Selvinstallerende køkkenplader - fra savning til synke tapping

Selvinstallerende køkkenplader – fra savning til synke tapping

installation af køkkenbordet

Installation af dig selv - for og imod

Lad os finde ud af om det er umagen værd at tage på installationen, og hvis du beslutter dig for, hvad der er værd, lærer vi hvordan du reparerer bordpladen.

 1. Hvis du har nogle færdigheder, ved at installere en overflade af spånplader, MDF, træ eller fineret træ, vil du spare 1500-2500 rubler. - det er hele komplekset af værker.
 2. Beton bordplade "under stenen" er fladens overflade bedst udført af dig selv, arbejdet bliver bedre.

På den anden side:

 • Hvis der ikke er nogen færdighed i at arbejde med spånplader, MDF, er der intet træ, så er det bedre ikke at tage chancer. Det er umuligt at gendanne den tidligere visning fra chips og andre deformationer;
 • Bordplader af komplekse materialer, såsom glas, skal installeres af håndværkere;
 • Nogle gange er installationen inkluderet i prisen på bordpladen.

Har du besluttet at gøre installationen selv? Installation af bordplader omfatter:

 1. Demontering af den gamle bordplade;
 2. Målinger og savning af en ny;
 3. Edge behandling;
 4. Fastgørelse af en bordplade og docking af to ark om nødvendigt
 5. Tætning og installation af sokkel;
 6. Udskæring åbning til vask og mixer;
 7. Flytning af færdigvaren skal udføres meget omhyggeligt, således at der ikke skabes ekstra spændinger på savsåbningerne - ellers kan de føre til revner. Forbedret sprødhed har glatte og glatte overflader.
 8. Målinger udføres meget omhyggeligt, fortrinsvis på et allerede monteret køkken sæt.

Før du bestiller et bordplade, er det bedst at lave en skabelon.

Arbejdets kompleksitet afhænger af materialerne

Bordplader lavet af kunststen og spånplader

Selvinstallerende bordplader - begivenheden er ikke for kompliceret, men meget afhænger af hvilken type materiale der anvendes:

 1. Lamineret spånplader (DVP) - dette er faktisk spånpladen, klistret med højstyrke laminat. Installations kompleksitet er hovedsagelig kun i den snævre skæring af bordpladen. Fra de mekaniske skader på sådanne overflader forbliver uklare spor.
 2. Traditionelt materiale til køkkenet er træ. En sådan overflade skal regelmæssigt gendannes med beskyttende belægninger eller smøres med polering. Selv om træfladen om nødvendigt kan slibes for hånd - og det bliver igen attraktivt.
 3. Overflader fra metal bliver mere populære - kombinationen af ​​bordplader fra dette materiale vil ikke være svært. Men med mekaniske virkninger på dem vil der være ridser og spor, der skal slibes med egne hænder.
 4. Stenbordplade (lavet af naturlig eller kunstig sten) er modstandsdygtig overfor fugt, temperaturer, ridser. Fastgørelsen af ​​bordpladen lavet af natursten kan dog være vanskelig på grund af produktets store vægt, og såning og åbning af hullerne er kompliceret og kræver færdigheder.

Montering af overflade fra spånplader, MDF, kunststen

Installation af en bordplade lavet af kunststen, spånplader, MDF med egne hænder er lavet efter samme princip.

Fastgørelse af bordpladen giver også installation af ekstra fugtisolerende elementer - hoppere, stik, hjørner af aluminium og plast. De kræves til overflader fra både spånplader og kunststen.

 1. I starten skal du sandsynligvis foretage målinger og derefter på deres grundlag for at se et ark. I dette tilfælde måles længden under hensyntagen til stangen, som overlapper enderne. Afskåret det overskydende ark kan håndlaves med en hacksav på træ eller elektrisk stiksav. Hvis der er fremspring på væggen, så på bordet er alle de krævede indskæringer udskåret på forhånd.

Installation af bordplader - skære overskydende

1
 1. Nu smører vi enderne med silikoneforseglingsmiddel, anbringer en aluminiumstrimmel og glatter den. Derefter skal du rette stangen med små skruer. Overskydende silikone kan tørres med acetone.

