Kuhinje tovarne Maria: foto katalog kuhinjskih garnitur za klasično in sodobno notranjost

Kuhinje tovarne Maria: foto katalog kuhinjskih garnitur za klasično in sodobno notranjost

Kuhinje tovarne Maria: foto katalog kuhinjskih garnitur za klasično in sodobno notranjost

Naslov centralnega urada: Fabrika pohištva "Maria", 410076 Rusija, Saratov, ul. Ordzhonikidze, 24

Moskva urad: Moskva, poslovni park "Kozhevniki", m Paveletskaya, ul. Derbenevska, 20 str. 32

Vroča linija: 8-800-100-31-31

El. E-pošta: [email protected]

Uradna spletna stran: http://www.marya.ru/

Domači proizvajalec - tovarna pohištva "Maria" - je na trgu od leta 1999. Danes je kuhinja "Maria" - več kot 50 zbirk sklopov v sodobnem, klasičnem in neoklasičnem slogu. Značilnosti - individualna montaža katerega koli modela za merjenje posamezne sobe, spremembe v zasnovi in ​​dodatna oprema ter notranje polnjenje.

Factory Maria: organizacija proizvodnje kuhinje in prodaja pohištva

Proizvajalec strankam nudi pozornost na konstrukcijske podrobnosti in nudi popolne informacije o materialih, uporabljenih pri montaži kuhinj tovarne "Maria".

Projektni projekt s pohištvom "Maria": lakona in elegantna kuhinja

zagotovilo

Desetletna garancija velja za vse modele slušalk

Glavni materiali: ohišja in dodatki

Okvirji in elementi telesa so sestavljeni iz trdne laminirane iverne plošče. Material - od avstrijskega proizvajalca Egger, ki ustreza evropskim varnostnim standardom. Notranja struktura plošč je homogena. Robovi se obdelajo z odebeljenim robovom v tanki trupa. Barva okvirja je izbrana posebej v senci fasad, ki jih izbere kupec. Skrite površine (zadnje plošče) kompleta so prekrite s ploščami HDF.

Pritrdilni pribor, tečaji za tečajne konstrukcije, mikrologi - uvoženi, iz nerjavečega jekla. Uporabljene komponente, ki jih proizvajajo Hettich, Blum, Stabilus.

snemljiv sistem

Vzmetni sistem in organizacija za shranjevanje

Predali so izdelani s sistemom Hettich. Tirnice, profili in hrbtišča škatel so izdelani iz kovine. Tečaji tečaja - nastavljivi.

1

V salonih kuhinje "Maria" zagotavljamo desetletno garancijo za pohištvo z blagovno znamko.

Delavnice in fasade: katere slušalke so

Odvisno od izbrane opreme in cenovnega razpona kompleta, kupcu ponujamo izbiro več možnosti za pulte. V premijskih zbirkah so delovne površine nameščene iz:

 • Nerjavno jeklo in kaljeno steklo.
countertop

Delovni vrh iz nerjavečega jekla

 • Sestavljeni: tekoči akrilni kamen, kremenčev kamen.
Površina

Kremenova površina

 • Naravni marmorni ploščici.

Sestavljeni materiali vam omogočajo, da namestite umivalnik z delovno površino in šivi med deli obdelujete tako, da vizualno ustvarjajo vtis brezšivne konstrukcije.

fasada pohištva

Moderna plastika in tradicionalni les: pohištvena fasada

V zbirki kuhinjskega pohištva proizvajalec uporablja fasade iz proračunskih lesenih plošč (iverne plošče in MDF) v plastičnem, akrilne podloge, pobarvane z emajlom. Serija Premium - iz naravnega lesa. Tudi v zbirkah so podatki iz kombiniranih materialov: z vložki iz MDF, stekla, furnirane plošče.

Naročilo in nakup: od meritev do montaže

Nakup kuhinje "Maria" je lahko samo specializirana mreža z blagovno znamko. Proizvajalci salona so odprti v vseh večjih mestih. Na spletni strani podjetja - stalno posodabljamo informacije o obstoječih in novih prodajnih mestih.

prodaja pohištva

Realizacija pohištva - samo v blagovno znamko salonov

Brezplačna storitev, ki jo zagotavljajo vsi predstavništva tovarne:

 • Razvoj individualnega projektnega projekta.
 • Meritve (na kraju samem).

Vsakemu kupcu je na voljo primeren načrt obrokov za največ 10 mesecev. Tovarna zagotavlja zajamčeni popust v višini obresti, ki jo je banka nakazala za posojilo.

