Inteligentna tehnologija i naprava za kuhinju: najkorisnije kućanice pomoćnika

Inteligentna tehnologija i naprava za kuhinju: najkorisnije kućanice pomoćnika

Inteligentna tehnologija i naprava za kuhinju: najkorisnije kućanice pomoćnika

Svakodnevno se pojavljuju tehnološke inovacije. Pametni gadget za dom i kuhinju olakšava nam život. Neki od njih pojednostavljuju kuhanje vrućih jela, drugi pomažu u bržem rješavanju rezanja salata, a drugi jednostavno čine postupak pripremanja ukusne hrane ugodnijim i uzbudljivijima. Nakon prve upotrebe nekih od njih odjednom ne razumijete ni kako je to bilo bez ovog nezamjenjivog čudotvorca.

Interaktivni kuhinjski uređaji - puno korisnih informacija

Većina modernih naprava za kuhinju izgledaju poput nakita, ali pomoć od njih je ogromna. Svi su se navikli na interaktivne zaslone na hladnjacima i pločama za kuhanje. I sve ove aparate za kavu, kotlići, meso brusilice, mikrovalne pećnice, parobrodi - svugdje postoji mali zaslon sa svim potrebnim informacijama.

rezanje ploče

Reza s ugrađenim indikatorom i vage - san domaćica

Takvi elektronički uređaji za mnoge su već uobičajeni. Sada možete pronaći i ploču za rezanje s ugrađenim utezima, čiji podaci projiciraju se na njegovu prednju površinu. To će omogućiti čak iu fazi rezanja da izračuna broj gramova pojedinačnih sastojaka i kalorija u pripremljenoj posudi

Za vaganje malih količina labavih proizvoda idealna je mjerna žlica s minijaturnim zaslonom. I težina se prikazuje u bilo kojem prikladnom obliku (gram, funti, unce).

mjerna žlica

Pametna mjernu žlicu pomoći će preciznosti grama za vaganje bilo kojeg začina

Ako vam je potrebna kuharica, ali ne želite pogledati velike količine papira, možete koristiti:

  • obična tableta ili smartphone s zbirkom omiljenih recepata;
  • posebna kulinarska ploča koja se u doslovnom smislu ne boji vapnama;
  • elektroničke knjige.
ploča

Kuhinjski tableti se oslobađaju u vodootpornom kućištu

Različiti stalci i držači pomoći će jednostavno i sigurno postaviti uređaj u kuhinju.

ploča

Nosač za fiksiranje tableta u ormar

Pokrivanje zaslona s zaštitnim filmom možete kuhati bez straha da ćete premazati elektronski žig s brašnom ili masti kad dodirnete prste.

stoje za tabletno računalo

Bambus stalak za tabletu

stolni stalak

Kompaktan stolni stalak

Stanirajte KitchenTabletDock

Keramički stalak KitchenTabletDock od StakCeramics će koštati 68 cu

montirati tablet

Postavljanje na zid

Što u budućnosti? Mobilne kuhinje u obliku tableta i prijenosnih računala na kojima možete kuhati. Na ekranu se prikazuje recept, umjesto tipkovnice - električni plamenik.

Koncept kuhinje za kuhinju Electrolux

Electrolux Mobile Kitchen Concept - futuristički koncept tvrtke Electrolux

Već sada mnogi olakšavaju pripremu raznih elektronskih termometara na baterijama s kojima možete kontrolirati koliko je vruće meso unutra. A što je mjerač temperature istodobno nekoliko komada mesa? Idealan gadget kada trebate kuhati šiške ili odreske za pedeset gostiju. Minimalni napor - maksimalno prženi meso.

naprava

Jedan pametni gadget pomoći će kontrolirati temperaturu kuhanja nekoliko komada mesa

pametni termometar

iGrill2 - pametni kuhinjski termometar s podrškom za iPhone

Nedvojbeno vođa nedavnih vremena je pametni kućanski aparati za kuhinju s načinom daljinskog pristupa. Mnogi kuhinjski uređaji mogu se kontrolirati putem Interneta dok su izvan doma. Dovoljno je postaviti rezane proizvode u višespojnu ili pećnicu, a proces kuhanja nadzire se na daljinu putem pametnog telefona.

1
kotlić

Čajnik s daljinskim upravljačem

Ne morate stajati pokraj peći u bilo kojem trenutku, imate slobodno vrijeme za druge stvari. Možete čak i trčati u obližnju trgovinu i promijeniti način i temperaturu toplinske obrade, samo pritisnite nekoliko gumba na telefonu. U njoj se nalazi i aparat za kuhanje s video kamerama, kroz koje će se moći vidjeti koliko je pečena smeđa.

