Kuhinja u drvenoj kući: značajke dizajna i fotografije uspješnih projekata

Kuhinja u drvenoj kući: značajke dizajna i fotografije uspješnih projekata

Kuhinja u drvenoj kući: značajke dizajna i fotografije uspješnih projekata

Sa stabla moguće je izgraditi i malu ladanjsku kuću na zemlji, i veličanstvena privatna rezidencija u stilu log-log housea. I bez obzira na veličinu vašeg posjeda, nakon svega, zamišljen dizajn će pomoći pretvoriti ga u pravi obiteljski gnijezdo s domom i umirujuću atmosferu, ugađanje za odmor. Stoga, prije nego počnete dizajnirati kuhinju u drvenoj kući, preporučujemo proučavanje fotografija gotovih projekata, odabir materijala, odgovarajućeg stila interijera i upoznavanje s nijansama dizajna.

Ono što trebate uzeti u obzir prije popravljanja kuće od drva

Za konstrukciju se može koristiti lijepljena greda, zaobljeni ili sjeckani trupci. Postoji nekoliko općih pravila koja treba uzeti u obzir prilikom rada kuhinje u kući od drva:

 1. Sve zgrade se smanjuju, stoga je poželjno čekati najmanje šest mjeseci za unutarnju doradu nove zgrade, a za popravak nije potrebno koristiti materijale koji lako stvaraju pukotine (na primjer, ukrasna žbuka).

Važno! Skupljanje kuće ovisi izravno o vrsti drva i njegovom prirodnom sadržaju vlage. Najmanje progib od zdanja od lijepljenih lamela, tako da za kuhinju iz bara, sve završiti, uključujući žbuke i tapete, će učiniti. No, zidovi, izgrađeni od trupaca, mogu "voditi".

diši kuhinju

Kuhinjski dizajn u kući od drva

kuhinja

Zidovi od trupaca izgledaju skladno u rustikalnom interijeru

 1. Ova nijansa je također važna za gradnju komunalnih poduzeća, inače se slučaj može pretvoriti u neprikladne ožičenje i pucanje cijevi. U kućama od drva, preporuča se otvoreno postavljati komunikacije ili sakriti cjevovod u posebnim kutijama umjesto da ih ugradite unutar zidova. Stoga, pri projektiranju dizajna treba obratiti pažnju na prikrivanje tih građevinskih elemenata.

Za otvorenu metodu montaže možete kupiti retroinstalirane ožičenje koje se neće oduprijeti drvenim oblogama:

ožičenje

Objavljivanje u retro stilu

ožičenje

Ožičenje u stilu retro

 1. Završne radove treba izvoditi tek nakon što su se zidovi potpuno osušili, inače se gljiva može smjestiti u kuću. Istina, ta nijansa je važnija za vlasnike kuhinje u hodniku, jer je u proizvodnji lijepljenog drva drvo sušeno na preporučeni 10%.
 2. Drvo je opasan materijal za gašenje požara, pa pri postavljanju ploče, hladnjaka, pećnice i ostalih aparata za grijanje trebate zadržati udaljenost. U idealnom slučaju, radite na susjednim područjima poda i zidova s ​​usporivačima plamena.

Važno! Ako u kući postoji štednjak ili kamin - obavezna je izolacija poda i susjednih zidova!

Kamen je u skladu s stablom i sprječava zapaljenje ili akcidentalnu iskru:

pećnica

Štednjak izoliran kamenjem

kamin

Kamin od kamena

Ako uzmete u obzir ove nijanse u fazi planiranja, unutrašnjost kuhinje će vas ugoditi godinama bez potrebe za promjenama i novim popravcima.

Opcije obrade interijera

U kući loga ili trupaca, dizajn s drvenim završetkom će najviše organski izgledati. Prirodni materijali savršeno se uklapaju u koncept ekološki prihvatljivog kućišta i daju unutrašnjost atraktivnim izgledom. Ali nemojte zaboraviti na njihovu osjetljivost na vlagu i promjene temperature - uobičajene fenomene kuhinjske mikroklime.

Mogućnosti dorade kuhinje u drvenoj kući:

slika

Najjednostavniji i najisplativiji način zaštite i ukrašavanja zidova, podova i stropova je nanositi lak ili boju. Glavni uvjet za kvalitetnu doradu je ispravna priprema površina. Da biste to učinili, stablo se mora očistiti od katrana i prljavštine, brusiti i tretirati antifungalnom impregnacijom (mjestima s metalnim zatvaračima - antikorozijskim premazom).

prskanje

Procesiranje velikih područja najprikladnije od specijalnog raspršivača

Nakon sušenja, površina autopsija laka, ulje ili akrilne boje na 2-3 slojeva. Za očuvanje prirodne boje drva, koristite transparentan nego neprozirni impregnacije i lak.Esli na površinama imaju mrlje ili druge „tragove vremena”, to je moguće pokupiti tonus ili nijansiranje boja alata.

lakiranje premaza

Lakiranje s efektom svjetlosti toniranja naglašava strukturu stabla

dizajn

Možete upotrijebiti nekoliko boja za stvaranje jedinstvenog dizajna

Važno! Obrada drva s antiseptikom obvezna je faza za svako završavanje, bez obzira na vrstu premaza.

Suhozid i ukrasni materijal

Ako kuća nije nova, a njegova unutarnja površina izgleda privlačno ili jednostavno u potrebi usklađivanja, može biti odjeven zidove i strop gips, montiran na letvu od lima ili drvene letvice. A onda pozadinu, boju, pločicu ili nanesite ukrasnu žbuku.

1
žbukanje gips kartona

Suhe gazište može se upotrijebiti za završnu obradu zidova i stropova

Na bilješku! Pomoću omotaja gipsanih ploča lako je sakriti inženjersku komunikaciju i toplinski izolacijski materijal.

Zidne i stropne ploče

Ako zadatak nije samo vratiti ravnost površina, već i očuvati drvenu unutrašnjost, najbolje je koristiti MDF ploče ili obloge. Ti se materijali također mogu montirati na sanduku, tako da neće biti problema s maskiranjem komunikacija i izolacije. Ali, za razliku od suhozida, oni su samodostatni u pogledu dekoriranja i ne zahtijevaju daljnju obradu.

Vanjski premaz može se odabrati bilo koji, zadržati lijepu drvu strukturu ili ga slikati u boji vam se sviđa. Ideje izvornih stilova stylinga nude se proučavanju fotografija interijera kuhinje s drvenim trimom.

ploča

Postavite trake vodoravno, okomito, dijagonalno ili kombinirajući sve tri metode

kuhinja

Naglaćeni zid od obojenog obloga revitalizira unutrašnjost

kuhinja

Vodoravna instalacija vizualno će proširiti mali prostor prostorije

Zidni ukras

Zanimljivo rješenje za uređenje zidova

kuhinja

Kombinacija "čistog" drveta i obojenih traka izgleda vrlo elegantno

Na bilješku! Za popravke proračuna, drvene šipke možete zamijeniti PVC pločama. One su jeftine, jednostavne za ugradnju (izrezane s bilo kojim oštrim nožem i ne zahtijevaju obradu licem u lice), lako se čiste i vrlo uvjerljivi oponašaju drveni uzorak. Međutim, takav izbor može narušiti koncept ekološkog dizajna.

Drvo i kamen

U prostranim kuhinjama, gdje nema potrebe za spremanjem svakog centimetra slobodnog prostora, možete potpuno ili djelomično prekriti zidove s gredama ili pločama. Posebno impresivno izgleda blokirana kuća - poput drvene kabine u duhu sela, ali za razliku od konvencionalne kuće, isključuje izgled različitih pukotina. Osim toga, materijal pruža izvrsnu toplinsku izolaciju i vrlo jednostavno ga stiskuje, zahvaljujući tipovima "spike-groove".

kuhinja interijera

Na fotografiji, primjer uspješnog dizajna interijera, gdje stablo savršeno slijeva modernoj tehnologiji

Na radnoj pregači i blizu toplote uređaja za grijanje može se upotrijebiti fragmentarno obloge s prirodnim, umjetnim kamenom ili njegovim imitacijom. Izgleda dobro mozaik, pločica s Petrikovim motivima, slikanje pod Gzhelom.

Fotografske ideje za dizajn košulje:

mm18
mm19
mm20

Materijali za pod i strop

Za podu u drvenoj kući najbolje odgovara drvene ploče, debljine 40 mm ili više, parket ili pločica ispod kamena. Iz opcija proračuna - već tradicionalni laminat.

No, s gornjom granicom će morati naporno raditi, jer će biti ožičenje koje je bilo otvoreno jama treba biti stavljen na sigurnosne zahtjeve požara (koji nije sposoban za svaki interijer), ili sakriti u valovite cijevi. Dakle, optimalno rješenje za strop će biti i dalje isti oplata, suhozidom ploče ili - materijala na okviru, što je tako zgodan da sakriti sve ne estetske elemente. I kako to učiniti lijepo - pogledajte fotografiju:

strop

Strop stropne ploče

stropnu instalaciju

Postavljanje lažnog stropa pod gips ploče

kabelskim kanalima

Kabelske kanale u boji obloge

Savjet! Kuhinja u kući laminiranih furnira može biti ukrašena u bilo kojem stilu interijera koristeći različite materijale, ali u šumi je bolje ostaviti površine otvorenim, štiteći ih impregniranjem i bojom i lakom.

Kuhinja je spojena s dnevnim boravkom ili blagovaonicom

Što ljubavnica ne bi želio veliku kuhinju, gdje osim uporabe slušalica ima mjesta za obilnim stolom za blagovanje i udoban dnevni područjima s udoban kauč, a za „pravi prijatelj” - TV? Ako zasebna blagovaonica - nasljedstvo multi-palače, udoban kuhinja-dnevni boravak sasvim je moguće opremiti čak iu maloj drvenoj kući, jedan je samo da „zaborave” staviti zid između soba. A vizualne ili opipljive granice možete postaviti na različita funkcionalna područja pomoću jednostavnih tehnika dizajna.

5 načina ograničavanja prostora:

Bar brojač

Vjerojatno je to najopsežniji element za zoniranje unutrašnjosti kombinirane kuhinje-dnevne sobe. I nije potrebno ograničiti na uski stol, tako popularan u apartmanima projekata. Prostrana drvena kuća će biti mnogo funkcionalniji „otok” kuhinja dizajn s bar na volumen. Najdulji dio, s pogledom na dnevni boravak, bit će stol sa stolicama na kuhinjskom strani, možete instalirati sudoper, rezanje odbora ili površinu, a na bočnim stranama - Višenamjenski ladice ili otvoren mini bar. Na fotografiji interijera kuhinje prikazane su različite opcije dizajna u drvenoj kući od drveta.

kuhinjski otok

Veliki otok kuhinje

bar brojač

Višenamjenska traka

bar brojač

Na fotografiji - primjer uređenja bar s prirodnim kamenom

Pregrade od namještaja

Još jedno nepobjedivo rješenje je uporaba namještaja na "granicama" različitih zona. Može biti ormar, stol za blagovanje, kauč, otvorena polica ili masivni ormar kuhinje "otok" - sve ovisi o vašoj mašti i odabranom stilu interijera. Za nadahnuće, nudimo nekoliko fotografija kuhinjskog dizajna u drvenoj kući s različitim pregradama namještaja:

kuhinja

Podjela namještaja

mm28
mm29
mm30

Gradacija u visini

Uz pomoć materijala za završnu obradu, možete podesiti strop u jednoj od područja ili podići pod. Ova metoda je dobra samo ako početna visina prostora mora eksperimentirati - niski stropovi neće ukrasiti nikakav dizajn.

kuhinja

Na fotografiji, primjer podjele zona pomoću postolja i stropne zrake

Možete koristiti "blende". Na primjer, umjesto podija za ukrašavanje blagovaonici ili dnevnom boravku dlinnovorsnym tepih i zid iznad radu umjesto na dvije razine stropa priložiti višestruke zrake drvenih ostataka ili ploče - ekstremnim polukružne cut trupaca.

završna obrada poda

Kontrastna završna obrada poda vizualno dijeli sobu u dvije zasebne zone

Na bilješku! Umjesto greda, možete koristiti ravne drvene letvice.

Boja i svjetlost

Ako ne želite graditi opipljive "granice", možete zonirati prostor kuhinjskog dnevnog boravka s raznim završnim materijalima i ukrasiti površine zidova, stropova i podova u različitim nijansama. Također pružaju posebnu rasvjetu za svako funkcionalno područje. Na primjer, za radno područje, to mogu biti reflektori ili reflektori, za stol za blagovanje - šik luster, za kauč - udobna podna svjetiljka ili odjeću na zidu.

Fotografije primjeri zoniranja kombiniranog prostora s svjetlom:

mm33
mm34
mm35

Važno! Boja materijala za završnu obradu u sobi treba odabrati na takav način da se međusobno nadopunjuju. To jest, mogu biti nijanse iste boje različitih stupnjeva intenziteta ili tonova koji se nalaze uz spektar. Ako želite igrati na kontrastima, trebali biste doći do nekog elementa za ujedinjavanje - ornament, oblikovanje, djelomično ukrašavanje kamenom ili istim stablom, tako da interijer izgleda skladno.

Upotreba tekstila

U unutrašnjosti kuhinje-dnevnog boravka u drvenoj kući, prikladno je koristiti odjeljke tkanine. Spektakularni tekstilni zavjese daju atmosferu prostorije uobičajenu atmosferu, a po potrebi pružaju i privatnost. Modeli zavjesa ovise o stilu interijera - to mogu biti bez težine zavjese izrađene od tulle ili organza, klizanje japanskih panela, kockica ili cvjetnih zavjesa na podhvaty.

sjenila

Zavjese mogu biti spektakularna alternativa lišća vrata

Važno! Tekstili za kuhinju ne bi trebali biti odabrani iz prirodnih tkanina, već iz miješanih - uz dodatak umjetnih vlakana. Iza takvih zastora lakše će izgledati i trajat će duže.

Dizajn male kuhinje u zemlji

U maloj kući u mjestu zemlje, namijenjen uglavnom za vikende, nema potrebe u rasporedu velike kuhinje, jer je većina mještani u prirodi vole jela pripremljena na roštilj ili roštilj. Ali mi ne treba „zaključati” kuhinju u maloj sobi - da je bolje da ga ostavite na malom kutku ili na jedan od zidova u dnevnoj sobi i to uzeti u obzir praktične dizajn temelji se na samo najbitnije u kuhanju.

Preporuke za uređenje male kuhinje u seoskoj kući u drvenoj kući s vlastitim rukama:

 • Nemojte koristiti masivnu površinu kako biste istaknuli kuhinjski prostor. Bez obzira koliko lijepa prirodna kamena ili blok kuća možda izgledaju, izgledat će težak i neprikladan u maloj sobi.
 • Nemojte pretjerivati ​​s količinom namještaja. Za kuhinje u zemlji kući prilično otvorenoj posudi stalci i par prostranim ormarima, pod velikim vrhu tablice, koja će se nalaziti malu zdjelu i umivaonik, i rezanje odbora.
kuhinjskom kutku

Dizajn malog kuhinjskog kuta u stilu provansala

 • Nekoliko komada namještaja ili cijeli kuhinjski set može se izrađivati ​​vlastitim rukama i ukrašen tehnikama dekubiranja ili slikanju - dekor u stilu "ručne izrade" vrlo je važan za oblikovanje drvenih kuća.
namještaj od ploča

Domaći namještaj od ploča

 • Koristite preobrazujuće elemente namještaja - ladica s nacrtom, klizni stol, stalak na kotačima, ako je potrebno, pomoći će se nositi se s nedostatkom prostora.
namještaj

Trfformer namještaj

 • Razmislite o broju i dimenzijama kućanskih aparata - a ne svemu što nam u stanu olakšava život, potražit će se na kafići. Na primjer, hladnjak se može kupiti u jednoj komori, visine do jednog metra - to je sasvim dovoljno za pohranu proizvoda za dan ili dva. Ako nećete peciti kolače i pite u kućici - postavite ploču za kuhanje umjesto standardne ploče za kuhanje za jedan ili dva plamenika. A ovdje o perilici posuđa potrebno je razmišljati, nakon što svi uski modeli zauzimaju apsolutno malo mjesta i pomoći će ljubavnici da uživa u odmoru umjesto čišćenja nakon obiteljske večere.
kuhinjskom kutku

Na foto - kuhinjskom kutu dizajn s malim hladnjakom

čajna kuhinja

Čajna kuhinja za najpotrebnije predmete

kuhinja

Kompaktan i funkcionalan dizajn

Na bilješku! Čak bi i mala soba u kućici trebala imati svoj stil. Dobro osmišljen dizajn pomoći će organizirati sve elemente i stvoriti ugodan interijer.

Stil interijera kuhinje u drvenoj kući

Da biste odabrali pravi namještaj, pribor, vrstu i boju materijala za zidove, strop i pod, važno je odlučiti o stilu interijera buduće kuhinje. Teoretski, drvena kuća se ne razlikuje od ostalih, a sa željom da se utjelovljuju u njemu možete imati bilo koji dizajn - barem trendovski high-tech, luksuzni barokni ili čudan pop art. Ali postoji li neki smisao skrivati ​​prirodni materijal pod višeslojnom završnom obradom, ako ima puno izvrsnih rješenja za stilski i učinkovito podnošenje?

Eko-stil za ljubitelje prirode

Ekološki dizajn prva je stvar povezana s rasporedom drvene kuće od lijepljenih greda ili trupaca. Ovaj stil najčešće se uklapa u atmosferu i dacha i kućicu, a glavna stavka troškova - prirodni materijali za ukrašavanje - već je prisutna. Vizualno zamislite koliko je dobar dizajn kuhinje u drvenoj kući pomoći foto galeriji i nekoliko preporuka.

kuhinja

Kameni sudoper, grubi namještaj od masivnog drva - karakteristične značajke ekološkog dizajna

kuhinjski ukras

Uređenje prirodnog kamena je u skladu s drvetom

mm45
mm46
mm47

Osnovna načela ekološkog dizajna:

 • Shema boja unutrašnjosti je isključivo prirodne mirne boje: smeđa, terakota, bež, zelena, meka žuta, nebo plava.
 • Osim drvenih obloga, može se koristiti pozadinu iz biljnog materijala (npr, bambus, juta), radne pregače - ukrašavanje keramičkih pločica ili prirodnog kamena na podu staviti pluto daske, parket ili granit.
 • Kompleksne kombinacije nisu dobrodošle - ukras može biti raznolik sa igrama tekstura, a ne na štetu neobičnih oblika ili raznovrsnih uzoraka.
 • Namještaj može biti najveća stavka rashoda, kao i za eko-stilu preporuča postavljanje prirodnog drva. No, moguće je da razrijedi interijera i domaće stolice i countertops od SPIL, pruća stolice ratana, police, stolovi i ormari izrađeni od dasaka.
blagovaonicu

Blagovaonica u tradiciji ekološkog stila

mm49
mm50
mm51
 • Bogatstvo vegetacije - za ekološku gradnju najbolja oprema će biti živa biljka (možete čak i organizirati zeleni zid u blagovaonici). Ali možete zamijeniti i osušiti cvijeće, zanimljive skladbe iz grana, ligamenti luk, papar, slike začina.

Eko motivi u ukrašavanju:

mm52
mm53
mm54

Na bilješku! Ekološki dizajn kuhinje može biti ukrašen rukotvorinama ili dekorom izrađenim vlastitim rukama od šljunka, pečene gline, pletera, trske, jastučića, slame.

Zemlja i njezine etno-varijacije

Rustikalni stil savršeno odgovara kuhinji u drvenoj kući - neobično je udoban, uobičajen i dobrodošlicu obilju drva, grubim oblicima namještaja i priborom kao dekor. U tom stilu, čak i nedostatci dorade, iste pukotine na zidovima, bit će tematski istaknuti, harmonično nadopunjujući unutrašnjost.

kuhinja i blagovaonica

Kuhinja i blagovaonica u hodniku

Još jedna važna prednost zemlje je mnoštvo etničkih sorti, među kojima je lako odabrati smjer koji odgovara vašim konceptima ugodne country kuhinje:

 • Američki stil

Izvrsna opcija za veliku kuhinju u ladanjskoj kući, u kombinaciji s dnevnim boravkom i blagovaonicom. Ovaj je interijer uređen prema načelima ergonomije, tako da će hostesa imati sve što je u ruci, ali soba je ostala prostrana i ugodna. Boja završne obrade odabrana je u svijetlim bojama, iako su dopuštene drvene inkluzije. Namještaj treba biti udoban, tehnika - moderna i funkcionalna.

Prostrana soba s obaveznim "otokom":

mm56
mm57
mm58

Na bilješku! Američki je stil dobar jer nema stroga pravila za dizajn. Glavna zadaća dizajna je udobna kuhinja ispunjena zrakom i svjetlom.

 • Francuska Provence

Prikladno za ukrašavanje malih soba u zemlji i kuhinji-dnevni boravak u velikoj drvenoj kući. Glavni raspon interijera odabran je uglavnom u svijetlim bojama - bijele, kremaste, sive i razrijeđene velikim brojem tekstila plave, ljubičaste, crvene, žute ili tirkizne boje. Fino drveni namještaj može se nadopuniti kovanim i pletenim elementima, vratima - zamijenjenim ili ukrašenim tekstilnim zavjesama, a za prozore se koriste "francuski" okviri. Više ideja za uređenje kuhinje u stilu Provence u drvenoj kući izgledaju u odabiru fotografija interijera:

mm59
mm60
mm61
slika cocks

Slike i likovi cocks - karakteristična značajka provenzije

Provanična kuhinja

Na fotografiji - primjer probe u hodniku

 • Skandinavski interijer

Najkonciznija i najmodernija od svih sorti zemlje. Drvo obloga je u susjedstvu bijele opeke ili štukature, prozori ostaju otvoreni moguće (možete čak i bez zavjese), kuhinja Meblirujte na principu minimalizma, ali za rekreacijskih područja biraju udobna sjedala, dovoljno stolice i kauč na kojem se mjestu cijelu obitelj lako.

