Catalogul fabricii "Bucătării din Belarus": soluții individuale și seturi gata de mobilier de bucătărie

Catalogul fabricii “Bucătării din Belarus”: soluții individuale și seturi gata de mobilier de bucătărie

Catalogul fabricii "Bucătării din Belarus": soluții individuale și seturi gata de mobilier de bucătărie

Adresa: BELMEBEL TRADE LLC 115093, Moscova, Podolskoye Shosse, 8 k.5

Telefon: +7 (495) 125-44-92

Site-ul oficial: http://www.kuhnibelarusi.ru/

Producătorul de mobilă din Belarus, fabrica "bucătăria din Belarus", produce mobilier de cabinet, apartamente individuale de proiect și truse gata făcute pentru bucătării. Unitățile de producție sunt situate în zone economice speciale, ceea ce permite producătorului să mențină prețurile la un nivel acceptabil, fără a reduce calitatea produselor.

Caracteristicile producției: materialele de fabricare a scheletelor și umplerea interioară

Producătorul vinde produse printr-o rețea de magazine de marcă. Numai în capitală există mai mult de o duzină de reprezentanțe oficiale. În plus față de rețeaua de vânzare cu amănuntul, unde puteți evalua calitatea ansamblului și puteți găsi nuanța corectă a fațadelor, puteți crea o suită personală pentru dimensiunea camerei on-line. Pe site, pe lângă catalogul "Bucătăria din Belarus", există un instrument convenabil pentru selecția preliminară a materialelor, determinarea mărimii și calcularea costului mobilierului. Apelul specialistului-proiectant și măsurătorile sunt incluse în lista serviciilor gratuite.

mobilier

Mobilier din lemn masiv

mobilier de bucatarie

Set de Napoli

Cadre și blaturi: tehnologii și o linie

Ramele dulapurilor sunt realizate din PAL. În producția de cutii folosiți materialul producătorului austriac Egger. Plăcile sunt laminate. Laminarea cu un film face din PAL impermeabil și crește durata de viață. Acoperirea împotriva vaporilor protejează structura internă a materialului împotriva deteriorării umidității și, în același timp, previne evaporarea particulelor de compoziție adezivă în aer.

În funcție de mărimea și de intensitatea prevăzută a sarcinii pe structură, este utilizată o placă aglomerată cu grosimea de 16 sau 19 mm ca bază pentru cadru. Se folosesc numai plăci solide. Secțiunile de margine după tăiere sunt acoperite cu o bandă din PVC.

ridicare

Mecanism de ridicare

O atenție deosebită în fabrica "Bucătării din Belarus" este dată de alegerea mecanismelor, fixarea fitingurilor și ghidurilor. Mobilierul de bucătărie este prevăzut cu 24 de luni de garanție completă, inclusiv funcționarea mecanismelor. Folosiți numai profile și ghidaje germane ale firmei Hettich pentru structuri glisante. Mecanisme de ridicare - de la Blum: mecanisme compacte și silențioase pentru ridicarea ușoară verticală a ușilor din nivelul superior.

Prețul bucătăriei este influențat de alegerea materialului de lucru. În colecția producătorului - opțiuni bugetare și plăci din compoziția categoriei de prețuri medii:

 • PAL. Blaturile de masă ieftine din tablă laminată pot servi până la 10 - 15 ani. Pentru seturile compacte, o placă de 28 mm este economică, pentru bucătăriile medii și mari - respectiv 38 și respectiv 50 mm.
 • Duropal. Placa de lemn din stratul de plastic diferă de filmul cu o rezistență mai mare și o durată lungă de viață. Suprafața poate rezista la temperaturi de până la 230 gradedespre.
de masă

Suprafața de masă în tonul corpului

 • Materiale compozite. Piatra artificiala pe baza de chituri, chipsuri de marmura si granit, acril este o alternativa excelenta la tabletele scumpe din piatra naturala. Avantaj: cusăturile dintre părți pot fi lustruite, creând aspectul unei plăci monolitice din piatră solidă.
de masă

Pietre artificiale

Echipamente suplimentare: aparate și chiuvete

Având în vedere tendința de a construi în echipamentul din set, "Bucătăriile din Belarus" oferă clienților posibilitatea de a selecta articole în stilul adecvat pentru setul de mobilier. Site-ul oficial prezintă liniile de model ale producătorilor de segment premium: Königin, Kuppersberg, SMEG.

1
bucătărie

Bucătărie cu aparate încorporate

Pe lângă pregătirea pentru instalarea echipamentului, puteți comanda partea laterală a chiuvetei. Sunt prezentate modele Teka din oțel inoxidabil, compozit. O chiuvetă din piatră artificială poate fi aleasă în tonul blatului sau într-o nuanță contrastantă.

