Miten liimata taustakuva maalaukseen: vivahteet työskentelevät erilaisten tapettien kanssa

Miten liimata taustakuva maalaukseen: vivahteet työskentelevät erilaisten tapettien kanssa

Yhä useammat taustakuvat tarjoavat valmistajat, jotka haluavat päivittää asunnonsa tai talonsa sisustuksen. Monet valitsevat maalauksen taustakuvia, jotka ovat erittäin käteviä ja käytännöllisiä. Kun ne on kiinnitetty, ne voidaan maalata useita kertoja, joten nämä taustakuvat toimivat pitkään. Mutta sinun on tiedettävä, miten liimaa taustakuvaksi maalaus oikein.

Liimaa taustakuva maalaukseen, sinun on otettava huomioon joitain vivahteita

Tietäen joitain hyödyllisiä yksityiskohtia, jonka avulla voit käyttää maalaustaidetta

Mitkä ovat taustakuvaksi maalaus

Tuotantoteknologian ja materiaalin laadun mukaan maalausmaalaus on jaettu seuraaviin lajikkeisiin:

  • Vinyl tapetti maalaukseen. Niitä kutsutaan myös paperiksi, koska niillä on paperipohja, vain yläkerros on vinyyli.
  • Ei-kudotut tapetit koostuvat ei-kudotusta ei-kudotusta kankaasta ja peitetty ohutkerroksella vinyylistä.
  • Steklooboilla on ei-kudottu pohja, ja yläkerros on valmistettu kvartsihiekasta erityisillä lisäaineilla.

Kaikki taustamaalaus on erittäin kestävä. Useimmiten ne on kuvioitu, joten ne auttavat piilottamaan seinien puutteet. Ne ovat taloudellisesti käyttökelpoisia, koska niitä voidaan värjättää 5 – 15 kertaa. Paperipohjainen taustakuva kestää 5-7 maalikerrosta, ja kuitukangas ja lasikuitu voidaan maalata jopa 15 kertaa. Mutta samalla katsokaa, että helpotus jokaisen maalauksen kanssa tuntuu vähäisemmältä.

Älä siis hämätä tällaisten tapettien suhteellisen korkeaa hintaa. Loppujen lopuksi, jos ostat keittiön paperia taustakuvaksi, sinun täytyy liittää ne uudelleen vuodeksi tai kahteen, mikä merkitsee rahan, työn ja ajan kustannuksia. Taideteoksen taustakuvaksi riittää vain vaihtaa värejä (muuten voit maalata tällaiset tapetit hyvin alkuperäisiksi), ja saat uuden sisustuksen.

Maalaustyön taustakuvan rakenne voi olla hyvin erilainen, mikä mahdollistaa muotoilijoiden alkuperäisimpiä ideoita

Taiteen taustakuvan pääkoriste-ominaisuus – niiden rakenne, jonka avulla voit kokeilla kukkia turvallisesti

Kuinka asianmukaisesti liimaa taustakuva maalaukseen

Ensinnäkin sinun on valittava oikea liima. Jos olet ostanut tapetit paperin pohjaksi, niin yleinen liima tekee. Kuitukankaalle ja lasikuidulle tarvitaan erityinen liima tällaisiin lajikkeisiin.

Jotta kuvion rakenne ei murtuisi, maalauksen taustakuva alkaa liimata ikkunasta

Tavallisesti maalaus taustakuvaksi alkaa liimautua ikkunasta kuvan rakenteen säästämiseksi

Seuraavaksi sinun täytyy valmistaa seinät. Puhdista ne vanhasta tapetista tai maalista. Jos seinässä on aukkoja tai halkeamia, ne on kääritettävä. Jos seinälle ei ole aiemmin tehty mitään viimeistelyä, seinät on kipattu tasoittamaan pintaan. Kun kipsi kuivuu, on tarpeen käsitellä seiniä pohjamaalilla, ja sen jälkeen kun se on kuivunut, on mahdollista jatkaa liimaamista.

Kun liität taustakuvia, kiinnittämään erityistä huomiota liitoksiin

Taustakuva liimapisteen maalaamiseksi, säätämällä nauhojen reunoja huolellisesti toisiinsa

Aloita liimaamalla taustakuvaksi ikkunan vasemmalla puolella, liikuttaessasi huoneen vastapäivään. Ensimmäisen kankaan tasaisen liimaamiseksi käytä pistoolia tai tasomittaria. Piirrä pystyviiva noin 0,5 metrin etäisyydellä ikkunasta. Jos kiinnität ei-kudotut tapetit tai lasikuitupinnat, ota liimaa vain seinälle, jos käytät tapettia paperipohjaisesti, se tulisi tahriutua liimalla ja liinalla. Leikkaa nauha pitkin huoneen korkeutta, plus 5-7 cm, tasaamaan olemassa olevat epäsäännöllisyydet. Levitä liimaa taustakuvaksi ja odota 5-10 minuuttia liota kangasta.

Tavalliset taputustyökaluja voivat helpottaa työtä

Kun liimaat tapettia maalaukseen, voit käyttää tavallisia laitteita, jotka tekevät prosessista vähemmän työläs

Paina nauhan päätä seinää vasten ja kohdista se pystysuoraan. Painamalla koko nauhaa seinälle, tasottakaa se erityisellä tapettilevyllä tai siveltimellä, piirrä kangas koko pituudelta, siirrä keskeltä reunuksiin. Liimaa liuska, katkaise ylimääräinen katto ja jalusta rakentavalla veitsellä.

Kuinka maalata taustakuvia maalaamalla kulmat

Kaikki maalauskalvon tapetit eivät ole päällekkäisiä, vaan päkiän. Koska kulmat ovat yleensä ole täysin tasainen, se olisi tapetit liima kulmissa (ulkoinen ja sisäinen) niin, että taustakuva raina menee alas viereiseen seinään 5-7 cm. Seuraava limitettyjen raina on liimattu. Tämän jälkeen piirilevyn avulla piirrä pystyviiva päällekkäin muodostetun kaksikerroksen keskellä. Leikkaa tapetti veitsellä pitkin tätä viivaa (muista käyttää viivainta), poista ylimääräiset nauhat ja tasoittaa muodostettu liitoskappale.

decor

Leave a comment