Korin kudonta kello 14.00 mistä tahansa paperista - mestariluokka aloittelijoille

Korin kudonta kello 14.00 mistä tahansa paperista – mestariluokka aloittelijoille

käsikorit

Korit ja korit ylläpitää järjestystä talossa ja sisustaa sisustusta, joten ne eivät ole koskaan paljon. Kauniita punoksia voi ostaa kaupasta, mutta on paljon kannattavampaa oppia ompelemaan omia käsiään.

 • Jos sinulla on pari ilmaista iltaa ja minkä tahansa paperin paali, voit kutoa korin paitsi ilman taloudellisia menetyksiä, mutta oikeaan kokoon, väriin ja muotoon. Ja kudontapaketit omilla kädillä ovat erittäin miellyttävä ja rauhoittava prosessi, jonka voit tehdä esimerkiksi katsomassa suosikkielokuvaa.

Ja älkää hämmentäkö, että korit eivät ole peräisin viinistä tai rottinkista, koska jos kaikki on tehty oikein, niin ilmeisesti kotitekoiset korit vanhoista papereista eivät eroa todellisista palmikoista. Tietenkin ne eivät ole yhtä kestäviä ja kosteutta kestäviä, mutta kuitenkin säilyttää useimmat niistä asioista, jotka sopivat täydellisesti.

Aloittelijoille me valmistimme askel askeleelta mestariluokan kudonta täällä niin suorakaiteen muotoinen kori paperikraft ja nahka kahvat. Tämän artikkelin lopussa näet useita ideoita eri muotoisten ja kokoisten korejen käyttämiseen.

Kuinka tehdä paperikori

Pääluokka kudontakosteille aloittelijoille

Tässä mestariluokassa puhumme siitä, kuinka oppia käärimään suorakaiteen, neliön tai pyöreän paperin kori.

Työ tarvitsee:

Vaaditut materiaalit
 • Voimapaperi - voit myös käyttää leipomopaperia, useita paperipusseja, postimateriaalin pakkaamista, sanomalehtien, aikakauslehtien sivuja jne.;
 • 2 identtisiä emäksiä pahvista tai puukuitulevy, leikataan neliön tai suorakaiteen muotoinen - voit valita aluksella, jos haluat kutoa kori vain varastointiin, mutta jos haluat ajatusta kori-alusta kuten tässä mestarikurssi, käyttö 24 Kuitulevy × 38 cm, paksuus 2,5 mm.

Tärkeää: Jos haluat kutoa koriä, jossa on korkeammat seinät kuin tässä oppitunnissa, niin tarvitset apua, esim. Kenkälaatikkoa. Mallin avulla voit kutoa oikean suorakulmion muotoisen korin. Kartongin perustana olisi tässä tapauksessa vastattava laatikon mittoja.

 • Puiset vartaat shish kebabille tai ohutneulalle;
 • sakset;
 • Kaikki paperiliima- ja liima-aineet ovat voimakkaampia, esimerkiksi "Moment", sekä kaksipuolinen teippi;
 • Läpinäkyvä, mattapintainen akryylilakka vesipohjalla suihkeessa tai purkissa;
 • Pitkä kapea nahkavyö (mieluiten koko XL);
 • 8 messinki mutterit, 8 messinkiruuvit, jossa on tasainen pää ja Phillips, 8 messinki aluslevyt (myydään rautakauppaa, koko joukko kiinnikkeitä maksaa noin 70 ruplaa.);
 • Sähköpora tai nauha hihnaa varten;
 • Merkki.

opetus

Vaihe 1. Tee putket

Tätä varten sinun on ensin leikattava paperi samaan muotoon, esimerkiksi A4 tai A5. Oletetaan, että olet päättänyt tehdä vanhojen sanomalehtien korin, jonka kokoa me tarvitsemme. Seuraavaksi meidän on leikattava lehden sivuja kaistaleiksi - tulevat putket. Näin voit tehdä sen nopeasti:

 • Avaa sanomalehti kokonaan ja taita se sitten puoliksi ja pehmeä.
 • Ota nyt keittiön veitsi tai paperi veitsellä ja leikkaa sanomalehti taittoasennossa. On toivottavaa, että leikkauspisteet ovat sileät ja keskeytymättömät.
 • Saadusta paperipinoista erottele puolet, taivuta sitä ja leikkaa jälleen. Saat nauhoja noin 10 cm: n levyisiksi ja noudata samaa menettelyä jäljellä olevan paperipinon kanssa.
 • Seuraavaksi lajittele ne raidat, joilla on kirkkaat reunat ilman tekstiä ja kuvia - näistä palkkeista saat valkoisia putkia. Työ on kätevämpää, koska ne on helpompi maalata rottinkilla tai viinirypäleillä. Mutta tämä ei tarkoita sitä, ettet voi käyttää värillisiä nauhoja, vain kiertynyt niistä, on toivottavaa päällystää putket kevyellä maalilla tai maalata ne tiheämmin (me puhumme maalauksen vivahteista hieman myöhemmin).
 • Aloita siis putkien kierrättäminen. Aseta puiset vartaat vähintään (!) Kulmaan nauhan reunoilla (mutta ei valkoisella) ja yritä kiristää paperia tiukasti (kuva 1 ja 2). Ensinnäkin voit tehdä sen pöydälle, kääntää vartaat ja pitää paperin päästäksesi putken keskelle, voit nostaa sen ylös ja jatkaa kiertymistä.

Kuinka tuuleta putki sanomalehdeltä

1

Kun sinulla on vain kärki, sinun on liimaa kevyesti liimaa ja ruuvaa se sitten päähän (kuva 3). Woo-ala, ensimmäinen putki on valmis! Jäljelle jää vain ... tuulella vielä 100-500 tällaista putkea (tarkka määrä riippuu korin koosta). Älä pelkää, se ei ole liian vaikeaa ja pitkä, mutta kärsivällisyys ei loukkaa.

Kuka haluaa oppia kaikki putkien valmistamisen taidetta, suosittelemme katsomaan videoesityksen Elena Tššenkoosta.

Niinpä me opimme perustietämyksen siitä, miten putkia sanomalehdistä. Palataan kuitenkin ohjeisiin.

 • Tässä mestariluokassa koristelija haavasi ensin vain 24 putkea voimapaperirainaa (7x45 cm) ja sitten noin 120 muuta putkea (7x90 cm: n nauhoista). Miksi hän teki sen? Luemme edelleen.

Kuinka kierrä putket karkean korin kudontaan

Vaihe 2. Tee kehys

Seuraavaksi meidän on tehtävä kori luuranko. Tätä varten teemme kartongin tai kovalevyn pohjan ja käytämme kaksipuolista teippiä tai liimaa putkien kiinnittämiseen siihen, pitäen samalla välin (2-5 cm) välillä. Sinun pitäisi saada suunnilleen samanlainen kuin alla olevassa kuvassa, mutta putkien tarkka määrä riippuu pohjan koosta ja valitusta väleistä.

 • Näitä putkia kutsutaan pystysuoriksi telineiksi, koska myöhemmin ne "pysyvät" ja toimivat tulevan korin kehyksenä.

Kuinka tehdä paperikori - tehdä kehyksen

 • Sisustuksen idean mukaan korin pääkudonta on tarkoituksellisesti karkea, joten seinille käytetään paksumpia putkia. Nämä 24 putkistukkia on kuitenkin tehty niin, että tulevaisuudessa olisi helpompaa lentää niitä. Voit toistaa suunnittelijan vastaanoton ja voit kutoa samanlaisia ​​putkia.
 • Haluttaessa kartonkia tai puukuitulevyä voidaan esipäällystää liinalla, esimerkiksi liinalla.

Seuraavaksi tuloksena olevaan muotoon liimaa vain toinen pahvipakkaus tai puukuitulevy ja paina sitä. On suositeltavaa jättää varastomme kuivumaan 1 vuorokautta.

Kuinka tehdä paperikori - tehdä kehyksen

Vaihe 3. Aloita kudonta

Pohja on valmis, joten on aika aloittaa kudonta! Kudonta on monella tapaa, ja ehdotamme hallita kaikkein alkeellisinta - "köyttä".

 1. Taivuta putki puoleen ja kääri se minkä tahansa pystysuoran putkilankin kanssa (voit aloittaa mistä tahansa);
 2. Sitten ristää putken päiden alla kuvatun kuvan mukaisesti. Saat ensimmäisen silmukan.