Colecția de bucătării clasice: mobilier din lemn și MDF

mobilier

Colecția clasică de mobilier din Merzan în roșu

set de căști clasic în catalogul „bucătăriile Belarus“ - o fațade tradiționale casetate din lemn natural și lăcuit cu finisaj mat, masa cu textura imitație de marmură. Linia de mobilier pentru interior clasic este disponibil în diferite segmente de preț cu fațade din:

 • O gamă de cenușă, stejar, cireș, arin și pin - o colecție de FIV.
 • Rame - din cadru MDF.
 • Chei - cu fațade din folie de MDF.
 • Tablă din fibră de lemn pictată.

Seturi de seturi din materiale solide pentru bucătării clasice și săli de mese

Pentru a facilita alegerea clientului, producătorul a grupat articolele din catalog în funcție de materialul pentru fațade. Specialiștilor de clasă li se oferă 59 de variante de seturi, fiecare dintre acestea fiind asamblate pe un proiect individual.

 1. Colectia "Vovere" - mobilier din stejar masiv. La alegerea dvs. - 7 variante de proiectare a panourilor și decorului, mai multe soluții de culoare. Setul este în tonifiere naturală cu lac transparent - pentru încăperi clasice de bucătărie și sufragerie. Costul minim pe metru al setului - de la 29 mii de ruble la o reducere.
set de bucătărie

Set de lemn masiv de stejar

Setul cu rame și panouri de aur patinate va costa mai mult - de la 30,5 mii.

Pentru camere spațioase există elemente suplimentare:

 • Insulele cu suprafețe de lucru și organizarea zonelor de depozitare.
set de bucătărie

Structura insulei

 • Dulapuri înalte în grupuri de mobilier separate.
set de bucătărie

Configurație non-standard de nivel superior

 • Configurația complexă a nivelului inferior cu o adâncime în creștere sub partea tehnică.
 1. Chilegio - seturi modulare de lemn de cireș solid, cu textura pronunțată, un model neobișnuit și o nuanță roșie bogată. În linie - aproximativ 10 opțiuni pentru proiectarea de fațade. Costul este de 27 mii pe metru pătrat.
set de bucătărie

Cilegio, finisat mat, cu nuanțe naturale

Kituri disponibile cu insule, structuri unghiulare. Printre opțiunile din gama de modele se numără finisajele din colț cu ușile curbate cu rază, cu panouri sau vitralii.

bucătărie

Insula Set

Bucătăriile compacte pot fi decorate cu cornișe și detalii suprapuse cu iluminare și, în loc de vitrinele din partea superioară, alegeți inserții de zăbrele.

Mobilier compact "Chilegio" cu iluminare, decor în jurul capotei și raza de fațadă

 1. Frassino - mobilier modular din cenușă solidă. Există mai mult de 10 variante de decorare a fațadelor, vopsirea fațadelor cu smalț, patinarea, prelucrarea clasică cu tentație și lăcuire.
design de bucătărie

Formatul în formă de U în design cu două culori

Prețul este de la 27,1 mii de ruble. Dulapurile cu balamale pot fi completate cu o linie de sertar în partea de jos.

bucătărie

În colecție - detalii privind proiectarea contoarelor de bare, ușile concave și curbate ale nivelului inferior, vitraliile și suprapunerile

design de bucătărie

O soluție compactă cu un contor de bare

 1. Bucătărie Vereya disponibile în 30 variante nuanțe de fațadă, în funcție de alegerea dvs. - 3 tipuri de șorțuri de bucătărie în design mozaic, cu imitație de marmură neagră sau lumină granit. Casti sunt realizate din frasin masiv sau arin. Preț - 30500.
set

Vereya: suită luminoasă cu design insulă pentru o sală de mese spațioasă

 1. Decorul rafinat, garniturile fine ale firelor, o combinație de rafturi deschise și vitrine - caracteristici distinctive ale colecției Vesta "Bucătăria din Belarus". Material - o gamă de cenușă și arin. Mobilierul modular, la un preț de 30,5 mii pe metru, este disponibil în 30 de nuanțe, inclusiv patinarea și colorarea monofonică.
bucătărie

Vesta: decor bogat, o mare varietate de soluții de culoare

 1. Athena - o colecție de valoare de arin stil clasic de 29 700, cu ornamente în stilul de modele geometrice grecești, va decora cabana. dulapuri mari cu vitrină de sticlă transparentă adaugă luminozitate și eleganță set de căști.
design de bucătărie

