Engelsk gardiner i køkkenet og stuen: indretningen af ​​vinduerne i Londons stil

Engelsk gardiner i køkkenet og stuen: indretningen af ​​vinduerne i Londons stil

Engelsk gardiner i køkkenet og stuen: indretningen af ​​vinduerne i Londons stil

Ønsker du at føje til det kendte køkken en lille solid engelsk charme eller luksus i London salonen? Prøv at vælge engelske gardiner - i den klassiske version eller i en moderne fortolkning, tilpasset de faktiske forhold i lejligheden eller huset. Komfort og ånd af traditionelle aftener med teedrikke tilbydes.

Gardiner i engelsk stil til køkkener og stuer: stilistik af værelser

Utvivlsomt storslåede skrumpebukser og voluminøse folder - ikke for accentuerede lakoniske fashionable køkkener. Men stilen på vinduesindretningen i London er perfekt i harmoni både i klassisk og retro interiør, lyse køkkener i Provence stil.

køkken

Lidt engelsk stivhed og hygge: køkken med gardiner i engelsk stil

blinde

Gardiner til retro køkkener, klassiske stuer og spisestuer i rustik stil

London chik for rummelige værelser

I det traditionelle format er engelske gardiner et tyndt gardin på en tæt foring med tæller foldes langs kanterne på lærredet og voluminøse gardiner i underdelen. På grund af det faktum, at stoffet er monteret ved kanterne, ligner flunterne i deres samlede form en storslået bue. Den midterste del af lærredet danner en halvcirkel i form af en inverteret bue.

blinde

Kort version med kontrasterende romersk blind

Den ægte London-draperi er 2 gange med en løftemekanisme i midten af ​​hver. Designet ser temmelig tungt ud: Selv i den formindskede form skal folderne forblive nederst på bladet, og i hævet tilstand skal vinduet være dækket med en klud mindst en tredjedel. Helt nedsænket gardiner bør ikke falde under vindueskarmet.

persienner

Chic flounces i klassisk design

Derfor er den klassiske mulighed at foretrække for rummelige og lyse værelser med flere vinduer. Design af gardiner til høje og forholdsvis smalle vinduekonstruktioner med en ramme, der adskiller glasset i små fragmenter, blev skabt. Højden af ​​loftet i palæerne fik lov til at forlade den øverste halvdel lukket. Tungt draperi skjulte sig fra øjnene evigt skyfri himmel.

persienner

Mættede mørke farver i modsætning til hvide møbler

Dekoreret med frynsede og bue gardiner egnet til rummelige køkken-spisestuer eller stuen landejendomme. Det volumen, der skaber stoffet, tager meget område.

køkken

Dejligt køkken med blomster tekstiler

Et stilistisk ideelt interiør til sådanne gardiner er køkken-stuer i engelsk stil, klassiske spisestuer med møbler fra naturligt træ og vægge, klistret tapet i samme stil med stofindretning.

gennemskinnelig draperi

Luft gennemskinnelig draperi

Lidt korrektion af formen og opsamling af tekstiler uden et traditionelt mønster, kan du "lodge" engelske gardiner i det indre af retro eller land. Provence, shine-chic og fusion er fashionable trends, for hvilke gardinerne i engelsk stil bliver en ægte stilistisk højdepunkt.

Taboo: I hvilke køkkener bliver den engelske stil til en kitsch

I standardversionen er engelske gardiner i interiøret i højteknologisk stil upassende. Variationer er mulige ved brug af tekstiler med metallisk glans og strenge folder med regelmæssig form. Det er bedre ikke at kombinere gardiner med lyse orientalske mønstre, bur eller en streng strimmel med et blankt plastsæt. I de minimalistiske køkkener vil den sædvanlige "romerske" i tonen af ​​møbler eller vægge være meget mere levende.

et gardin

Mislykket valg: Et gardin med et blankt mønster og en kontrastfals i et lille vindue

Undgå overdreven belastning i indretningen: tredimensionelle folder vil gøre et allerede lille lejlighedskammer helt lille. Og i små køkkener-blyantposer, møbler lavet, er det bedre at minimere vinduesindretning og undgå uigennemsigtig teksturer.

1
gesims

For meget indretning i et begrænset rum: tunge tekstiler, kronblade med baggrundsbelysning

Luk ikke en betydelig del af det enkelte vindue, især i et rum med et meget lavt loft. Hvis du kan lide indretning i engelsk stil, kopier designen, og materialet vælger gennemsigtigt - denne løsning vil tilføre luft og lys.

For visuelt at lave vinduesåbningen ovenover skal du installere cornice næsten under loftet og vælge lærredets størrelse, så den nederste kant kun dækker den øverste del af vinduesrammen.

