Производи од полиграна: судопери и камене и кварцне судопере

Производи од полиграна: судопери и камене и кварцне судопере

Складишно складиште кухињских судопера “ПОЛИГРАН”: Москва, Ленинскиј проспект, 45

Телефон (малопродаја-складиште): +7 (495) 777-38-58

Службена веб страница: хттп://ввв.полигран-м.ру/

Е-маил (отдел продажа): заказ@полигран-м.ру

Алтернатива за стандардне судопере и кухињске судопере – камене посуде у боји тоалета. Домаћи произвођач који нуди буџетска решења – Полигран: прање вештачког камена, приказано на званичној интернет страници компаније, кошта двоструко више од најповољнијих увозних аналога. У каталогу произвођача – модели за кухињу и купатило са комплетним комплетом прибора, делова и алата за уградњу.

Полигран: производња санитарних и кухињских умиваоника

Нови правац у активностима руске компаније Полигран отворен је 2000. године. Произвођач кухињског намештаја почео је производити робу за кухињу и купатило од композитних материјала на бази минералних мрвица и кварца. На службеној веб страници компаније Полигран – две линије производа: Полигран и Толеро.

штанд

Стојало компаније

Прање Полигран је израђен од сертификованог композита сопственог дизајна. У саставу материјала – ситна гранита (80%) и везива. Као стабилизатор и фиксирни полимери – полимери и акрилне смоле.

Полигран производи

Производи Полигон у унутрашњости

Кварцни камен се користи за производњу производа означених као Толеро. Умјесто гранита у мешавини – кварцног песка, чија запремина је тачно 80% укупне запремине смеше. Преосталих 20% су везива.

Полигран-М производи и продаје:

 • Судопере, полигранитне судопере и кварцне судопере за кухињу.
 • Миксери: нерђајући челик и модели са детаљима вјештачког камена у тону посуде.
умиваоник

Поставите са миксером

 • Додатна опрема: дозатори за хемијске производе за домаћинство, оковратници, плоче, контејнери за смеће и системи за складиштење ограда; Посебно средство за чишћење површине композита.
 • Филтери за питку воду, дробилице за уградњу под лавабо.
филтери

Филтери за воду

 • Сифони, санитарни елементи.

На званичној локацији Полигран судопера доступни су за куповину у малопродаји. Компанија испоручује и пружа инсталацијске услуге. Такође, на захтев купца, могуће је испоручити неколико модела како би се тачно ускладила боја полигонита у тону стола.

Судопери од умјетног камена: линија

Цене за полигранско судопере су доступне. Распон је од 2,9 до 6,2 хиљада рубаља. Трошкови зависе од величине, броја посуда и конфигурације трупа. Сви производи су опремљени одводом са сифоном. Стандардна боја је 12 нијанси.

линеуп

Полигранска линија производа

Карактеристике и карактеристике неге материјала

Полигранске подлошке се праве ливењем. Производни процес је наука интензиван и сложен. Да би добили производе са апсолутно хомогеном унутрашњом структуром, користе се специјалне вибрационе таблете које преносе вибрације одређене фреквенције. Као резултат, добија се вештачки камен, који више пута прекорачи снагу природног гранита.

Готови производи су полирани и прекривени слојем заштитног геловог састава који ће заштитити површину од појаве мрља и огреботина. Цена умиваоника од вештачког камена Полигран је већа од цене производа из буџетских производа. Али чаше од композитних материјала засноване на граниту имају предности:

 1. Снага и издржљивост. Оригинални производи могу служити деценијама. Материјал није стар, нема недостатака емајла и нерђајућег челика: на површини нема огреботина, чаша се не деформира и не мења боју. На зглобовима нема шавова.
умиваоник

Површина не апсорбује мирисе и не гребе

 1. Еколошка компатибилност. У саставу течног камена – природног минералног материјала и компоненти везивања након чврстоће не отпусте опасне материје у ваздух.
 1. Велики избор облика и нијанси. У основној палети – 12 нијанси точно понављају тон природног камена: од бијеле до црне, постоји неколико боја браон, зелене и розе ваге.
умиваоник

