Rural “glamour”: decorarea interiorul bucătăriei în stilul țării

Rural “glamour”: decorarea interiorul bucătăriei în stilul țării

În prezent, bucătăriile, realizate în vremurile vechi în stilul țării, sunt foarte solicitate. Ele contribuie la crearea unei atmosfere de căldură, confort, și aceasta este popularitatea lor. Bucătăria clasică în stilul țării necesită utilizarea lemnului în finisaj. Textura și culoarea joacă un rol imens în crearea unei impresii de antichitate.

Accesorii de bucatarie din tara

Farmecul stilului țării este în mare măsură determinat de accesoriile bine alese

Când vârsta în vârstă este în bucurie!

Fatadele unor asemenea bucătării sunt adesea realizate folosind panouri. Acestea sunt cadre de lemn cu o pânză introdusă în ea, un design similar previne deformarea pliantelor. În funcție de design, panourile pot fi plane sau sculptate. În bucătăriile din stilul țării, cadrele sunt mai curlate, cu o formă de bară de vârf diferită. Bara inferioară este caracterizată de o imagine în oglindă a formei superioare sau drepte. sculpturi Decorat usi, reliefuri, inlay – plăci din lemn încrustat porod.Luchshim opțiune scump pentru fațada de bucătărie este considerat mătăsos-mat de suprafață, și pentru că lemnul straluci rămâne lumina, iar structura naturală arata bine, iar defectele sunt aproape invizibile. Pentru acest stil, cele mai bune rase sunt cires, stejar si fag. Anterior, mobilierul din stejar era în vogă, dar are proprietatea de a se întuneca. Prin urmare, în plus față de clasic, acum utilizați și pătate (întunecat) stejar. starea de spirit vesel va da bucătăria de pin lumina, poate fi vopsit, chiar și în alb, albastru, verde sau de culoare, dar textura va fi vizibil. Pentru stilul de țară, culorile pastelate sunt caracteristice.

Bucătărie cu aranjament de birou pe insulă

Bucătăria insulară cu imitație decorativă a vetrei câștigă prin amenajarea cu succes a mobilierului și o fereastră uriașă

Cumpărătorii sunt dispuși să plătească pentru mobilier antic nou, acest lucru a permis industriei bucătăriilor să creeze o serie de dezvoltări, cu care puteți obține efectul antichității. De exemplu, acest lucru include șlefuirea colțurilor ascuțite la fațade, imitații ale unui șobolan. Pentru a realiza efectul utilizării pe termen lung, faceți brashing. julituri perie de sârmă fibre moi de pe suprafața fațadelor, umple defectele baițurile, ceea ce le face chiar mai inchisa vopsea mată este aplicată panourile de sticlă fasady.Zamena în dulapuri de perete face ca aspectul de mobilier vechi ca dulapurile pentru vase frumoase. Acum, nu folosesc sticlă transparentă, se preferă vitralii sau sticlă mată și inserții din ceramica pictate manual sau gravura.

Elementul original al decorului plafonului este grinzile din lemn

În loc de plafoane false lucioase – grinzi de lemn, oferind un farmec unic bucătăriei rurale

Bucătărie în stilul țării: punctele mai fine ale designului

Brashing este o metodă spectaculoasă de proiectare

Pentru a obține efectul utilizării pe termen lung, faceți brashing

Camera ideală pentru o bucătărie veche este o cameră spațioasă, preferabil de formă pătrată. Puteți combina toate mesele de sus, dar mesele arata foarte elegant, situat la o distanță scurtă între ele, iar fiecare masă are un blat separat.

Arată foarte interesant în bucătărie făcută din mai multe degete separate ale insulei. Combină topurile mesei, este posibil cu două sau patru fațade. Insula este un element separat, stând în mijlocul camerei. Există mai multe opțiuni pentru utilizarea sa practică: o chiuvetă, o plită, o masă de tăiere. Deseori insula este adiacentă cu scaune de bar, transformându-l într-o masă multifuncțională. Este stilul țării care permite o sută de procente de utilizare a spațiului de pe insulă. Există structuri suspendate cu ustensile de bucătărie. Culoarea unică a casei rurale va oferi mai multe cadre, suspendate de tavan pe lanțuri. În interiorul cadrelor sunt prevăzute cu cârlige și suporturi pentru vase, plăci, ochelari, coșuri, cuțite și alte unelte necesare.

Dulap rustic - o adăugare reușită a mobilierului

Un dulap rustic, stilizat sau real, va deveni un punct culminant al bucătăriei în stil rustic

Într-o astfel de bucătărie, suprafețe mari sunt inacceptabile, aceste seturi de lemn constau din dulapuri înguste, ale căror porți se deschid spre laturi. Dulapurile cu balamale de dimensiuni mari sau medii în proiectarea bucătăriei sunt determinate de stil. Deseori în astfel de bucătării se realizează vitrine și dulapuri. La masă se poate instala un afișaj cu dulap mare cu ușile din vitralii. O completare frumos și practică a acestora sunt rândurile de sertare mici pentru diferite obiecte mici. Sub dulapuri se înțelege elementul setului de bucătărie cu dulapurile înclinate inferioare și fațadele de vitralii de top. Bucătăria modernă a țării este plină de rafturi și rafturi, în unele cazuri rafturile înlocuiesc dulapurile, formează structuri care seamănă cu nișe de șemineu. Pentru a crea un efect similar, designerii folosesc suprapuneri-platbande. Este foarte convenabil să plasați astfel de nișe deasupra unei plăci sau a unei chiuvete, lângă sertarele laterale înguste, rafturile formând un spațiu închis. Peretele din adâncime poate fi acoperit cu un panou care armonizează cu fațada în ton. Rafturile fac ca construcția să nu fie atât de monotonă. Pentru a înlătura impresia opresivă a înălțimii, designerii folosesc dulapuri de bucătărie de dimensiuni diferite. Cele mai bune bucătării în stilul țării arată când înălțimea dulapurilor superioare este mai mică decât înălțimea mesei. Sentimentul de confort este realizat datorită designului ghemuit vizual. Casetă originală de aspect, linii orizontale care separă vizual suprafața bucătăriei.

Tehnica de mascare este o condiție importantă pentru menținerea armoniei stilului

Plitele moderne, microundele și cuptoarele, hotele și mașinile de spălat vase în bucătărie în stilul țării ar trebui să fie deghizate ca antichități

Avantajul designului este disponibilitatea obiectelor, eficiența utilizării spațiului util. Echipat cu lămpi, cadrul oferă bucătării o atmosferă unică de confort. Creația ei este facilitată de lucruri drăguțe, cum ar fi pixuri galbene (sub cupru), șine, balamale. Pentru a crea efectul antichității, se efectuează patina – aplicând o culoare neuniformă părții. Când te uiți la un astfel de lucru, primești impresia de oboseală din când în când. Inserțiile de lemn, ceramica cu flori vopsite, mânerele rotunde sau ovale sunt de asemenea utilizate. Uneori butoanele sunt realizate sub formă de bucle. Balustrele mici (balcoane) instalate pe marginea rafturilor, iar cornișoarele din partea superioară a dulapurilor agățate sunt elemente integrale ale stilului țării.

De asemenea, este caracterizat prin decorarea cu sculptură, intarsie, profil curbat. Pentru a impresiona integritatea, completitudinea designului bucătăriei de deasupra dulapurilor agățate, separate de capotă, este plasat Mensola. Marginea inferioară este acoperită cu o cornișă, astfel încât soliditatea setului cu cască este accentuată.

Cires, stejar sau fag - cele mai bune materiale pentru bucatarie in stil rustic

Pentru bucătăria rustică, cele mai bune rase sunt cireșul, stejarul și fagul

Un element interesant al stilului de țară este uscarea lemnului pentru vase, constând din tije separate, între care se află plăcuțele. Doi astfel de uscătoare de diferite înălțimi arată foarte impresionant.

Blatul poate fi făcut din marmură sau granit, precum și materialele laminate moderne care imită piatra.

Chiuvetele din oțel inoxidabil nu sunt combinate cu stilul de țară. În această bucătărie este necesar să obțineți o chiuvetă de la fragranit sau koriana. Covoarele ceramice de culoare gri sau crem au un aspect vechi. Un chic special va da bucătăriei o chiuvetă acoperită cu pictură manuală. Avansate chiuvete de spălare din alamă, în special în combinație cu aceleași robineturi și restul elementelor.

Multe elemente decorative - una dintre caracteristicile stilului

În stil rustic rafturile deschise sunt binevenite cu ustensile vopsite și ustensile de bucătărie

Retro rustic și epocă: tehnologia modernă în interiorul rustic

Indiferent cum arată bucătăria, trebuie să corespundă progresului tehnic. Dar plitele moderne, microundele și cuptoarele, hotele și mașinile de spălat vase în bucătărie în stilul țării ar trebui să fie deghizate ca antichități. Producătorii imită liniile de tehnologie veche, completează-l cu mânere simple mari, ceasuri mecanice, ferestre rotunde, balustradă aurită. Grilele de pe plită sunt special mărite, imită cuptoarele de lemn. Pentru extragerea tipului de șemineu, este prevăzută garnitură de lemn.

Dulapurile montate pe perete cu uși din sticlă se potrivesc bine cu stilul țării

Înlocuirea panourilor cu sticlă în dulapurile agățate face ca mobilierul să semene cu dulapuri vechi pentru preparate frumoase

Astfel, principiile principale ale designului bucătăriilor în stilul țării sunt simplitatea, naturalețea, compatibilitatea ecologică. Atmosfera de confort, căldură și casa creată de bucătărie seamănă cu o casă de țară.

decor

Leave a comment