Baggrund til et lille rum: Vælg visuelt pladsforbedrende farver og teksturer

Baggrund til et lille rum: Vælg visuelt pladsforbedrende farver og teksturer

Baggrund til et lille rum: Vælg visuelt pladsforbedrende farver og teksturer

Designere af "Khrusjtsjov" og standard betonkasser mindst af alt tænkt på beboelsesrummet. Det var vigtigt at rumme en familie på tre personer i den berygtede mindste optagelse. Sådan visuelt forstørre rummet i et lille rum uden større omhyggelighed er ikke et tomt spørgsmål. Ændringen i planlægningen kræver forberedelse af dokumenter og betydelige investeringer. Der er enklere måder at visuelt tilføje et par "kvadrater" og forvandle beskedne lejligheder.

Sådan bevæger du væggen med tapet

Den enkleste og mest overkommelige måde at ændre rummets proportioner på og flytte rumlige accenter er at opdatere væggenes farve. En spændende aktivitet er beslægtet med et puslespil, hvis løsning er behagelige levevilkår med følelsen af, at der er meget luft omkring. Hvad skal være tapet til et lille rum:

 • Lys tone. Kalme pastelfarver danner illusionen om at forøge området og volumenet, skubbe væggene og hæve loftet. Det bliver ikke kun lettere - det er varmt og fredeligt.
 • Manglende store elementer. Store tegninger skummer rummet, tiltrækker for meget opmærksomhed. Store dele står i kontrast til hovedbakgrunden. Det accentede tryk "spiser" en lys baggrund, den går tabt og opfylder ikke den grundlæggende funktion. Det er ikke udelukket introduktionen i det indre af luridness og disharmoni i det omkringliggende rum.
 • Yderligere indretning elementer. Når populære tapeter oplever en ægte renæssance. Med det rigtige valg af plottet kan du flytte fra "Khrusjtjov" i det latinske kvartal eller lige til kysten af ​​det azurblå hav. Luftfyldning og perspektiv er de vigtigste faktorer i valg.
lys tapet

I et lille køkken se godt lys tapet med et lille mønster

Loftet er ikke mindre vigtigt for at øge areal og volumen. Få lejligheder kan prale af, at højden af ​​væggene svarer til ejernes forventninger. Det anbefales at undgå kantsten, stucco lister og andet loft indretning. Stille monofonisk tapet eller maling - det bedste valg.

Overstøt ikke værelset med møbler, især mørkt. Et stort antal objekter skjuler stedet. Det er ønskeligt at frigøre rummets centrum og give præference til funktionelle møbler. Transformatorer og hylder i stedet for besværlige skabe - en ideel mulighed.

Møbler-transformator

Møbeltransformator i kombination med et vellykket design danner et stort volumen

Sørg for at være opmærksom på vinduerne. Lambrequins, curvy gardiner og tulle meter, samlet i folder, er ikke egnet til udformning af åbningen. Den lettere og lakoniske indretningen, jo mere luft og lys er vigtigt for et lille rum.

vinduesindretning

Den optimale variant af vinduesindretning er brugen af ​​persienner eller persienner

Det er vigtigt at vide! For et lille værelse er det bedst at dekorere vinduet, svarende til den generelle tone i rummet. Romerske gardiner og lysgardiner i tapetens tone - en fremragende interiørløsning.

Hvordan man vælger en indretning til et lille rum

Producenter tilbyder et ubegrænset antal muligheder for færdiggørelse af lejligheder. I bygningen dækker supermarkedet en lille panik - på hvad man skal stoppe. Baggrund til et lille rum, visuelt udvidelse af rummet, indsnævring af muligheder og samtidig give fantasi mulighed for at spille ud.

Solid tapet

Restrained indretning er lakonisk, rolig, mangel på irriterende øjne kontraster. Ved registrering er der baseret på personlige farvepræferencer - varme eller kolde farver.

At varme er:

 • lysegrøn eller lysegrøn;
 • gul;
 • beige;
 • abrikos;
 • creme.

