Kako izbrati palačinke, ki jih lahko celo otrok spozna: skrivnosti palačink

Kako izbrati palačinke, ki jih lahko celo otrok spozna: skrivnosti palačink

Kako izbrati palačinke, ki jih lahko celo otrok spozna: skrivnosti palačink

Vsakdo pozna besedo o prvi palačinki, ki je ne glede na to, kako težko poskusite, vendar se skoraj vedno izkaže za grudico. Ali ponev ni dovolj ogrevan, ali pa v testu ni veliko ali morda ni dovolj olja. Neuspeh enega ali dveh ali trikrat, mnogi mladi gospodinje zavračajo pečenje palačinke sploh, ki daje železno argument: "Ampak ne vem, kako!" Medtem pa je skrivnost pri kuhanju dobrih palačink odlična ponev. Če to ni primerno, palačinke ne bodo delovale. Toda tehnološki napredek ne stoji mirno, na električni opremi pa se pojavljajo električni napadi. Želite izvedeti, kako izbrati palačinke, s katerimi lahko pritisnete palačinke za vso družino, lahko celo zelo mlado ljubico?

V sodobnem palačinskem centru so koncentrirane najnovejše tehnologije

Moderna palačinka je kompleksna visokotehnološka naprava

 

Tudi v dvajsetih letih dvajsetega stoletja so imele kuhinje dodatke k ploščam - segreto bakreno površino. Za vse svoje funkcionalnosti je izgledala tudi zelo lepa. Francoska družba Tefal, ki je že bila znana po svojih kuhalnih pripomočkih za neprepustne predmete, ni izgubila. Njeni strokovnjaki so ustvarili prvo električno palačinko na svetu s prevleko brez palčka.

Kakšna je pištola?

Kljub dejstvu, da se iz priprave testa, prelivanja na oljnato površino in obračanja palačink, čudežna naprava ne sprosti, postopek kuhanja z njim je zelo poenostavljen in pospešen. Hkrati lahko pečete od 2 do 6 palačink, ki so dobro ocvrte in ne gorijo. Poleg tega so vse palačinke popolnoma gladke in zelo lepe. Uporabite lahko najmanjšo količino olja, lahko pa tudi pražite palačinke brez olja. Postopek kuhanja je tako preprost, da lahko celo otroci uživajo v palačinkah z vso družino.

Palačinka izgleda kot majhna vroča plošča. Ima žlebove, v katerih se polije testo. Zaradi teh depresij so vse palačinke enake in imajo popolnoma ravne robove. Vendar pa so tudi ploščate palačinke, podobne tistim, v katerih so palačinke pečene v kavarni. Če želite delati s takšno napravo, potrebujete določeno spretnost.

Sistem za ogrevanje palačink zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote po celotni površini.

Kako izbrati pravi proizvajalec palačink

Palačinka iz Tefala - čudež sodobnih kuhinjskih aparatov

Tefalna palačinka z zamenljivimi površinami postane dolgočasno delo v zanimivi dejavnosti

Kakšna produktivnost bi morala biti vaša palačinka, je odvisno od vas. Če vaša družina sestavlja 2-3 ljudi, ni treba kupiti naprave, ki hkrati lahko prži 6 palačink, dovolj palačinke za dve palačinke. Več palačink, dražja naprava in večja poraba energije, več prostora bo zasedla na kuhinjski mizi. In vprašanje kompaktnosti je zelo pomembno. Tudi če ste zelo priljubljeni palačinke, je malo verjetno, da jih boste vsak dan pekli. To pomeni, da se bo naprava ob zaključku dela morala očistiti v omari. Če se odločite kupiti palačinke za 6 palačink, samo pomislite, ali imate mesto v omari, da skrijete to tehniko. Prav tako je priročno, če so noge palčice gumirane (ne bo se premikalo niti na mizi niti v mizo) in če je na voljo kabel za kabel.

Zamenljive površine

Če ste se odločili za potrebe, že veste, kako izbrati palačinko za svojo družino - velika ali kompaktna. Toda obstajajo palačinke, ki imajo odstranljive površine. Torej, palačinka TEMPLE PY 6001 ima dve zamenljivi površini: istočasno lahko pečemo dve veliki palačinki ali šest majhnih. V prodaji so posebne kreme za kuhanje figured palačinke, ki bodo zadovoljile otroke.

Palačinka, nenadomestljiva v hiši, kjer živi otrok

Prvotna oblika in sposobnost pečenja domačih palačink bo privlačna za matere majhnih otrok

Palačinke z zamenljivimi površinami so nekoliko dražje, če pa želite kuhati, boste nedvomno izbrali to napravo. Konec koncev, s palačinkami lahko kuhate čim več kulinaričnih mojstrovin! Palačinke z različnimi polnili, sladke in slane palačinke, koristne kuverte iz palačinke s sirom in zelenjavo, zvitki, vrečke, samo palačinke. Seveda je priložnost za kuhanje palačin različnih velikosti zadovoljiti osebo, za katero kuhanje ni le nujnost, temveč tudi hobi. Mimogrede, v prodaji je mogoče najti in crepes za pripravo palačinke pravokotne oblike.

1

Splošne dimenzije naprave so vedno označene v glavnih parametrih. Primerjajte jih z velikostjo kuhinjske omare, v kateri nameravate shraniti palačinko. Moč vseh palačink je približno enako - od 1 do 1,3 kW.

Premaz brez premaza

Palačinke ali ponve - tekmovanje za hitrost in kakovost

Tak kup palačink za fry in lažje in hitreje na izdelovalca palačin kot v posodi

Priporočljivo je, da kupite palico za palačinke, ki ne držijo palic, tudi če ne boste pršili palačinke brez olja. Prevleka močno poenostavi postopek izdelave palačin in postopka pranja površine.

Indikator ogrevanja

Nekateri modeli TEFAL crepe imajo indikator ogrevanja. To je zelo priročno, ko začnete uporabljati napravo, pa tudi v primerih, ko bo palačinke kuhal tisti član družine, ki to počne redko. Obstajajo modeli, ki so opremljeni s temperaturnim regulatorjem - termostatom. Zahvaljujoč termostatu se palačinka segreje na pravo temperaturo in se ne morete bati, da bo palačinka opekla, tudi če jo za nekaj časa pozabite.

Dvostranska palačinka

Če želite pripraviti palačinke ne samo hitro, ampak takoj, bodite pozorni na dvosmerne palačinke. Delajo na principu vafeljskega železa: palačinka je obarvan z obeh strani istočasno, da bi jedel palačinko, ki ga potrebujete ne več kot 3-4 sekunde. Pomanjkljivost te naprave je, da so palačinke narejene z neenakomernimi robovi, in če ne izračunate količine testa, se izlije iz robov kalupa in obarva palačinko.

Kot pravilo, skupaj z vsemi krep je zajemalko za testo in lopatico za obračanje palačinke in knjigo z recepti, ki jih lahko cenijo, kadar dobiček to tehniko in bodo pripravile svoje slastne palačinke.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 + = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map