Classic zbirke: niz kuhinjskega pohištva Maria iz polja in MDF

V katalogu kuhinj "Maria" so sklopi razdeljeni stilsko. Klasična zbirka - serija 7 s fasadami iz masivnega lesa, furnirja in MDF. Da bi kupcu pomagali pri usmerjanju vrednosti, vsaka serija prikazuje ceno osnovnega nabora. Osnovna oprema vključuje najmanjši nabor omar, mizo, rožnate in soklične obloge, dodatno opremo. Kot možnost - tehnika za vdelavo.

kuhinjsko pohištvo

Klasično kuhinjsko pohištvo iz lesa

Naravni les in furnir: kompleti iz masivnega lesa

 1. Glavna serija premium pohištva za klasično notranjost je "Rosa". Materialne fasade - vrsta pepela. Vstavki - furnirani. Kolekcijo odlikujejo številni dekorativni elementi. Kot variantah - izrezljane vrat obloge, rezkanje z drobnimi podrobnostmi, vzorčaste rešetke stolpcev s kompleksnimi dekoracije.
kantina

Primer organiziranja prostorne klasične jedilnice z pohištvom Rosa

Kupci praktično niso omejeni pri izbiri oblike: obstajajo zakrivljene fasade, podrobnosti otoških modelov.

kuhinja design

Rosa z otokom v črni barvi

Cena osnovnega nabora je od 245,9 tisoč. Barva se lahko izbere med 10 različicami kompleksnega barvanja z emajlom s patino ali se ustavi pri naravni obdelavi naravnega lesa z lakom.

kuhinja

Kompaktna postavitev vogala v nežni zeleni barvi z zastekljenim dekorjem

 1. Serija "Borgo" - univerzalno pohištvo iz naravnega lesa. Več variant barvanja s patiniranjem, možnost kombiniranja dveh variant obdelave končnih izdelkov v enem nizu omogočajo Borgo kot optimalno rešitev ne le za klasične jedilnice, temveč tudi za kuhinje v slogu države, provansi in retro.

Nastavi "Borgo" v kombinaciji barv

Po izbiri stranke - 10 odtenkov emajla s patino, obdelava naravnega laka. Zunanji pribor, predstavljen v katalogu, - z učinkom "starega" bronastega ali z dekorativnim dekorjem na okrogle ročke. Materialne fasade - vrsta pepela. Cena je od 208 tisoč.

dvo-barvno slikarstvo

Teksturirana dvo-barvna slika in dodatki z vzorcem

Med predlaganimi projekti je dvorezna ureditev slušalk z ločeno linijo iz visokih omar.

postavitev

Dve vrstici v slogu države: dekor v beli in modri paleti keramike, odprtih policah in vitražnih oken

 1. Ta klasika je bila upodobljena v seriji "Gloria". Zmešana in originalna dekoracija, fino rezkanje, naravni barvi in ​​polsjajni lak so značilne lastnosti zbirke. Glavni fasadni deli so iz trdne češnje. Uporablja se naravno niansiranje lesa, ki poudarja naravno senco in vzorec.
kuhinja

Gloria: naravni les in diskretni dekor

Po izbiri - gluhe ali okrašene fasade z vložkom iz furnirja, vitraž ali z figured rešetko. Oblikovalci ponujajo projekte z vgrajenimi aparati in vgrajeno pohištveno linijo. Cena - od 208 tisoč.

kuhinja design

Gloria: stroge linije in maksimalne možnosti za vdelavo

 1. Nekonvencionalno pohištvo "Vino" - iz redke matice brestov. Les v naravnem procesu ima značilen in zelo svetel vzorec. Matrica se uporablja tudi za oblikovanje fasadnih delov in kot panelne vložke.

Kuhinja "Maria" iz serije Vino

Posebna značilnost je kozarec vitražnih oken z okvirjem zatemnjene zlate barve, prekrivne plošče iz matrice s kompleksnim mletjem. Oblikovalci so razvili eleganten pokrov za pohištvo s širokim okvirjem. Najnižja cena je 196,5 tisoč rubljev.

izpušni sistem

Vino: kotna postavitev z originalnim kupolastim pokrovom

 1. Serija Acatcia iz akacijevega masiva je predstavljena v 6 pastelnih odtenkih s patino. Ravni, ukrivljene fasade. Izberete lahko slepo ploščo, masko ali steklo kot vložek. Cena je od 192 tisoč.
kuhinja