Smør endene af silikonen og anbring en aluminiumstang til bordpladen

 1. Kanten af ​​overfladen, som forblev lukket, skal forsegles med kantbånd. For at fastgøre det selv skal du først opvarme båndet og derefter holde det fast og afskære overskuddet. Efter limning er båndets kanter malet.
 1. På bygningens niveau skal du justere fødderne på sokkelens piedestaler. Hvis benene ikke kan justeres, kan du sætte dem under justering af kiler og plastpakninger.
 2. Fyld tætningsmidlet med kabinets bageste øvre kant som vist på billedet. Den bageste ende af bordpladen er også rigeligt smurt med samme silikone. I skabet under vasken lægger vi plast eller metal hjørner.

Bagsiden af ​​bordpladen skal smøres med silikone

 1. Nu, omhyggeligt sat på en bordplade eller kabinetter og presser den fast til væggen, som vist på billedet, eller reservere en plads fra en væg på 5 mm, afhængigt af hvor meget du ønsker at skille sig ud over køkkenbordet kabinetter under hensyntagen til facaderne.

Ekstruderet silikone fra under bordpladen med en finger

 1. Nu skal vi fastgøre bordpladen til køkkenet (ikke til væggen). For at gøre dette skrues skruerne 30 mm og 16 mm under vasken under underbenet i de tilgængelige huller.

Fastgør bordpladen til køkkenet

 1. Nu kan du installere en sokle mellem forklæde og top og sider.
 • Hvis bordpladen er vinkelt fast, er det nødvendigt at skjule falsømmen med en aluminiumsprofil. Du kan få flere oplysninger i denne video:
 • Den køkkener specialarbejde overflade ofte fælles for de lavere kabinetter, men hvis du køber et køkken fabriksmonteret, er det sandsynligt, at behovet for et arbejdsbord, som i dette tilfælde for hver skab separat "op". Således i et plan betjene alle de nødvendige udskæringer og derefter indsat i rillerne og forbindelseselementerne fast trække dem sammen.
 1. I sidste fase er skåret blænde til vask.

Visuelt om installation af en kunstig stenoverflade:

Sådan laver du en udskiftningstabel

Hvis det drejer sig om at udskifte overfladen på et allerede installeret headset, skal du handle som følger:

 1. Den gamle overflade er demonteret uden skade på køkkenet - vasken, soklen er fjernet og alle fastgørelseselementer fjernes.

Demontering af den gamle bordplade med egne hænder

 1. Den nye overflade skal monteres på væggen og under de eksisterende møbler dimensioner.
 2. Højden styres meget omhyggeligt, da det er vigtigt, at strukturen understøttes jævnt af eksisterende møbler.
 3. De resulterende kanter på overfladen af ​​spånplader, kunstig sten, træ er nødvendigvis forseglet. Dette er især vigtigt for laminerede overflader - at få fugt inde i vil føre til hævelse og ødelæggelse af strukturen.
 4. Sikring bordplader indbefatter også forbindelsen af ​​flere elementer i en, således at deres højde på væggen var den samme og havde ingen åbninger mellem elementerne.

I denne video viser mesteren, hvordan man udskifter overfladerne af frittstående piedestaler på en enkelt bordplade uden led.

Sådan monteres en betonbænk

I køkkenet kan du installere en betonbænk og derefter flise den med en flise eller polere den under en kunstig sten. Fremstilling og installation i dette tilfælde udføres samtidigt. Sådan gør du det:

 1. Skabene er justeret således, at deres højde langs væggen er den samme, hvorefter de lægges på bunden (fra krydsfiner eller spånplader). I dette eksempel er betonen helt hældt på den gamle flise.

Bordplade lavet af beton af egne hænder

 1. Basen er sikkert fastgjort på toppen af ​​møblerne, hvorefter en forskydning er monteret langs siderne.
 2. Forskallingen er forseglet med polyethylen, og inden i er fittings lagt. Det område, hvor bilvasken installeres, er vedlagt en ring af metalstrimmel.
 3. Fremstilling af en cementopslæmning - M400 cement, sand og grus i forhold 1: 2: 2, og det er nødvendigt at tilføje et blødgøringsmiddel.
 4. Til en bordplade, der simulerer en sten, tilsættes farvestoffer til opløsningen.
 5. Opløsningen hældes i fordybningen, nivelleres (således at højden langs væggen ikke har nogen forskel) og dækkes af polyethylen. Opløsningen lades tørre - det vil tage omkring en uge.
 6. Efterbehandling af betonbordet begynder med en hård slibning, hvorefter fliserne klistres og sømene gnides. Hvis der skabes en efterligningssten, behandles betonen med en mølle, hvorefter den påføres fyldstofet.

Bordplade lavet af beton af egne hænder - slibning og resultat

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − 73 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map