Vælg bløde dæmpede nuancer. De slapper af, beroliger og opfylder den funktion, der er tildelt dem. Værelset er fyldt med luft.

Til kulden er:

1
 • lyseblå;
 • lysegrå;
 • lyserødt;
 • hvid.

Hvilken farve på tapet øger rummet mest? De hvide vægge er den mest effektive del af væggen, men det er krævende at holde sig rent og formelt. Delikate blålige eller lyserøde nuancer, såvel som rolige grå-sølv, er ret egnede til at løse problemet.

design i kolde farver

Et eksempel på et vellykket design i kolde farver

børns design

Hyggelige børn i muntre nuancer af grønt med abstrakt tapet

Baggrunde med udskrifter og tegninger

Ensartede muligheder tiltrukket af tilbageholdenhed og laconicisme. Ofte vil jeg mere end hver dag for at se på en fortyndet mur. Valg af tegninger og udskrifter er dog velafbalanceret og vurderer relevansen i interiøret.

Næsten universel mulighed - tapet i lodret strimmel. Foruden at løse problemet med et lille område skal man normalt tænke på, hvordan man kan hæve loftet. Lodret tegning med lethed trækker væggene op og samtidig skjuler ikke plads.

Det er nødvendigt at undgå for store kontraster og vælge beslægtede kombinationer af farver. Blå passer godt med hvidt og lysegult eller beige med abrikos.

En anden mulig løsning er et lyst tapet med et lille diskret mønster. Præference gives til plotløse motiver - floristisk, abstrakt, uden skarpe geometriske former.

lakonisk interiør

Laconiske vandrette striber med varme nuancer udvider rummet, og åbne bokhylder giver lys og lethed

Mørk Tapet

Indretning i mørke farver - næsten tabu, hvis du har brug for tapet, der forøger pladsrummet: Fotos viser fejlen af ​​sådanne løsninger. Men i nogle tilfælde bruges det til kontrast, hvis det er nødvendigt, at trække ud i rummet eller tværtimod for at gøre det mere firkantet.

Denne metode implementeres så omhyggeligt som muligt, kun for en væg eller endda en sektion. Foretrukne gradientfarver eller tapet med udskrifter og kassere monokrome løsninger.

Ofte er dette vejen til at distribuere plads, adskille arbejdspladsen eller omvendt soveområde. For at udjævne effekten af ​​blackout og constriction er der indstillet en ekstra højdepunkt.

soveværelse design

Mørke farver er bedre at bruge i modsætning til lys tapet

Det er vigtigt at vide! Mørke farver påvirker stemningen negativt. Et langt ophold i et svagt oplyst rum er fyldt med en generel undertrykt tilstand - et underskud af lys.

Tekstur baggrunde

Tekstur giver volumen og giver dig mulighed for at bruge effektive designteknikker. Tekstureret tapet til en mursten - en klassisk mulighed, der berettiger sig selv i et lille rum.

Nyanser af hvide eller lyse varme toner, som simulerer murværk, bidrager til at løse problemet med visuel udvidelse af området. God til landstil eller køkkendesign, hvor du vil føle landlig komfort og afslapning, harmoni, fred.

Tekstureret tapet i et lille rum kan bruges i kombination med en farve til visuelle effekter. For eksempel, når du medtager i det indre af tapet eller store malerier på væggen.

Det er vigtigt at vide! En vigtig rolle i at skabe effekten af ​​ekstra plads afspilles af gulvets farve. Farve gulvet fungerer godt - det gør rummet højere og bredere.

teksturelt design

Teksturdesign harmonerer harmonisk med livbevidst tegning på bagvæggen

Metoder til visuel ekspansion af rummet

Ud over pladsen er rummets rum vigtige. Fyldning med luft forbedrer følelsen af ​​rummelighed. Palmen af ​​prioritet blandt grænserne "ekspanderende" tilhører væggenes farve og tilstedeværelsen af ​​et tomt rum, ikke overfyldt med store møbler. Yderligere faktorer er ikke mindre vigtige end farver, der øger rummets rumfang:

 • Spejle. Reflekterende evner på en spejloverflade gør underværker - mange gange udvider plads. Garderobeskabet med spejldør er passende i et lille rum, som et vægspejl. Det ideelle sted er overfor vinduet.
 • Brug perspektiv effekten. Dette vil blive hjulpet af wallpapers med et plot, der går til "uendelig". Mulige bymotiver, landskaber, snapshots af undervandsverdenen. Fremragende middelalderlige gader og kanaler i Venedig, tabt i det fjerne.
 • Visuel ændring i dybden og højden af ​​et lille rum. Brugen af ​​forskellige farvekombinationer i indretning af loft, vægge og gulv giver dig mulighed for at opnå den ønskede effekt. Ved lave lofter er siden og de fjerne vægge fremhævet med farve - så højden og lydstyrken øges visuelt. Sidevæggene "bevæger sig fra hinanden" og fremhæver den fjerne væg ved farve.
 • Naturlig og kunstig belysning. Jo lettere jo mindre rum, desto større er lydstyrken. Hvis vinduerne ser ud på solsiden, er der praktisk talt ingen problemer med belysning i løbet af dagen. For den nordlige side er en lys farve obligatorisk - ellers skal man lide af indsnævring i en "stentaske". Om aftenen er det nødvendigt at tilvejebringe tilstrækkelig kunstig belysning og ud over hovedkilden til at give yderligere belysning. Wall sconces, indbyggede loft halogener er egnet til dette.
spejloverflade

Spejloverflader letter massive møbler - klædeskabet hænger ikke over sengen

Volumetriske løsninger er baseret på en lys farvepalet og forstærket af enkle teknikker. Hvis du vil have mere end et standardinteriør i bløde neutrale farver, kan du ty til 3D-design - et alternativ til tapet, der udvider rummet. En enkel og sikker mulighed - strække loft, efterligner himlen. Indretningen er velegnet til et børnelokale, et voksen soveværelse eller et køkken.

smalt køkken

Juicy tapet udvider det smalle køkken og understreger stilen

Det er vigtigt at vide! For børnehaven er stille tone særlig vigtig. Børn falder ofte i lyset, de bør ikke distraheres af overdreven rig indretning.

effekten af ​​udsigterne

Perspektivet påvirker grænserne i et lille rum

Store tegninger og indvendige detaljer: for og imod

Et stort billede på tapetet øger eller formindsker området? I afdelingen for en bygning supermarked er det svært at besvare et vigtigt indre spørgsmål. I et lille soveværelse eller i køkkenet skjuler store dekorelementer rummet, reducerer lydstyrken.

Store tegninger eller udskrifter er farverige, ofte udført i mørke farver. Kontrast indsnævrer de rumlige rammer, der er en følelse af at billedet hænger og truer med at knuse sin vægt.

For at genoplive den monokrome væg er et lille dekorativt element nok. Mission opfylder perfekt billedet, indrammet i en lakonisk ramme eller et modulært billede på en lys baggrund.

dekorative elementer

Ved tildeling af plads skal der tages højde for alle detaljer i interiøret

Store indvendige detaljer gælder også for fangerne af ledig plads. Baggrunde, der øger det visuelle rum, styrter i konkurrence med massive møbler og elektronik. Derfor er "plasma" indskrevet i interiøret, og resten af ​​lydvideoudstyret er placeret i kabinettet eller på hylderne. Vælg fortrinsvis enheder i et lyst hus - så de ikke bryder over den overordnede stil.

Video: Rådgivning fra en professionel til at designe et lille rum

Lignende principper følges ved valg af tilbehør. Massive vaser, dekorative nicher, fyldt med trinkets, potte træer - ønsket om at dekorere et lille rum bliver til et tab af et vitalt område.

For at undgå fejl og skuffelser er det bedst at henvende sig til indretningsarkitekter. De ved præcis, hvordan man visuelt forstørrer et lille rum, og vælger ubesværet materialer til dekoration. En kvalitativ udførelsesform for en vellykket ide er billigere end en endeløs omarbejdning på jagt efter et drømmedesign.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map