"Bagrem" v svetlih tonih

Slušalke v različnih vrstah obdelave konča bodo okrasile klasično kuhinjo ali prostorno sobo v rustikalnem slogu ali stilu Provence. Proizvajalec ponuja več tematskih zbirk zunanjih dodatkov: kovinski ali z emajliranimi vložki z vzorcem.

kombinacija elementov

Dvobarvna kombinacija elementov v nestandardni postavitvi

Serija z MDF fasadami za klasično notranjost

V katalogu klasičnih kuhinj "Maria" - 2 seriji kompletov iz MDF. Proračunska klasika bo cenejša od trdega pohištva. Daniela - serija filma MDF. Plošča je obložena s PVC folijo, površinska prevleka pa je patina in lak. V notranjosti so vrata laminirana z belim filmom. Cena je od 140,5 tisoč evrov.

kuhinja

Nastavljena v svetlih barvah: nastavitev vogalov

Obstaja 11 barv, ki jih lahko izbirate. Med elementi zbirke so omare z odprtimi policami, nenavaden obarvani stekleni vzorec s kombinacijo glaziranega in prozornega stekla.

serija Daniela

Kombinacija kontrasta: serija Daniela

Fasade so izdelane z značilno dekoracijo v obliki navpičnega mletja. Možno je kombinirati več kontrastnih odtenkov.

Pohištvo «Federica» iz filmskih plošč MDF je težko razlikovati od kuhinje lesa. Zadnje površine fasadnih delov so prekrite s filmom v barvi sprednjih plošč.

kuhinja

Federica: cenovno ugodna klasika

Fasade lahko izberete v eni barvni različici ali lahko sestavite dvo-barvni komplet. Med možnostmi - radiirana, ukrivljena vrata omare, možnost oblikovanja valovite linije spodnjih omar.

kuhinja

Dvobarvna kombinacija: komplet z okroglim otokom

Teksturiran PVC folija na sprednjih površinah je prekrita z dodatnim slojem laka, kar ustvarja učinek starega lesa.

kuhinja

Kompleksne oblike, gladke krivulje: značilnosti Federike

Moderna vizija klasičnega oblikovanja: zbirka neoklasicizma

Odlična kombinacija klasičnih motivov in sodobnih svetlih podrobnosti - v vsaki seriji zbirke Neoklasične. V katalogu "Maria" - 5 modelnih vrst kuhinjskega pohištva iz naravnega lesa, furnirja in MDF.

Vrhunska kakovost pohištva iz masivnega lesa

Moderna serija "Patrizia" - pohištva, katerega oblikovanje je navdihnilo notranjost sodobnih jaht. Vrata so narejena iz trdne češnjevega lesa, ker so vložki furnirani. Obarvan z emajliranimi fasadami iz trdne breze.

pohištvo Patricia

Svetlobno pohištvo Patricia

Značilnosti:

 • Eleganten dekor v obliki vodoravnega rezkanja.
 • Tipične "portholes" na fasadah.
kuhinja fasada

Morski motivi: okrogla okna nad pokrovom, fasade brez stekla

 • Kombinacija jasnih oblik in linij z naravnimi materiali.
kuhinja design

Sijaj, naravni vzorec lesa in sijaj iz nerjavečega jekla

Izbirate lahko med več sestavljenih barv. Začetna cena - od 189 tisoč.

kuhinjsko pohištvo

Svetla tekstura lesa v pohištvu Kmetija

Serija "Farm" je mat črna, svetle barve in teksturirana površina. Fasade iz pepela so predmet posebne obdelave, ki prikazuje teksturo in pore lesa. Obstajajo štiri možnosti za dekoriranje plošč: v obliki vložka ponujajo magnetno ploščo v trendovskem "šolskem" dizajnu, maski, slepi vstavki in steklu. Najnižja cena je 177,8 tisoč evrov.

kuhinjsko pohištvo

Diagonalna postavitev ročajev, svetle barve in pokritih plošč v zbirki Kmetija

Pohištvo «Primula» - širok izbor oblik, dekor in možnosti postavitve. Obstajajo vrata s slepimi ploščami, rezbarije s cvetličnim vzorcem, rešetko in vitraž. Izberete lahko možnost oblikovanja v mat in sijajni končni barvi, lahki in temni naravni ton.

lahka kuhinja

Svetla kuhinja s svetlimi detajli

Načrtovana je zbirka za organizacijo prostora kuhinje v studiih, v kombinaciji z jedilnico in dnevno sobo. Cena osnovne opreme - od 172 tisoč.

