Koneen viimeistely ja korjaaminen omilla kädillä: toimien järjestys

Koneen viimeistely ja korjaaminen omilla kädillä: toimien järjestys

keittiön sisustus

Oman kätesi viimeistely on monimutkaisempaa ja vastuullisempaa kuin minkä tahansa muun huoneen korjaaminen. Meidän on kohdattava tarve putkiasennuksiin, kodinkoneisiin, huonekaluihin ja viestintään suhteellisen pienellä alueella. Hänen käsissään suorittaa kaikki tällaiset työt ja jopa laadukkaasti, se on melko vaikeaa, mutta mahdollista. On otettava huomioon keittiön viimeistelymateriaalien valikoima, ajateltava keittiön viimeistelyvaihtoehtoja sekä tutkittava korjausten ominaisuuksia ja järjestystä.

Joten, missä alkaa korjata keittiötä?

Valmistelu: valitse keittiön viimeistelymateriaalit

Paul keittiössä: mikä on parempi?

Lattiapäällysteen parhaat materiaalit ovat:

 • Keraamiset laatat. Se on kosteutta kestävä, immuuni likaa ja fyysistä stressiä vastaan. Lattialaattojen valikoima on valtava, minkä ansiosta voit valita ainutlaatuisen vaihtoehdon esim. Vanhan puulattian, metallin, marmorin jne. Jäljittelyn avulla. Epäpuhtaus monimutkaisuudesta ja matala lämmöneristys;

keraamiset laatat

 • Linoleumi. Sitä pidetään keittiön suosituimpana materiaalina. Voit helposti laittaa sen itse. Linoleum on merkittävä alhaisin kustannuksin ja pitkäikäisyyksineen. Se eroaa lämmönkapasiteetista, koostumuksesta ja vuorauksen läsnäolosta. Haittapuoli - leikkaukset ja lävistysmahdollisuudet terävien esineiden kanssa;

linoleumin tyyppejä

 • Korkkilattia. Tämä on miellyttin materiaali lattialle. Lisäksi sitä pidetään ympäristöystävällisimpänä ja lämpimänä pinnoitteena. Kattavuus on äärimmäisen hyödyllinen henkilöille, joilla on selkärangan ongelmia. Pistoke ei ime kosteutta ja keittosuihkeita. Se asetetaan kuitulevyyn tai vaneriin. Ylhäältä korkki peitetään kyllästyksellä ja lakkakerroksella. Haittoihin kuuluu mahdollisuus tahrojen esiintymisestä väriaineista tai rasvasta sekä alhainen mekaaninen lujuus;
 • Laminaattilattia. Se sopii helposti ja erottaa sen vahvuus. Ei kuitenkaan saa ottaa huomioon materiaalin suurta kestävyyttä lattialle levitettyihin nesteisiin. Laminaatin välisiin liitoksiin kosteus johtaa vähitellen levyjen turpoamiseen.

laminaattityyppejä

 • Parkettilevy tai parketti. Jos annat normaalin hoidon puulattialle, tämä pinnoite voi toimia vuosikymmenien ajan. Puu ei kuitenkaan siedä suurta kosteutta, mikä voi johtaa sen asteittaiseen heikkenemiseen ja värimuutokseen.

Kuin keittiön seinät loppuun?

seinäkoristelu keittiössä

Keittiön seinät ovat yleensä alttiimpia voimakkaammalle saastumiselle. On järkevää käyttää niitä seinäpeitteitä, jotka voidaan helposti pestä. Keittiössä on suositeltavaa käyttää seuraavia viimeistelyaineita:

 • Pestävä taustakuva. Täydellinen käyttäytyminen tapetti, Peitetty suojakerroksen kerros, joka helpottaa niiden hoitoa. Voit myös käyttää värjätyt fleece tapetit;

Pehmeä taustakuva

1

Tapettien avulla voit helposti antaa halutun kuvion tai sävyn keittiön seinille, piilottaa kaikki virheet. Tapetin puuttuminen ilmenee vähäisessä mekaanisessa vaurioitumisessa. Erityinen pinnoitustyyppi seinille - nestemäinen taustakuva, on paksu massa, jota seinälle levitetään spatolla;

 • Paint. Seinien koristelu keittiössä maalilla pidetään halpa ja yksinkertainen korjausmenetelmä. Käytä puolisävyisiä pestäviä maaleja, jotka peittävät pääseinävirheet. Maalattu pinta voidaan nopeasti maalata eri värillä. Maalien haittapuoli on, että seinillä näkyy erilaisia ​​vikoja ja itse pinta itseään nopeasti likaantuu;
maalaamalla seinät keittiössä
 • Koriste kipsi. Se pystyy piilottamaan kaikki seinien epätasaisuudet. Sen avulla voit luoda ainutlaatuisia sävellyksiä ja piirustuksia keittiön seiniin. Kipsi on turvallinen, hyvin puhdistettu ja täysin täydentää sisustusta. Mutta se on vaikea purkaa seuraavien korjausten aikana;

koristeellinen kipsi

 • Keraamiset laatat. Yleensä vain laatat on säädetty keittiön esiliina, ja pääseinät on tehty yhdellä edellä mainituista materiaaleista.

keraamiset laatat keittiön seinillä

Nämä suositukset auttavat sinua määrittämään, miten leikkaat seinät keittiössä.

Kuinka lopettaa katto keittiössä?