Облик и боја: неограничен

 1. Отпорност на оштећења. Веома је тешко покварити полигранит. Материјал има екстремно низак коефицијент топлотне експанзије. Површина може издржати загревање до 200о, тако да мрље из вреле плоче или плоче за печење неће остати. Одсуство поре је још једна предност. Стене шкољке не абсорбују течност са површине, од производа сјајне боје (кафа, вино, сок од нараве), трагова се не појављују.
 1. Доступност. Тешко је разликовати додир и визуелно висококвалитетни полигранит из гранита. А цена вештачког камена је неколико пута нижа од природне.

Монтажа кухињских судопера Полигран је једноставна. Произвођач комплетира производе са свим потребним за инсталацију. У фабричкој амбалажи постоји детаљна инструкција, посебна заптивна маса за причвршћивање посуде на тегле и бушилица за бушење рупа за дозатор или миксер. Такође, сваки судопер опремљен је одводом са сифоном.

Кухињски судопери су нежни у неги. Користите било који средство за чишћење у домаћинству које не садрже абразивне честице. Списак хемикалија који могу оставити мрље на површини је кратак: ацетон (и растварачи који садрже ацетон) и азотну киселину у високој концентрацији.

средство за чишћење

Средство за чишћење

Произвођач такође производи и специјална средства за чишћење Полигран судопера. На тамним површинама, мрље каменчастих наслага могу остати због превише тврде воде. Решити их се препоручује уз помоћ благо киселих детерџената или сточног сирћета.

Линија буџета и компактних модела

У моделском асортиману Полигран – судопери за мале кухиње. Компактне шоље за подмазивање су погодне за уметање у пулт са смањеном дубином – од 50 цм. На пример, модел Ф-05 са округлом посудом пречника од само 45 цм.

умиваоник Ф-05

Компактни округли умиваоник Ф-05

Са малом количином запремине, посуда је довољна за прање великих кесица. Дубина је 21 цм, а пречник радног капацитета је 33 цм. Универзални дизајн са припремљеном рупом за уградњу миксера омогућава монтажу посуде на радну површину на било које погодно место, чак иу углу.

Димензије

Димензије умиваоника

Цена комплета без додатне опреме је 2,9 хиљада рубаља. За удобност вам се нуди куповина резне плоче, корпе, циркуља и детерџента.

Повољан модел у стандардном дизајну – Ф-07. Погодан за монтажу на радне површине ширине 60 цм.

реверзибилан дизајн

Ф-07: реверзибилан дизајн

Погодност модела је у одсуству унапред инсталисане отвора за миксер. Производ можете распоредити на 180о, постављање крила испод леве или десне руке. Са довољно ширине тоалета, умиваоник се може исећи у угао.

миксер

Миксер у боји посуде

Крило за испрану посуђу и производе направљено је пресованим коритима за одвод воде у посуду. Димензије контејнера су 42к34 цм и дубина 20 цм. Цена је 4.500.

дизајн боје

Димензије и опције боја

Модели са повећаном површином крила за посуђе – Ф-12 и Ф-16. Прање полиграма са ознаком Ф-16 – овални облик са округли контејнер.

умиваоник

Полигон Ф-16: дизајн и боје

Дужина тела је 76 цм, ширина – 50 цм Цијена – 4,5 хиљада. У цијену је укључен одвод са вентилом од нерђајућег челика, сифоном.

умиваоник

Поставите са резном плочом и краном

У чинију било које боје могуће је изабрати миксер у тону, како са кратком равном линијом тако и са великом славином, са ротационим регулатором.

чаша

Чаша с миксером

Судопери са две посуде: типови и величине

Међу кухињским тепихом Полигран – производи са две посуде. Модел Ф-150 је опремљен са два резервоара у пуној величини. Погодно за уградњу у кухиње у којима нема машина за прање посуђа, за одржавање кухиња-трпезарије у великим кућама, хотелима.