Set cu dulapuri înalte și un portal: "Athena"

 1. Linia "Arkona" - mobilier din lemn natural. Alegerea este o gamă de arin sau cenușă. Decorul de aur al panourilor și sculpturilor contrastează cu culoarea fațadei. În sistem - un număr mare de elemente decorative, o varietate de organizare de dulapuri de nivel superior și inferior. Prețul este de 30,5 mii pe metru de drum.
set de bucătărie

Set de colțuri

Calitate optimă: mobilier din MDF

O alternativă la bucătării din matrice sunt kiturile accesibile cu fațade din MDF. Piesele de film sunt indisolubil vizual față de cele din lemn, iar ușile din cadru - repetă exact structura fațadelor din lemn cu inserția.

În catalogul "Bucătăria din Belarus" - 2 serii de seturi de bucătărie clasice:

 • Seria Slix cu fațade din fibră de lemn cu acoperire din PVC. Prețul este de la 14,6 la 16,8 mii ruble pe metru pătrat.
MDF film

Filmul MDF: a pus Belicia la umbra "cireșului"

 • Colecția cu fațade cadru "Rame" costă de la 15.7 la 20 mii pe set de căști metru.

"Magnate": un clasic la un preț bugetar de 15,7 mii ruble pe metru

O serie de bucătării de film sunt reprezentate de linii de model:

 • "Nevel" - 12 nuanțe de film cu patină și un model subțire de-a lungul marginilor panourilor. În dulapurile superioare - dulapuri elegante cu panouri falsificate și muchii inferioare curbate.
fațadă ușoară

Patina pe fațade ușoare: set de linie Nevel

 • Lotva este o serie modulară luminată, cu finisaje contrastante în nuanțe de aur și argint. În colecția - piese pentru contoare de bare, terminații de rază.

Set de "Lotva"

În seria "Cadre" se atrage atenția asupra seturilor de linii "Palermo" și "Florența". Seturi "Palermo" - cu configurație non-standard de linii: sertare orizontale din nivelul inferior, cu sticlă în fațadele ramei. Abundența de sticlă cu un model de vitralii, grătarele de aer ale fațadelor superioare reprezintă o soluție optimă pentru bucătării mici.

sistem modular

Sistem modular unghiular "Palermo" cu configurație non-standard

Printre componentele modulare ale "Florenței" se numără părți radiale cu inserții din vitralii, grătare sau plăci orizontale, rafturi și dulapuri înalte.

design de bucătărie

Motivele italiene din Florența

Apartamentele laconice pentru bucătăriile urbane moderne

Straturi din plastic lucios, acrilic luminos, peliculă din lemn și piatră, din lemn și cadru din aluminiu - în colecția de seturi de locuințe la modă în stilul modern "Bucătăria din Belarus" prezintă toate direcțiile la modă ale modului de bucătărie.

design de bucătărie

Culori strălucitoare, forme complexe și decor laconic: catalogul Modern

Colecția de vopsele pentru soluții luminoase

Paint este o colecție de modă de soluții luminoase și elegante, cu fațade din MDF acoperite cu email. Costul garniturilor variază de la 21,7 până la 28,1 mii pe metru pătrat. Pictura este realizată în mai multe straturi. Alternativ, compozițiile de amorsare se aplică pe placă pentru a izola structura internă a foii. Fațadele finisate sunt acoperite cu smalț în condiții speciale - nu trebuie să existe praf și dungi pe suprafața pieselor. Fiecare strat de vopsea este uscat și prelucrat. Strat de finisare - lustruire sau polizare a suprafeței.

bucătărie

O linie complexă ondulată de mobilier de bucătărie la colț

O serie de bucătării cu fațade pictate este reprezentată de sistemele modulare Indigo și Paint. Indigo este o soluție universală pentru camere de diferite dimensiuni. Printre modulele - piese drepte și curbate, fațadele radiale și capacitatea de a comanda un set într-o formă complexă, inducatoare.

bucătărie

Semi-mat de bucătărie Blues din seria Indigo

Variantele de vopsire sunt mai multe, sunt disponibile modele cu imprimare foto și seturi de două culori în nuanțe contrastante.

design de bucătărie

Setați în combinație de culoare alb-verde

Pentru cei care preferă gama naturală pastel, catalogul "Bucătăria din Belarus" - seria Indigo Eco, cu o bază moale bej și detalii contrastante.

