Bucătării Elite - clasice și avangarde de la producătorii europeni

Bucătării Elite – clasice și avangarde de la producătorii europeni

Bucătării Elite - clasice și avangarde de la producătorii europeni

După ce am făcut o serie de economii și recenzii bucătării din clasa de mijloc, a făcut pentru oamenii obișnuiți, bunele maniere ne obligă pur și simplu să vorbim despre mobilier de bucătărie destinate claselor superioare. Și, deși membrii elitei sunt greu de cititori înrăit site-ul nostru ar putea avea un nou material, cel puțin a stinge curiozitatea cuiva. Să vorbim despre ce fel de bucătării premium prezentate în interior pe piața internă, și ceea ce sunt atât de bine că există o astfel de bani.

Care este diferența dintre premium și lux

Mobilier premium, elita, VIP, exclusiv, lux (iartă-i, komilfotno să spună "laksheri"). Ce este și ce, de fapt, sunt bucătăriile de primă clasă diferite de cele bune și de înaltă calitate? Sincer, nu știm. Și nu înțelegem cu adevărat ce VIP este mai bun (sau mai rău) decât lux. În opinia noastră, aceste definiții de marketing utilizate adesea în mod inadecvat sunt prea vagi. Unde începe clasa de mijloc și prima? Exclusiv - este de înțeles, produsul este de înaltă calitate, foarte artistic, foarte scump și, cel mai important, unic - făcut într-o singură copie și personal pentru tine. Ar trebui să fie cel puțin așa. Dar de ce vinde exclusiv pe fiecare colț? Cine determină apartenența mărcii la o anumită categorie? Există o evaluare obiectivă a mobilierului de bucătărie pe care să puteți avea încredere? Din păcate, nu avem răspunsuri neechivoc la aceste întrebări.

În mod tradițional, „premium“ prefixul sunt produse de branding, a căror calitate este semnificativ mai mare decât media. Branding - acest lucru înseamnă că producătorul este larg cunoscut și gloria de acest fel. Cu toate acestea, tehnologiile de publicitate de astăzi permit să creeze rapid o imagine atractivă de orice marki.I de tranzacționare nu faptul că calitatea produselor promovate de companie se va conforma pe deplin cu imidzhu.K sale Din fericire, specificitatea pieței de mobilier este că este imposibil să reziste pentru o lungă perioadă de timp pe publicitate în monoterapie .

Plecând de la cele de mai sus, propunem să considerăm ca bucătării de primă clasă mobilier de primă clasă pentru acele mărci, care pentru cel puțin un deceniu este cunoscut ca fiind de primă clasă. Confirmat de cumpărători, designeri de interior, tehnologi. În opinia noastră, "prima clasă" sau prima ar trebui să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Design recunoscut, bine reglat.
  • Calitatea superioară a componentelor din care se colectează mobilierul.
  • Un nivel decent de serviciu, inclusiv regional. Firmele solide aleg cu grijă dealerii și se asigură că instalarea apartamentelor este efectuată de maeștrii locali la un nivel adecvat.

Revizuirea mobilierului de bucătărie din clasa premium

Așa cum am spus deja, nu există nici un rating obiectiv, nici criteriile general acceptate pentru evaluarea mobilierului și aparatelor de bucătărie. Granițele dintre prima și vag-mijloc și, uneori, dificil de a transporta un anumit brand de o anumită categorie. Situația mori CSI este agravată de faptul că piața internă a fost format în condiții dificile, și suntem încă în mare parte din legătura cu tendințele mondiale. În plus, unii vânzători pe piața internă de bucătărie seturi „premium“ nu ezită să facă publicitate ca un mobilier de elită destul de mediocru de producătorii străini, nu este foarte bine cunoscut, chiar și în propria sa țară.

Cu toate acestea, ne luam libertatea de a revizui bucătăriile, care, în opinia noastră, în deplină concordanță cu caracteristicile „premium“, stabilite în secțiunea anterioară: design deosebit, calitate, servis.Izlozhennoe de mai jos - doar opinia noastră, poate fi cu el sunt de acord. Probabil o mulțime de branduri decente vom renunța în mod greșit partea. Luați în considerare numai producătorii europeni, reprezentate în furnizori de renume Rusia și bărbați servicii. Apropo, liderii în fabricarea de echipamente de bucatarie si mobilier, într-o mare măsură, determină evoluția viitoare a acestui echipament, într-o măsură mai mare sunt companii americane. Dar acesta este un subiect pentru o altă discuție. Deci, ce de lux de bucătărie și din care tari pot fi comandate de la magazinele locale de mobilier:

Italia - farmecul clasicilor și prospețimea avangardei

Bucătăria italiană de înaltă clasă este apreciată în întreaga lume în primul rând pentru designul și eleganța liniilor de neegalat. Producătorii tratează cu grijă moștenirea glorioasă a secolelor trecute, mobilierul legendar al maeștrilor italieni era în permanență apreciat. Mâncărurile de înaltă calitate, executate în tradiții clasice, dar ținând seama de tehnologiile moderne, continuă să îi placă clienților an după an, mai ales că sunt iubiți în Rusia. Dar nu numai clasicii sunt producători puternici de mobilă italieni, fiind unul dintre liderii în domeniul designului modern. Ele captează sensibil tendințele, mai repede decât alții dezvoltă și implementează noi colecții, nu se tem să experimenteze. Partea inversă a acestei mobilități, urmărirea noutății - noutățile de mâine de astăzi pot ieși din modă.

Printre bucatele italiene ale clasei premium se poate atribui următoarele:

Scavolini

Scavolini- una dintre cele mai renumite branduri, oferind mobilier de bucătărie de diferite stiluri. Brandul este cunoscut mai multe modele moderne, introducerea de elemente noi cu îndrăzneală în programul de eliberare. În mod regulat celebri designeri din diferite țări, care sunt atrași de activitatea companiei, creând o colecție cu adevărat descoperire, care nu numai că sunt hit-uri, dar, de asemenea, determină în mare măsură ultimele tendințe în design interera.Scavolini oferă clienților săi un număr mare de colecții, fiind în măsură să găsească un echilibru acceptabil între calitate și pret, ceea ce face brandul popular în multe țări mira.Horosho este cunoscut în America de Nord, Australia și chiar Japonia, care a reușit să obțină prin câteva piețe europene, etc. oizvoditeli.

Scavolini

Scavolini, colecția Ki, imagine creată de faimosul designer japonez Nendo

ArcaMobili

(A nu se confunda cu o companie interesantă, dar destul de tineri Arca) -elitnye bucătăria klassikav design elegant. Designerii companiei se face exclusiv în tradiția clasică, dar nu este o copie directă și regândirea creativă a patrimoniului istoric. maeștrii italieni lucreze cu pricepere și cu atenție, cu lemn fin si fiecare din produsul lor - de top de calificare krasnoderevschikov.Osoboe se concentrează pe atent lucrate de bucătărie detalyam.Pozhaluy, ArcaMobili este deasupra primei „normale“, aceasta este o exclusivitate. Acesta corespunde unui nivel ridicat și preț de elită.

1
ArcaMobili

ArcaMobili, Majestic Silver

LineaQuattro

LineaQuattro- bucatarie de lux la stilul de fani hi-tech, care apreciază confortul ridicat și ordine perfectă. Laconismul formelor și funcționalității minimaliste este adus la perfecțiune. În LineaQuattro mobilier folosit accesoriile cele mai moderne: sistem de glisare rândul inferioară, dispozitive de ridicare superioare, marfă și t.d.Dverki echipate cu închizători automate și amortizoare asigură o închidere lină. La cererea clientului le poate instala pe cazuri selectate servomecanisme, care este foarte convenabil pentru nivelul superior. Pentru bar și bucătărie opțiuni insulare sunt disponibile cu un top reglabil, înălțimea sa este schimbată prin apăsarea butonului.

clasa premium bucătărie

Linea Quattro, EssenthiaElecta

Cesar

FabrikaCesarpredlagaet set colecții în diferite stiluri de moda o retrospectivă la avant minimalist istorice și contemporane. Compania este atent la dorințele clienților și mobilierul modular pot fi completate cu elemente de dimensiuni individuale și desene. Latitude oferă politica de fabricație flexibile și prețurile relative de accesibilitate (cât este posibil pentru produsele premium) cu condiția bucatarii Cesar popularitate considerabilă în rândul persoanelor bogate în multe țări din întreaga lume.

clasa premium bucătărie

Cesar, Cloe 5

Castello

Castello - seturi de bucătărie în stil clasic pentru admiratori bogați de artă tradițională. Feluri de mâncare sunt făcute la comandă, și, în plus față de soluțiile propuse de client din fabrică pot achiziționa elemente individuale de design interior unic pe care-l fac. Tehnologia de finisare tradițională din lemn prețios, cea mai înaltă calitate a tratamentului, bogăția de aur și argint naturale sunt combinate cu cele mai bune mobilier, mobilier tradițional oferă un funktsionalnost.KuhniCastello modern, creat pentru interioarele palatului, pentru a se potrivi nivelul și prețul.