умиваоник

Судопер без крила са две посуде

Миксер је централно постављен у горњем делу љуске, између зидова чаше. Дубина оба тенка је 20 цм, а величина чаше је 41,5к33,5 цм. Укупна величина тијела је 80 цм дужине и 50 цм ширине.

умиваоник

Светло кућиште

На партицији која дели резервоаре, постиже се глатка прелива. Цена је 5.900 рубаља.

умиваоник

Димензије и конфигурација модела кућишта Ф-150

За малу породицу, произвођач нуди умиваонике од умиваоника од вештачког полиграна са посудама различитих величина. Интересантни модели: Ф-21 и Ф-18. Производи се разликују у геометрији посуда: можете одабрати контејнере са правим углом или заобљене линије.

умиваоник

Ф-21: погодан велики судопер

Мала величина шипке 15к28 и дубина од 14 цм намењена су за испирање и одлеђивање поврћа, воћа и меса. За већу удобност можете купити металну корпу према величини контејнера.

умиваоник

Димензије конструкције

За уградњу потребно је распоређивати место табле-топ у дужини од 80 види. Дизајн идеално се уноси у кухињу у модерном стилу.

умиваоник

Умиваоник уграђен у гаражу

Нестандардни модели за велике столове и углове

Полигран Ф-14 је намењен за додир на радну површину изнад угловног ормана. Ширина тела је 55 цм, дужина – 96 цм. Дубина главног контејнера је 19 цм. Структура је опремљена са две платформе за испрана посуђа са олуци за одвод воде.

умиваоник

Умиваоник уграђен у гаражу

умиваоник

Ф-14 са додацима: резна плоца и корпа

Поред тога, комплет можете комплетирати са миксером од камена или металом са хромираном завршном обрадом.

хромирана миксер

Контрастне боје и хромирани миксер

Модел је универзалан, погодан за било који ентеријер. Цена је 6.2 хиљада рубаља.

умиваоник

Прање у боји “оникс”

Купатило потоне од полигранита

У каталогу на званичној веб страници Полиграна – два модела судопера за купатила: Ф-29 и Ф-30.

умиваоник

Купатило умиваоник

Производи – Мортисе, дизајнирани су за монтажу у ормарићу. Облик је класичан овал. Број сенки је 12. Димензије: дужина конструкције је 50 цм, дубина 17 цм, ширина 44 цм.

Кварцни производи: низ Толеро судопера

Кварцни судопери за кухињу су направљени од композитне композиције кварцног песка и акрилних пунила. Запремина кварца у композицији је 80%. Материјал је јачи од вештачког камена. Трошкови производа од кварцног камена су већи.

умиваоник

Кварцно прање

Округли судопери за стандардне услове

У линији производа од кварцног композита – 8 модела Толеро судопера. Број нијансе од којих можете одабрати је само 8. Минимална цена сета са шљивом износи 4.600 рубаља. Кварцно пунило разликује се уједначеније боје и способност репродукције на површини карактеристичног сјаја “металик”.

палета боја

Боја палете кварцних судопера

Различите површине камених структура имају различит степен полирања. Вертикални зидови су полирани до сјаја и апсолутне глаткости, тако да се вода и плоча не акумулирају на површини. Дно шкољке и хоризонтални делови крила остају са минималном храпавости. Ово решење спречава појаву чипова и прскање капљица.

умиваоник

Модел Р-108Е

Буџетски кварцни производи су округли модели Р-108. Постоје две модификације: са већим и мањим пречником капацитета. У горњем делу тела налази се отвор за причвршћивање миксера. Спољни пречник тела је 51 цм. Дубина је 19 цм.

Модел Р-108

Модел Р-108

Судопери са платформом за сушење

За оне који преферирају судопере са крилима за сушење, погодно је прање Толеро Р-122. Цена је 4.900 рубаља. Облик тела је овалан, посуда је округла, пречника 37,5 цм и дубине од 20 цм. Крило се прави са преусмерљивим олукама.