Pomoćnici u rezanju i kuhanju

Tehnika tehnika, ali bez reznih alata za kuhanje, još uvijek ne može učiniti. Barem u blizini stola za rezanje mora postojati noževi i jaje. Međutim, među korisnim gadgetima u kuhinji, uređaji za:

  • rezanje ananasa u glatkim krugovima;
  • uklanjanje stabljike iz jagode i jezgri s kostima iz jabuke ili trešnje;
  • odjeljivanje kukuruza od kukuruza;
  • odvajanje žumanjka i bjelančevina (separatori u obliku šalica i žlica);
  • jednolično tijesto koje se ulijeva u kalupe za pečenje;
  • sjeckanje mesa prije prženja;
  • kuhanje jaja (u obliku nosača u tavi).
ploče

Ploče za rezanje kruha

Pomoć pri rezanju, dijeljenju, stiskanju i batinanju alata za kuhinju beskrajno. Za svaki proizvod je izmišljen njihov, a ne jedan. Postoje samo rezne ploče različitih oblika i veličina! Čak i za rezanje čak i kriške od kruha ili sinkers sushi su došli gore sa gadget u obliku štanda s utora za nož.

dispenzer

Dozator omogućuje spremanje ulja u zatvorenom obliku u hladnjaku i izrezati ga u glatke komade na tost

Nemojte se miješati u modernu kuhinju i posebne noževe za pizzu. Postoje opcije s rotirajućim oštricom ili s donjim urezom. U potonjem slučaju, rezani komad može se odmah staviti na tanjur bez ispuštanja čak i mrvica.

nož

Takav kreativni u kuhinji molit će i djecu i odrasle!

Noževi za čišćenje krumpira i ostalih korjenitih usjeva danas se koriste, vjerojatno samo u vojsci da kažnjavaju najnepovoljnije vojnike. U suvremenoj kuhinji, oni su zamijenjeni barem ručnim krumpirima s tanjim oštricama. Ali, to je mnogo povoljnije, brže i lakše čistiti takvo povrće automatskim kuhinjskim naprava.

krumpir

Stroj za žbukanje krumpira - pritisnuo gumb, a kora u vrijeme kada je skinuta

O mnogim uređajima za mljevenje i rezanje voća s povrćem može se reći beskrajno. Svaki voće se sastoji od vlastitog sječiva, rezanje u iznimno identične kocke, krugove i trake, koje se zatim koriste za ukrašavanje jela.

sjeckalo mrkve

Spiralna sjeckalica za mrkve

Za ljubitelje raviola i varenikija, gadget za tijesto u obliku ručno izrađenog pelmena može biti vrlo korisno u kuhinji. Stavio je sastojke, pomaknuo dršku i na izlazu - ravnomjeran sloj zaglavi pelmena. Ostaje ih samo podijeliti i kuhati u tavi.

juha

Peciva, tjestenina, knedle ...

Ako je potrebno zagrijati nekoliko vrućih posuđa istodobno, grijači s više sekcija u obliku piramide bit će nezaobilazni pomoćnik. Svaki pretinac može smjestiti juhu, pečenje, kašu, itd. Istovremeno, posuđe se zagrijava, ovisno o postavkama, odmah ili odvojeno.

grijač

Grijač za nekoliko prethodno kuhana jela

Gadgeti za piće: stojeći, hladnjaci, grijači

Sami su uređaji za izradu pića. Ljubitelji čaja, ohlađena limunada, kava i vino su mnogi, ali svatko će pronaći uređaj koji će svojim pićem pružiti nenadmašan i jedinstven okus.

Za čaj i kavu

Banalni Turci i teapovi u mnogima više nisu u visokom poštovanju. Istina, koriste ih gurmani i ljubitelji obreda. No, većina je draže da se topli napitak brzo kuha i uz minimalan napor. Pri tome mora imati bogat okus i okus.

pisač za kavu

Pisač kave omogućuje vam da na pjeni stvorite bilo koji crtež

Moderni aparati za čaj i kavu - višenamjenski aparat, koji je predviđen za nekoliko stotina različitih programa za pripremu pića. Kada piva, mogu promijeniti temperaturu vode i pritisak u pivaru, dajući okus kave i čaja ovu ili onu sjenu.

aparat za kavu

Umjesto iskusnog barista - jednog pametnog uređaja

Za alkoholna pića

Kuhinjski aparati za alkoholna pića predstavljaju različite hladnjake. Poslužite šampanjac ili vino koje nije ohlađeno - ne comme il faut. Možete ga ohladiti ledom, ali je mnogo praktičnije koristiti elektronički uređaj.

hladnjak za vino

Elektronski hladnjak za vino

Na bilješku! Moguće je ohladiti alkohol bez mijenjanja okusa zbog dodavanja vode od topljenja iz kockica leda uz pomoć steatita. To je prirodni kamen s jedinstvenim svojstvima za akumulaciju topline. Ako ga stavite u zamrzivač, a zatim nakon nekoliko sati da će se akumulirana hladno na hladno piće. U ovom slučaju, voda iz njega neće kapati.

Video: pomoćnici kuhinje za snalažljivim kućanicama

Gore opisano, moderni uređaji za kuću - to je samo mali dio svih vrsta "losiona" za kuhinju. Na pametnoj i pametnoj domaćici uvijek postoje različiti stalci, termos, sokolozi, dispenzeri, mlaznice na ručkama vrućih pržionica. A neki čak imaju utikač s motorom za navijanje špageta ili žličicu za čaj s dvije šiljke za izravno ulijevanje čajeva u nekoliko šalica. Za neke, sve to je nepotrebno bezvrijedno, a za druge - nezaobilazna stvar u kućanstvu, svima svojim.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 + = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map