kuhinja

"Primrose" v temni barvi z mat lakom

Izbira proračuna: sklopi MDF

Proračunsko vrstico neoklasične serije predstavljajo modeli Nicholle in Axis. Zbirka Nicole - pohištvo iz plošče MDF, prekrito s filmom. Elementi običajnega klasičnega dekorja v obliki lažnih rezbarjev na rožah in se popolnoma prilegajo v harmonijo s mirnimi odtenki strogih fasad.

vogal

Vogalni set in bife

Vrhunec zbirke je vitraž z vzorcem v obliki tanke čipke. Med elementi so posebne podloge za maskiranje odprtih delov ohišja. Uporaba stranskih sten iz MDF vam omogoča, da pustite pohištvo v prostem videzu, ne da bi uredili jasne linije. Cena - od 122,5 tisoč.

kotna ureditev

Kotna konfiguracija: nameščeni so ukrivljeni elementi in stranske plošče

Model osi je utelešenje modnih trendov. Številčnost stekla, odprtih stojal in police, svetlih odtenkov in modnih svetlih barv v rumeni paleti so značilne lastnosti serije.

Kuhinja osi

Lahka in zračna kuhinja Os

Okras fasad je poudarjen lakonski, pohištvo je izdelano iz kovine, brez zahtevnih vzorcev in vložkov. Cena pohištva se začne od 133,7 tisoč za osnovni komplet.

Elegantno in svetlo kuhinjsko pohištvo za modne sodobne prostore

Linija sodobnih sklopov je 16 serij svetlih in izrednih rešitev. Fotografije pripravljenih modnih kuhinj "Maria" vam bodo pomagale izbrati optimalno nastavitev za prostore katere koli konfiguracije in posnetkov.

Elementi trenda v kuhinjah "Maria": galerija projekta

Dominika in Tango: klasično drevo v ultramodernem dizajnu

Tendenca vrnitve naravnih tekstur in popolnega pomanjkanja dekor je bila izražena v zbirk «Tango». Okvirji fasad so narejeni iz pepela, slepi vložki so izdelani iz MDF v pepelu. Kot končne premaze proizvajalec ponuja matte teksturirane emajle.

kuhinja

Kombinacija svetlih mat in svetlih omar

Med podrobnostmi zbirke so lakonske omare, ki se zlahka prilegajo oblikovanju kuhinje in notranjosti dnevne sobe. Bočni robovi - zaokroženi, dodatki - s sijajem iz nerjavečega jekla. Izbira - 8 barv, fasade v modi horizontalni in standardni vertikalni postavitvi.

kuhinja

Tango v dnevni sobi

Po vaši izbiri - pripravljene rešitve za jedilnice, prostore in domove. Komplet v osnovni konfiguraciji bo stal 176,5 tisoč.

kuhinja

Realiziran projekt s pultom: kuhinja Tango

Posebna pozornost si zasluži serijo "Dominika". To je ultramoderna zbirka v treh barvnih raztopinah sivo-črne lestvice. Fasade so iz masivnega lesa. Posebnost - zasilna vrata z modnim tankovim okvirjem in ravno ploščo brez mletja.

kuhinja

Moderna elegantna: linija "Dominika" v sivi barvi

Začetni stroški slušalk znašajo 144.2 tisoč evrov. V zbirki je več različnih kompozitnih delovnih površin. Pohištvo je namenjeno za svetlejše notranjost v slogu fuzije, visokotehnoloških in podstrešij.

notranja kuhinja

Modna ideja: "Dominika" v notranjosti

Svetleč film in sijajni emajl: sklopi MDF

Modni plastični sijaj je prisoten v katalogu sodobnih kuhinj iz MDF. Kot zgornja plast proizvajalec ponuja s cenovno ugodnim filmom in trendom emajl s sijajem. Jazz serija - je pohištvo s fasadami kompleksne oblike. Med projekti - kuhinje z gladkimi črtami projekcij spodnje vrsti, radiirane fasade kabin in svetlega sijaja laka.

Kuhinja Jazz tovarna "Maria"

Na slušalke za prostorne prostore proizvajalec predlaga dodajanje otoških delov z delovnimi površinami, opremljenimi s ponori iz nerjavečega jekla in električnimi kuhalnimi ploščami iz sijajne steklokeramike.

kuhinjsko pohištvo

Kuhinjsko pohištvo z otokom in ločeno vrsto visokih omar

Visoke omare so trendovski naglas za veliko kuhinjo. Cena kompleta - od 137,7 tisoč.