Fotografske ideje za dizajn interijera u skandinavskom stilu:

mm64
mm65
mm66

Sve je što je moguće jednostavnije, jasno, sažeto:

mm67
mm68
mm69
 • planinska koliba

Opcija za one koji žele opremiti stanovanje u način ruralnih kuća u Alpama. Za ovaj stil je idealan za završnu obradu drva i prirodnog kamena. Jedna od zona, na primjer, blagovaonica ili dnevna soba, može biti ožbukana i obojana u bijeloj boji, ali će također biti posve drvene obloge ili trupci. Karakteristične značajke dizajna u stilu planinske kuće: visoki stropovi, ukrašeni čvrstim gredama, zid s kaminom i velika panoramska prozora. Istodobno, kućanski aparati su skriveni u ormarima ili prikriveni kao drveni interijer, kako ne bi ometali ruralni okus.

soba u planinskom stilu

Prostrana soba u planinskom stilu

Na bilješku! Ako sanjate kuhinju s pravom kućom - dizajn kuhinje u rustikalnom stilu pomoći će vam da pobijedite i peć i kamin. Primjeri zanimljivih rješenja - na fotografiji:

mm71
mm72
mm73

Ekskluzivna berba kombinacije

Za ukrašavanje kuhinje u zemlji ili u ladanjskoj kući, mnogi će možda voljeti lijep i udoban interijer u duhu shebbi-chica. Apsorbirao je različite značajke svojstvene Provansi, klasičnom i engleskom stilu. U takvom interijeru, vintage namještaj je prikladan, štoviše, čak i novi objekti su "stari" uz pomoć laka lakova ili otrcane površine. Možete spasiti drvenu oblogu zidova ili bojiti ploče svjetlom caklinu u mliječnom, nježnom ružičastom, tirkiznom ili srebrno-plavom tonu.

Ali glavna stvar je pribor. Ovdje postoji mjesto za rezbarenje obrta, a svi stari posuđe i sve vrste tekstilnih elemenata - sve što je povezano s udobnošću i romantičnom atmosferom - moraju imati u čarobnoj kuhinji.

Foto galerija kuhinja u stilu cheby-chic - pozornost na detalje!

mm74
mm75
mm76

Ako se ne bojiš eksperimentiranja i slično neobičnim rješenjima, možete organizirati interijer u stilu grungea. Smatra se pojednostavljenim prototipom klasika, ali promiče kombinaciju jednostavne ukrašenosti (pa čak i njegove odsutnosti) s udobnim mekim namještajem, retroobjektima 50-ih, 60-ih i ekstravagantnim priborom. Ispod, fotografija prikazuje karakteristične značajke grungea.

mm77
mm78
mm79

Ništa manje impresivne su kuhinje u vintage ili eklektičnim interijerima, gdje se baka "bake" može lako koegzistirati s modernom tehnologijom i grubim drvenim ukrasom - s antiknim priborom. Da ne bi dobili zaseban element elemenata umjesto elegantnog dizajna, važno je koristiti ujedinjujuće poteze, "igrati" s teksturom i bojom, što može biti vrlo izazov za laik.

blagovaonicu

Na fotografiji - montažirana blagovaona u vintage stilu

unutarnja fuzija

Ugodna i lagana unutarnja fuzija

dekoracija

Posuđe - glavni dekor u vintage kuhinji

Unatoč nekim poteškoćama s popravkom, razvijanje dizajnerskog projekta kuhinje u drvenoj kući je zadovoljstvo, jer ovdje možete sve organizirati po vašem ukusu. Ovisi o vama hoće li kuhinja biti mala udobna soba za obiteljske okupljanja ili luksuzni dnevni boravak gdje možete organizirati recepciju za veliki broj gostiju. Ako sumnjate u svoje dizajnerske talente, prije nego što počnete s popravkom, obratite se stručnjacima, objašnjavajući im ideje ili pokazujući ideju na fancy fotografiji ili potpuno povjerite razvoju i provedbi projekta profesionalcima.

Moderna kuhinja u drvenoj kući: fotografija

mm83
mm84
mm85
mm86
mm87
mm88
mm89
mm90
mm91
kuhinja

Moderna kuhinja u drvenoj kući

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 27 = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map