Малка и уютна кухня на голямото ни семейство

Малка и уютна кухня на голямото ни семейство

общ изглед

Разходи за ремонт: 2000 USD
Кухня: 7 кв. М м.
нареди: “Хелън”, Киев
Кухненски комплект: 2,5 метра / цена 1250 USD.

Започваме фотосесия с нашата прекрасна кухня.

Просто искам да предупредя: кухненският бокс, разбира се, не е много голям, но се опитахме да го направим възможно най-комфортно и удобно. Кухнята е това специално място във всеки апартамент, където всички членове на семейството се събират за съвместно хранене или просто за чаша чай. А мястото, където обикновено е поканен съсед, който се затича за няколко минути, за да клюкарства. Ето защо, при извършване на ремонти в апартамент, кухнята обикновено се обръща специално внимание.

Така че, минавайки през малка дъга, от коридора стигаме до кухнята.

моята кухня

Моля, обърнете внимание: от лявата страна на входа на кухнята има бяла дъска за напомняне. Както ни се струва, това е много полезно изобретение.

обърнете внимание

Членовете на нашето семейство го използват, за да изпратят съобщение до други членове на семейството или да оставят напомняне за нещо, което трябва да бъде направено. Много смешно и интересно нещо.

за паметта

Над борда за напомняне виси подкова – символ на късмет. Това е вид амулет. В допълнение, красив елемент декор.

подкова на стената

И сега стигаме до кухнята ни.

запознаване с кухнята

общ изглед

Нека да започнем в ред. Отдясно на прозореца в ъгъла е хладилникът. Над него са украсени с декоративни елементи.

хладилника ми

Кухненският прозорец се отваря към остъкления балкон. Тъй като обичаме цветята, первазите на прозореца са оборудвани със специален щанд по поръчката. Благодарение на това, цветята се чувстват страхотно и не им липсва светлина. Освен това имаше място за микровълновата печка на перваза на прозореца. Смята се, че цветята отнемат отрицателната енергия и абсорбират неблагоприятното излъчване от пещта.

микровълнова фурна

На прозореца се постави малка кухненска маса. Той е идеален за малка кухня.

трапезария

Е, тук стигнахме до самата кухня. Той е прост, компактен и в същото време ви позволява да извършвате всички необходими манипулации в кухнята. С доста малка кухня, тази опция, според нас, е много удобна. На висящите шкафове имаше място за любимите ви декоративни елементи.

шарнирни рафтове

От дясната страна има газова печка отстрани на прозореца.

газовата пещ

На стената срещу прозореца висяхме декоративен рафт, на който има красива служба.

декор в кухнята

Тук може би това е всичко. Има много добра поговорка, която казва, че всички гениални са прости. Надяваме се, че харесахте нашата проста, но уютна кухня.

decor

Leave a comment