bucătărie

Eco: o combinație interesantă de textură de lemn și email pastel

Fațadele voluminoase în smalț sunt prezente în sistemul 3D Indigo. Pe partea frontală a dulapurilor inferioare nu există instalate accesorii exterioare: ușile sunt echipate cu mecanisme cu acționare automată la atingere. Puteți alege orice culoare din paleta de email și una din cele două modele voluminoase: valuri sau romburi.

bucătărie

Modă textură tridimensională și nuanțe luminoase: Indigo 3D

Mobilier Vopsea potrivită pentru apartamente și studiouri compacte. Caracteristici distinctive - linii clare, forme geometrice obișnuite, panouri faciale solide, surde, care ascund în mod fiabil accesoriile de bucătărie din ochii oaspeților.

bucătărie

Set elegant pentru seria de studiouri Paint

Postforme și acrilice: căști cu finisaj din plastic

Panourile din finisajul din plastic nu sunt inferioare suprafețelor vopsite. Kituri moderne disponibile sunt disponibile în seriile Postforms și Acrylic.

Opțiuni de proiectare "Postforms"

Postformele sunt fațadele acoperite cu plastic multistrat. Baza decorativă (monofonică sau colorată) este închisă din plastic transparent. Suprafața nu este zgâriată, tolerează perfect supraîncălzirea și umiditatea instabilă.

kit alb-negru

Echipamentul laconic alb-negru

În colecția de Stratum, un număr mare de opțiuni de design. La alegerea clientului se oferă o copertă cu imitație de lemn exotic, țesături cu model ornamentat sau panouri monofonice lucioase.

strat

Stratum: plastic din aur și aspect original

Avantajul bucătăriilor din plastic - în absența restricțiilor asupra formei suprafeței tratate.

plastic lucios

Material plastic lucios: Stratul în roșu

Acrylix și Melange - sisteme cu finisaj acrilic. În loc de plastic laminat, suprafața plăcii este acoperită cu căptușeală acrilică. Acrilicul diferă luciul oglinzii și nu-și pierde luciul și luminozitatea în timp - materialul este insensibil la lumina ultravioletă.

bucatarie fațadă

Fatade acrilice

Prețul kiturilor din plastic și acrilic este în intervalul de la 17,5 la 21,9 mii pe metru. Colecția Melange este realizată în culori saturate și cu un finisaj lucios.

design de bucătărie

Melange în roșu

Sisteme disponibile din MDF și PAL: linii bugetare

Rândurile de modele de bucătării pentru apartamentele urbane de la materiale ieftine sunt reprezentate de linii de mobilier cu cadru, film și fațade din PAL. Aceste seturi sunt o alternativă la seturile gata făcute: oricare dintre opțiuni sunt disponibile la comandă în dimensiuni și configurații individuale.

inline pachet

Set de cadre cu scală unică Invent

Invent este un sistem care permite clientului să combine un cadru MDF cu module de postformare. Costul mobilierului începe de la 15,7 mii.

bucătărie

Combinarea elementelor din cadru și plastic în sistemul Invent

Printre opțiunile de design sunt linii stricte în planuri unghiulare și liniare în nuanțele Wenge și culorile luminoase tradiționale, într-un finisaj mat.

mobilier de bucatarie

Mobilier din lemn de wenge din MDF

Bucătăriile de film din Mont Blanc sunt prezentate în nuanțe la modă. Film de acoperire - PVC impermeabil. Acoperirea este lucioasă. Producătorul oferă posibilitatea de a alege liniile clasice ale colecției Modena sau de a proiecta mobilierul cu suprafețe curbe.

set de bucătărie

Modena Mont Blanc

un set unghiular

Set de colț Mont Blanc cu dulapuri colțate concave

Linia bugetară Flexi este o colecție modulară cu elemente în designul original. Culorile contrastante sunt combinate, iar fațadele drepte arată elegant și laconic. Material - PAL laminat.

set de bucătărie

Elegant și accesibil.

Fatade fațetate în kituri moderne

Trend combinație de textura din lemn natural cu luciu de plastic și strălucire metalică - într-o serie de mobilier modular "Bucătăria din Belarus", realizat din furnir natural. Prețul pachetelor - de la 20,2 mii la metru.

umbrar

Arbor: fitinguri la modă încorporate și furnir natural

În seria Arbor Nova, în fațadele inferioare se implementează fitinguri inovatoare turnate. Și în colecția Makasar (sub denumirea de design de furnir în textura și umbra rocii exotice) se combină luciul dulapurilor furniruite și luciul plastic al părților articulate.

