Kultainen väri keittiön sisätiloissa

kultainen väri keittiön sisätiloissa

Viimeistelymateriaalit, kalusteet ja tarvikkeet kultaisesta väristä ovat rajattomat koristeelliset mahdollisuudet. Avustuksellaan sisustus voi tulla perinteiseksi tai ultra-moderni, kunnioitettava tai … valitettavasti yksinkertaisesti mauton.

Tässä aineistossa näytämme ja kerromme, mitä periaatteita on ohjattava menestyksekkäästi sovittamaan kulta keittiön sisätilaan.

6 salaisuutta kultaisen värin käyttämisestä

 1. Kultainen väri on niin kirkas ja ylellinen, että suuri määrä se voi pimensi kaiken ja ylikuormittaa sisustusta. Jotta vältät pretentiousness, yritä käyttää sitä maltillisesti. Suurin sallittu annos on suhteessa 1: 3 muihin väreihin verrattuna.
 2. Selkein tapa lisätä kiiltoa sisätilaan kulta on käyttää sitä vain sisustuksessa. Keittiössä voi olla ruokia, kynän kuulokkeet, maljakoita, valaisimia, esiliinaa ja jopa sekoittajaa, esimerkiksi messinkiä tai pronssia.
 3. Kultainen väri, joka vastaa jalometallia, vaatii laadukasta suorituskykyä ja ihmisarvoista ympäristöä. Niinpä esimerkiksi patina ja kultaus näyttävät parhaiten keittiön julkisivusta, joka on tehty tammesta ja kulta-mosaiikin esiliina sopii yhteen marmoripinnan kanssa. Muista myös, että mitä enemmän kulta, luonnollisempia viimeistelyaineita ja huonekaluja sen pitäisi olla.
Keittiö klassiseen tyyliin, patina ja kultaus

Keittiö klassiseen tyyliin, patina ja kultaus

 1. Kulta yhdistyy kaikkiin sävyihin, mutta erityisesti:
 • Niiden “sukulaiset”: ruskea, punainen, keltainen, oranssi, koralli, vaaleanpunainen ja muut lämpimät sävyt;
 • Akrimaattisina väreinä valkoinen, harmaa ja musta;
 • Kontrastiväreillä – sininen, sininen ja turkoosi.

Lisätietoja kaikista väreistä löytyy “Keittiöväri” -osiosta.

 1. Kultaiset yksityiskohdat sopivat parhaiten keittiössä klassisessa tai palatsissa sekä moderneissa sisätiloissa tyyliin art deco, parvi, hi-tech ja minimalismia.
 2. Muista, että enemmän kultaa sisätiloissa, sitä vähemmän sen pitäisi olla monimutkaisia ​​koristeita, piirustuksia, multaa, monikerroksisia, kiiltäviä. Neutraalit värit ovat sankarimme paras tausta.

Seuraavaksi esitämme valikoiman kuvia ja keittiöideoita, joissa on kultaisia ​​yksityiskohtia.

koristelu

Kultainen väri seinillä

Kultainen väri on erittäin lämmin ja heijastaa myös valoa, joten se sopii erinomaisesti keittiön seinien sisustamiseen huonolla luonnonvalolla. Jotta voit luoda auringonvalon illuusion huoneessa, voit:

 • Liimaa yksi seinistä keittiön kulta tapetti;
 • Koristele seinät koristeellisella kipsillä kulta.

Seuraavassa on esimerkkejä esimerkkejä kultaisista seinistä keittiön sisätiloissa.

 • Koristeellinen kipsi kullalla keittiön sisätiloissa
 • Kultainen tapetti keittiön sisätiloissa

Esiliinassa

Koska sen esiliina-keittiö on täydellinen paikka kultaiselle aksentille.

Useimmiten kultaiset esiliinat ovat mosaiikkilevyjä, mutta voit käyttää muita materiaalihiivoja, joissa on valokuvatulostus tai maalatut laatat.

