Kuinka valita keittiön kattotasot: tyyppiset saranalliset rakenteet

Kuinka valita keittiön kattotasot: tyyppiset saranalliset rakenteet

Keittiö on lakannut olemasta paikka, jossa vain ruokaa ja syödä ruokaa. Yhä useammin keittiön sisätilat on varustettu niin, että huone oli mukava ja viihtyisä. Nykyään kukaan ei ole yllättynyt laadun korjaamisesta, yksinoikeudesta ja modernista laitteista. Katto on kaikkein näkyvin osa tilaa. Keittiön ihanteellinen ratkaisu voi toimia riippuvalaisimina. Keittiön katokset auttavat piiloutumaan katon kaikkiin epätasaisuuksiin, peittämään viestintää ja vähentämään huoneen kohinaa. Tällaiset katot tarjoavat täydellisen vapauden suunnitella ideoita, voit asentaa kaikenlaisia ​​sisäänrakennettuja valoja, luoda mosaiikkimallin, tehdä monitasoisen katon.

Kasettiverhon katto näyttää epätavalliselta ja houkuttelee vieraiden huomion

Epätavallinen keittiö kykenee antamaan kasettidekatot

Keittiön kattotuolien edut

Monet turha kieltäytyvät asentamasta riipputusta, mikä selittää sen, että huone on liian alhainen. Itse asiassa kiiltävät katot lisäävät visuaalisesti kuutiometriä, lisää tilaa, “lisäävät” keittiön muutaman senttimetrin korkeuteen. Pintaansa nähden ne luovat visuaalisen illuusion, sillä kiiltävien kattojen heijastavat ominaisuudet ovat erittäin korkeat, ja ne voidaan asentaa pieniin ja tummiin keittiöihin.

Tällainen epätavallinen katto välittömästi herättää huomiota - kirkas, hehkuva, pehmeät viivat

Alkuperäisen linjat, jotka ovat kattopaperin eri tason katto, tulevat sisustuksen pääosiksi

Sohvatut katot näyttävät hyviltä pienissä, mutta erittäin korkeissa huoneissa. Suspensointi auttaa poistamaan epätasapainon, “ottaa” muutama ylimääräinen senttimetri korkeuteen. Lisäksi katto näyttää paljon pienemmältä, jos se maalataan käsin tai kyllästetyllä värillä.

Hyvin usein enimmäismäärä on “nostettava”. Suspendoidut katot yksinkertaisesti ratkaise tämän ongelman. On mielenkiintoista tarkastella yhdistettyjä monikerroksisia kattoja, kun yksi taso on valmistettu vaalealla pastellilla tai valkoisella värillä ja sen keskellä on venytetty painettu kangas. Tämä vaihtoehto on taloudellinen: runko on valmistettu kipsilevystä ja keskimmäisestä – saumattomasta kankaasta, joka tarvitsee vain muutaman metrin. Alaslasketut katot ovat siistiä, piilevät pinnan epäsäännöllisyydet, kestävät toiminnassa ja helppohoitoisia.

Kuinka valita keittiö kattoon

Kun valitset ripustustason, sinun on noudatettava kahta yksinkertaista sääntöä. Ensinnäkin kiinnitettävä huomiota kattomaalin ulkonäköön ja hygieenisiin parametreihin ja toiseksi sen hoidon monimutkaisuuteen. Keittiössä on valittava katto pestävällä pinnalla. Näihin kuuluvat PVC-kalvosta valmistetut ripustetut katot ja saumattomat katot. Materiaalin sileä pinta ei ole tukossa rasvasta ja nokea, koska tällaiset katot eivät edes kerry tavalliselle pölylle. Tämä johtuu materiaalin rakenteesta ja rakenteesta. Ne ovat hygieenisiä, eivät kerää lauhteita, helppo puhdistaa, eivät häiritse luonnollista ilmanvaihtoa.

Sisäänrakennetun valaistusjärjestelmän käytännöllisyys on jo osoittautunut ja aika testattu

Sisäänrakennetulla valaistusjärjestelmällä varustettu katto on yksi yleisimmistä valaistusmenetelmistä, jotka ovat suosittuja sen käytännöllisyyden vuoksi

Lisäilmanvaihto keittiössä on erittäin tärkeä. Mahdollisuus upottaa tämä järjestelmä tekee ripustetuista kattoista ihanteellisen vaihtoehdon keittiön koristelemiseksi. Suunnitteluidean ansiosta voit järjestää ilmanvaihtosäleiköt niin, että ne jopa koristelevat sisustusta. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valaisinlaitteisiin. Keittiön seinälle rakennettu lamppu antaa paljon pehmeää valoa, mikä tekee keittiöstä erityisen miellyttävän. Vakiotoimintojen lisäksi tietyssä järjestyksessä järjestetyt sisäänrakennetut valaisimet antavat sisustukselle omaperäisyyden ja erityisen tyylin.