clasa premium bucătărie

Castello, Delfi

Megaros

Megaros celebru mobilier magnific facut in traditii istorice. Fabrica oferă o mare varietate de colecții de diverse direcții retrospective de strălucitoare stil de palat la dulce și democratice stilya.Megaros Calabria nu se limitează la producția de bucătării modulare, dacă se dorește, pot fi achiziționate dulapuri și panouri de perete de dimensiuni individuale, pentru a produce diverse modele decorative pe elementele prezentate de către client. Designerii companiei acordă o mare atenție pentru a lucra cu culoare.

bucătărie modulară

Megaros, DucaD'Este 1041

Alte mărci italiene premium

Este dificil de a enumera toate producătorii italieni de bucătării high-end, multe dintre ele și ei sunt în ceva foarte bun. Frumos clasic otFrancesco Molone, Santo Passaia, Arcari, Bamax, Enne, FratelliRadice, Vama, VenetaCucine.

hrana italiană

Francesco Molon, Arctica

Acasă - cum ar fi confortabil și moale proveniență Calabrian de la Gatto și BassanoMobili.

bucătărie

Gatto, Ambra

Arată minunat mobilierul retrospectiv al fabricilor Enne, Faoma, Brummel, creat din motive istorice, dar ținând cont de realizările moderne.

mobilier clasa premium

EnnePrestige

Tendințe în dezvoltarea interiorului este în mare măsură formează caractere aldine bucătăria modernă de design de lux seturi Aster Cucine, Maistri, Elmar, Arrital, Mittel, Minotti Cucine.

clasa premium bucătărie

AsterCucine, Domina

Germania - inovație tehnică și calitate germană

Bucătăria premium din Germania este caracterizată, în primul rând, de o înaltă calitate constantă și de utilizarea tehnologiilor inovatoare. Producătorii, în plus față de finalizatoarele ușilor și de ridicare a gazelor deja cunoscute, utilizate pe scară largă de ridicare automată și alunecare mecanism cu actionare electrica, controale sensibile la atingere, precum și alte dispozitive care fac viața cât mai confortabilă gazde.

Aparate Bosch, Siemens, Liebherr, Küppersbusch, Gaggenau, care sunt echipate cu seturi de bucatarie de lux, a absorbit toate cele mai bune tehnologii moderne și se caracterizează prin nadozhnostyu.Dizaynery excepțională, continuând tradiția glorioasă a Bauhaus, pentru cea mai mare parte preferă să creeze feluri de mâncare într-un stil contemporan, în spiritul de minimalism. Funcțional mobilier premium german pare scump și solid, dar datorită unui design atent, nu este lipsit de har. În general, "quadratisch, praktisch, intestine". Din partea reprezentanților primei germane vom distinge următoarele mărci:

Bulthaup

Compania Bulthaup, care a prezentat prima sa colecție de mobilier de bucătărie cu șapte decenii în urmă, are numeroase premii internaționale de design. Mobilierul luxos Bulthaup diferă cu o ergonomie excepțional de bine considerată și o calitate de neegalat. Cele mai moderne mecanisme de deschidere și depozitare sunt folosite de cei mai buni producători de fitinguri. Design - cel mai rațional și mai concis. În absența unor detalii pur decorative, bucătăria nu va arăta ascetică: decorarea este servită de elemente funcționale, alegerea căreia este mare, iar formele sunt aduse la perfecțiune.

Produsele nu sunt împărțite în seria obișnuită, ci în trei concepte ale mediului interior: b1, b2 și b3. Fiecare dintre concepte este un "designer" modular format din mai multe elemente de diferite dimensiuni, forme, culori, texturi. În plus față de mobilierul însuși, fabrica oferă o gamă imensă de concepte stilistic consoane cu accesorii interioare. Bucătăriile Bulthaup sunt bine cunoscute nu numai în Europa, ci și în America, Australia și Asia, având birouri de reprezentare în 50 de țări. Dar acest mobilier frumos de lux nu este pentru toată lumea.

bucătărie

Mobilier premium și accesorii de la Bulthaup, concept b2

Schmidt

Schmidt este o marca populara germana de mobilier din tarile dezvoltate. Compania a reușit să găsească o bună combinație între prețul disponibil (relativ, desigur) și calitatea premium. Programul de producție este foarte larg, zeci de colecții sunt capabile să satisfacă gusturile aproape oricăror adepți ai stilisticii moderne. Ei vor găsi colecții potrivite și iubitori de clasici "burghezi". Designerii companiei nu se tem să lucreze cu culoarea: împreună cu mobilierul de nuanțe strict măsurate, puteți comanda dulapuri de culori vii și suculente.

