O bucătărie mică și confortabilă a familiei noastre mari

O bucătărie mică și confortabilă a familiei noastre mari

vedere generală

Cost de reparare: 2000 USD
Bucătărie: 7 mp m.
a ordonat: “Helen”, Kiev
Set de bucătărie: 2,5 metri în circulație / preț 1250 USD.

Începem un tur de fotografie din bucătăria noastră minunată.

Vreau doar să avertizez: chicineta, desigur, nu este foarte mare, dar am încercat să o facem cât mai confortabilă și confortabilă. Bucătăria este acel loc special în orice apartament unde toți membrii familiei se adună pentru o masă comună sau doar pentru o ceașcă de ceai. Și locul unde este invitat un vecin, care a alergat câteva minute pentru a bârfe. Prin urmare, atunci când efectuați reparații într-un apartament, bucătăria este de obicei acordată o atenție deosebită.

Deci, trecând printr-un mic arc, de la hol ajungem la bucătărie.

bucătăria mea

Vă rugăm să rețineți: pe partea stângă la intrarea în bucătărie se află o tablă albă pentru mementouri. După cum ni se pare, aceasta este o invenție foarte utilă.

fiți atenți

Membrii familiei noastre o folosesc pentru a trimite un mesaj altor membri ai familiei sau pentru a lăsa un memento de ceva ce trebuie făcut. Foarte amuzant și interesant lucru.

pentru memorie

Deasupra bordului pentru memento-uri atarna o potcoava – un simbol al norocului. Acesta este un fel de amulet. În plus, un element destul de frumos decor.

potcoavă pe perete

Și acum ajungem la bucătăria noastră.

familiaritate cu bucătăria

vedere generală

Să începem în ordine. În partea dreaptă a ferestrei, în colț, se află frigiderul. Deasupra este decorat cu elemente decorative.

frigiderul meu

Fereastra bucătăriei se deschide pe un balcon cu geamuri. Deoarece iubim florile, pervazul ferestrei era dotat cu un stand special sub comandă. Datorită acestui fapt, florile se simt grozave și nu lipsesc de lumină. În plus, a existat un loc pentru cuptorul cu microunde pe pervazul ferestrei. Se crede că florile iau energie negativă și, de asemenea, absorb radiațiile nefavorabile din cuptor.

cuptor cu microunde

La fereastră am plasat o mică masă de bucătărie. Este ideal pentru o bucătărie mică.

zonă de luat masa

Ei bine, am ajuns aici la bucătărie. Este simplu, compact și, în același timp, vă permite să efectuați toate manipulările necesare în bucătărie. Cu o zonă de bucătărie destul de mică, această opțiune, după părerea noastră, este foarte convenabilă. Pe dulapurile agățate era un loc pentru elementele dvs. decorative preferate.

rafturi rabatabile

În dreapta, pe partea laterală a ferestrei se află o sobă cu gaz.

cuptor cu gaz

Pe peretele din fața ferestrei am atârnat un raft decorativ pe care există un serviciu minunat.

decor în bucătărie

Aici, poate, asta e tot. Există un cuvânt foarte bun, care spune că toate ingenioase sunt simple. Sperăm să vă placă bucătăria noastră simplă, dar confortabilă.

decor

Leave a comment