Дизајн кухиње са шанком: 45 начина за лепо улазак у бар у унутрашњости

Дизајн кухиње са шанком: 45 начина за лепо улазак у бар у унутрашњости

Дизајн кухиње са шанком: 45 начина за лепо улазак у бар у унутрашњости

Бар бројач за кухињу - то није само хир, али веома занимљив функционални елемент модерног дома унутрашњости, који у малој кухињи може да уштеде простора заменом гломазни трпезаријски сто, а гарсоњера спектакуларно размезхует кухињу са дневним боравком. Бар у унутрашњости кухиње - одличну прилику да се створи опуштена, лако атмосферу, одлагање на лаку комуникацију са чашом вина, пива или шољу кафе. Само присуство овог објекта у ентеријеру зачинским огранцима буквално скупите своје пријатеље и организовати коктел са дистрибуцијом својих мешовитих креација! Избор за себе дизајн кухиње са шанком, Главна ствар - да не буде у заблуди са величином и параметара на почетни бара, његова локација, као и да изаберу праве барске столице и прибор за стварање хармоничног укупни састав.

Бар сточић за кухињу може потпуно промијенити атмосферу кухиње

Барски бројач у унутрашњости кухиње - одлична прилика за стварање опуштене, лаке атмосфере која има опуштени разговор

Барски бројач у унутрашњости кухиње: луксуз или потреба

Штоперица може бити или компонента кухињског или независног дизајна направљеног за наручивање. Са становишта дизајна, друга опција је пожељна, јер је у овом случају рацк дизајниран узимајући у обзир индивидуалне жеље купца и архитектонске могућности просторија. Добро дизајнирани дизајн и добро одабрана додатна опрема вам омогућавају да дизајнирате штанд кухиње у било ком стилу, од класичног до авантгардног.

Барски бројач у унутрашњости кухиње може постојати као независни елемент од осталог намештаја

Штоперица може бити или компонента кухињског или независног дизајна

Барски бројачи за кућу су један и више нивоа. Ово може бити варијанта као висок радне плоче бар конзоле или солид масивна конструкција са уграђеним ормари и полице затворене и отворене, мини фрижидер, сложен систем ограда са постављеним регалима и вешалице за наочаре и наочаре, као и стрехе кровом аутономно осветљење зона бар и луксузни витражни прозори. Шарена додавање кухиње ће бар хром функционалну дрво на којем је висио сликовито наочаре, наочаре, сламке.

Дизајн кухиње са острвом бар наглашава све предности унутрашњости

Дизајн кухиње са бар цоунтер-исландом од Јулие Цхерниакова изгледа веома атрактивно и добро се уклапа у унутрашњост собе

За производњу тоалета за рацк је широко коришћено дрво, ламинат, пластика, плочица, метал, вештачки или природни камен. Врхунац сваке кухиње је "безгрешни", сјајни, прозирни штанд од стакла отпорног на ударце. Како би се осигурало да унутрашњост кухиње са шипком буде што складнија, требало би да буде дизајнирана у истом стилу, узимајући у обзир преовлађујуће материјале и боје.

Боја барске столице се одражава бојом стола

У овом ентеријеру, акценат је на светлом контрасту боје стола и барске столице са остатком кухиње

На примјер, на шалтеру и на радној површини, инсталирани су исти врхови стола. У овом случају, шипка бројача неће избацити опћенито платно, али ће се доживјети као једна целина са околином. Међутим, можете ићи на супротно и покушати играти супротно, бирањем, на пример, бројача метара у црној брави у бијелој кухињи.

Унутрашњост кухиње са шанком, подупрта у једном стилу, ствара повољан утисак

У унутрашњост кухиње са шанком се испоставило што је могуће хармонично, треба га држати у једном стилу

Да бисте створили кућну шипку, можете подесити чак и кухињски праг постављањем полице око прозора за пиће, а на косинама, виси држаче за наочаре. Сада, пијете коктел кроз цев, можете се дивити светлости ноћног града или испунити зору, пишући сунчану врелу кафу.

