Prednosti uporabe kuhinjskih stropov v kuhinji: strokovna ocena in fotografije

Prednosti uporabe kuhinjskih stropov v kuhinji: strokovna ocena in fotografije

Prednosti uporabe kuhinjskih stropov v kuhinji: strokovna ocena in fotografije

Stropi reechnye - posebno vrsto strop dekor, ki se pogosto uporablja na gradbenem trgu. Takšni stropi imajo privlačen videz, zanimivo obliko. Poleg tega so dostopni in enostavni za namestitev. Še en pomemben plus: namestitev ograjnih stropov vam omogoča skrivanje vseh komunikacij, ki se nanašajo na razsvetljavo, alarmne sisteme in prezračevanje. Morda zato se stropni stropi za kuhinjo pogosto naročajo.

Strop strehe: igra svetlobe, barve in drzne obrisi

Stropne letve so se izkazale za rodovitna tla za načrtovanje eksperimentov s črtami, barvami in igro svetlobe

Stropna površina je ravna črta v obliki tirnic. Izgleda lepo in zelo lepo. Stropna letev je zelo trpežna, odporna proti koroziji in je prijetno dostopna. Takšen zaključni material je primeren za sobe z visoko stopnjo vlažnosti. Stropni nosilci so izdelani iz aluminija in ne rjavijo niti v mokrih razmerah. Zato jih je mogoče oprati.

Glavne vrste letvenih stropov

odprt železniški tir

odprt železniški tir

Na voljo so stropne letve za kuhinjo in druge prostore z odprto in zaprto letvijo. Najbolj priljubljena oblika je odprta. Lahko se uporablja med palicami ali pa ne. S tem stropom lahko ustvarite različne oblikovalske rešitve. Konec koncev, letvice lahko kombiniramo z vložki različnih barv.

zaprto stojalo

zaprto stojalo

Na primer, letvice so lahko bele barve, vložki so izdelani za zlato, lamele so kovine in vložki so kromirani. V zaprtih tirnicah ne morete ustvariti vložka.

Tretji tip je gladek strop. Reiki s tem načinom namestitve se tesno zbira brez prostora med njimi. Ta način namestitve vam ustreza, če želite, da vaš strop izgleda kot monolitna struktura.

Poleg tega so stojala za zgornje meje "italijanskega" in "nemškega" dizajna. Prvi pomeni gladke linije, zaokrožene robove, brez vogalov. Nemška zasnova je pravokotna, toga oblika rake. Letvice italijanskega oblikovanja so kot nalašč za vse prostore, zgornje meje zgornje meje pa so primerne za pisarne, trgovine in druge javne površine kot za stanovanje ali hišo.

Namestitev stropnega stropa je preprost postopek

Postavitev letvenih stropov ne povzroča velikih težav, vendar je še vedno bolje, da ga zaupate strokovnjaku

Prednosti uporabe stropnih stropov v kuhinji

Prvič, so odporni na spremembe temperature in visoke vlažnosti. Drugič, regalne plošče pokrivajo pomanjkljivosti stropa in ne zahtevajo predhodne priprave površin za namestitev. Tretjič, zgornje pločevine so enostavne pri negi in vzdrževanju, so trajne. Četrtič, letvice kot zaključni material so idealne za namestitev točkovnega sistema osvetlitve in za ustvarjanje večstranskih stropov. Poleg tega stropi letve popolnoma izpolnjujejo zahteve po požarni varnosti.

Stropi sestavljajo 4 m letvice vstavljanja med letvami (če stropi letvice odprtega tipa), pritrdilna letev (4 m), ki služi za pritrditev letvice, vrstica opaž (3 m) in suspenzije. Montaža je zelo preprosta. Uporaba spuščene strope iz aluminijastih lamel je upravičena le v izdelavo popravila v kuhinji, ne v celotnem stanovanju. Pri montaži struktura shranjeni čistočo v sobi, ker ni potrebe po uporabi tekoče mešanice in visoko razsutem stanju snov.

Sistem točkovne razsvetljave v stropu stojala

Reiki so idealni za namestitev točkovnega sistema osvetlitve in ustvarjanje večstranskih stropov

Vse plošče so izdelane iz aluminijastega traku, debeline od 0,3 mm do 0,5 mm. Strop, ki ga dobite kot rezultat, je lahko popolnoma ravna ali ukrivljena. Na poseben način je mogoče izdelati iz posebej upognjenih plošč. Material omogoča izdelavo različnih risb v ravnini stropa. Za to so plošče povezani v navpičnih ali vodoravnih ravneh z različnimi koti. Na strop lahko izdelate radialno razporejene plošče.

1

Kljub svoji majhni debelini stropne letve za kuhinjo, kopalnico ali katero koli drugo sobo lahko izboljšajo akustične lastnosti teh prostorov. Če imate tak cilj, kupite posebne perforirane plošče s podlago, ki absorbira zvoke.

Spuščene letvene stropove so izdelane iz okolju prijaznih materialov. Ne nabirajo prahu, zato ne tvorijo plesni ali gliv. Stropi reechnye celo v prostorih z dvignjenimi zahtevami za čistočo (na primer, bolnišnice). Po potrebi lahko stropne plošče enostavno očistite z vlažno krpo, namočeno v milni vodi.

Mnogi v kuhinji ne uporabljajo stropnih stropov, ker verjamejo, da krajo višine sobe. Ja, to je prav, strop postaja malo nižji. Toda funkcionalnost takšne zgornje meje negira to pomanjkljivost. Konec koncev, stropna letvica popolnoma skriva tehnično opremo in cevi, hkrati pa omogoča enostaven dostop do sistema osvetlitve in klimatizacije. Strop aluminijastega letvice bo skril napake starega stropa: razpoke, madeže.

Stropni strehi kot sredstvo za maskiranje komunikacij in zunanjih napak

Stropna stojnica odlično skriva tehnično opremo, cevi in ​​okvare starega stropa

Barvna lestvica kuhinjskih stropov za kuhinjo

Najbolj priljubljena barva stropa letve je bela. Mnogi ljudje so prepričani, da mora strop v kuhinji biti ravno beli. Toda izbira barv je zelo velika in je odvisna le od želje lastnikov in oblikovalskih rešitev v kuhinji. Dobro vidni stropi s kromiranim zrcalnim premazom, zlato barvo in kovinsko. Velik izbor modelov in barv visečih stropnih stropov bo omogočil uresničitev vseh oblikovalskih rešitev v vaši kuhinji.

Dizajn kreativne kuhinje z uporabo stropnega stojala

Rack strop ponuja veliko možnosti za ustvarjalno zasnovo kuhinje

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − 42 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map