Ett enkelt sätt att rengöra vattnet med frysning: få rent vatten utan kostnad

Ett enkelt sätt att rengöra vattnet med frysning: få rent vatten utan kostnad

Ett enkelt sätt att rengöra vattnet med frysning: få rent vatten utan kostnad

Många tror inte att fritt vatten är möjligt i princip. Det är verkligen så, den smälta isen är vatten, som är mycket renare och mer användbar än sig själv innan den fryser. Hur rengör du vattnet ordentligt i frysen?

Rening av vatten genom frysning är ett enkelt och vanligt sätt

Frysning är ett av de enkla och effektiva sätten att rengöra

Vatten har kommit långt genom reningsverk, vattenrör, klorering. Men om lägenheten har ett bra filter för rengöring kan du förbereda dig själv ett smältvatten för att bedöma dess effekt på kroppen. Människor som är intresserade av att rensa genom frysning hävdar att när man använder en sådan vätska, förbättras matsmältnings- och utsöndringssystemet, dessutom blir personen mer lugn och balanserad.

Vad är kärnan i rening genom frysning

I vanligt kranvatten finns orenheter. Detta är tungt vatten, väteatomer ersätts av deuterium (D2O). För att frysa är en sådan vätska tillräcklig för att temperaturen sjunker till 3,8 grader C. Den innehåller olika lösliga salter, organiska föreningar och bekämpningsmedel. Fryspunkten är -7 grader C. En del av den med deuterium fryser för vatten med saltlösning. Ett gott liv fryser vid en temperatur på 0 grader C. Detta är grunden för rening av vatten genom frysning. Först måste du vänta tills vattnet med deuterium fryser, dränerar rent, kastar is, lägger vatten i frysen igen, vänta på att frysa ren vätska. Den del som inte är fryst hälls. Denna saltlösning är vatten med lösliga salter. Återstående vatten tinas och konsumeras.

Även efter den vanliga frysningen (fryser helt i is) ändras dess struktur. Dess kristallgitter efter är inte längre kaotisk, men beställt. En gång i kroppen har molekylerna en fördelaktig effekt på alla organ, vilket korrigerar deras "flytande" innehåll.

Att dricka smältvatten är bra för hälsan

Man tror att smält vatten har en fördelaktig effekt på människokroppen

Metoder för att förbereda upptinat vatten hemma

Enligt vissa källor är det nödvändigt att frysa hälften av behållaren med vatten och efter att ha tagit bort den färdiga isen, sänka den under varmt vatten så att det bryter korken och tvättar bort deuteriumet. Enligt andra källor rekommenderas att isen omedelbart rengörs. Här är de vanligaste auktoritativa metoderna.

Intressanta fakta

Rening genom metoden enligt A.D. Labs

I en 1,5-liters burk hälls från kranen. Men häll inte upp till toppen, så att banken inte brista. Täck det med ett lock, sätt det i kylskåpet, placera en kartongfodral under botten (för att isolera botten). Notera frystiden på hälften av burken. Du kan själv välja lämplig tid eller volym för fartyget för frysning. Tja, om tiden är 10-12 timmar måste du bara upprepa cykeln två gånger om dagen. Detta gör att du kan försörja dig med en vattenförsörjning för en dag. Du kommer att få ett tvåkomponentsystem som består av is (rent fruset vatten) och en saltlösning (isfritt vatten som innehåller orenheter, salter). Lös upp vattenlösningen i diskbänken och tina isen och använd den. På vintern kan du stå emot vatten på balkongen.

Vid frysning av vatten separeras skadliga ämnen

Frysning är en process som skiljer skadliga föroreningar 

Framställning enligt metoden av A. Malovichko

I emaljpannan hälls kranvatten filtrerat av hushållsfilter. Ta pannan om några timmar. Panens väggar och vätskans yta kommer redan då att fångas av den första isen. Vatten, som inte är fryst, måste dräneras i en annan panna. Isen kvar i den första kastrullen är tungt vatten, vilket innehåller olika orenheter och fryser vid +3,8 grader C. Vi kastar is och lägg tillbaka panen i frysen, vattnet fryser med ca 2/3. Vi slår samman de fria. Detta är lätt vatten, som inte bör förbrukas. Ice, kvar i pannan - det här är det frusna pro-vattnet. Det är 80% renat från föroreningar, men kalcium i det är 15 mg / l. Smälta och konsumera hela dagen.

Hur man rengör vatten med Zalepukhin brothers metod

En liten mängd kranvatten koka, och till "vit nyckel" - ca 95-96 grader. Vita bubblor dök upp i det, men bildandet av stora har ännu inte börjat. Disken, där vattnet upphettades, ska omedelbart avlägsnas från plattan och kylas snabbt med en stor kruka med kallt vatten (till exempel ett handfat eller ett bad). Efter det fryses och tinas enligt de ovan beskrivna scheman. Metodens författare hävdar att sådant vatten passerar genom alla stadier av vattencykeln i naturen. Det innehåller mindre gaser (det kallas därför avgas), det har en naturlig struktur.

Rent vatten av Yu.A. Andreeva

1

I sin bok "Three Whales of Health" föreslår författaren att man kombinerar de två tidigare metoderna och sedan fryser och fryser igen. Enligt honom finns det inget sådant pris för vatten. Det är särskilt användbart för dem som är oroliga för sjukdomar i mag-tarmkanalen.

Rening genom metoden för M.Muratov

Ingenjör M. Muratov föreslog sin nya metod för att erhålla rent vatten. Han utformade en speciell installation, som möjliggör att man får lätt vatten av en viss saltkomposition med hjälp av en enhetlig frysning. Vattnet luftas, kyles för att bilda en cirkulerande ström tills bildningen av små iskristaller. Filtret lämnade mindre än 2% av isen, som innehåller tungt vatten.

För att bevisa fördelarna med vätskan genomförde ingenjören M. Muratov en studie som bekräftade sina antaganden om en betydande förbättring av välbefinnandet tack vare renat vatten. Författaren använde minst 2,5-3 liter sådant vatten per dag och noterade positiva förändringar redan från den 5: e dagen. Kronisk trötthet och sömnighet har försvunnit, vikten i benen har minskat. Efter 10 dagar förbättras visuellt (med 0,5 dioptrar). En månad senare var det smärtor i knäet, och efter 4 månader försvann manifestationerna av kronisk pankreatit. Under sex månader har manifestationer av åderbråck minskat avsevärt.

Video: hur man lagar upptinat vatten

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map