Opas keittiön hanojen ja asennusohjeiden valitsemiseen

Opas keittiön hanojen ja asennusohjeiden valitsemiseen

vääriä paneeleja keittiöön

False-paneelit, joissa käytetään keittiökäyttöä, kun on tarpeen peittää minkä tahansa sivuston sisustuksessa, esimerkiksi ilmanjohdon aaltosulku tai socle-kuuloke. Selostamme mitä materiaaleja ja malleja sopii keittiön julkisivupaneeleihin, selvitämme asennus- ja hintakysymykset.

Kun tarvitset vääriä paneeleita

Keittiön väärä paneeli voi:

 • Vaihda keittiön esiliina;
 • Sulje aallotukista huppu;
 • Piilota tarpeettomat markkinat tai viestintä;
 • Huonekalujen jalat;
 • Irrota rako huonekalujen ja seinän väliin;
 • Suojaa kaapin tai kaapin välinen etäisyys;
 • Auttaa luomaan koristeellinen valaistusjärjestelmä;
 • Pintojen visuaalinen kohdistaminen.

Alla on kuvaesimerkkejä väärien paneelien käytöstä keittiössä.

Aaltoputken peittäminen väärällä paneelilla

Aaltoputken peittäminen väärällä paneelilla

Putkien peittäminen vääriin paneeleihin

Falsh-paneeli ikkunatilan suunnittelussa

Falsh-paneeli ikkunatilan suunnittelussa

Joten väärien paneelien päätehtävä on peitelty. Mutta kiitos heistä, keittiön seinät voivat muuttua osaksi sisustusta, koska monet väärennät paneelit on koristeltu valokuvatulostustekniikalla. Tämä merkitsee sitä, että materiaalin etupuoli voi koristella paitsi laattojen jäljitelmää, myös New Yorkin yöelämää tai vesiputousta kuohuva spray.

Väärien paneelien materiaalit

False-paneelit keittiölle ovat erikoislehtilevyt, jotka on sisustettu yhdeltä puolelta. Seuraavia materiaaleja käytetään niiden valmistukseen.

Luonnonpuuta

Ympäristöystävällinen, kaunis, kestävä materiaali, joka myös korjataan. Tosi keittiö ei ole kovin käytännöllinen, koska se pelkää lämpötilan ja kosteuden muutoksia, teräviä esineitä ja usein puhdistusta. Useimmiten viimeistely esiliina ja socle käyttää paneelit vaneri MDF kanssa vaha pinnoite.

Esimerkki jalustaan ​​puupaneelien viimeistelystä

Esimerkki jalustaan ​​puupaneelien viimeistelystä

Viistottu paneeli

Viistottu paneeli

MDF, laminoitu lastulevy

Helppo asentaa ja erottaa korkealla koristeellisella, voi jäljitellä mitä tahansa tekstuuria tai valokuvatulostusta. Tällaisten rakenteiden kestävyys riippuu suojaavan yläkerroksen lujuudesta. Luotettavin vaihtoehto - lakalla tai akryylillä.

Esiliina MDF: stä

Esiliina MDF: stä

Esiliina MDF: stä

Esiliina MDF: stä

 • Esiliina, joka on valmistettu lastulevystä
  Esiliina, joka on valmistettu lastulevystä
 • Esiliina, joka on valmistettu lastulevystä
  Esiliina, joka on valmistettu lastulevystä

Lasipaneelit

Käytännöllinen, tulenkestävä, voit kokeilla valaistusta, älä tiivistä kosteudelta. Lasipaneelit on valmistettu akryylistä, silikaatista, polykarbonaatista, karkaistusta lasista ja tripleksistä.

 • Esiliinan viimeistelyyn sopivat ovat lasipaneelit "triplex" ja karkaistu lasi. Koska ne ovat täysin turvallisia jopa rikkinäisessä tilassa, ne ovat vahvoja eivätkä pelkää lämpöä (myös kaasuliesi).
1

Lasi voidaan koristella valokuvauspainoksella tai hiekkapuhallusmenetelmällä.

Lasi-esiliina, jossa profiilikiinnitys

Lasi-esiliina, jossa profiilikiinnitys

Lasi-seinä seinässä keittiön ja kylpyhuoneen välillä

Lasi-seinä seinässä keittiön ja kylpyhuoneen välillä

 • Skinali keittiön sisätiloissa
 • Skinali keittiön sisätiloissa

Alla olevassa kuvassa näkyy esimerkki aallotetun lasipaneelin peittämisestä taustavalolla.

Lasipaneeli, jossa on valaistus, peittää aallotuksen

Esitystekniikan asennusprosessi voidaan nähdä seuraavassa videossa.

