Kulma-astianpesu - valinta ja asennus

Kulma-astianpesu – valinta ja asennus

kulma-aluslevyn asennus

Nurkka pesuallas keittiö - hyvä tapa säästää paljon hyödyllistä senttimetriä työtaso. Sijainti uppoavat takana - se on käytännöllinen ja ergonominen ratkaisu, joka sopii useimpien kotiäidit. On erityisen tärkeää, jos keittiö on sisustettu sviitti L-muotoinen layout. Mutta tyyli ei ole rajoituksia - tiskipöytien juosta ja tekokivestä ja ruostumattomasta teräksestä (muita materiaaleja), joten yhdistyvät tarvittava rakenne ja väri ei ole vaikeaa.

Me valitsemme materiaalin

Yleisimmät keittiöaltaat ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Ruostumaton teräs tekee niistä yksinkertaisen huolta, tyyliä ja edullisuutta - kustannusten kannalta.

Ruostumaton teräs

Tyylikkäitä ja laadukkaita keraamisia altaita pidetään, mutta hinta on melko korkea. Tällaiset pestyt voidaan valmistaa seuraavista:

 • kaoliini;
 • Faienssi (tulenkestävä savi).
Corner keraaminen pesuallas keittiössä

Tällaisten tuotteiden laatu on korkeampi kuin ruostumattomasta teräksestä valmistettujen lavujen laatu, koska keraamisten lavojen ominaispiirteitä ovat:

 • Kestää mekaanisia vaurioita;
 • Värin vakaus;
 • kestävyys;
 • Houkutteleva ja mielenkiintoinen muotoilu.

Vähemmän suosittuja ovat keinotekoinen kivi, komposiittimateriaalit - silakriili, Koriana. Niiden tärkeimmät edut ovat ekologinen yhteensopivuus, kestävyys ja houkuttelevuus.

lavuaari, joka on valmistettu keinokivestä, komposiittimateriaalista

Mutta suunnitteleville kalliille keittiöt, uppoavat usein luonnonkivi (graniitti tai marmori).

Kynnys- ja graniittikulmat

Niitä on helppo hoitaa ja ne näyttävät ylellisiltä, ​​mutta niiden hinta on useita kertoja korkeampi kuin vastaava ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne (12-50 tuhatta ruplaa).

Keittiönaltaat, joissa on emaloitu pinta, voidaan nyt viitata retrotyyliin. Koska esillä oleva kiilto, nämä päällysteet menettävät hyvin nopeasti. Lisäksi emaliin kohdistuu mekaanisia vaurioita ja se on erittäin vaikea saada takaisin.

Vihje! Klassiseen tyyliin soveltuu keraaminen pesuallas, ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiöaltaat sopivat täydellisesti moderniin sisätilaan. Korkean teknologian muotoilu saa loogisen lisäyksen keinotekoisen kivituotteen muodossa.

Kuinka olla väärässä valinta - muoto ja mitat

1

Kuoren mitat valitsemalla kannattaa edetä ergonomian näkökulmista ja mistä keittiöstä on asennettu kaappi. Pieni pesuallas sopii vain pieni keittiö, jossa on pieni reunakivi.

Mukavin kuori asiantuntijoiden mukaan on suorakulmainen. Joten, mitä tahansa useimmat tavalliset kuori voidaan sijoittaa nurkkaan, jos kuuloke on viisisivuinen nurkassa kaappi 90x90 cm. Yleensä mukavin työalue kulma on, jos asetetaan tiskipöydän viidet kasvot. Seuraava kuva näyttää eron.

Kuinka laittaa kulma-aluslevy

Keittiönurkkaus

Keittiönurkkaus

Kulma-uppo nurkka-keittiöön

Myös neliöitä, kolmiomaisia, soikeita kulhoja, mutta ne toimivat usein vain osina kulhosta, joka koostuu kahdesta maljasta.

Nurkkasaumojen muodot ja koot

Nurkkasaumojen muodot ja koot

Nurkkasaumojen muodot ja koot

Tällaisia ​​yhdistettyjä aluslevyjä käytetään usein silloin, kun on tarvetta säästää tilaa - yhtä osaa voidaan käyttää työkaluissa ja toinen - vihanneksia, hedelmiä ja elintarvikkeiden sulatusta, mikä on erittäin kätevää. Ja kupin muodon on välttämättä vastattava yleistä tyyliä.

Vihje! No, kun tuote on valmis ja siipi kuivaushuoneille.

Tärkeä tekijä - tämä on koko, syvyys mukaan lukien. Loppujen lopuksi, jos pesuallas on liian syvä, silloin pestäessä sen on jatkuvasti taivuttava. Liian pieni, pieni malli on myös epämukava - ruoat suihkuttelevat kaikkiin suuntiin pesuastioitaessa, jolloin huonekaluista ja työtasosta tulee paikkoja. Optimaalinen koko on 20 cm.

