Како одабрати филтер за воду за пиће: преглед популарних брендова

Како одабрати филтер за воду за пиће: преглед популарних брендова

Како одабрати филтер за воду за пиће: преглед популарних брендова

Сви знамо да је вода извор здравља. Под условом да је чиста. Редовна употреба недовољно пречишћене водоводне воде може изазвати разне болести. Боксови за пречишћавање воде ће помоћи да се вода очисти квалитативно и јефтино.

Нису сви добили прилику да уграде филтер испод судопера. Филтерски бокс за воду ће помоћи у чишћењу воде за пиће код куће. Како се процес чишћења јавља?

Најтраженији дужи временски период је једноставна филтер-кутија са замјенљивим кертриџом

Кутија филтер-вода са замењивим кертриџом - најчешћи уређај за пречишћавање воде

Шипови за пречишћавање воде су провидни контејнер, у коме је заменљиви кертриџ. Он је онај који прочисти воду. Главне предности филтера за јаруге су то што су јефтини, заузимају мало простора на столу, хармонично се уклапају у било који ентеријер. Бочни филтер је врло једноставан за кориштење. Чак и дете може да се носи са тим.

Шта се састоји од филтер кертриџа?

Прво, активни угљен са различитим адитиви који уклањају хлор и његова органска једињења, штите пречишћену воду од микроорганизама. Друго, то је јонска измена, која смањује тврдоћу и минерализацију воде. Одлаже соли магнезијума и калцијума, радионуклида, тешких метала, једињења гвожђа. Калцијум и магнезијум изазивају изглед скале на унутрашњој површини котла. Треће, то је активни угљен са порозном структуром, која врло добро уклања природна органска једињења из воде, побољшава боју, укус, мирис пречишћене воде. Четврто, ово влакно је полипропилен, који задржава нерастворљиве честице у филтеру, уклањајући механичке нечистоће из воде.

Комплети заменљивих кертриџа су доступни са различитим карактеристикама за различите врсте воде

Међу многим сетовима замењивих кертриџа, можете одабрати опцију са оптимално погодним карактеристикама

Филтер Акуапхор - бокс за пречишћавање воде

Компанија "Акуапхор" нуди различите системе за пречишћавање воде за пиће, укључујући филтре за јаруге. Агате, Арт, Премиум, Престиге, Гратис, Стандард - ово су филтери воде за овај произвођач. Постоје различите робе са капацитетом и ресурсом филтера. На пример, водени филтер Акуафор Стандард садржи 2,5 литре воде, један кертриџ може очистити 170 литара. Ово је најједноставнији и најјефтинији филтер, то је миниатурни стилски бокс који је идеалан за малу породицу и добро се уклапа у малу кухињу. Да бисте сипали воду у овај филтер, неопходно је уклонити поклопац. Водени филтер Акуафор Престиге, који је компанија недавно објавила, опремљен је посебним клизачем, који у великој мери поједностављује регрутовање воде у кутију и штити од прашине труп. Такође постоји и механички бројилац (филтрирана вода). Капацитет филтера Престиге од Акуафора је 2,8 литара.

Постоји компанија Акуапхор и посебан бочни филтер за сеоску кућу или сеоску кућу - Акуафор Цоунтри. Капацитет бацања је 3,9 литара, ресурс филтера је 300 литара. Филтер модул ће садржати тешке метале и активни хлор, нафтне деривате и друге штетне нечистоће. Бочица и лијевак су веома пространи, тако да у једном тренутку можете очистити више воде него у филтеру Стандард или Лине.

Оригинални дизајн и једноставна употреба направили су модел популарног филтера Акуапхор Престиге

Филтер-југ Акуафор Престиге је једноставан за кориштење и атрактиван дизајн

Филтер Питцхер Барриер

Филтери су такође доступни у неколико модификација. Ово филтрира бочице Барриер Гранд, Норма, Ецо, Цомпацт, Авард. Баријер Гранд ће очистити 3,6 литре воде. Истинско поур ће се морати удвостручити, јер левак држи само 1,8 литара. Са овим филтером, увек можете набавити воду у кухињи за чај, кафу или супу. Кертриџ за замену ресурса - 350 литара. Филтер Гранд је идеално решење за велику породицу. Јединствени дизајн лијака спречава улазак прашине или сирове воде у филтер. Касета не допушта нефилтрирану воду у кутију. Дршка је ергономска, врло удобна. Коришћена пластика је одобрена за контакт са храном. Кертриџ потпуно очисти воду хлора, фенола, бензена, 95-99% линдана и 97-99% ДДТ. За овај филтер су погодне 4 врсте кертриџа Барриер. Ако је један кертриџ погодан за релативно чисту воду из чесме, други може обогатити воду са флуоридом, заштитити га од гвожђа, уклонити крутост.

Филтер бацач Баријер Норм је мање простран, може очистити само 1.65 литара воде истовремено, али у вашој кухињи не узима много простора. Прочишћава воду на исти начин као Гранд филтер. Норма је једна од најпопуларнијих међу потрошачима модела Барриер филтера.

Барриер Гранд Барриер Гранд неће такође разочарати своје власнике

Они који бирају филтер Барриер Гранд, остају задовољни квалитетом обраде воде

Јар Геисер - економичан и јефтин филтер

Такви филтери се сматрају најефикаснијим. Њихови заменљиви кертриџи су универзални, они ће одговарати свим Геисер моделима. Уз помоћ специјалног адаптера, кертриџи се могу причврстити на друге филтер-врпце. Гејзир Грипхон може очистити 2,2 литара воде. Замењиви филтери долазе у две величине (серија 500 и 300). Капацитет Геисер-Н врха је само 1,5 литра, али принос кертриџа је 450 литара. Брзина филтрације у почетној фази од 35 л / х смањује се када се користи. Геисер Грипхон југ је дизајниран за пречишћавање воде од нерастворљивих нечистоћа (рђа од цеви, песка, глине). Кертриџ је додатно опремљен механичким филтером који се поставља испред главне.

Филтер жар Гејзир Гриффин се сматра најједноставнијим међу сличним моделима

Геисер Грипхон филтери, који се сматрају најефикаснијим, имају своје неоспорне предности

Предности филтера воде за воду

  • Сви филтери добро се уклапају у унутрашњост кухиње. Ако одаберете праву боју, можете креирати јединствену композицију са кухињским додацима. Многи филтери имају прстен на поду који спречава клизање са стола ако је глатко или мокро.
  • На поклопцу филтера налази се посебан реж, који поједностављује процес коришћења филтера.
  • Многи савремени југ филтери имају посебан вентил који вам омогућава да излијете воду из воде у филтер без уклањања поклопца.
  • Трошкови једног литра воде, пречишћени филтер боксом, много су нижи од исте количине флаширане воде.
  • Филтери-врчи помажу у уклањању механичких микроинтензитета воде, побољшању квалитета и састава, смањењу минерализације.
1

Коришћењем филтара за пречишћавање воде упамтите:

  • Степен пречишћавања воде зависи од почетног састава, током рада филтера индикатор може да варира.
  • Не заборавите да благовремено мењате кертриџе.
  • Ако ваша водоводна цев има воду са повећаном чврстином, препоручује се употреба кертриџа са ресурсом до 400 литара.
  • Када се нови кертриџ први пут користи, испустите филтрирану воду у канализацију.
  • Филтери-кутије су дизајниране искључиво за чишћење хладне водоводне воде.
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 61 = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map