Laatta esiliinaan kullanvärillä keittiön sisätiloissa

Tile-karhu kultaisella värillä keittiön sisätiloissa

katto

Jos haluat, että katto on kulta keittiössä, voit toteuttaa ajatuksen PVC-venytyskudoksen, kattopaneelien tai kulta-lehtien avulla koko pinnan tai vain stukkotuotannon avulla.

Kullattu katto keittiön ja ruokasalin sisätiloissa

Keittiöt

Keittiöryhmän julkisivut

Golden Cuisine – ratkaisu on niin ekstravagantti, että se on mahdollista vain, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Keittiön kulmien julkisivut tulisi olla muodoltaan ja muotoilultaan lakonisia, eli niillä ei ole tarpeetonta koristeluja kaiverrusten, paneelien, listojen tai piirustusten muodossa.
 • Kalusteiden tulee olla myös minimalistisia, jotta sisätilasta ei olisi ristiriidassa niin paljon kultaa. Esimerkiksi keittiö voi olla valkoinen ja kulta, kuten alla olevassa kuvassa.
 • Tapetit, lattia, pöytä, tuolit, tekstiilit ja muut sisätilojen yksityiskohdat tulisi tehdä ensisijaisesti luonnollisista materiaaleista. Muuten on olemassa vaara, että sisustus on mautonta.

Kultainen keittiö sisätiloissa

Ja kulta voi olla vain osa keittiötä, esimerkiksi saarta tai ylätasoa, kuten seuraavassa kuvakokoelmassa esitetään.

 • Keittiö kulta väri sisätiloissa
 • Kullanvärinen saari sisustuksessa
 • Kullanvärinen saari sisustuksessa

Huonekalujen kahvat

Jos kultainen keittiö soveltuu vain äärimmäisille ihmisille, niin kullankeltainen, messinki- tai pronssi-kahvainen keittiö sopii jopa konservatiivisille. Erityisesti ne näyttävät hyviltä valkoisten, mustien tai harmaiden julkisivujen taustalta ja muiden kultaisten aksenttien, esimerkiksi kattokruunun, kanssa. Seuraavassa on esimerkkejä tämän keittiön suunnittelusta.

 • Keittiöryhmä, jossa kultaiset kahvat
 • Keittiöryhmä, jossa kultaiset kahvat
 • Keittiöryhmä, jossa kultaiset kahvat

Ruokasali

Ruokasali, useimmiten tuolit, voi olla myös kulta. Tuoleilla voi olla metalliset jalat kultaisen värin, messinkiä koristevaipat verhoilu, sekä patina tai poten on veistämällä. Muuten voit vaihtaa tavallisia tuoleja puusta tai metallista “kallisarvoisiksi” itse, maalaamalla yksityiskohdat maalilla sumutteessa, peittäen samalla sandaalilla tai patina patched.

Keittiön sisätilojen kultaisen väriset tuolit

Keittiön sisätilojen kultaisen väriset tuolit

Tekniikka ja putkisto

Keittiön koristelu klassiseen tyyliin, loft style tai high-tech, kiinnittää huomiota kulta-laitteet ja putkityöt. Erityisen vaikuttava on täysin kullattu huppu, hana ja lavuaari kuten kuvassa.

 • Huppari kultaisella värillä
 • Huppari kultaisella värillä

Saniteettitavarat kullanvärissä

Sisustus ja tarvikkeet

Keittiön koristelu lisävarusteilla kultaisella värillä on turvallinen ja helppo tapa koristella keittiötä pelkäämättä liikaa sitä. Kattokruunu ja kynttilänjalat, maljakoita ja ruokia hedelmille, kehykset ja pidikkeet verhoille, kuvakehyksille ja valokuville – kaikki tämä voidaan valita aurinko- metallin väriseksi. Seuraavassa on joitain esimerkkejä tällaisesta koristelusta.

 • Keittiön sisätilojen kullankeltaiset valaisimet
 • Keittiön sisätilojen kullankeltaiset valaisimet
 • Keittiön sisätilojen kullankeltaiset valaisimet
 • Valaisimet ja kultaisen värin sisustus keittiön sisätiloissa

Valaisimet ja kultaisen värin sisustus keittiön sisätiloissa

decor

Leave a comment