Teemme ainutlaatuisen tyylin keittiössä - yhdistämme tapetit helposti

Teemme ainutlaatuisen tyylin keittiössä – yhdistämme tapetit helposti

taustakuvien yhdistelmä

Talon tärkein ja alkuperäinen huone oli ja pysyy keittiössä. Täällä koko perhe kokoontuu pitkän päivän jälkeen, vaihtaa uutisia, viettää aikaa ystävien kanssa ja luonnollisesti valmistaa ruokaa. Tämä monikäyttöinen ja ainutlaatuinen huone tarvitsee erityisen sisustuksen. Ehkä yleisimpiä suunnittelutekniikoita on taustakuvioiden yhdistelmä keittiössä - jonka avulla voit luoda tarpeelliset spatiaaliset harhakuvitelmat ja korostukset. Näiden yhdistelmien valokuvien läpi voit varmasti huomata, miten tällaiset yhdistelmät heijastuvat huoneen geometriaan - niiden avulla voit laajentaa tilaa, tehdä katon yläpuolella tai tasoittaa epäonnistuvat mittasuhteet.

Lisäksi houkuttelevat vaihtoehdot tapettien yhdistämiseksi sisätiloihin sopivat ihanteellisesti yhdistettyjen huoneiden, studiohuoneistojen tai yksittäisten keittiöiden järjestelyyn, jotka eivät ole kooltaan erisuuruisia. Oikein valittujen yhdistelmien avulla voit:

 • Poista epäonnistuneiden korjausten seuraukset;
 • Jakaa huone vyöhykkeisiin toimintojen (työskentely ja ruokailu) mukaan;
 • Piilota alkuperäisen asettelun virheet;
 • Yhdistä viereiset huoneet samalla kun varmistat yksilöllisyyden jokaisen huoneen sisäpuolella.
 • Luo dynaaminen muotoilu;
 • Kiinnitä huomiota arkkitehtonisiin ominaisuuksiin (esimerkiksi sarakkeisiin);
 • Järjestä oikeat aksentit.

Yhdistelmä sääntöjen mukaan

Kun katsot valokuvia, voit vain nauttia onnistuneista suunnittelutuloksista. Päätös yhdistää taustakuva itse voi johtaa paljon huonompiin tuloksiin - vain, jos et noudata perusohjeita:

 1. Eri hintaluokkia ei yhdistetä. Materiaalin pitäisi kuulua samaan segmenttiin, mutta se voi vaihdella sekä tekstuurin että värin mukaan. Aloittelijat käyttävät kokoelmia oikein, joissa tärkeimmät värit ja taustakuva-kumppanit ovat edustettuina.
 2. On parempi, kun yhdistetyt nauhat ovat samanpituisia - joten on helpompi poimia reunus ja liittää kannet.
 3. Taustakuvan pitäisi näyttää harmoniselta keittiön sisätiloissa;
 4. Kun materiaali vastaa keittiökalusteiden julkisivujen sävyjä tai sävyjä (ei tarvitse kopioida niitä, vaan se on välttämättä yhdenmukaistettava).

taustakuvien ja keittiön sarjan yhdistelmä

 1. Kuvia onnistuneista keittiömallisuuksista näyttävät aina vakautta. Tätä varten kirkkaat värit yhdistetään rauhalliseen neutraaliin tapaan, jossa suuret tulosteet yhdistetään monofoniseen seinään.

Taustakuva korostuneeksi keittiön sisätiloissa

Taustakuva korostuneeksi keittiön sisätiloissa

Vihje! Älä unohda alustavaa suunnittelua. Valitse ensin materiaalin väri ja koostumus (pienet keittiöt - vaaleat sävyt, jotka eivät peitä tilaa) ja sitten - laske telojen määrä huoneen perusteella.

Sinun on myös luotava yhdistetty pinta. Kuvassa on noin 20 sisustusvaihtoehtoa, mutta suosituin neljä.

Seinien pystysuuntainen vyöhyke

Seinäpaperin yhdistäminen keittiössä pystysuoraan on tilaisuus tasapainottaa kapea, pitkä huone sekä erinomainen tapa katon visuaaliseksi nostamiseksi. Lähes aina pystysuoraan kaavoitukseen käytetään taustakuvioita raidoilla. Täältä voit valita seuraavan ratkaisun:

 • Symmetrinen: keittiön seinät on peitetty leveillä raidoilla keskuksen kummallakin puolella. Tässä kontrasti materiaalit, jotka häiritsevät ilmaisuviivoja huoneen epäsuhtaisuudesta, ovat täydellisiä;
 • Epäsymmetrinen: leveillä raidoilla varustettu materiaali koristaa yhden seinän ja kaikki muut on koristeltu eri kokoisilla raidoilla. Tämä ratkaisu näyttää sisätilasta dynaamisesti ja auttaa tekemään keittiön laajempaa.
1

Esimerkkejä pystysuorasta taustakuvasta keittiössä

Esimerkkejä pystysuorasta taustakuvasta keittiössä

Oikein järjestetty visuaalinen aksentti voi olla yhdistelmä monikerroksisia monikerroksisia nauhoja. Lisäksi se on erinomainen tapa välttää ikävystyminen yksivärisessä suunnittelussa - tämän vuoksi erilaisten sävyjen kangasvaihtoehdot ovat 1-1 tai 1-2. Se osoittautuu ihana värillinen peli. Sinun on kuitenkin seurattava yhdistelmien kontrastia, joten huone ei ole liian aggressiivinen. Tietenkin voit käyttää rohkeita yhdistelmiä: punainen-sininen, karmiininvihreä, mutta perinteisen suunnittelun fanit usein valitsevat hiljaiset kontrastit: punainen-musta tai valkoinen-musta; blue-kulta. Valokuvassa jokainen näistä vaihtoehdoista näyttää hämmästyttävältä.

Esimerkkejä pystysuorasta taustakuvasta keittiössä

Vaaka yhdistelmä

Tätä vaihtoehtoa käytetään keittiössä, jossa on korkeat katot ja toimii täydellisesti minkä tahansa tyylin sisustuksessa. Seinien jako horisontaalisessa tasossa on suosikki menetelmä sisustustyöntekijöille, kun on välttämätöntä muodostaa ylisuuri huone.

Vaalean yhdistelmän yksinkertaisin muunnelma sisätiloissa on eri värejä ja tekstuureita vaihteleva taustakuvio, joka heijastaa toisiaan ja yhdistyy keittiöön.

Vaaka yhdistelmä taustakuvaa keittiössä

Vihje! Lähes kaikki tyylit voivat käyttää tapettien yhdistelmää korkilla tai puupaneelilla.

Yhdistettäessä vaakatasossa seinämän korkeus on jaettu 1: ksi 2: een, ja sen alapuolella on vähemmän leveä kaistale. On olemassa monia klassisia yhdistelmiä, joista kukin näyttää ylellisimmältä valokuvan sisustuksessa:

 • Yläosa geometrisissa kuvioissa, damastit, suuret kukat tai raidat, pohja - yksiväriset tai pienet piirustukset;
 • Pohjassa näkyvä, massiivinen, ilmeikäs koristeena (geometrinen tai kukka), ylhäältä - yksivärinen;
 • Pohja on raidallinen, yläosa - pieni kuvio tai yksivärinen.
Vaaka yhdistelmä taustakuvaa keittiössä
Vaaka yhdistelmä taustakuvaa keittiössä

Houkuttele mielenkiintoisesti vaihtoehtoja, jotka valitaan yhdellä värimallilla. Pääasiassa on myös valita oikea reunus, jossa on sopiva väri ja teema kuvasta.

Mitä korkeusohjeeseen, se voidaan toteuttaa ikkunaluukun tasolle. Jos katot ovat hyvin korkeat, alaosan pitäisi miehittää 2/3 huoneesta.

Yhdistettäessä vaakatasossa tarvitset myös erottimen - erityisen muovauksen, jalkakäytävän, palkin.

Vihje! Voit yhdistää vastaavia sävyjä vastaavia materiaaleja tai taustakuvia. Joka tapauksessa älä unohda laskujen peliä. Joten, helpotus vinyyli tapetti, jäljittelevä kipsi, on hämmästyttävän yhdistetty pehmeät tekstiilit vaihtoehtoja.

Varataan aksentti-seinä

Korostusseinä on yksi suosituimmista suunnittelustekniikoista kaavoittamiseen ja koristeluun keittiöt. Seuraavissa valokuvissa on esimerkkejä sisätilojen ruokailualueen kaavoittamisesta.

Taustakuva keittiön sisätiloissa
Taustakuva keittiön sisätiloissa
 • Taustakuva keittiön sisätiloissa
 • Taustakuva keittiön sisätiloissa
Taustakuva keittiön sisätiloissa
Taustakuva keittiön sisätiloissa

On kuitenkin erittäin tärkeää, että emme menetä tasapainoa. Useimmissa tapauksissa korostuseinä on koristeltu kirkkailla väreillä, mutta samaan aikaan kuulokkeet ja vierekkäiset seinät on pidettävä kiinni.

