Kuinka korjata keittiön katto omalla kädelläsi

Kuinka korjata keittiön katto omalla kädelläsi

Kuinka korjata keittiön katto omalla kädelläsi

Päättämällä, kuinka leikkaat katon keittiössä, voit valita seuraavista materiaaleista:

 1. Muoviset paneelit;
 2. Suspendoitu katto kipsilevystä;
 3. Stretch katto;
 4. Polystyreenilevyt;
 5. Kattokatto;
 6. Maalaus ja valkaisu.

Tässä artikkelissa tulemme keskustelemaan prosessi poistaa vanhat pinnoitteet, jotka ovat lähes aina tarvitaan huolto ja asennus tahansa kattoon. Ja sitten tarkentaa perus teema, suuret korjaukset, ja katsoa miten se omin käsin - oikein kohdistaa kattoon, tiiviste halkeamia ja ruosteessa, laatutuotteiden pohjamaali, kitti ja kipsi ja sitten maalata / kaunistelemaan ruokaa.

Poista vanha viimeistely

Kaikki katon korjaukset omilla kädillä alkavat kaikkien vanhojen pinnoitteiden poistamisella. Mitä tarvitsemme tässä vaiheessa?

 1. tikkaat;
 2. Peitä kalvo ja maalaa nauha korjata se;
 3. Hengityksensuojain, suojalasit ja käsineet - tulee paljon likaa;
 4. Tavanomainen puutarha ruiskut tai pumppu, jos ne eivät ole, otamme tavanomaisen rullan pitkä kasa (mieluiten pitkä kahva), sieni, kyvetti tai ämpäri vettä;
 5. Lastalla (edullisesti, kuten kuvassa, erityisesti vanhan maalin poistamiseksi), ja pelaajan kipsi voi olla käyttökelpoinen vasaralla ja taltalla teräsharjalla maalin poistamiseksi kerros;

Kuiva-aineen poistaminen katosta - mitä tarvitaan

 1. Nopeaa mekaanista puhdistusta (noudattamalla turvaohjeita) voit käyttää lyöntiä tai bulgariaa.

Vanha päällyste on kokonaan poistettu - maali, kalkki, kuorittu kipsi.

Voit poistaa valkaisuja kahdella tavalla - märkä (liidupäällyste voidaan pestä helposti) ja kuiva. Tyypillisesti nämä kaksi menetelmää käytetään seuraavasti: ensin kostutettu pieni osa (ei koko alue kerralla, koska pinta kuivuu nopeasti kostuvat) vettä, odottaa 10-15 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt vanhaan pinnoite, ja sitten alkaa vetää sitä lastalla, vaikeissa paikoissa on parempi käyttää perforatoria. Levyjen (ruosteiden) liitoksissa sinun on myös poistettava kaikki tarpeettomat.

Kuitumateriaalin poistaminen katosta - vinkkejä

Korjaa katto omilla kädillä - katto alusta, kipsi ja maalaus

Jos kipsiin löytyy muotin tahroja, kattoa tulisi käsitellä erityisellä antifungaalisella pohjamaalilla tai millä tahansa klooripitoisella yhdisteellä (esim. Valkoisuus, jos muotti on pieni eikä vanha). Tietenkin kaikki työ on tehtävä myös hengityssuojaimessa.

1

Kynnys antifungaalisella pohjamaalilla

Tarkempia tietoja kaikista maalien, kalkinpoistoaineiden ja kipsien poistamiseen liittyvistä väreistä on nähtävissä seuraavassa videossa:

Me maadoitimme, kipsiä, räpyttää, tasoitamme, korjaamme halkeamia ja ruosteita

Valmistakaa kaikki mitä tarvitset töihin:

Korjaa katto keittiössä omilla käsilläsi - materiaaleilla ja työkaluilla

Keittiön katon oikea maalaus tarkoittaa seuraavaa toimintaa:

 1. Ennen kuin maalat kattoa, se, kuten edellä mainittiin, on tarpeen aloittaa. Tämä vahvistaa pohjaa ja parantaa tarttuvuutta. Älä unohda tätä vaihetta, sulkeutunut katto alkaa hyvin nopeasti.

Keittiön yläkerroksen ompelu omalla kädellä - ruiskutuspistooli, rulla, laasti

Jotta asiat menisivät nopeammin, käytä ruiskupistoolia, ei rullaa.

On parempi valita syvä tunkeutumisen alusta ja tietenkin antiseptinen. Loppujen lopuksi teemme korjauksia erityisessä huoneessa - keittiössä.

 1. Kun pohjamaali on kuivunut, voit jatkaa kipsiä ja kittiä. Mutta ensin sinun on määritettävä, kuinka paljon katto on tasainen, tarvitsetko kipsiä tai voit aloittaa swatlevat heti.
 • Kipsiä ei tarvita, jos katon putoamiset ovat merkityksettömiä 10-15 mm.
 • Eroja, jotka ylittävät 15 mm: n, edellyttävät esi-renderöintiä, joka tasoitetaan majakien avulla.

Miten tasoittaa katto omalla kädelläsi majakat

Kuinka tasata katto kipsi käyttäen majakat ja ristikko

Kuinka tasata katto kipsi käyttäen majakat ja ristikko

 • Ja jos katto on pisara 20-30 mm, ruosteessa ja säröillä, niin miten katto keittiössä litteä? RUOSTE (tai suuria halkeamia) puhdistaa ja laajentaa niitä 30-50 mm tai enemmän, gruntuem, sen jälkeen kun pohjamaali on kuivunut ja pyyhi zapolonyayut ontto komponentti vaahto ja antaa sen kuivua 24 tuntia, ja sitten leikataan pois ylimääräinen vaahto ja uudelleen gruntuem. Kun pohjamaali on kuiva, lastalla lujasti laittaa kipsi sauma, sitten saattamisesta koko jäykistysnauha serpyanku ja tehdä sen yli.