Zbirka JazzPlus - to je jasna geometrija, pomanjkanje zunanjih dodatkov in najmanj majhnih delov. V svetlejšem sijajnem sijaju emajla se odražajo refleksije reflektorja. Notranji deli fasad so naslikani tudi v senci obraznih plošč, vendar brez sloja laka. Cena je od 153,3 tisoč rubljev.

kuhinjsko pohištvo

Pohištvo brez prednjih dodatkov

Modna rešitev za kompromisno ceno je niz serije Twist. Zunanji deli so prekrita s PVC folijo v več različnih teksturah in barvah. Med razpoložljivimi možnostmi - teksturo in sivo lestvico naravnega borovca, svetle in najnovejše odtenke modre in oranžne, krepko "betonsko fasado", teksturo kože in teksturo naravnega kamna.

kuhinja

Postavite iz serije Twist na koncu s kamnito teksturo

Vizualno razlikovanje imitacije iz naravnih materialov je težko. Zadnji deli so laminirani z belim filmom.

fasada

Najbolj modna barva leta v zbirki Twist

Minimalistični dekor v obliki sekcijskih linij in kvadratnih ročic, variabilnost postavitev in možnost oblikovanja vseh oblik so značilne lastnosti kolekcije Twist. Stroški - od 120,8 tisoč.

kuhinja

Stroge linije, lakonski dekor in film naravnega lesa

Pohištvo s fasadami iz ivernih plošč: praktična in cenovno dostopna rešitev

Poceni kuhinja "Maria" iz proračunskih gradiv potrjuje, da je eleganten in eleganten ne le naravno drevo, še posebej v notranjosti v sodobnem slogu. Surf serija"Odraža koncept pametne kuhinje: poceni okolju prijazni materiali (laminirana iverka) in tehnična popolnost polnjenja.

minimalizem v dekoraciji

Surf: minimalizem v dekorju, jasne linije

Izdelujejo podrobnosti v 2 barvah: svetlo limono in belo. Teksturirana površina posnema les, zaključna plast je mat. Cena je od 116,5 tisoč evrov.

skladiščnega prostora

Organizacija skladiščnega prostora

V katalogu - 3 serije kompleta iz sijajne iverne plošče s plastično oblogo. Okrasni premaz je dovolj močan, da prenese 10 let vsakodnevnega delovanja: garancijski rok je enak za vse zbirke. Vektor - serija z značilnimi stebri števcev bar, ročaji v obliki črke V.

plastika: vektorske serije

Sijajna plastika: serija Vector

Oblikovalci ponujajo kombinacijo talne omare z ozkimi visečimi omarami v kontrastni dekoraciji in ločenim skupinam visokih ali vgrajenih omar.

pohištvo Vector

Postavitev prostorne kuhinje: pohištvo Vector

Na voljo so tudi sijajne fasade brez zunanje opreme. Robovi se obdelujejo s posebnim robom. Cena je od 121,5 tisoč.

kuhinja

Sijajni set brez peresa

Zaključeni projekti oblikovalskih studiev s kuhinjskim pohištvom "Maria"

Fotografija dokončanih del Marijinega kuhinjskega studia bo pomagala prikazati, kako bo izgledalo pohištvo v notranjosti. Poleg tega lahko izračunate priljubljeno možnost v spletu - odlično pomoč pri načrtovanju proračuna.

kuhinja

Pripravljena zasnova: model Vertement v standardnem apartmaju

V sekciji kataloga so predstavljene skoraj vse vrste zbirk. Omeniti velja, da se pri vsakem delu predstavijo informacije o velikosti apartmajev in dimenzijah prostorov, kar bo v veliki meri poenostavilo izbiro pohištva.

kuhinjsko pohištvo

Kuhinjsko pohištvo iz serije Ice v sobi, ki meri 16 metrov

Naročite predhodno napačen izračun in ponudbo za načrtovanje v spletnem načinu ali v najbližjem studiu. Storitev je brezplačna. Fotografija notranjosti z izbrano vrsto pohištva bo predstavila kombinacijo barv.

kuhinjsko pohištvo

Pohištvo iz MDF: klasično v majhnem stanovanju

Pogoje dostave in montaže razpravljajo ločeno s strokovnjaki kuhinjskega salona. Seveda je bolje organizirati montažo profesionalno: težave se lahko pojavijo pri namestitvi in ​​nastavitvi kompleksnih polnil in pribora.

Video o kuhinjskem pohištvu tovarne "Maria"

Faze proizvodnje kuhinje Maria od A do Z:

Fotogalerija pripravljenih kuhinj v resničnem notranjosti:

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map