Løbemåler til beregning af materialer og reparationsarbejde: grundlæggende nuancer og regler - 10por15.com

Løbemåler til beregning af materialer og reparationsarbejde: grundlæggende nuancer og regler

Løbemåler til beregning af materialer og reparationsarbejde: grundlæggende nuancer og regler

Tæller materialer til reparationsarbejde, mange er vant til at producere i kvadratmeter, som ved første øjekast er helt logisk – på den måde bestemmes det faktiske overfladeareal. Men når du besøger en butik, kan beregningen oprettet på papir være ubrugelig, da prisen normalt angives ikke pr. Kvadrat, men pr. Løbende meter. “Dette er hvor meget?” – Spørg den uerfarne køber, og det er godt, hvis han hører et klart og tydeligt svar fra sælgeren. For ikke at være i stup og ikke starte “på knæet” for at genberegne mængden af ​​nødvendigt materiale, er det bedre at forberede på forhånd, der klart forstår terminologien og dens praktiske anvendelse.

Hvad er en løbende måler?

Dette udtryk bruges ikke kun af sælgere af bygningsbutikker, men også af reparationsteams, når de regner for materialer og arbejde. Derfor er det ønskeligt at være i stand til selvstændigt at udføre beregninger for at kunne kontrollere nøjagtigheden af ​​de tilvejebragte estimater.

måling af materialer

Evnen til korrekt måling og beregning af forbrugsstoffer er et vigtigt aspekt ved reparationsaktivitet

Referenceterminologi

Måleren er en konventionel enhed til måling af lange genstande, hvilket svarer til et stykke eller en længde på 1 meter. De mest almindelige støbte produkter omfatter følgende materialer:

 • linoleum;
 • tapet;
 • tæppe;
 • klud;
 • sokkel;
 • rør;
 • elektrisk kabel;
 • Profilerede plader;
 • træplanker mv.

Ved hjælp af løbende målere bestemmes kun længden af ​​produktet, mens andre parametre (bredde, diameter, sektion) allerede er inkluderet i prisen. For eksempel kan den samme model af linoleum have en forskellig bredde (fra 1,5 m til 5 m), hvert produkt vil have sin egen pris for 1 pogo. m.

linoleum

Omkostningerne til støbt materiale dannes under hensyntagen til dets overordnede dimensioner

Eksempler på beregninger

Eksempel №1. Beregn det ønskede antal linoleummetre til værelset.

Antag at værelset har en størrelse på 4×5 m, det vil sige at dens areal er 20 m². Fra denne figur, og du skal bygge videre, når du laver en beregning. For at bestemme længden skal du dele det kendte område med bredden. Det vil sige, hvis valget faldt på en linoleumrulle med en bredde på 2,5 m, skal du købe 8 filler. m af sådant materiale: 20 ÷ 2,5 = 8.

Eksempel nummer 2. Hvor mange bølgede ark at beskytte stedet.

I første omgang skal du bestemme bredden af ​​bølgepappens plade, som sammen med den overliggende del af stiftelsen vil udgøre hegnet på hegnet. Endvidere er alt ekstremt simpelt – omkredsen af ​​stedet måles og den tilsvarende støbning opnås.

Eksempel №3. Bestem størrelse af bordpladen til køkkenet.

Standarddækken på køkkenbordet er 0,6 m, og længden afhænger udelukkende af køkkenets størrelse og antallet af møbler i møbelsættet. Hvis det er nødvendigt at lukke to skabe (0,6 m brede), er der en indbygget plade (0,5 m) og en dobbeltvask (0,8 m), kræves der 2,5 kører. m bordplader.

køkkenbordet

Hvis borddypens dybde normalt er standard, varierer dens tykkelse afhængigt af det anvendte materiale fra 18 til 60 mm

Er det muligt at beregne udgifterne til køkkenet ved antallet af løbende målere

Møbelforhandlere, især køkkensæt, bruger ofte termen “løbemåler” ved beregning af prisen på en ordre. Men i dette tilfælde er denne værdi meget betinget, som for en omtrentlig beregning af prisen på produktet, er standardudstyret taget, hvilket omfatter:

 • bordplade af spånplade;
 • minimum “fyldning” af frysere
 • sædvanlige hængslede døre;
 • tilbehør af gennemsnitlig kvalitet.

Hvis kunden imidlertid ønsker at bruge en dyrere bordplade, f.eks. Fra en sten, tilføj et stort skab med et udtrækningsmaske, installer dørlukkere på hver dør, så prisen kan stige flere gange. Derfor kan et sådant begreb som en løbende måler i køkkenet kun anvendes til indledende, meget omtrentlige beregninger.

køkken

Prisen, beregnet under hensyntagen til vægten, og de faktiske omkostninger ved køkkenet kan afvige betydeligt

Beregning af lejlighed reparationer: hvordan man bestemmer deres lønninger bygherrer

Ofte opstår konflikten mellem kunder og bygherrer mod baggrund af en misforståelse i forbindelse med den endelige pris for reparationer. Langt de fleste reparationshold udarbejder estimater for udførelsen af ​​forskellige typer af finish baseret på ikke-kvadratiske og løbende målere. Som et resultat er mængden af ​​den behandlede overflade, der er angivet i estimatet, en størrelsesorden større end det reelle område af rummet.

Hvorfor sker dette? Faktum er, at bygherrer kan tildele 1 peg. m objekt, hvis længde er meget mindre end 1 m. For eksempel, når du dekorerer et loft på flere planer, tælles hver ende som 1 søm. m, selvom dens faktiske område er ubetydelig.

Nogle kunder er sikre på, at det er helt forkert at tælle løbemålerne, idet de anbefaler, at bygherrer foretager en beregning i henhold til kvadratkvaliteten. Men her skal det forstås, at overfladen er meget nemmere at behandle en flade uden overgange, end det samme loft på flere planer, hvor hver overgang, selv 10 centimeter, kræver separat efterbehandling og derfor en separat betaling.

loft på flere niveauer

Hvis det plan, der bliver trimmet, er mindre end 1 m, betragtes det stadig som 1 svimlende. m

Som allerede nævnt er løbemåleren en betinget værdi, som bliver endnu mere betinget, hvis det ikke er et spørgsmål om materialer, men arbejdet udføres. Derfor skal du ikke blive overrasket over de medfølgende reparationsoverslag og overveje bygherrer som svindlere. Hvis du kontakter fagfolk, kan du være sikker på, at omkostningerne ved hvert arbejde har en reel begrundelse.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: