Коралске кухиње за пријатељску породицу

Коралске кухиње за пријатељску породицу

Коралске кухиње за пријатељску породицу

врхунски ормари

Трошкови поправке: 80000 руб.
Кухиња: 10,4 квадратних метара. м.
Наручено: ФЕ "Горсхков" у Вологди у 2013. години
Сет: 4,6 пг.м./ 46 000 руб.

Ми смо у потпуности направили кухињу, јер купио стан у новој згради. Један од главних захтева за кухињом био је присуство довољно велике радне површине и ергономски дизајн угловног простора, који смо у основи остварили као резултат. Такође сам желео да комбинујем светлину и динамику са класиком. Дакле, за слушалице, под и врата коришћени су мирни тонови природних нијанси, а за зидове - светле текстурне коралне позадине.

моја кухиња

Зидови кухињских ормара су израђени од ламиниране иверице, фасаде су конструкцијски МДФ. Сет израђују у различитим бојама: топ - светло беж, дно - браон, зид панела и радне плоче у боји "Лен". Радну плочу је поручено отпорно на влагу са мат површином због практичности и естетике. У овом перформансу је лакше одржавати и изгледа више приказивано. Стакло у горњој фиоци тамне мат с ундерстатед обрасцу који савршено супротности са светлим површину зида јединица и у комбинацији са апаратима.

врхунски ормари

Угаони простор покушао је да искористи максимум. У главном углу било је полуотворено кућиште, на врху којег је комплетна опрема за прву помоћ била на погодној локацији, а испод - микроталасна пећница. Постављен је 10 цм испод главног нивоа висећих ормара за једноставно руковање.

кухињски судопер

Дуго је мислио где да ставља телевизор. Идеја је дошла неочекивано. Морао сам да жртвује једног од зидних ормара, ослобађајући простор под ТВ, која је висила на флексибилан руку, мењајући угао гледања.

ТВ уместо ормана

Поклопац је уграђен у вјешалицу испод плоче. Под канала-ваздушних канала слушалице САВед слагалице рупа правоугаоног облика величине цеви, тако да канали су скривени иза фасаде, што их чини невидљивим, а приказан у вентилацију. Поред тога, било је довољно два простирка за различите ситнице.

1

ормар за мале ствари

Испод шина шина су уграђени. Они су у савршеној сагласности са техником металне боје.

кухињски штедњак

Доњи део слушалица има велики број фиоке за посуђе, храну и други кухињски прибор. Радни простор је подијељен са судопером на два отприлике једнака дела (90 цм), што га чини веома погодним за истовремено и за једно и више људи.

кухињски судопер

Висина доњих ормана направљених по поруџбини - 90 цм, за разлику од стандардних 85 цм посебно за високо, тако да не савија и не бити уморан када кувате .. Дно умиваоника се налази у најмањем приступачном и, сходно томе, неискоришћеном месту. На зидном панелу постоји неколико двоструких утичница у тонском делу слушалице.

стол за сечење

Површина кухања је одабрана првенствено због економичности и практичности. Па, изглед, наравно, такође је био важан.

плита

уређаји у кухињи

Трпезаријски простор је једноставан и једноставан, а састоји се од радне столице, која се може разградити уколико је потребно и класичне столице. У великој породици довољно простора за све.

кантина

фрижидер

Дизајн зидова се веома прецизно приближио. Желео сам да буде светло, не осветљено и није тешко за очи. По нашем мишљењу корална нијанса задовољава све ове услове, тако да позадина ове боје сада украшава нашу кухињу.
Коралне боје позадине

зидна боја

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 + = 64

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map