Нашият бюджет намира за кухнята в Хрушчов

Нашият бюджет намира за кухнята в Хрушчов

кухненски дизайн

Разходи за ремонт: 9000 UAH.
Кухня: 6 кв. М м.
нареди: в Запорожие през 2012 г.
Комплект “Марта”: 1,35 километра / 2100 UAH.
Разходи за готварска печка: 3600 UAH.
ВиК инсталация: 1000 UAH.
Строителни и довършителни материали: 1700 UAH.

Поздравявам собствениците на малки кухни в Хрушчов! Ще споделя идеята как да поставите целия кухненски комплект в малка стая.

Искам те заедно с мен да се радвам в реновираната ми кухня. Надявам се, че това ще ви помогне да решите много проблеми при поправката и покупката на мебели. Когато разработвате дизайна на малка кухня, трябва да помислите за ергономичността и разпределението на всички кухненски принадлежности, така че да са винаги на ръка.

Създаването на комфорт в малка кухня ще трябва да работи, но целта е доста постижима

Дори най-малката кухня може да бъде удобна и привлекателна

Нашите съседи на върха ни се изсипваха многократно. Поради това, не промиване на злато помогна да се отървем от жълтите разводи на тавана. Успяхме да се отървем от неприятния спектакъл завинаги. Достатъчно беше да се залепят табелните плочи на пяната с ненатрапчив зеленикав шаблон. Малък полилей под формата на полукълбо с кафява джанта допълни цялостния обсег на интериора.

За малка стая компактното осветително тяло се намира директно върху тавана

Закачените масивни полилеи не са подходящи за малка кухня, тук е по-подходяща компактна лампа

При избора на кухненски мебели те бяха ръководени от цвета на фасадите. Необходимо е да опитате сместа от тъмно кафяво и цвета на разтопеното мляко. За да изберете комплект за малка кухня под стената от 180 см трябваше да се използва не само интернет, но и да посетите няколко магазина. Имахме късмет, намерихме възможност да поръчаме шкафове “Марта” с необходимите размери. В тона на мебели успешно закупени леки плочки.

Задържането на чаша, поставено на стената, ще освободи място на работната повърхност

За да спестите място на работната повърхност, на стените могат да се поставят някои кухненски дрехи

Над работната повърхност чашките и чашите са удобно поставени върху окачването.

Практическите куки са подходящи за поставяне на чинии, гърнета, прибори за готвене

С тези практични куки можете да освободите много място за необходимите кухненски принадлежности

Безсрамният осветител за дневна светлина работи локално, за да осветява работното място по време на готвенето. Това допълнително осветление е подобрило процеса на готвене.

За по-удобна работа е препоръчително да поставите осветлението на работната зона

В малка кухня ролята на осветлението не може да бъде подчертана – това е просто необходимо, особено ако основният източник на светлина е възпрепятстван от нещо

Не исках да въвеждам дисхармония в интериора на кухнята с обикновена бяла печка. Дълги избираме по размерите и техническите характеристики на това, което съвпада с дизайна на стаята. Спряха на чиния с метална небоядисана повърхност и стъклен капак, който успешно добави модерни бележки към интериора на цялата кухня.

Малката печка е практична и удобна за използване, но не можете да я наречете много красива

Кухненската печка напълно отговаря на нуждите на помещенията – тя е компактна и се комбинира с цветовата схема на интериора

Масата беше направена от ръцете, малки, но практични. Да се ​​използва такава маса, без да се нарушават модните тенденции, в малка кухня е много удобна. Благодарение на формата на краката под плота, той е много просторен за краката на четири или шест души. Достатъчно е да поставим масата по време на обяд в средата на кухнята.

Малката кухненска маса не заема много място и това е нейното основно предимство

Удобно е да седнете на малка кухненска маса, но е малко вероятно други функции

Кухненската маса може да се използва като рекламна платформа

Най-полезните съвети за декориране на кухнята могат да бъдат намерени на посочения адрес

Не исках да осветявам прозорците с пердета. Страхотни хоризонтални щори от същия цвят като страничните стени на висящи шкафове – разтопено мляко.

Щори в малка кухня не претрупват пространството, заменяйки завеси и завеси

Щори за малка кухня – практично решение

Кухнята е тъмна, тъй като прозорците са на север. Исках да добавя цветовете на слънцето. Следователно, подлежащият на измиване тапет на стената е избран, като се вземе предвид цветът и нестабилният геометричен образец. Нашата кухня винаги е лека и слънчева благодарение на яркия елемент на кухненския интериор.

Задължителният атрибут е стенен часовник. Този подарък за рождения ден се използва ежедневно по време на готвене, тъй като газовата печка няма таймер. Под тях е място за голям календар, който се актуализира всяка година.

Яркият календар на стената не само ще ви помогне да се ориентирате във времето, но и ще съживите ситуацията

Възстановяването на интериора в малка кухня ще помогне за ярки бикини и полезни неща, като часовник

В малка кухня имаше място за голям хладилник, който е необичайно обърнат в ъгъла. Металната скулптура на принцесата жаба на хладилника напълно съответства на околната среда.

Сувенири-магнити - традиционен начин за декориране на хладилници

Хладилникът се намира в ъгъла – най-успешното място

Тъмните настилки са в хармония с мебелите. В допълнение, линолеум с такова украшение е по-малко забележими след хранене на домашни животни.

Много би било желателно, без да се променя вратата, за да се подобри визуалното възприятие. Евтиното дизайнерско решение е “оцветено стъкло”. Самозалепва се върху обикновен стъклен филм, така че прозорецът на вратата да не е прозрачен.

Геометричните фигури върху витражите са се превърнали в добро допълнение към дизайна на кухнята

Витражите хармонично се вписват в интериора на малка кухня, давайки му стилна мистерия

Най-важното е, че ремонтът е извършен самостоятелно, но според всички правила на строителството. Сега кухнята изглежда стилна и елегантна.

decor

Leave a comment