Makassar

Makasar: părți din aluminiu furniruit și din cadru

Design minimalist al colecției Krossbars în finisajul furnirului natural cunoscători de materiale naturale potrivite. În mod obișnuit, severitatea designerilor de căști se va dilua cu detalii colorate.

krossbars

Cross-Bars: soluții individuale

Seturi de modă dintr-un copac natural

Noutatea catalogului "Bucătăria din Belarus" este o colecție minimalistă la modă din Varșovia, din lemn natural. Fațadele sunt realizate din pin solid. Punctul culminant al colecției este alegerea picturii de suprafață texturată, creând iluzia lemnului texturate. Disponibil doar pentru umbra luminii.

bucătărie

Chic "Varșovia"

Alegerea este o fitinguri ascunse sau laconice în aer liber. Fatadele sunt realizate intr-un stil modern, fara panouri si decoratiuni. Arborele natural este în armonie cu piatra artificială albă a blatului și a construcției insulei. Tonul suprafețelor de lucru repetă plasticul cu decorul luminos al dulapurilor agățate. Costul este de la 39,7 mii pe metru pătrat.

constatări

Fitinguri exterioare

Frassinho Beton - o privire nouă la o combinație de materiale. Pictate în plăci de piatră colorată și o gamă de cenușă în prelucrarea naturală - contrastele din noua colecție. Suprafața de masă - în culoarea nivelului inferior, mânerul ușii - este deghizat. Prețul este de 20,9 mii.

bucătărie

Combinația de lemn și piatră în noul sistem Frassinho

Oferte pentru bucătării în stil de țară și provence

În interiorul în stilul de retro, țară și provence mobilier din lemn natural - aproape regula. Texturile naturale, decorul simplificat și nuanțele naturale - elementele obligatorii de stil sunt prezente în colecția ecologică a catalogului Provence "Bucătăria din Belarus".

interiorul bucătăriei

Set alb din seria Merzana pentru interioare retro

În gama Zevan - modele universale pentru transformarea mobilierului clasic într-un set tipic de țară, cu dulapuri înalte până la linia de tavan. Designul simplu al panourilor, absența ornamentelor ornamentate, textura naturală a matricei de frasin și selecția mare de inserții din sticlă și zăbrele sunt evidențiate - caracteristicile colecției.

design de bucătărie

ZEVANA: design individuale de bucatarie-sufragerie

Preț promoțional de mobilier - de la 30,5 mii pe metru pătrat. Există mai multe opțiuni pentru finisare: lac natural, suprafețe mată sau smalț cu patină.

mobilier cu patină

Mobilier usor cu patina

Mobilierul din seria clasică Vesta cu panouri dreptunghiulare este prezent și în seria Eco Provence. Elementele caracteristice ale stilului sunt rafturile deschise cu un grătar pentru uscare în nivelul superior, separate de un cadru de fereastră.

bucătărie

Țară din seria Vesta

Soluții simple: o colecție de seturi gata făcute

În secțiunea de seturi gata, puteți alege un set în funcție de mărimea camerei din colecțiile "Bucătăria din Belarus". Mobilier pentru bucătării mici, camere spațioase de case de țară și non-standard în funcție de configurația săli de mese - într-un stil clasic, retro sau laconic modern.

Printre soluțiile bugetare - seturi compacte cu fațade din plastic, placă MDF, plăci, fațade cadru. Lungimea standard a căștilor de 2.2 m va costa 65 mii de ruble.

set de cadre

Seria Wilno

Mobilier unghiular cu fatade curbate într-un finisaj din plastic pentru o încăpere de 9 metri în valoare de 108 mii. Fatade - într-o combinație de culori. Shades - pentru a alege de la.

bucătărie

Setați materialul plastic cu stratul inferior

Bucatarie mare (lungime 4,4 m) de furnir natural Seria Krossbars într-un aranjament liniar de 199,600 - pentru o bucătărie-sufragerie deschisă sau de studio.

Seturi de căști Crossbars

Placaj de furnir

Mobilier de colț dintr-un fișier de stejar cu smalț - pentru apartamente spațioase. Prețul setului este de 290 mii. Dimensiuni - 1,5 m până la 3,5 m.

mobilier din lemn masiv

Mobila finisata solida

La achiziționarea seturilor premium ale fabricii "Bucătăria din Belarus", clienților li se va oferi un ansamblu gratuit. Livrarea într-un apartament sau într-o casă din Moscova va costa 2,5 mii. Clienții din orașele unde nu există birouri reprezentative vor primi o comandă de la o companie de transport. Producătorul nu insistă asupra unei ansambluri profesionale. Clienților li se oferă sfaturi și instrucțiuni detaliate pentru auto-asamblare.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map