Hvordan ikke at fejle, når du vælger et vinyl tapet til et køkken: hele sandheden om vinyl

Hvordan ikke at fejle, når du vælger et vinyl tapet til et køkken: hele sandheden om vinyl

Hvordan ikke at fejle, når du vælger et vinyl tapet til et køkken: hele sandheden om vinyl

Hvis du vælger vinyl tapet til køkkenet, vil du helt sikkert ikke gå galt: i forholdet mellem pris og kvalitet til dato er dette den mest optimale løsning. Anvendelsen af ​​avancerede teknikker og innovative komponenter til produktion af vinyl tapet muliggør oprettelse af efterbehandling materialer præget af høj styrke, pålidelighed, slidstyrke og holdbarhed. Takket være det beskyttende lag af polyvinylchlorid er sådan tapet ikke bange for sollys, fugt, mekaniske påvirkninger og forurening. En konstant voksende sortiment af vægvinyl, herunder efterligning af farver og teksturer af naturlige materialer, gør det muligt at realisere de mest dristige designideer i køkkenets indre.

Praktik og dekoration af vinyl tapet er ikke spørgsmålstegn ved

Vinyl tapet til køkkenet vil gerne med sine æstetiske muligheder og praktisk

Funktioner af vinyl tapet

Vinyl tapet består af to lag: Et tæt papir, stof eller nonwoven substrat og et beskyttende top lag fremstillet af PVC film, som følge af, at tapetet får øget styrke og holdbarhed. Når man vælger vinyl til køkkenet, er det nødvendigt at være opmærksom på behandlingen af ​​tapet med særlige imprægneringer, der forhindrer dannelsen af ​​svampe og skimmel.

Mekaniske effekter, lys, fugt og snavs er ikke forfærdelige for vinyl tapet

Takket være det beskyttende lag af PVC er disse tapeter ikke bange for sollys, fugt, mekaniske påvirkninger og forurening

Alle de forskellige vinyl tapeter på markedet kan opdeles i to store grupper: skum vinyl og vinyl tapet hot stempling. Den specielle teknologi til behandling af det øvre vinyllag giver mulighed for at efterligne næsten alle typer overflader og teksturer, og giver også skulpturelydelse til tapetet. Fremstilles som monofonisk vinyl tapet og med et mønster: Begge er meget dekorative og skjuler udmærket små uregelmæssigheder og vægfejl.

Køkken i stil med Provence eller rustikke vil gavne, hvis du bruger sådan vinyl tapet

Kombineret vinyl tapet i retrostil egnet til dekoration af køkkener i rustik eller Provence stil

Kvaliteten af ​​vinyl afhænger af tykkelsen af ​​vinylfolie. Virksomheden "vinyl" er holdbar, ikke-mærket, brænder ikke ud i solen, er ikke bange for fugt, tolererer godt våd rengøring og endog børster med brug af vaskemidler. Denne slags dekoration af vægge, uden tab af dekorativitet og ydeevne, kan helt vare op til 10 år eller mere! Den eneste væsentlige ulempe ved vinyltapet - lufttæthed. Imidlertid har en række førende producenter af efterbehandling materialer på markedet i øjeblikket allerede fremlagt en innovativ vinyltapet med mikroporer, der tillader væggene at "ånde": tillader kondens at fordampe fra under dækslet, er de samtidig forhindre indtrængning af fugt under tapetet.

Vinyl tapet til køkkenet med et usædvanligt mønster kan være en vigtig detalje af interiøret

Original tegninger på tapetet vil opnå et meget interessant resultat i køkkenets indre

Vælg et vinyl tapet til køkkenet

Strukturelle tapet baseret på skum vinyl

Skummet vinyl har en hård overflade, det er blødt at røre ved, så det er rart at røre ved. Lav skummet vinyl tapet ved at anvende en vinyl eller ikke-vævet basis vinylmasse med efterfølgende varmebehandling, hvorunder vinylskummet får en tekstur. Disse tapeter maskerer uregelmæssighederne og de forskellige ulemper ved overfladen, og de strækker sig heller ikke. Manglen på skumt tapet - lav styrke, som ikke tillader at kalde dem den ideelle mulighed for at afslutte køkkenet.

Ujævnt overflade hjælper med at maskere den særlige struktur af vinyl tapet

Strukturelle vinyl tapet perfekt maske uregelmæssigheder og forskellige overflade mangler

Vinyl tapet til maleri

Vil være en fremragende løsning for fans af hyppige ændringer i situationen. Et sådant tapet kan gentages gentagne gange i enhver farve. Fremstilles enten hvidt eller allerede farvet, fuldt klar til brug. Anvendelse af særlige farvestoffer, du kan meget originalt dekorere væggene i køkkenet. For eksempel kan malingen påføres ikke på forsiden, men til det ikke-vævede lags inderside: Materialet vil gennemblødes, skabe en baggrund, og relief-vinylområderne forbliver uberørt. Denne teknik giver dig mulighed for at simulere udsmykningen af ​​vægge med farvet cement i "sgraffito" -teknikken (i oversættelse fra Italien, "ridset"). En anden populær metode er en meget fortyndet maling på forsiden og tørres derefter af med en blød klud: Baggrunden forbliver lys og reliefen bliver lysere nuancer.