У малој кухињи можете поставити и шалтер за бар, ако дођете до доброг дизајна

Компактна решетка за бар може се органски "уклапати" чак иу малу кухињу

Класични бар цоунтер за кухињу

Класични барски пулт за кућу највише личи на професионалне колеге, "живе" у баровима, кафићима и ресторанима. Шта је "удомачена" барска класика? Ово је стони сто, постављен на конзоле на висини од 110-115 цм од пода, допуњен високим столицама, столицама или полу-фотељама са удобним подножјем за ноге, а понекад и са наслоном за руке. Дужина пулта по особи је 50-60 цм.

Класични бар у кухињи студија допуњује аристократску атмосферу

Класични бар у унутрашњости кухињског студија наглашава мирну угледност стила и намештаја од природног дрвета

Ако душа тражи аутентичност, а простор кухиње не ограничава лет фантазије, сигурно можете да се кладите на класику! Увек изгледа чврсто и делотворно, али захтева одговарајућу пратњу и додатну опрему - за то није ништа што се зове бар! Ако ми се радујемо довођење бар флаир, бити спремни да издвоје за оригиналну трен и "боку": хром крова, вешалице за шоље, чаше и винске чаше, шејкер за мешање коктела, дизајнер је скраћеница за винске боце. Иако је бар априори повезан са пијењем алкохолних пића, што је корисно да се и фито-бар опремити са соковник, коктеилером кисеоника, француски-пресс, чај и кафу.

Класични штанд за кухињу може бити не само добра декорација, већ и удобна радна површина

Класични бар цоунтер увијек изгледа солидан и импресиван, а поред тога, може се користити током рада у кухињи

Мини бар за малу кухињу

У малој кухињи, на којој се рачуна сваки центиметар квадрата, барски бројач врло успјешно може замијенити велику столну трпезарију. Одлично решење за мали простор биће кухињски сет са шипком бројача повезаним са радном површином. Висина рампе у овом случају не би требало да прелази 90 цм. Затим, поред своје директне намјене, рацк може се користити и као табла за сечење. За удобан оброк и удобно кување за такав бар бар столице не би требале бити више од 60 цм.

За малу кухињу, компактан и елегантан шанк за бар

Оптимално решење за кухињски инч - лаган, елегантан, ергономски мини бар

1

Пуна шипка у облику масивног дизајна са свим врстама ормарића, фиоке, полице, обујмица и других преокрета у унутрашњости мале кухиње само ће додатно оптеретити простор. Оптимално решење за кухињски инч - лаган, елегантан, ергономски мини бар, такође је штанд за коктеле. Компактан, концизан, изузетно једноставан дизајн визуелно се перципира као нешто лагано и без тежине. Не оптерећује чак ни најугроженији простор, стварајући илузију о простору.

Бар мини штанд за малу кухињу може се повезати на радну површину

Одлично решење за мали простор биће кухињски сет са шипком бројача повезаним са радном површином

Два у једном: шалтер, у комбинацији са трпезаријом

Комбинована верзија "2 у 1" комбинује у једном дизајну малу трпезарију и штоперицу. Комбиновани састав има два нивоа висине - горњи део служи као сталак, а нижи служи као стол за ручавање. Ово је одлична опција за оне који сањају бара, али у исто време не жели да се одрекне практичност конвенционалног кухињском столу, као и за породице са малом децом и старијим људима који нису удобно да седе на високим барским столицама. Наравно, трпезаријски сто и бар се може подесити одвојено једно од другог, али ће бити потребно дупло више простора него комбинованом саставу, од којих предност је његова компактност. Таблица је неопходна за обитељске јела, а шанк за бар је идеалан за брзе закуске и паузу за кафу.

Могућност комбиновања бара и трпезарије погодна је за пространу кухињу

Комбинована композиција има два нивоа висине - врх служи као шипка, а дно служи као трпезаријски сто

Комбинована верзија савршено уклапа у унутрашњост кухиње-дневне собе, визуелно делићи заједнички простор у одвојене зоне. У овом случају, бројач бар је логичније поставити са стране дневне собе, а трпезаријски сто - у кухињи. Веома практично и практично решење. Упркос чињеници да су зоне формално одвојене, осећај блискости и компарације је потпуно одсутан.