Vælg stof og farver til Londons gardiner

Mulighed for at sy gardiner til køkkenet, stuen i engelsk stil - meget. Hvis der kun er 2 gange i klassiske prøver, så kan man i designfortolkninger finde en interessant blanding: kombinationen af ​​elementer i de nuværende Londons gardiner, østrigske, romerske og franske systemer.

farve gardiner

Stripe, orientalsk mønster, bur og blomster: varianter af farver

Design muligheder: air folds eller heavy bow

Før du beslutter dig for et køb eller skræddersy, er det nødvendigt at beslutte dig for designet. Afhængigt af vinduets område, indvendigt i køkkenet, kan du vælge:

 • Et kort gardin.
blinde

Kort tekstiler forlader det meste af vinduet: mulighed med store vinduer

 • Klassisk indretning til vindueskarm.
dekoration

Standard udførelse og indretning: åben klud dækker halvdelen af ​​vinduet

 • Lambrequin dekoreret i engelsk stil.
lambrequin bue

Bant-lambrequin baseret på den engelske stue kombineret med romerske persienner

De stilfulde canons foreskriver ikke at kombinere vinduets grundlæggende indretning med andre tekstiler: gardiner, persienner, gardiner. Men i praksis ser ikke altid et åbent vindue attraktivt ud.

blinde

Klassikere: fastholdte stripe, tredimensionale

Designere tilbyder modet til at kombinere flere dekorelementer eller ændre designet efter eget valg. For eksempel i stedet for et fladt stof uden samling og med to fold sy et gardin med en london charme af monofoniske stoffer og stik i midten.

blinde

Tip om engelsk stil: løftebåndet i midten

Hvis der vælges en kort indstilling, er de vandrette persienner det optimale valg til justering af belysningen. I det åbne design er designet næsten usynligt, og det afviger ikke opmærksomheden fra hovedindretningen.

blinde

I kombination med brede vandrette persienner

Og i rummelige køkkener og stuer med 2-3 store vinduer kan du ikke være bange for at forkæle interiøret med for mange tekstiler på vinduerne. I bekræftelse - en stilfuld kombination af engelske korte og lange romerske gardiner, som i billedet:

persienner

En vellykket løsning til høje vinduesåbninger: hæve romerske og korte engelske gardiner

Valg af farver: Klassisk strimmel, bur, blomsterprint

Stort rum for fantasi - i valg af farver. Klassikere: Den sande London spirit er bedst fremført af en lodret strimmel og en tofarvet farve i et bur.

persienner

Gråblå modebur: Praktisk valg til køkken med blå vægge

Det geometriske mønster i rhombusser er perfekt kombineret med kontrasterende monofoniske indlæg i foldens sektioner.

enkeltfarveindsatser

Rhombusser, frynser og glatte indlæg

Og dette vil ligne tekstiler i samlet form:

blinde

Af de to typer stof

En strimmel er en universel variant af farven. Du kan vælge et materiale med flerfarvede striber, der gentager de nuancer, der bruges i indretningen.

blinde

I lyse striber

Ensartede tekstiler i et fastholdt pastellområde kan kombineres med det trykte materiale. Tekstiler med et mønster at arrangere i den centrale del og monofonisk - langs kanterne.

persienner

Landskabsmotiver og monofoniske bånd langs kanterne

Hvis der er mange vinduer, så kan du kombinere flere elementer af interiøret med den overordnede lyse skygge. For eksempel, polstring af en sofa og tekstiler på vinduer i engelsk stil. Som en kontrast - et lyst materiale med et blomstretryk.

persienner

Stue med gardiner i engelsk stil

Blomstermotiver betragtes som en favorit i design af vinduet tekstiler - London gardiner af lyse blomster tekstiler ser smart og frisk.

persienner

Tøj med blomstermønster

Monokrom gardiner af tæt materiale - til kendetegnende for strenge og konsekvente stilistik i køkkenets indre.

blinde

Næsten usynlig blank stripe på gardinen i cremefarve

Tips til valg af tekstiler

Valg af tekstiler til syning af vinduesindretning i London-stilen, vær opmærksom på, hvordan materialet rummer volumen. Samtidig må lærredet ikke være for tæt, således at bue ikke bliver til forkromede, store folder.

persienner

Volumen og modstandsdygtighed over for fading - de vigtigste kriterier for valg af tekstiler

Foretrække specielle gardinstoffer - under alle omstændigheder, under indflydelse af sollys, vil det opsamlede gardin brænde ud med ujævne striber.

persienner

Naturligt stof er ideelt til landsstil

Der er ingen begrænsninger på typen af ​​tekstiler. I de klassiske køkken-stuer er gardiner af tætte jacquardstoffer, shenille eller uld passende.

persienner

Ensartet og tæt materiale "holder" formularen godt

I land og retro interiør er farverig bomuld, chintz passende. Altid fordelagtigt se detaljer fra hør, et tæt sommerhus, især med efterligning af knuder i et monofonisk design.

chintz

Dejlig chintz i en fin blomst: til et land køkken-veranda

Altid produkter med et let overløbsudseende - fra naturlige eller kunstige fibre.

Fantasi: hvordan man kan dekorere de færdige gardiner

Et gardin eller gardin i engelsk stil kræver ikke dekoration. Men du kan fortynde overdreven sværhedsgrad ved diskret indretning. Organisk udseende:

 • Brede bånd af stof af en anden farve i den øvre del.
blinde

Kantning med rutet materiale og ledning

 • En snoet ledning rundt om foldene.

  blinde

  Tekstiler med originalt mønster og pomponindretning

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 85 = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map