Tapetit korostavat kauneutta tai tekevät keittiöstä mielenkiintoisempaa koristelemalla seinää sivusta.

taustakuva yhdelle keittiön seinälle

taustakuva yhdelle keittiön seinälle

taustakuva yhdelle keittiön seinälle

Lisäksi tämä menetelmä luo erinomaisen huomiota huoneen arkkitehtonisiin vivahteisiin. Loppujen lopuksi seinämähyllyt ja reunat eivät ole ollenkaan piilossa - ne voidaan erottaa koristelemalla tapetilla, jotka eroavat toisistaan ​​värien ja / tai tekstuurin mukaan.

Keittiön taustakuvioiden ja taustakuvioiden suunnittelu taustakuvilla
Keittiön taustakuvioiden ja taustakuvioiden suunnittelu taustakuvilla
Keittiön taustakuvioiden ja taustakuvioiden suunnittelu taustakuvilla
Keittiön taustakuvioiden ja taustakuvioiden suunnittelu taustakuvilla

Yhdistelmä laastariotekniikassa

Patchwork-tekniikka, jossa yhdistyvät taustakuva - yksi vaikeimmista toteuttaa. Mutta tulos on hämmästyttävä, kuten kuva osoittaa.

Loppujen lopuksi tulet saamaan mäntyä tikattu huopa, vain seinälle. Tämä yhdistelmä on varmasti sellainen, joka sopii niille, jotka eivät voi lopettaa valintansa millä tahansa vaihtoehdolla ja samalla ihailla kokoelma väri- ja teksturatkaisuja kokoelmissa.

Tapetit on kuitenkin vielä valittava - ja paljon tarkemmin, käyttäen suhteellisuus- ja tyylitietoisuutta.

Ja älkää pettäkö valokuva, jossa sisätila on leikkisä, söpö ja lapsellinen naiivi. Loppujen lopuksi tällaisten laitteiden käyttöönotto on käytännössä melko monimutkaista. On tärkeätä paitsi korjata materiaalit oikein ja sopusointuisesti, myös työskennellä lukuisten erilaisten kappaleiden kanssa - ja saada kauniita tuloksia tarvitset huomattavaa kärsivällisyyttä.

Patchwork tyyli taustakuvia
Patchwork tyyli taustakuvia

Patchwork tyyli taustakuvia

Muita mielenkiintoisia ratkaisuja

Yksi suosituimmista yhdistelmämenetelmistä on myös valokuva-taustakuvien käyttö. Tällaisten sisustusten joukossa voit valita teemakohtaisen ratkaisun keittiön sisustukseen - asetelma, katu, jossa on kahvila, vehnäpeltoja ja niin edelleen. Paras majoitus on ruokailualueella.

Valokuva taustakuvia keittiössä

Mielenkiintoinen päätös valokuvan ulkonäöstä ja koristelusta seinäelementtien taustakuvaksi jo olemassa olevien viimeistelyjen päälle. Voit tehdä tämän kaikkein sopivimmista tyyliä leikkaamalla houkuttelevin elementtejä ja sijoittaa ne reunusjoukkoon. Lisäosat voidaan vaikeuttaa muotoon - neoklassiseen tyyliin tai neliöön, suorakulmioon - barokkiin.

Taustakuvat koristeltu koristekuvioilla

Vihje! Tällaisia ​​yhdistelmiä varten on parempi ottaa massiivinen vahva tapetti kuitukankaasta.

Jälleen kerran tekstuureiden ja värien yhdistelmästä

Kontrastiiviset värit ja tekstuurit näyttävät hämmästyttäviltä, ​​mutta on erittäin varovainen valita yhdistelmiä, jotta negatiivinen vaikutus ei saavutuisi.

Hyvin yhdistetty toisiinsa yhden väriryhmän sävyjä - esimerkiksi ruskea, beige, vaaleanpunainen ja punainen. Vähiten edullinen näyttää myös yhdistelmiä tekstuureista, kolmiulotteisista helpotuksista ja sileistä pinnoista.

Mutta liian monipuoliset tai monimutkaiset kuvioita eivät yhdistä, koska kontrasti on näkymätön. Lisäksi keskusvalopaneeli on varmasti kehystettävä sileillä yksivärisellä paneelilla.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map