Glamour Vertica

Schmidt, colecția Glamour Vertica

Poggenpohl

seturi Poggenpohlvypuskaet de bucătărie și stil clasic, dar încă direcția principală - high-tech. Designerii au reușit să combine și funcționalitatea cu arta de mare - la Poggenpohl bucătărie de gătit, un timp de ușor și convenabil bun. O gamă foarte largă de materiale de finisare. Pe lângă textura mobilier tradițional (lemn și furnir de pietre, lacuri colorate) și obișnuit deja moderne (din oțel inoxidabil, aluminiu, sticlă și piatră), sunt folosite și neobișnuite: piele naturala si ecologic compozite.

clasa premium bucătărie

Poggenpohl, + modo

Alte branduri premium din Germania

Printre brandurile germane, reprezentând în principal bucătării moderne minimaliste, este necesar să notăm mărcile Kornmüller, Leict, Bauformat, Nolte, Linea, Häcker, Oster, Bax.

bucătărie premium

Kornmüller, Prisma

Notă Warendorf de design din fabrică pentru eleganța liniilor simple, desen fin și detalii soluții tehnice competente, lucru magistral cu lemn exotic.

bucătărie

Warendorf, modelul 1

Într-un număr de colecții de Eggersmann finisaj nu numai topuri, dar, de asemenea, fronturile de bucătărie din piatra artificiala Corian®, exterior imposibil de distins de granit sau marmura naturala. Corian® este aproape la fel de durabil ca și piatra, dar este plastic, fără teamă de umflături și deformări.

bucătărie premium

Eggersmann, Unic

Nu uitați de producătorii germani care acordă o atenție suficientă direcției retrospective a mobilierului, aproape de stilurile clasice. Compania Beckermann într-un număr de modele de elită combină cu îndemânare formele clasice cu aparatele de bucătărie de ultimă oră. Fabrica Gabs are colecții interesante în stil, care pot fi numite în mod condiționat "țară-lux".

bucătărie

Gabs, program 65

Franta - un mobilier specific "haute couture"

Bucătăria franceză nu este la fel de bine reprezentate în țările CSI, nu pentru că acestea sunt într-un fel inferior italian sau german. Potențialii cumpărători nu se opresc prețul relativ ridicat, costul ridicat pentru segmentul premium nu joacă o semnificație decisivă. Este confundat un pic mai neobișnuit pentru omul nostru (deși se întâmplă de multe ori în „Europa“) Panourile estetika.Nesimmetrichnye sunt la ușă este caracteristic clasici francezi, din neglijență deliberată a țării locale, utilizarea pe scara larga de stejar non-colorat și vârstă, în buclă deschisă - nu tuturor le place ca soluții.

bucătăria franceză

Cheminees Philippe, Chelsea

Mobilierul în stilul modern al multora poate părea insuficient tehnologic și puțin frivol în comparație cu germana.

bucătărie

La Cuisine Française, Evoluție / Metropole

Cu toate acestea, am de design francez își găsește admiratori, mituirea eleganta casual form.V saloane locale pot gasi marca de mobilier de lux Pyram, LaCuisineFrançaise, ChemineesPhilippe

Marea Britanie - exclusiv pentru fanii stilului englezesc

Mobilierul din Marea Britanie este un oaspete rar în saloanele naționale. Există mai multe motive: gama specifică dimensiunea de mobilier modular, prețul ridicat, de design, caracteristici, de interes scăzut al companiilor de pe piața internă, și chiar absența uscătoarele noastre obișnuite antena deasupra chiuvetei.

