Bucătărie într-un pătrat: ce ar trebui să știți atunci când planificați proiectarea unei bucătării pătrate

Bucătărie într-un pătrat: ce ar trebui să știți atunci când planificați proiectarea unei bucătării pătrate

Bucătărie într-un pătrat: ce ar trebui să știți atunci când planificați proiectarea unei bucătării pătrate

Un pătrat este o figură geometrică ideală, cu laturi egale. Și bucătăria pătrată este, de asemenea, ideală pentru ea, pentru că într-o cameră pătratică mobilierul poate fi plasat aproape ca un suflet dorit. Desigur, totul depinde de dimensiunea pătratului tău de bucătărie. Dacă bucătăria este mică, nu este încă o propoziție! Chinezii, de exemplu, reușesc să creeze un design al bucătăriei, combinat cu o baie și un dormitor. La fel 6 metri pătrați. Și dacă vorbim despre cele douăsprezece "pătrate", așa că poate deveni un castel de basm!

Bucătăria combinată cu sufrageria este o variantă modernă modernă a aspectului

Bucătăria pătrată, combinată cu sufrageria, arată elegantă și confortabilă

Optimizați aspectul unei bucătării mici pătrate

Când ai o bucătărie mică în Hrușciov - nu fi trist. Și această cameră poate fi aranjată minunat. Designerii recomandă stiluri minimaliste în design: japoneză, high-tech, modern.

Locuitorii de megacities vor aprecia avantajele stilului de super-minimalism

Bucătăria bucătărie în stilul superminimalismului se potrivește bine în peisajul urban dur

În acest caz, mobilierul trebuie plasat în conformitate cu schema "litera G". Adică alegem o suită compactă, aplatizată în adâncime și așezată de-a lungul a două pereți adiacenți. În colț, apropo, că spațiul prețios nu este pierdut fără sens, puteți plasa o chiuvetă.

Pentru o bucătărie pătrată, este recomandabil să alegeți modalitatea unghiulară de amenajare a mobilei

Aranjamentul unghiular de mobilier de bucătărie este de preferat într-o bucătărie pătrată, deoarece permite utilizarea eficientă a spațiului disponibil

A doua opțiune - mobilier de bucătărie, situat "linea de sex" de-a lungul unuia dintre pereți (la dreapta sau la stânga de intrare). Este important să alegeți un astfel de mobilier din plastic sau din lemn, astfel încât designul unei bucătării pătrate să nu semene cu o cameră de depozitare.

Cu aranjamentul adecvat al mobilierului, chiar și o mică bucătărie devine confortabilă și confortabilă

O bucată mică de bucătărie în tonuri de salată este mobilată atât de competent încât mărimea ei mică nu pare a fi un dezavantaj serios

Culori recomandate de lumină, blaturi acceptabile din piatră artificială, un șorț de oglindă reflectorizantă sau mozaic de sticlă, linii netede, curate și clare de colțuri.

O schemă plăcută de culoare a acestei bucătării este unul dintre elementele principale ale decorului

Bucătăria pătată în tonuri de cremă și cafea nu este numai atractivă în exterior, ci și tot ceea ce este necesar pentru o muncă confortabilă

Mesele din bucătăriile mici pătrată sunt așezate cel mai adesea fie într-una din colțuri, fie una pătrată de-a lungul unuia dintre pereți.

Într-o bucătărie pătrată, o masă extinsă poate deveni o adevărată descoperire

O masă întinsă este o descoperire pentru o bucătărie pătrată, deoarece extinde foarte mult posibilitățile gazdelor

Există o variație neobișnuită - atașarea suprafeței pentru alimente la peretele opus de setul cu cască cu suprafețele de lucru.

În bucătăriile pătrate, mesele cu colțuri sunt mai frecvente decât în ​​bucătăriile de alte forme

Masa cu un colț pe o bucătărie pătrată - una dintre opțiunile de peisaj preferate

Masa rotundă într-o bucătărie mică pătrat poate provoca aglomera zona, dar, de asemenea, este acceptabil în cazul în care este necesar pentru stilul de interior, să zicem, un stil sau țară stil tradițional clasic.

