Miten liimata taustakuva nurkissa: mestarikurssin liittäminen kulmat taustakuva

Miten liimata taustakuva nurkissa: mestarikurssin liittäminen kulmat taustakuva

Asunnon tai talon korjaus on hyvin monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. Ja jos teet sen toimivan, se on myös kallista, koska päälliköiden palveluiden hinta on usein sama kuin materiaalin hinta. Siksi, jos osaat korjaustöistä itse, voit säästää paljon. Monet ihmiset onnistuneesti liittävät tapetit itsestään ja eivät löydä mitään vaikeita tässä, paitsi miten liimaa taustakuva kulmissa.

Liitettäessä kulmat on tärkeää pitää piirustus ehjänä

Kiinteä taustakuva kulmissa – vastuullinen ja tärkeä työvaihe

Hyvin varustetuissa huoneistoissa on myös huonoja kulmia. Huono, koska ne eivät ole täysin tasalaatuisia. Mitä opettajat neuvovat?

Hyödyllisiä vinkkejä kulmien liittämiseen taustakuvilla

Ulomman kulman laatu liima riippuu siitä kuinka tiiviisti taustakuva on seinälle

Kun kiinnität ulkoisen kulman, varmista, että nauha sopii tiiviisti seinää vasten

Älä koskaan kaada koko tapettia. Jos kulma on epätasainen, nauha taittuu eikä lähesty toista nauhaa. Jätä reunus kulmaan noin 1,5 – 2 cm, sitten nauha valehtelee seinälle. Varmista, että käytät terälevyä, jos liimaa kiinteä taustakuva. Liimaa kappale, jossa on pieni päällekkäisyys viereisen seinän kanssa niin, että se on mahdollisimman pystysuora.

Jos kulman lähellä on kytkimiä tai pistorasioita, sinun on ensin irrotettava kannet, etkä unohda sammuttaa sähköä etukäteen. Liimaa kangas pistorasioihin ja kytkimiin, tee leikkaukset tapetilla ja leikkaa ympyrä hieman pienemmäksi kuin kotelon koko. Tämän jälkeen palauta kannet istuimiin.

Kun seinää liitetään ovesta, on parempi lähestyä ovet molemmilta puolilta. Oven takana oleva tapetit on leikattava pystysuoraan ennen kehyksen alkua. Se on kiinnitetty seinän reunaa pitkin. Ulkonema on leikattava ja säädettävä ovikehyksen yli.

Kuinka oikein leikata taustakuvia kulmissa: askel askeleelta ohjeita

  • Vaihe 1: Kulman valmistelu

Tämä vaihe suoritetaan kauan ennen taustakuvan kiinnittämistä seinämien kastelemisen aikana. Huoneen kulmat on varustettava erityisillä muovikulmilla. Ne on kiinnitetty kiteen seinämiin ja ne on kiinnitettävä hyvin tukevasti. Sen jälkeen voit siirtyä huoneen kulmien suunnitteluun.

  • Vaihe 2: Taustakuvakkeen kulmat
    Taustakuva kulmissa on leikattava, jos kulma on epätasaista

    Tapauksissa, joissa seinä on epätasainen, on joskus tarpeen leikata tapetoidusta tapetista kulmassa

Älä liimaa kaikkia kulmia kerralla. Valitse kulma, josta aloitat, valmistella haluamasi pituinen tapetti. Rasvaa paikka tapettiliimalla leikatun nauhan leveydeltä (lisää 3-5 cm), älä unohda käsitellä liimaa ja muovikulmaa. Kun seinän ja kulman osa käsitellään liimalla, kiinnitä se taustakuva paikalleen. Jos aloitit liimaamisen vasemmalta oikealle, sinun on kiinnitettävä vasen puoli nurkan sisäpuolelle niin, että nauha on täysin erilainen koko pituudeltaan.

  • Vaihe 3: tasoitetaan tapetti
Tasojen tasoittaminen kulmiin on välttämätöntä, koska niiden puutteet ovat aina näkyvämpiä

Nosta taustakuvio kulmissa piilottaaksesi vikoja silmämääräisesti

Valssatulla tapetilla erikoisella rullalla tai lastalla. Sen jälkeen seuraava seinäosa peitetään liimalla, ja taustakuva liimataan seuraavaan kulmaan. Kuinka suljetaan sulkeutumiskulma? Viimeisen tapettivälin kanssa pitäisi olla uusi nauha yhdistetty. Kierrä liimaa kulmaan, ja kun taustakuva on liimattu kulman sisäpuolelle, katkaise liiallinen kappale nurkkaan sisäpuolella paperitavaraisella veitsellä.

  • Miten liimata ei-kudotut tapetit kulmissa

Flizelin on erityinen materiaali, joka koostuu selluloosasta ja kuitukankaista. Tämä taustakuva, joka on suunniteltu maalausta varten, koska niiden ulkokerros on epävakaa mekaanisille vaurioille. Liimata kuitukankaiden kulmat on paljon helpompaa kuin mikään muu taustakuva, koska liimaa levitetään vain seinälle ja siihen kiinnitetään kuiva taustakuva. Aluksi, kun huoneen kulma on järjestetty muovikulmaan, kiinni samalla tavalla, kuten edellä on kuvattu.

Miten liittää taustakuva nurkkiin kuvan kanssa

Geometrinen piirustus tapetille vaatii erityisen vastuullisen tarttumisen huoneen kulmiin

Kun taustakuva on selkeä geometrinen kuvio, vääristymää on minimoitava

Jos taustakuvio pystysuorilla linjoilla, on huoneen kulmissa erityisen huomattava sen vääristyminen. Ja jos kuva on vaakasuorassa, se on vinossa suhteessa kattoon ja lankalehtiin. Kuinka välttää tällaiset ongelmat? Se on yksinkertaista. Ensinnäkin, älä unohda viereisen seinän päälle pientä limitystä ja toiseksi piilota nykyinen risteys kulman yläreunassa. Kolmanneksi, yritä kiinnittää tapetti huoneen kulmiin niin, että tasainen reuna on tasainen pystysuoralla viivalla, jonka olet piirtänyt (putkilinjan avulla). Toinen reunus on leikattu nurkan reunaa pitkin.

On täysin mahdotonta välttää täysin kuvion siirtymistä – todennäköisesti jää hieman vaihtelua. Mutta tämä on sellainen puute, joka vain sinä tiedät. Loppujen lopuksi sen löytämiseksi sinun on tutkittava tarkasti huoneen kulmat. Jos noudatat kaikkia sääntöjä, taustakuva pysyy pystysuorassa vierekkäisessä seinässä, mikä tarkoittaa, että kuvan vääristyminen ei ole havaittavissa.

decor

Leave a comment