Valmistelevat prosessit - uppoasennuksen tyypin valinta, välineen valmistelu, purkaminen

Kulma (ja ei vain) keittiöaltaat luokitellaan laitostyypin mukaan:

 • Mortise (lämmitetään työtasossa);
 • Maantie (sen tuki on reunakivi);
 • Podstolnaya (käytä erityisiä kiinnikkeitä työtason alle asennettavaksi).

Tyypit nurkkaan keittiöaltaat

Oletko valinnut kuoren tyypin? Nyt sinun täytyy noutaa työkalu, jolla voit tehdä oman asennuksen ja yhteyden sekä asiaankuuluvat materiaalit. Tarvitset:

 • Verho;
 • Itse asiassa pesuallas, jonka mitat vastaavat substraatin kokoa ja sekoittimen;
 • Electric jigsaw - jos pesuallas on kuorinta, on tarpeen tehdä reikä työtasossa alla;
 • Kulmat, itsekierteittävät ruuvit pesualtaan lisää kiinnittämistä varten;
 • Putkityökalut, mukaan lukien kaasuavain;
 • Putket (useimmiten muovi);
 • Aallotettu letku;
 • Peite valmistettu vahvoista ja kestävästä kumista;
 • Putkien ja sekoittimen asennuksessa tarvittavat kumitiivisteet;
 • Lappo.

Omien käsien purkaminen ei vie paljon aikaa. Voit tehdä tämän sulkemalla veden - kuuma ja kylmä, poista sitten vanhat putkistot.

Tätä suositellaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Poista sekoitin;
 2. Sammuta aallotus (putki, jonka läpi tyhjennys kulkee);
 3. Irrota pesuallas;
 4. Irrota asennetut kiinnikkeet.

Toimii pesualtaan asennuksessa - teosten sarja

Ensimmäisessä vaiheessa kuoren sijainti määritetään. Riippumatta siitä, onko suuri pesuallas suunniteltu asennettavaksi joko pieneksi, ruostumattomaksi tai tekokivestä, lautasesta tai laskusta - se olisi asennettava mahdollisimman lähellä paikkaan, jossa vanha rakenne seisoi. Tämä säästää sinua tekemästä pitkiä viestintäpolkuja.

Jos tällaiset työt ovat vielä tarpeen, on helpointa koota uusi vesiputki muoviputkista. Jotta rakenne olisi luotettava, käytä kumitiivisteitä ja erikoisnauhateippiä käytön aikana.

Muoviputket on helppo liittää vanhoihin kierreliitäntöihin.

Vihje! Jos keittiön seinään tarvitaan viestintä, piilota putket koristeellisen laatikon takana.

Ei ole vaikeaa asentaa ja asentaa keittiövetureita. Corner pesun asentaminen ei itse asiassa eroa tavanomaisen pesualtaan asennuksesta.

 1. Käytä aallotettua letkua veden tyhjentämiseen uudesta kuoresta vanhaan viemäriputkeen. Aluksi se syötetään pesuallasin ja sitten tyhjennetään kaapin takaseinässä olevan reiän läpi ja liitetään viemäriputkeen. Risteyksessä käytetään aina kumitiivisteitä, jolloin putket sopivat tiukasti toisiinsa.
 2. Letkun alapuolella oleva letku on liitetty sifoniin - tämä sallii putkien tukkeutumisen.
 3. Vesiputken asennuksen jälkeen uppoasennus käynnistyy. Teoriassa se voidaan kiinnittää suluissa olevaan seinään, mutta tällainen riippuva menetelmä sopii paremmin kylpyhuoneeseen. Useimmiten ruostumaton (keraaminen, kivi) pesuallas on asennettu tukipintaan tai työtasoon, joka toimii pohjana. Jos kuorta käytetään, niin ilman sopivia huonekaluja kiinteällä pöytälevy ei voi tehdä.
 4. Asennetun astian kaappi on kiinnitettävä lattiaan tai seiniin.
 5. Aloita saniteettituotteiden asennus sekoittimen asennuksesta. Se voi olla erilainen muotoilussa ja kiinnitettävä eri alustoihin. Tällainen "tuki" voi olla seinä ja pesuallas (ruostumaton tai tekokivestä valmistettu). Seinämän mikseri asennetaan tiukasti vaakasuoraan tasolla. Säädä sen asentoa käyttämällä mukana tulevia epäkeskolaitteita.
 6. Kun kaikki työ on suoritettu, sinun on tarkistettava vesi- ja viemäriliitännät - jos pystyt keräämään kaiken oikein, ei syntyisi vuotamista avointen sekoittimien kanssa.
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map