Un exemplu de plasare a mobilierului într-o bucătărie de dimensiuni medii

Astfel de facilități de bucătărie se găsesc în apartamente standard cu un aspect nou. Bucătăria medie este de la 8 până la 16 metri pătrați. Aplicabil pentru stilurile de design de bucătărie sunt incredibil de diverse.

Culorile luminoase din această bucătărie creează o atmosferă festivă ușoară

În Rusia, aproape întotdeauna preferă bucătăriile moderne din plastic, MDF, dar există și fanii seturilor de seturi de lemn

1

Modul de aranjare a mobilierului și a aparatelor de uz casnic este unghiular optim, paralel, un singur rând. Masa poate fi localizată "direct la rată", dacă intri în bucătărie și se poate ascunde puțin în spatele frigiderului sau poate ocupa colțul departe de rama ușii.

O masă elegantă poate servi ca un contor de baruri

O masă sub forma unui contor de blat într-o bucătărie pătrată, într-un stil hi-tech, a completat foarte mult situația

Cu o metodă paralelă de plasare a mobilierului într-o bucătărie pătrată, masa arată cel mai bine la fereastra cu jaluzele verticale sau perdele luminoase.

Valoarea medie a bucătăriilor pătrați proprietari își pot permite deja o anumită „înfrumusețarea“ și „prețiozitate“ din interior, de exemplu, amplasarea de panouri decorative, opere de artă, construcția de nișe, contoare bar, și așa mai departe. D.

Când aranjați mobilierul în bucătărie în afara casetei, puteți obține un rezultat impresionant

Aranjamentul original al mobilierului într-o bucătărie pătrată schimba complet ideea noastră despre modul în care ar trebui să stea mobila, arătând avantajele altor moduri

În special bun pentru bucătăriile mijlocii este stilul tradițional, francez, spaniol și eclectic.

Aspectul atractiv al stilului clasic explică popularitatea sa nefondată

Clasicele de design de bucătărie nu sunt niciodată depășite, rămânând atractive și multifuncționale

Planificăm interiorul unei bucătării mari pătrate

Într-o bucătărie mare pătrată puteți trăi. Spuneți, puneți aici o canapea sau o canapea confortabilă și nu lăsați niciodată această cameră confortabilă. Cu toate acestea, toate acestea nu este un feng shui, regulile cărora sunt sfătuite să facă distincția între două procese importante, cum ar fi mâncarea și somnul. Prin urmare, un maxim de mobilier moale, care ar trebui să fie într-o bucătărie mare - este bufete sau scaune cu capace / scaune textil moale.

Într-o bucătărie mare pătrată, este ușor să plasați atât o zonă de sufragerie, cât și o zonă de gătit și să planificați spațiu liber.

Într-o bucătărie mare pătrată este de a revigora interiorul cu accente elegante elegante

Într-o bucătărie mare pătrată există un loc chiar și pentru astfel de "decorațiuni"

Designerii europeni gravitează spre bucătăriile insulare, iar această regulă se aplică bucătăriilor pătrate. Aranjamentul insulei înseamnă că, în centrul bucătăriei, se poate dovedi brusc ca o chiuvetă, un frigider orizontal, cu un tejghea sau un dulap de vin.

Într-o bucătărie pătrată, insula poate fi mai convenabilă decât o altă modalitate de planificare

Structura insulei unei bucătării mari pătrate vă permite să profitați din plin de aspect

Cel mai adesea în centrul bucătăriilor pătrată există o masă de gătit cu numeroase cutii pentru alimente.

Interiorul luxos al acestei bucătării este creat cu ajutorul materialelor naturale de finisare

Bucătăriile pătrate cu mobilier din lemn complicat, folosind materiale de construcție naturale - piatră, plăci ceramice

Principalul lucru în planificarea bucătăriilor pătrat de orice dimensiune este organizarea corectă a zonei de colțuri. Dacă câteva colțuri "închid" setul cu cască - mare. Celelalte două colțuri pe pătrat mic nu poate aglomerează în medie - instala rafturi cu ceainic elegant, o mare - și a aranja un buchet în aer liber lampă interesant, sculptura.

Dacă Imbolnaveste proporțiile corecte ale pătrat ideală - grupul de mobilier la întâmplare, pentru a opri colțuri conice și curbate, să plătească tribut pentru diferențele de înălțime și diferența de texturi.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 − 13 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map