Valitessasi puiset riippuvalaisut, on huomattava, että puu altistuu höyrylle, kosteudelle ja nokealle joka päivä. Ne kuuluvat eliittiluokkaan, ne yhdistävät yksilöllisyyden ja kunnioitettavan ulkonäön. Oikeanpuoleisessa kunnossa puukatot ovat kestäviä, mutta keittiöön on kuitenkin suositeltavaa valita erilainen materiaali, vaikka monet suunnittelijat suosivat puuta.

Levysuihkun asennus ja käyttö ovat käytettävissä, eivätkä ne edusta monimutkaisuutta

Reechny katto näyttää yksinkertaiselta, ei hauskoja, mutta se on erittäin käytännöllinen ja kätevä käyttää

Budjettivaihtoehto keittiössä olevien alakattojen järjestämiseen on muovia. Se on helppo asentaa ja käyttää, helppo puhdistaa ja kestävä. Muoviset katot kestävät kosteutta. Tulvan sattuessa katossa ei ole avioeroja, vesi hitaasti tyhjentyy levyjen risteyksestä. Muovikatto on erittäin helppo puhdistaa. Valkoisissa kattoissa tarvitaan märkäpuhdistus 1-2 kertaa vuodessa. Jos valitset katon beige-sävyjä, sen lika on lähes näkymätön. Tällöin katto voidaan pyyhkiä pyyhkeellä saippuavedellä tai erityisellä liuoksella 1-2 vuoden välein. Muovi peittää täydellisesti katon kaikki puutteet. Jopa 10 senttimetrin kaltevuus, muovi katto täydellisesti peittää tämän virheen. Tämän aineksen ainoa haitta on sen palovaara. Syttyessä se imee savua, polttaa voimakkaasti, muuttuu mustaksi. Monet ihmiset eivät kiinnitä huomiota tähän laatuun, koska ratkaiseva tekijä on hinta.

Keittiön kipsipehmusteiset katot mahdollistavat kattopinnan sisustuksen eri arkkitehtuurityyleihin. Kipsin etu on, että se on tulenkestävä materiaali, joka on niin tärkeä keittiössä. Kipsikatto on helppo maalata, sillä on hyvä äänieristys ulkomaailmaa vastaan. On helppo piilottaa erilaisia ​​viestintää, ilmanvaihtoa ja asentaa valaistuslaitteita. Kipsi on yksinkertainen asennuksessa, antaa tarvittavan muodonmuutoksen, mikä mahdollistaa monitasoisen katon, jossa on eri siirtymät. Suhteellisen vaatimaton hinta tekee tästä materiaalista yksi rakennusalalla suosituimmista.

Kun valitset kankaan materiaalin, sinun on kiinnitettävä huomiota valmistajan. Testit osoittavat, että kiinalaiset ripustetut kestot kestävät 500 pesujaksoa, kun taas eurooppalaisten valmistajien kangas kestää jopa 1000 sykliä. Säästöt, jotka ovat 20 prosenttia alhaisten enimmäismäärien kustannuksista, voivat kadota puolet sen elämästä.

Kuvaesimerkkejä ripustettujen keittiön kattojen suunnittelusta

Jos olet kiinnostunut riippuvalaisimista, voit tutustua eri malleihin ja suunnitteluratkaisuihin. Katsokaa keittiön kattotasoja, valokuvat auttavat sinua päättämään kattorakenteesta, joka sopii sinulle. Kun olet tutustunut esimerkkeihin kattoista, voit valita tietyn mallin, kankaan tyypin ja kääntää ajatuksen korjauksesta sisätilaan.

Usein kauniin riippuvalon pääasiallinen tehtävä on huoneen kaavoitus

Suspendoitu katto voi vyöhykkeellä tilaa ja usein tämä erityinen, eikä koristeellinen toiminto, on määritelmä

Keittiön miellyttävän tunnelman luomiseksi voit asettaa kattoon epätavallisen kirkkaan kuvion

Alkuperäinen piirretty katto, joka on sijoitettu jalkakäytävään, pystyy muuttamaan huoneen täysin ja loistava tunnelma päivä päivältä

Keittiössä voidaan luoda rauhaa ja onnea, luonnon piirteitä sisältävien piirustusten avulla

Hiljainen huomaamaton kuva kattoon ei ainoastaan ​​koristele huoneen vaan myös luo tunnelmaa rauhaa ja hiljaisuutta keittiössä

Tehokas näkymä katosta saadaan yhdistämällä ripustetut ja venytetyt katot

Keittiössä olevat alakatot ovat menestyksekkäästi yhdistettyjä venytettyihin kattoihin, ja ne muuttuvat ainutlaatuiseksi upeaksi kokoonpanoksi

Yksinkertainen ja vaatimaton teline katto näyttää hienommalta, jos asennat kohdevaloja siihen

Kohdevalot lisäävät yksinkertaisen tyylikkyyden ja sisustuksen katon katon

Kaikissa monimutkaisissa kattoratkaisuissa voidaan realistisesti toteuttaa venytetty katto ja kipsilevy

Kiitotien ja kipsilevyjen plastisuuden ja vaatimustenmukaisuuden ansiosta kattorakenteille voidaan antaa rohkeimmat muodot ja linjat

decor

Leave a comment