модел са крилом Р-122

Компактни модел са Винг Р-122

Тело има 2 рупе. Дакле, судопера може се одвијати на столу 180о. Друга рупа може бити пригушена посебним поклопцем или инсталирати дозатор.

Квадратни модел са једном посудом и платформом за сушење – Р-107. Димензије – 60х50 цм Димензије резервоара су 33к43 цм. Комплет ће коштати 5.900.

умиваоник

Толеро Р-107: компактан и стилски модел

Угаони модели са две чаше

Кварцни судопер са две посуде – Р-109. Димензије тела су 62к50 цм. Дубина главног контејнера је 17 цм, додатна посуда је 14 цм. На горњој плочи налазе се 2 рупе. Прање је реверзибилно.

кућице

Два посуда за велику кухињу

Додатни капацитет за одмрзавање и испирање је дат у главном моделу кварца – Р-114. Цена је 7,9 хиљада рубаља без додатака.

кварца Р-114

Композитни кварц Р-114

Дужина конструкције је 1 м. Додатна посуда је неправилног облика. Главни је димензија 34к42.5 цм и дубина 19 цм.

Кухињски прибор и прибор

Чак и за моделе буџета у каталогу произвођача, можете преузети комплетан низ неопходних тривиа. Ово је згодно: не морате тражити одговарајућу корпу за поврће и посуђе, цријево за одмрзавање.

Миксери од нерђајућег челика и са каменим детаљима: хармоничан наставак прања

Произвођач предлаже да изабере одговарајући миксер из два модела модела:

 • Са подлогом за вештачки камен.
 • Кромирани и бронзани производи.

Миксери у боји лавабоа произведени су у стандардном опсегу Полиграна. Дизајн производа – од узорака економске класе са кратком славином до стилских високих миксера са окретном полугом и тушем за телескопско заливање.

кран

На 4,9 хиљаде рубаља ће коштати буџетски кран са тушом

Модел “Дуо” ће се жалити онима који одлуче да инсталирају додатни филтер за питку воду испод судопера. Миксер је опремљен за повезивање са филтером. Трошак је 8.500.

кран

Дуо: комбинација хрома и полигранита

Стилски модел “Куадро” коштаће 6.800 рубаља. Али избор боје – само 4.

миксер

Миксер “Куадро”

Користан додатак комплету је разбацивач отпада. Монтира се испод судопера. Отклонице се непријатних мириса из судопера, блокада.

шредер

Цхоппер у акцији

Дезинфекциона средства и решетка за полиетиленске судопере

Интересантно решење за чување детерџента: контејнер са течном машином за прање судова или течним сапуном постављен је испод судопера, а дозатор са навојним прикључком и заптивачем је причвршћен на кућиште. Полигран нуди диспензере са хромираним слојем или у боји чаше. Цена је 1 300 рубаља.

умиваоник

Дозатор и миксер су усклађени са шкољком

Сачувајте стони врх у савршеном редоследу помоћи ће се за сечење, која се може инсталирати директно на умиваоником. У каталогу “Полигран-М” – сечене плоче од чврсте букве за све моделе вештачког камена и кварца.

боард

Беецх боард

Заштитите површину од удараца посуђа, чипса и огреботина нанесених хромираним решеткама-корпама, које су идеалне по величини за контејнере.

царт

Рециклирајте и сушите

За 1,3 хиљада рубаља могуће је комплетирати с пластичном или металном коландером: капацитетом са перфорираним дном. Каландер се ставља у посуду. Користи се за испирање, одлеђивање производа.

цоландер

Циркулац од нерђајућег челика

За све производе од композитног камена – судопере, судопере – произвођач даје гаранцију. Рок – 1 година. Повратне информације од власника производа компаније потврђују да су, по врло демократичној цени, гранате ништа лошије од скупих увозних аналога. Произвођач обрати пажњу на обележавање оригиналних производа: пакет мора имати логотип бренда, серијски број. Можете куповати производе у малопродаји директно од произвођача, на званичној веб страници Полиграна, у регионалним канцеларијама.

Видео преглед композитних прања Полигран

decor

Leave a comment