Модеран дизајн кухињског стола са шанком

Кухиња-студио с Дневна соба или трпезарија, где су границе између различитих простора практично избрисана, бар ће помоћи да се уједине подељен простор у функционалне области, истовремено делује као посредник између кухињским делом и за седење или трпезаријом. Такав потез дизајна омогућиће зонирање студијског простора без нарушавања јединства. Сада, не заустављајући кување, можете разговарати са својом породицом или гледати са свим ТВ-ом. По завршетку пулта скривеном испод полица за столице, рационално можете користити корисну површину за чување кухињског прибора. На отвореним полицама, као и на полицама са стакленим вратима, можете поставити прекрасну услугу или смешне сувенире.

Пулт за кухињу може се користити за зонирање собе

Штоперица ће омогућити зонирање студијског простора без нарушавања јединства

Често када се преобликује мала кухиња повезује се с сусједним балконом, значајно повећавајући простор собе. Идеално рјешење за поновно успостављање кухиње са балконом је пултни пулт на граници кухиње и балкона, односно на прагу. У овом случају, испод траке можете прилагодити постојећи прозорски правац, тако да не журите да га уништите!

У овој кухињи створена је јединствена складна композиција захваљујући успјешној постављању трака за бар

У овој кухињи студио брод врши функцију зонирања, а такође служи као важан елемент унутрашњости, стварајући утисак хармоничне композиције

Ентеријер кухиње са острвом бар

У пространим просторијама, бар се може померити у центар собе, чиме се формира посебан оток. Често, унутрашњост кухиње-студио кухиња острва наметнуо штедњак и судопер, и диже над њима од салон бар чини их невидљивим. Осим тога, овај план ће одговарати љубитеље кувања пред запањен јавности, налази се иза шанка, а разговор о томе и да, и забављају госте Пипинг хот своје кулинарске мајсторије.

Фото колекција модерних кухиња са шанком

Унутрашњост кухиње са острвом бар може се учинити оригиналнијим постављањем у центар собе

Пространа собе овдје се може узети у центру просторије, чиме се формирају неку врсту острва

Супротне црно и бело кухиња бела доминација генерише бар - добро решење

Бела штитник у унутрашњости црно-беле кухиње чини бијелом доминантном бојом у унутрашњости, наглашавајући њену чистоћу и дубину

У црно-белој кухињи, бар у контрастној боји постаје важан елемент унутрашњости

Овај бар у елегантној црно-белој кухињи невидљиво зонирает собу, наглашавајући целовит стил унутрашњости

Угаона кухиња са шанком успешно се међусобно допуњује у овом ентеријеру

Успешно решење у овом ентеријеру било је комбинација вишенамјенског бар и углу кухиње

Угао кухиња с доручком за доручак

Метални део постоља "расте" из кухиње, стварајући утисак лакости и елеганције целе структуре

Угао кухиња са шанком у класичном стилу погодном за пространу кухињу

За пространу кухињу у класичном стилу, масивни бар цоунтер, који служи и као радна површина

Барски шалтер може бити најважнији елемент ситуације

У овом ентеријеру, шипка бројача не допуњује ситуацију, већ је њен централни елемент, око кога је изграђен остатак композиције

Бар цоунтер-оток у унутрашњости беле кухиње може обезбедити место за столом за велики број гостију

Бела трака острво са контрастним црне столице у унутрашњости беле кухиње заузимају много простора, па је идеалан за велики пријатељски предузећа

Кухиња са шанком

Кухињски сет са шанком "Фабрика таласа" "Марија" - светла и не-тривијална слика модерне кухиње

Пројектна кухиња са шанком од фирме

Дизајн кухиње са шанком од фирме "Архитектура и дизајн" удари са лакоћом и милостивом, као и доступношћу слободног простора

Ауторски дизајн кухиње са шанком од стране Јулие Цхерниакова узима у обзир изглед овог стана

