Kuinka valita kätevä keittiöasteikko: otamme painotetun päätöksen

Kuinka valita kätevä keittiöasteikko: otamme painotetun päätöksen

Monet eivät pidä niitä tarpeellisena. Ennemmin tai myöhemmin useimmat talonpoikaiset oppivat usein oppimaan keittiön mittakaavan. Syyt voivat olla erilaisia. Jos olet kiinnostunut ruoanvalmistuksesta ja pyrkii kokeilemaan ruoanlaittoa, tarvitset asteikon, jotta saat tarkan raaka-aineen määrän. Vaa’at ovat myös tarpeen, jos sinulla on dacha ja valmistaudut talvella.

Keittiön vaakojen valinta: ominaisuudet ja ominaisuudet

Keittiömittarin valinta: eri malleiden vertailu ja ominaisuudet

Jos katselet painoa ja lasketaan kaloreita, on mahdollista, että sinulla on jo vaa’at. Loppujen lopuksi kaiken, joka saa sinut levyyn, punnitaan, kirjataan ja lasketaan. Mutta ehkäpä unelmoite tarkemmasta sähköisestä tasapainosta. Ja jos jollakin perheellä on diabetes, ja on välttämätöntä tarjota erityinen ruokavalio, kysymys “onko tarvitset” ei edes ole sen arvoista. Ostivat juuri keittiön vaa’at, joiden avulla voidaan mitata punnitusta tuotteesta XE (leipäyksiköiden lukumäärä).

Miten valita keittiön vaa’at kotiin

Painon tärkein ominaisuus on suurin paino – kilogramman määrä, jonka tasapaino voi absorboida. Eri painoilla on erilaisia ​​rajoja. Käytä suuria määriä – valitse asteikko, jonka paino on enintään 5 kg. Laskitko kaloreita? Riittää, että paino on enintään 3 kg. Pienin punnitusvaihe on myös tärkeä. Se voi olla 1 g – 50 g. Tarkimmat asteikot ovat ne, joiden jakohinta on 1-2 g.

Mikä on kätevämpi: kulho tai tasainen alusta

Elektroniset vaa'at tasaisella alustalla tarkan painon ystäville

Elektroniset vaa’at tasaisella alustalla sopivat erinomaisesti ruokien, joissa on monimutkainen resepti ja runsaasti ainesosia

Jos valitsemallasi asteikolla on tasainen alusta, voit punnita tuotteet samoissa säiliöissä, joissa kypsennys tapahtuu. Älä unohda palauttaa tasapainoa asettamalla kulhoon tai kuppiin sitä. Vain tämän jälkeen määritä ne tuotteet, jotka on punnittava. Vaa’oilla, joissa on alusta, on tarkoituksenmukaista punnita tällaisia ​​tuotteita, jotka eivät sovi kulhoon (kala tai siipikarja).

Jos haluat leipoa, sopii vaa’at kulhoon. On parempi, jos niillä on nollaustoiminto. Sitten pienikin lapsi voi selviytyä vaivaamisprosessista. Loppujen lopuksi se on hyvin yksinkertainen – ainesosa on ladattu, paino nollataan, toinen ladataan ja nollataan uudelleen. Sitten tuloksena oleva massa sekoitetaan.

Kaikkein kätevimmät ovat asteikot, joissa on irrotettava kulho. Pesu on helppo poistaa, sen sijaan on mahdollista käyttää muita välineitä. On olemassa malleja pienikokoiselle varastoinnille: kulho poistetaan, vaa’at pannaan siihen, kaikki poistetaan pöydälle. Sekä kätevä että luotettava.

Mitkä keittiötasot ovat parempia: mekaaniset tai elektroniset

Mekaanisia keittiötaskuja löytyy usein keittiöistä

Mekaaniset keittiötaskut – keittiömme tavanomaiset asukkaat, niin yksinkertaiset ja tuttuja

Mekaanisen tasapainon periaate on jousen siirtyminen. Kun paino kasvaa, jousen asento muuttuu ja siten tasapainon nuolen asento. Tällaiset mallit ovat paljon halvempia kuin sähköiset asteikot, mutta niiden virhe on paljon suurempi. Mekaanisten asteikkojen etu on se, että monet uskovat, että ne eivät ole riippuvaisia ​​sähkönlähteistä. Haittoja lukuun ottamatta suuri virhe on nykyajan toimintojen puute, jolla useimmilla elektronisilla laitteilla on – automaattinen kalorilaskenta, sisäänrakennettu muisti ja muut toiminnot.