Vinyl tapet til maleri vil give mulighed for kreative eksperimenter

For at skabe et helt unikt interiør kan du bruge vinyl tapet til maleri

Kompakt vinyl

Dette er den såkaldte flade vinyl tapet hot stempling, som er en efterligning af forskellige materialer: teksturerede gips, sten, tekstiler. Kompakt vinyl er ikke bange for vask og hård børstning. Holdbart materiale er kendetegnet ved en behagelig tekstur og en bred vifte af farver til en stilfuld og harmonisk køkkenindretning.

Gastronomisk print på tapet er meget forskelligartet og stadig relevant

Køkkenvindue med et gastronomisk tryk synes ikke at miste dets relevans og popularitet i lang tid

Køkken Vinyl

Tæt eller køkkenvinyl er et supervasket tapet, designet specielt til køkkener og badeværelser. Takket være gummieret vinyl har denne type tapet en høj fugtighedsbestandighed og snavsafvisende egenskaber. Du kan lim sådanne tapeter selv over køkkenbordet eller i badeværelset i stedet for keramiske fliser. På grund af dens tykkelse ser køkkenvinduet dog lidt uhøfligt ud. Ikke meget inspirerende og tematiske tegninger med gastronomiske motiver.

Attraktiv tegning og bløde nuancer af vinyl tapet giver dem konstant succes

Vægvinyl kan efterligne farver og teksturer af naturlige materialer, og pastelfarver gør det endnu mere attraktivt

serigrafi

Silkecreen eller satin tapet - en slags flad vinyl tapet varmt stempling. Som grundlag anvendes vinylpapir, som er malet på en særlig måde og derefter udsat for varmebehandling og stærk prægning. Det er ofte muligt at finde oplysninger, som i silkescreen fremstillingsprocessen anvendes naturlige silke tråde, men dette er ikke sandt. Silkeffekt opnås kun ved en særlig måde at forarbejde vinylcoatingen på. På grund af manglen på lydstyrken bør en flad vinyl tapet bruges på omhyggeligt forberedte flade overflader.

Massiv vinyl til køkkenet - en kombination af æstetiske og praktiske egenskaber

Massiv vinyl til køkkenet vil overraske med sin styrke og anvendelighed, ikke et år

Solid vinyl tapeter

1

De er fremstillet af fordampet vinyl, som har undergået termisk behandling, hvilket gør det muligt at fjerne skadelige stoffer og komponenter, såsom formaldehydharpikser, fra materialet. Sådant tapet forårsager ikke allergiske reaktioner og betragtes som sikre for helbred ved at afslutte materiale. Baggrunde fra fast vinyl ikke strække og svulmer ikke op, de ikke falmer i sollys, slidstyrke og mekaniske belastninger, de kan rengøres med detergenter. Som et grundlag i sådan tapet er et specielt trelags papir, som sikrer uhindret fjernelse af overskydende fugt fra væggene. Solid vinyl med upåklagelig pålidelighed imiterer absolut alle belægninger: teksturerede plaster, sten, farvning, tekstiler. Det justerede valg af mønsteret gør samlingen mellem lærredet umærkelig selv fra en meget tæt afstand.

Foto samling af vinyl tapet til køkken væg dekoration

Den komplekse struktur af vinyl tapet sikrer deres holdbarhed

Vinyl tapet består af to lag: Et tæt papir, stof eller nonwoven substrat og beskyttende toplag

Køkkenforklæde - et sted for seriøs testning, hvilket vinyl tapet modstår

Supermowing vinyl tapet kan sikkert bruges selv til afslutning af køkkenet forklæde

Vinyl tapet til køkkenet bør vælges under hensyntagen til specifikationerne i dette rum

Når man vælger vinyl til køkkenet, er det nødvendigt at være opmærksom på behandlingen af ​​tapet med særlige imprægneringer, der forhindrer dannelsen af ​​svampe og skimmel.

Lysstyrken af ​​billedet på vinyl tapet forbliver i lang tid

Vinyl tapeter er meget dekorative og helt skjule små uregelmæssigheder og væg defekter

For at implementere originale ideer tilbyder producenter en bred vifte af tapetindstillinger

Konstant ekspanderende modelprogram af vægvinyl giver dig mulighed for at realisere de mest dristige designideer i køkkenets indvendige rum

Fedte og uventede kombinationer af forskellige vinyl tapet kan give et meget attraktivt resultat

Skummet vinyl har en hård overflade, det er blødt at røre ved, så det er rart at røre ved

Selv den enkleste monokrome tegning på vinyl tapet ser stilfuld og attraktiv

Sort og hvid vinyl tapet med blomster ornament i køkkenet i skandinavisk stil

Flower ornament - en no-lose mulighed for et spiseplads

Vinyl tapet med blomster ornament vil være en vidunderlig dekoration af spisepladsen

Prisen og kvaliteten af ​​vinyl tapeter afspejler fuldt ud alle deres mange dyder

Mange mennesker vælger i dag vinyl tapet for det optimale pris / kvalitetsforhold for dette efterbehandling materiale

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map