Моята стилна кухня с шоколадова ванилия

Моята стилна кухня с шоколадова ванилия

шоколадови цветове

Разходи за ремонт: 60 000 UAH.
Кухня: 13 кв. М м.
нареди: кухня “Рода”, Краматорск
Комплект от “Convolia”: 5 текущи метра / цена – 18 000 UAH / инсталация – 1500 UAH.

Планирах внимателно кухнята си, исках всичко да е удобно и функционално. Разчитах на няколко варианта и разгледах различни набори от мебели. В резултат на това решихме да спрем на производителя “рода”. Оказва се, че те имат бюджетен сегмент “Домино”. Моята кухня струва евтино (още 10% отстъпка), но резултатът съм много доволен.

шоколадови цветове

Първото нещо, което искам да кажа, е, че след инсталацията нямаше никакви въпроси. Майсторите извършиха инсталацията бързо и без дефекти. Нямаше чипове, пролуки или драскотини навсякъде. Мебелите станаха така, сякаш винаги бяха там. Цветове: ванилия венге. По мое мнение, стилно, модерно и в същото време хубаво за окото.

Цветове: ванилия венге

Когато преброих кухнята от други производители, навсякъде всички аксесоари се разглеждат отделно (всеки цикъл). Също така трябва да си купите метална мивка под мивката (около 60 евро) и сушене за ястия (около 80 евро). Като броим общата сума, получаваш голяма сума и започваш постепенно да премахваш позициите, които можеш да направиш без това, и да направиш аксесоарите по-евтини.

схема

В моята кухня беше използван австрийски термоустойчив работен плот. По подразбиране под мивката има метална палет, а в горния шкаф – сушене за чинии (което ми стана приятно преживяване).

шкаф със сушилня

В първия първи горен шкаф е скрита газовата колона.

скрий колона

Следващата част от кабинетите (горната част), които се отварят на себе си.

горните шкафове

гофрирано стъкло

Има удобна и висококачествена арматура, която лесно се отваря и затваря. До горното отделение, спокойно се махам (вратата се държи отворена, докато не я пусна).

задържане на вратата

По-долу са полетата. Препоръчвам да не спестявате пари за затварящи се врати, това е много удобно. Това означава, че кутията е лесна за отваряне и трябва да бъде леко избутана, тъй като тя се затваря тихо. Дължината на кутиите е 800 мм, което е доста удобно и функционално. В горното чекмедже има прибори за хранене (разделителите за инвентара също така по подразбиране). В средното чекмедже имах кърпи, салфетки.

удобни чекмеджета

Дъното е най-дълбокото, там поставях зърнени храни. Аз също искам да го завърши със специални маркови буркани за насипно състояние.

кухня тривия

На всички врати има още специални фитинги, които им позволяват да се затварят тихо и лесно, както и силиконови уплътнения.

Фирма PYRAMIDA, вградена. Работата на готварска печка, аспиратор и фурна е много удовлетворена. Всичко работи безупречно, ухажването е лесно и лесно. Въпреки че си помислих, че на черно стъкло ще се виждат всички капчици на готвене. Достатъчно е да избършете със салфетка.

кухненски уреди

Във външните помещения скрити газови кранчета и самите тръби са зад мебелите. В резултат на това се оказа, че всички комуникации са скрити и не могат да се видят. Разбира се, това трябва да се планира първоначално: да се водни и газ тръби, да бъдат идентифицирани с място за гнезда, сензори, метра, резервоари. Правилното и компетентно погрешно изчисляване по всякакъв начин ще задоволи с добър резултат.

скрий тръбите

Трапезарията беше пълна.

трапезария

Разстоянието от мебелите, поставени на трапезарията е около 1, 5 м. Вратата към кухнята е увеличена, арката е направена, което прави пространството по-голямо.

домакински уреди

decor

Leave a comment