Miten kutoa paperia

 1. Kääri sitten toinen jalusta ja ylitä päät taas. Saat ensimmäiset kahdeksan.
 2. Jatka kudonta kunnes vaakasuorat putket ovat loppuneet. Heti kun tämä tapahtuu, tippaa jokaisen PVA-liiman sisällä ja aseta uudet putket 2-3 cm: n syvyyteen (niiden kärjet voivat olla hieman taivutettuja).
 3. Siten sinun täytyy kutoa 7 riviä, jos haluat tehdä pienen korin kuten meidän pääluokan.
Kuinka kiinnittää pylväät pystyasentoon pyykkipoikkeilla

Kuinka kiinnittää pylväät pystyasentoon pyykkipoikkeilla

 • Jos haluat kutoa korin, jossa on korkeammat seinät, sitten kahden ensimmäisen tai kolmen rivin jälkeen sinun on käytettävä laatikkomallia ja kutoa sitä jo. Tee näin säännöllisin väliajoin kudon säätö - kohdista telineet, kiristä kudotut rivit jne. Käytön helpottamiseksi teline voidaan kiinnittää pystysuoraan asentoon napeilla, kuten kuvassa näkyy oikealle. Muuten, jos haluat kutoa pyöreä kori, niin kattila, pyöreä laatikko, ruukut jne. Sopivat mallina.

Vaihe 4. Viimeistele kudonta

Lopuksi lopetimme viimeisen rivin, kaikki leikattiin ja korjattiin ja otimme mallipohjasta. Nyt meidän on viimeisteltävä työ kauniisti. Tällöin vaakasuuntaiset kanavat, joiden kanssa kudotimme seinät, yksinkertaisesti katkaistaan, jättäen vain pituudeltaan 5-10 cm, ja piilotamme päät kudon sisällä (vasen kuva alla).

Miten päättää korin kudonta

Hyvä, nyt otat telineet. Niitä voidaan yksinkertaisesti leikata, hieman harjaamalla reunat liimalla tai tekemällä yksinkertainen, mutta kaunis reunus:

 • Taita ensimmäinen pystysuora jalusta 90 astetta ja kierrä se vierekkäisellä telineellä oikealle ja vedä sitten kolmannen pilarin ulkopuolelle. Lopuksi, piilota sen takana ja liimaa se. Toista toiminta seuraavalla pystyasennolla ja kaikella muulla.

Vaihe 5. Voitele lakka

Hurraa! Koria on lähes valmis, se on vain peitettäväksi lakalla. Tässä mestariluokassa akryylilakkaa käytetään suihkeessa, mutta voit kävellä palmikkoa harjalla.

Peittää kori lakka

 • Halutessasi / tarpeellisessa tapauksessa ennen korien levittämistä kori voidaan maalata, mutta on parasta maalata putket jo ennen kudon alkamista, joten päällyste on laadullisempaa. Maalausta varten akryylimaalit vedenpohjalla ovat ihanteellisia, ne antavat paperille tiheyden ja kuivuvat nopeasti. Lisätietoja sanomalehtiputkien värjäämisestä on seuraavassa Elena Tishchenko -esityksen yhteydessä.

Vaihe 6. Asenna kynät

 1. Leikkaa hihnan solki ja pää reikään. Leikkaa sitten hihnan keskiosa kahteen yhtä suureen osaan. Sitä sinun pitäisi saada.

Kuinka tehdä kynät koriin

 1. Tuloksena olevien nauhojen väärälle puolelle merkitään kahden ruuvin sijainti kahden nauhan kummassakin päässä.

Kuinka tehdä kynät koriin

 1. Käytä sähköporaa, höyryä tai vain naulaa tekemään reikiä nauhoihin jokaisella merkinnällä (yhteensä 8 reikää).

Kuinka tehdä kynät koriin

 1. Teipin etupuolella aseta aluslevy reikään, joka on porattu, ruuvaa ruuvit ruuvimeisselillä.

Kuinka tehdä kynät koriin

 1. Kiinnitä sitten kahvat korin ulkopuolelle. Jokainen kiinnitysruuvi on tällöin syötettävä kahden kudontajonon väliin, kuten seuraavassa oikeassa kuvassa esitetään. Kierrä sitten päätykorkit kullakin 8 ruuvilla korin sisäpuolelta.

Kuinka tehdä kynät koriin

Woo-ala, paperikori on valmis!

Paperipussi omalla kädelläsi

Ideoita korien säilyttämiseen ja käyttöönottoon keittiössä

Ja nyt tarjoamme innoitusta luovuuteen ja katsomme "kori-kudonnan" ajatuksia ja punkitöiden käyttöä keittiössä (käännä kuva).

 • Ideoita korien käyttämiseen keittiössä
 • Ideoita korien käyttämiseen keittiössä
 • Ideoita korien käyttämiseen keittiössä
 • Ideoita korien käyttämiseen keittiössä
 • Ideoita korien käyttämiseen keittiössä
 • Ideoita korien käyttämiseen keittiössä
 • Ideoita korien käyttämiseen keittiössä
 • Ideoita korien käyttämiseen keittiössä
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 49 = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map