente rustice și de epocă simple

Proaspăt și funcționalitate - principalele caracteristici ale acestei băi

Designul de baie este în concordanță cu designul întregului apartament – nimic inutil de pe un fundal alb de zăpadă

Pervazul ferestrei sa transformat într-un loc convenabil de lucru, era necesar doar să-l înlocuiți cu o masă largă

După ce a fost instalat un masă largă în locul unui pervaz, a fost posibil să se creeze un loc de lucru confortabil

Dungile verticale pe unul dintre pereții lor din dormitor au o funcție bună de accent în interior

Un alt element comun este texturile dungate: tapițerii scaunelor în dungi negre și albe, pernele dungate, benzi verticale în dormitor

Funcționalitatea stilului suedez, în combinație cu culoarea albă, întruchipată într-un aspect de succes, face ca apartamentul să fie de dorit și nativ

Un aranjament de succes, aranjament funcțional și perfecțiunea albă a promisiunii stilului scandinav găzduiește o mulțime de minute plăcute în pereții lor nativi.

Structura apartamentului ia în considerare toate dorințele pe care locuitorii le pot avea

Planul apartamentului: bucătăria poate fi accesată în două moduri – prin sufragerie sau direct de pe hol

decor

Leave a comment