Жичара у ауторском пројекту Јулие Черниакова допуњује функцију зонирања која се врши конфигурацијом плафона и спрата

Модеран дизајн кухиње са шанком од фирме

Бар бројач у модерном ентеријеру компаније "Ардмикс" не гурамо простор, а ефикасна и погодна проширење кухињских елемената

Барски бројач у класичном ентеријеру може служити као трпезаријски сто

Барски бројач у класичном ентеријеру ће се носити са улогом столице

Барска шоља у овој кухињи задивљује уздигнутим луксузом и угледношћу

Масивне столне столице, тешке мермерне радне плоче, властито осветљење - све ово претвара шипку на посебно место у овој кухињи

Унутрашњост кухиње са барским отоком привлачи изузетну једноставност

На први поглед, неометан унутрашњост ове кухиње са бар цоунтер-острвом са правом се може сматрати класичним примером дизајна собе

Сталци из компаније

Озбиљни и високи пулт од компаније "Ардмикс" добро се уклапа у ентеријер кухиње, украшен у једном од модерних стилова

Острво бар-острва у унутрашњости црно-беле кухиње хармонично се комбинује са дрвеном подршком за плафонску гред

Елеганција бар-острва у унутрашњости црно-белих кухиња наглашена је грубом подршком за плафонску гред

Барски бројач за кухињу може се направити готово из било ког издржљивог материјала

За производњу тоалета за рацк је широко коришћено дрво, ламинат, пластика, плочица, метал, вештачки или природни камен

Дизајн кухиње аутора са шалтером Олега Кургаева привлачи меко и неупадљиво угодје

У овој кухињи са бар цоунтер-отоком Олегом Кургаиевом створена је интимна и пријатна атмосфера упркос савременом стилу декорације

Барски шалтер логично наставља кухињски сет, допуњујући његову слику

Штоперица може деловати као посебан комад намјештаја и може логично наставити кухињски сет

Под баром у малој кухињи можете лако прилагодити кухињски праг

У малој кухињи са добро позиционираним прозором, улога бар бројача може добро играти кухињски праг

За кухињу, декорисану у минималистичком стилу, шипка бројача је незаобилазни елемент

Шалтерски центри се већ дуго сматрају интегралним атрибутом кухиња, украшених у минималистичком стилу

Бар цоунтер-оток у минималистичком ентеријеру обично нема додатне елементе декорације

Бар цоунтер-оток у минималистичком ентеријеру изгледа једноставно, али можете га покупити са оригиналним столицама

Шатор за кухињу може се користити за чување кухињског прибора

По завршетку пулта скривеном испод полица за столице, рационално можете користити корисну површину за чување кухињског прибора

Бар цоунтер од природног дрвета може постати прави украс кухиње

У овој контрастној светло-тамној кухињи, бар-острв се издваја са својом неутралном бојом, постајући центар композиције

Штоперица за кухињу не би требало ограничити слободу кретања у кухињи

Избор дизајна кухиње са шанком, главна ствар је да се не мења са димензијама и параметрима кућне траке

Шаржер за кухињу може бити допуњен плочом или умиваоником

Често у унутрашњости кухињског студија на кухињском острву плоча или умиваоник

Бар цоунтер за кухињу изгледа боље од позадине добро одабраних намјештаја и декорних елемената

Да бисте направили складну укупан састав барске столице и други прибор морају се комбиновати са пријемом и осталог намештаја

У пространој кухињи бар може бити украшен било којим стилом

Добро дизајнирани дизајн и добро одабрана додатна опрема омогућавају вам украшавање бројача у било ком стилу

Дизајн кухиње аутора са шанком од Александра Белиакова погодан за велику собу

Креативна кухиња Алекандер Белиаков пројекат подразумева постављање бар на знатној удаљености од остатка кухињског намештаја

У студиу стана могу се сместити шалтери

Сталци бару изгледају добро у студијском простору

Штоперица у унутрашњости куће може послужити као декоративни и практични елемент

Барски бројач у унутрашњости куће - згодан и практичан детаљ намештаја

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

80 − = 79

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map