Elektroniset vaa’at toimivat paristoilla, paristoilla tai sähköverkosta. Niiden etuna on se, että ne ovat paljon tarkempia kuin mekaaniset toimenpiteet tuotteen painosta. Niissä on erilaisia ​​lisätoimintoja – kalorilaskenta, tarailaskenta ja peräkkäinen punnitus, automaattinen muisti. Elektronisilla asteikolla mekaanisiin asteikkoihin verrattuna on pieni punnitusalue.

Uusien keittiötasojen lisätoiminnot

Mini-tietokone keittiölle - hyödyllinen monitoimilaite

Kaikkien mini-tietokoneiden huipputekniikan ammattilaisille keittiölle – todellisen kohtalon lahja

Jos olet henkilö, joka hallitsee ateriansa, sinun on käytettävä huomattavaa määrää vaaka-asteikolla. Mutta et saa pelkästään vaa’at, vaan keittiön mini-tietokone, joka tietää kaiken tuotteen kalori- sisällön ja sen ravintoarvon. Ohjelmoitu tieto monista hedelmistä, vihanneksista, viljoista. Kaikki tuotteet on koodattu (ks. Saldon käyttöohjeet). Operaattorin tuote antamalla koodin tarpeeksi oppia pitoisuus tuotteessa rasvoja, proteiineja, hiilihydraatteja ja kilojoulea muutaman sekunnin, leipää yksiköitä, ja niin edelleen. D. Ja se kaikki painoon.

Kello ja ajastin voidaan integroida elektroniseen keittiöasteikkoon. Ota tämä huomioon, jos olet kiinnostunut näistä toiminnoista. Monilla asteikoilla on toiminto nesteen tilavuuden mittaamiseksi. On olemassa malleja ylikuormitusindikaattorilla.

Kuinka valita luotettava ja kestävä keittiöasteikko

Seinävaaka on kätevä ja käytännöllinen suurissa keittiöissä

Seinävaaka soveltuu paremmin tilaviin keittiöihin, koska ne kiinnitetään pysyvästi seinään

Skaalat palvelivat sinua uskollisesti pitkään, valitse laadukkaita tuotteita. Tasapainon on peitettävä kokonaan niiden mekanismi. Jos tämä runko on myös metalli, asteikot kestävät vähintään 10 vuotta.

Jos vaa’an perustana on muoviosat, vaa’at maksaavat halvemmalla. Muista kuitenkin, että kuumuudesta ja kosteudesta tuleva muovinen muovi muuttuu. Yleensä kosteus vaikuttaa haitallisesti tasapainon mekanismiin, joten on parempi valita malli, jossa mekanismi on täysin eristetty.

Kiinnitä huomiota valittujen asteikkojen painikkeisiin. Kumipainikkeet kestävät kauemmin. On olemassa malleja, joissa on paneeli, joka on peitetty kumikalvolla. Tämä on hyvä vaihtoehto – kumi on suljettu, joten tasapainomekanismi on luotettavasti suojattu vuotaneilta tuotteilta.

Lähes kaikki sähköisten keittiötasojen malleissa on automaattinen sammutustoiminto. Niissä on nestekidenäyttö. Joskus sillä on jopa pieni akun ilmaisin. Huomaa, että paristojen laatu ei liity punnituksen laatuun, vaan se määrittää vain näiden paristojen käyttöikää.

Lisäksi on tarpeen kiinnittää huomiota tarjottujen vaihtelevien vaakojen varastointiin. On olemassa malleja, jotka on kiinnitetty seinään, ja sinulle tämä vaihtoehto voi olla kätevä. On olemassa vaa’at, jotka on sijoitettu erityiseen astiaan varastointiin, ja on myös niitä, joissa asteikot lisätään kulhoon.

Monet ostajat kiinnittävät suurta huomiota keittiötasojen suunnitteluun. Tämä pätee erityisesti ihmisiin, jotka laskevat kaloreita tai viljayksiköitä ja aikovat jatkuvasti pitää vaa’at keittiöpöydällä. On olemassa vaa’at, jotka on valmistettu ja puu, lasi, muovi, ruostumaton teräs. Eri materiaaleja voidaan yhdistää yhdellä asteikolla. No, jos pienoismallien muotoilu piristää sinua aina, kun sinun on punnittava jotain. Loppujen lopuksi positiiviset tunteet vaikuttavat terveyteen yhtä hyvin kuin oikea ravitsemus.

decor

Leave a comment