Producătorii de mobilier britanic nu se pot lăuda cu un design revoluționar, nici cu o calitate excepțională. Produsele lor se concentrează mai mult pe o piață internă specifică, cu tradițiile și solicitările lor. Cu toate acestea, în afara Albionului cețos este o mulțime de fani ai stilului englezesc. În Rusia, clasicii britanici din fabricile Churchwood, CharlesYorke, EdwinLoxley sunt prezentați și se bucură de o anumită cerere.

bucătărie

Charles Yorke, Victorian

Bucătăriile de elită din alte țări

Mobilierul fin de lux este produs în țările scandinave. V perestroika relativ larg reprezentată în Rusia, bucătăria de astăzi din nordul Europei, aproape părăsit piața internă, în parte pentru a menține poziția în Peterburge.Prichina - nu atât de mult costul ridicat (calitate corespunzătoare), dar în natura low-cheie al designului nordic funcțional, care este cea mai mare parte a noastră compatrioții preferă să dota casa ta „este bogat“ pare filozofia scandinave skromnym.Storonniki organizațiilor interioare au posibilitatea de a rezerva bucătărie și Petra, AlaCarte (Finlanda), Kvanum, Marbodal (Suedia); Unoform, Invita (Danemarca).

bucătărie de elită

Kvanum, Dalby

Ar trebui menționat și preparate din bucătăria spaniolă. În mare parte vecinii mebelshchiki iberice sunt influențate cu peninsula, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere culturile generalitate grave ale acestor regiuni. Poate că, în termeni de design de mobilier spaniol de mai multe secundare, dar calitatea nu este inferior italian, și, uneori, depășește-l în kategoriyah.Skoree preț similar tuturor cumpărătorilor interne mai interesați premium fabrici de mobila PicoMuebles, VicenteZagaroza, Doca, în special în stiluri clasice, ca Spaniolii sunt perfect capabili să lucreze cu cherestea valoroasă.

bucătărie

Doca, Schitul

Nu avem mâncăruri din SUA. Este păcat că producătorii americani de mobilier au ceva de mândru și, în multe privințe, sunt legiuitorii modei mondiale. Poate că cea mai relevantă tendință din America de Nord este ecostyle. Se utilizează numai materiale naturale: piatră, ceramică, sticlă, oțel inoxidabil și, desigur, lemn masiv. Arborele este acoperit cu uleiuri naturale transparente, care accentuează textura. Lemnul este făcut nu numai ușile și rafturile, dar și blaturile, șorțurile.

bucătărie

Wisconsin Urban Wood

Există propuneri interesante de la producătorii ruși. Cu toate acestea, toate acestea într-un grad sau o altă copie modele străine, care pot fi văzute chiar și din nume de marcă: GiuliaNovars, Tomassi, JamesBrookman. În același timp, de regulă, în producția de mobilier de uz casnic de elită participă capital străin, aducând cu ei tehnologia modernă, nivelul european de control al calității, atenție la nevoile clienților.

design de bucătărie

JamesBrookman, Casa Engleză II

Cum se formează prețul pentru bucătăriile premium?

Care este costul unei bucătării de elită?

În primul rând, aceasta este "cota" salonului. Dealerul efectuează cheltuieli de transport și vamă, conține personalul angajaților, plătește chiria locației. Și, desigur, vrea să facă un profit. Cumparatorul poate verifica intotdeauna daca furnizorul incalca pretul prin aflarea pretului mobilierului similar competitorilor, daca exista.

În al doilea rând, publicitate, fără de care nu un singur producător de mobilier premium. O parte considerabilă a bucătăriei dvs. poate merge la suportul publicitar pentru imaginea mărcii de lux.

În al treilea rând, costurile organizatorice și profitul producătorului.

În al patrulea rând, prețul de producție reală a mobilierului în sine. Putem ghici doar cum se formează primele trei componente ale prețului scump al bucătăriei. Dar nimeni nu interferează cu disponibilitatea probelor din salon pentru a evalua raportul preț / calitate al mobilierului propus. Cabinet cazuri nu sunt atât de scumpe, doar 5-25% din costul total al bucătăriilor scumpe. Usi scumpe, rafturi deschise, elemente decorative.

Accesorii, chiar și un singur producător, pot fi diferite în funcție de ordinea de mărime, în funcție de funcționalitate și design. Blaturi de lucru destul de ieftine, realizate din piatră naturală sau artificială, lemn rezistent la apă. Într-o sumă ordonată, echipament bun va face. Adesea, comandarea unui tehnician de la un furnizor specializat este oarecum mai ieftină decât într-un salon de mobilă.

Ca și pentru orice altă achiziție scumpă, merită să abordați în mod conștient achiziția de bucătărie premium. Va dura mult timp pentru a trăi cu ea și va fi foarte nefericită dacă banii cheltuiți nu vor aduce nivelul așteptat de confort. Pentru a preveni acest lucru, este de dorit să implicați un bun arhitect sau designer în designul interior al bucătăriei, pe lângă angajații salonului. În acest caz, cu toate acestea, monitorizați îndeaproape procesul, deoarece va trebui să trăiți cu această bucătărie.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

60 − 54 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map