Muoviset väärä paneelit

Edullisimmat, käytännölliset, kosteudenkestävät, helppohoitoiset paneelit, ne voidaan helposti asentaa omiin käsiinsä ja leikata pieniin osiin. Muovi jäljittelee mitä tahansa materiaalia, esimerkiksi kiviä, murretta tai laattoja "karja", mutta se ei kuitenkaan ole aito.

Muuten, Ikeassa voit ostaa muovisia seinäpaneeleja Fastb-laattojen alla toisella puolella ja toisella puolella monophonic-pintaa. Tämä tarkoittaa, että voit helposti muuttaa esiliinan suunnittelua mielialalla. Asenna seinäpaneelit Ikeasta seinään erikoisprofiileilla.

Seinäpaneeli Fatsbu, Ikea

Seinäpaneeli Fatsbu, Ikea

metalli

Metallipaneelit ovat useimmiten ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Keittiön esiliina on parempi käyttää mattapintoja - ne eivät ole niin näkyviä vedestä. Usein metallipaneelit leikkaavat vain levyn takana olevaa aluetta.

Metal esiliina

Keinotekoinen kivi

Se voi simuloida marmorin, graniitin ja jopa koristekivien tekstuuria, tai se voi olla käsittelemättömän luonnonmateriaalin karkea pilkkominen. Erinomainen viimeistely esiliinat sävy työtasossa.

Paneelit keinokivestä

Suunnitteluvalintasäännöt

Riippuen käyttötarkoituksesta tai toiveistasi, vääriä paneeleita voi olla korostuksen rooli sisustuksessa tai päinvastoin, eivät houkuttele huomiota kopioimalla vierekkäisiä pintoja.

 • Korostustekniikkana käytetään paneeleita, joissa on valokuvamaisia ​​yksivärisiä mutta kirkkaita värejä tai paneeleja, jotka jäljittelevät eksoottisia puulajeja, esim. Zebranoa.

Accent Esiliina

 • Jotta väärä paneeli osoittautuisi neutraaliksi, se on valittava vierekkäisten pintojen, esimerkiksi työtasojen, keittiön julkisivujen tai seinien, sävyyn. Muutoin voit valita yleiset sävyt ja tekstuurit - "puun alla", valkoinen, hopea metallinen sekä matta tai kirkas lasi.

Väärät paneelit ikkunan alla

Lasi esiliina keittiön sisustuksessa parvi tyyliin

Ota huomioon myös seuraavat vinkit:

 • Tummaisilla pinnoilla pöly ja raidat ovat näkyvämpiä kuin valossa tai monimuotoisessa.
 • Motiili- ja kirkkaat seinäpaneelit, esimerkiksi valokuvatulostuksella, on edullista käyttää lakonisen sisätilan kunnossa.
 • Jos sinun pieni keittiö, sitten työalueen viimeistelyä varten on valittava vaaleiden sävyjen paneelit. Ne eivät vähennä tilaa ja heijastavat valoa.

Perusasennusmenetelmät

Keittiön vääriä paneeleja voidaan kiinnittää sekä pysyvästi että laskennallakin säännöllisin väliajoin, purkamalla tai sulkemalla.

 • Kiinteä kiinnitys

Kiinnitä paneelit itsekierteisiin ruuviin, silikoniin tai liimoihin. Kiinnitys ruuveilla mahdollistaa paneelin kiinnittämisen oikeaan paikkaan ja tarvittaessa purkaa se. Kiinnityspaikat on koristeltu pyöreillä tulpilla. Kiinnitys liimalla tai silikonilla on mahdollista, jos seinä on tasainen.

 • Ei kiinteä kiinnitys

Tämä menetelmä on hyvä, kun läheiset viestit, esimerkiksi aallotukset tai putket, niin että niillä on aina pääsy. Tässä tapauksessa materiaali voidaan kiinnittää magneetteihin, mikä helpottaa sen poistamista tarvittaessa. Toinen tapa - kiinnitys profiileihin, joissa on väärä paneeli. On olemassa "seinä" lohkojen piikki-uran periaatteella tai käytetään yhtä ainoaa moduulia. Sitten tämä seinä "rullataan" säleiden väliin, ja kaikki syntyneet liitokset peitetään kulmilla tai koristeellisilla laastareilla.

Tietenkin, ennen kuin kiinnität materiaalin, sinun on valmisteltava seinä: se ei välttämättä ole täysin tasaista, mutta silti ilman suuria vikoja ja eroja. Riittää kipsin pohjaan, odota, kunnes se kuivuu, ja jatka seuraavaan vaiheeseen.

Lisätietoja seinämaalien ja MDF-paneeleiden kiinnittämisestä on seuraavassa videossa.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map