Tiivistää ruosteita kiinnitysvaahdolla ja käärmeellä

 • Erot katto-emäs 3,5 cm vaativat enemmän vakavia toimenpiteitä - soveltaminen metallin lujiteverkon kiinnitetty betonilaatan ja tappien kestää suuria päällekkäin kipsi sementti-hiekka seos (Rotband). Kun kipsi kuivuu, on mahdollista aloittaa shpatlevaniyu.

Tällainen monimutkainen ja vastuullinen korjaus keittiön enimmäismäärän suhteen on parempi olla tekemättä itse, vaan antaa sen isännälle.

Suojaa katto omalla kädellä vahvistamalla silmäkoko ja kipsi

 • Entä jos sääntöjenvastaisuudet ylittävät 5 cm? Tässä tapauksessa on parempi asentaa väärä katto - kipsilevy, teline, muovi tai jännitys. Kohdista tämä kaarevuus on vaikeaa, pitkäkestoista, kallista ja mikä tärkeintä - vaarallista.
 1. Tämän jälkeen käytä viimeistelykipsi-kittiä, jota on levitettävä leveällä laastilla 1-2 kerroksessa, jolloin ensimmäisen kerroksen on luonnollisesti kuiva. Viimeisen kerroksen pitäisi olla ohut - n. 1 mm.

Keittiön katon täyttö ja hionta

 1. 6 tuntia kastelun jälkeen pinta voidaan hiomata ja jauhaa, se voidaan tehdä manuaalisesti, mutta paremmin ja nopeammin - hiomakoneella. Sen jälkeen se tulisi käsitellä uudestaan ​​- laimennetulla maalilla tai läpäisevällä pohjamaalilla. Anna kuivua ja jatka värjäykseen. Yksityiskohtaisesti katon kastelemisesta omiin käsiimme katsomme tässä koulutusvideossa:

Krasim kattoon

 1. Kattoon maalaaminen on mahdollista vain, kun pohjustettu pinta kuivuu. Aloita maalata on toivottavaa ikkunasta. Lisäksi, jos pinnoite on maalattu lyhyellä paalutelalla, saadaan tasainen päällyste. Karkea tekstuuri voidaan luoda käyttämällä pitkää akselireitää. Yksi kaistale maali pitäisi mennä vähän toiselle.

Kuinka maalata keittiön katto omalla kädelläsi?

Kuinka maalata keittiön katto omalla kädelläsi?

Erittäin hyvä ja yksityiskohtainen valinta maalista ja itse työnkulku näkyy tässä videossa:

 1. On toivottavaa maalata pinta kahdessa kerroksessa, ensimmäinen kuivua ennen toisen levittämistä. Yksi kerros maaleja tulee levittää kerrallaan - muuten leikkauksen välissä on näkyvä nivel.

Kuinka valita värikokoonpano keittiön kattoon

Korjaa katto omalla kädellä värjäämällä tai valkaisemalla - tämä on yleisin (suurelta osin budjetin vuoksi) tavalla.

Ennen kuin maalat kattoa, sinun on valittava oikea väri. Perinteinen maalattava tapa on kalkin tai kalkkikiven käyttö.

Keittiö katto valkaisuun

Tätä materiaalia käytettiin sata vuotta sitten, mutta toistaiseksi sen ansioiden mukaan ovat seuraavat:

 • halpuuden;
 • Ekologinen yhteensopivuus (kalkki imee haitallisia aineita);
 • Mahdollisuus peittää pienet pintavirheet.

Valkaisu kerros on päivitettävä säännöllisesti, mutta jos et pese sitä ilman pesemällä pois edellisestä kerroksesta, niin pian nopeasti nonaesthetic "rushes" muodostuu pinnalle. Lisäksi tässä tapauksessa voit unohtaa suunnittelun herkut.

On parempi maalata keittiön katto vesipohjaisella maalilla. Kalkkiin verrattuna se muodostaa herkemmän ja houkuttelevimman kerroksen.

Mitä maalata katto keittiössä - vesipohjainen maali vedenpitävä valkoinen matta

Tämäntyyppiset koostumukset eivät haju hajoamaan työn aikana, ne ovat edullisia, edullisia ja vaihtelevat sävyinä. Voit luoda kestävän ja luotettavan päällysteen maalattavan vesimulsiota useilla kerroksilla - tämä ei häiritse ilman kulkua, mikä tarkoittaa, että huone ei ole tukkeutunut. Tämäntyyppisten maalien merkittävimmistä haitoista on pesun mahdottomuus. Kattoja voidaan pyyhkiä kuivalla kankaalla tai hieman kostealla, mutta ilman kitkaa.

Paras materiaali maalausta varten keittiön kattoon, asiantuntijat kutsuvat akryylimaalia. Tuloksena oleva pinta voidaan pestä paitsi vedellä myös myös saippualustuksilla - ainoa poikkeus on hioma-aine.

Tällaisen väriaineen avulla saatu pinta eroaa esteettisesti ja koristeellisesti.

Pinta maalata keittiössä on parempi kuin matta, eikä kiiltävä väriaine. Kiilto voi korostaa alustan epätasaisuutta, ja mattapinta päinvastoin piilottaa ne.

Kuivaus ja maalaus keittiön katolla

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map