Keittiön katon sisustukseen on useita vaihtoehtoja:

 • Suspensio, jonka tärkein aineisto on muovipaneelit tai kosteutta kestävästä kipsilevystä. Muovi ei pelkää rasvan, höyryn ja kosteuden putoamista, eikä sitä tarvitse vaatia. Kipsilevy on aivan yhtä hyvä, joten voit luoda jopa monitasoisia malleja, mutta se vaatii kalkinpoistoa, jota sinun on säännöllisesti päivitettävä. Tällaisten enimmäismäärien yleinen puute on kymmeniä senttimetrejä karkeasta katosta. Alhaisissa kattohuoneistoissa tämä on tärkeää. Mutta tuloksena olevasta aukosta voit piilottaa kaikki viestinnän;

väärä katto

 • Joustava katto. Se ei melkein ota vastaan ​​paikkoja katon alle, eikä PVC-materiaali pelkää haihtumista, kosteutta ja rasvaa. Kangas puhdistetaan hyvin kontaminaation tapahtuessa. Huomaa, että valitset ei ainoastaan ​​valkoisen katon, vaan myös minkä tahansa muun sävyn ja tekstuurin. Kankaan haavoittuvuus teräviin esineisiin ja asennuksen monimutkaisuus omiin käsiinsä ovat tärkeimmät haittatekijät;
venytysraja
 • Kattotiilet. Valmistettu laajennetusta polystyreeni, tällainen laatta on halvinta vaihtoehto kattoon. Levyt peittävät täydellisesti kaikki kattovirheet. Tarvittaessa se muuttuu nopeasti. Mutta valitse vain laminoitu laatta, joka on helppo puhdistaa ja ei niin likainen. Haittoihin kuuluu tarve hoitaa usein herkkyyttä hehkulampuista.

Määritä sekvenssi ja aloita korjaus

Kun olet päättänyt rakennusmateriaalien valinnasta, keittiön viimeistely on suoritettava tietyssä järjestyksessä ilman paluuta edellisiin vaiheisiin ja havaitut puutteet uudelleen.

Keittiöhuollon järjestys:

 1. Aluksi keittiö vapautuu kaikista huonekaluista ja vanhoista viestinnöistä, myös johdotuksesta.
keittiön korjauksen aloitus
 1. Katon, seinien ja lattian tasoitus- ja viimeistelytyö tehdään. Tarvittaessa vanha lattiapäällyste poistetaan.
 2. Samassa vaiheessa kaikki ikkunat ja ovet korvataan tarvittaessa.
 3. Uusia viestintää tehdään.
 4. Asennetaan katto, seinien viimeistely, lattiapäällysteiden lattia.

Karkea viimeistelykone

karkea keittiö

Kuinka aloittaa keittiön korjaus:

 1. Uusien putkien asentaminen, vesimittareiden asennus (tarvittaessa), lämmitysjärjestelmän liittäminen.
 2. Vanhojen metalliputkien sijasta on asennettu polypropyleeniä tai metalli-muovi-analogeja. Nämä modernit materiaalit ovat käteviä paitsi siksi, etteivät ne ole tukkeutuneet sedimentteihin, vaan myös siksi, että ne mahdollistavat asennuksen itse.

Huomio! Kaasuliikennettä ei saa siirtää itsenäisesti!

 1. Seinissä ja katossa on välttämätöntä aseta uusi johdotus, valitaan sopiva kaapelin poikkileikkaus. Harkitse sähkön toimittamista useisiin paikkoihin huoneessa, mukaan lukien keittiön esiliina.
 2. Katon luuranko on asennettu tai tasoitus suoritetaan rappaus.

tasoitus keittiön kattoon

Seinät on myös tasoitettava kipsiseoksilla.

seinän tasaus

Kun kipsi kovettuu, pinnat puhdistetaan. Seinien tasoittamiseksi on mahdollista käyttää kipsilevyä, jonka avulla jopa suuret epätasaisuudet poistetaan. Voit asentaa sen valmiiseen kehykseen tai liimaa. Kipsilevypinnat pinnoitetaan ja hiotaan.

 1. Jos lattialla on betonipinta, se tasoitetaan ihanteelliseen tilaan. Kun lattialla on levyjä, niitä vahvistetaan. Usein edellä olevista levyistä on peitetty kuitulevyjä eristämiseen ja halkeamien poistoon.

Lattia keittiössä keittiössä

Ikkunoiden ja ovien asennus

Kunnes huoneen viimeistely loppuu, on suositeltavaa vaihtaa ikkunat ja ovet. Windows on suositeltavaa mieluummin muovia, vaikka jotkut ihmiset pitävät nykyaikaisista puurakenteista enemmän. On vaikea vaihtaa ikkunoita omilla kädillä, jos et ole tämän alueen päällikkö, joten huolehdi siitä, että palkkio kutsuttiin etukäteen. Huomaa, että ikkunat valmistetaan noin kaksi viikkoa.

Keittiön ovi voi olla mikä tahansa materiaali. Tämä on puu, lastulevy ja muovi. Valintasi tulisi vastata keittiön sisustussuunnittelua. Oven muotoilu voi myös olla erilainen. Tämä on perinteinen oven saranoissa ja liukuva malli vaatekaapin tyyliin, taitettava ovi, harmonikka.

Ulkopinta

Tässä vaiheessa huoneen lopullinen viimeistely. Teokset alkavat katosta. Siinä kehyksessä tai ilman sitä valittu materiaali (muovi, laajennettu polystyreenilevy) on kiinteä, tai asiantuntijat asentavat venytysrajan. Seinät pohjautuvat, maalaavat, valkaisevat ja koristelevat kipsiä. Tai tapetti liimataan. Yksi valituista materiaaleista on keittiön esiliina.

Lopuksi lattiapäällyste asetetaan. Jos betonipinnoitus tehdään betonilla, on tarpeen varmistaa vedenpitävyys ja eristys lattiapäällysteen alle.

Vaihtoehdot esiliinan viimeistelyyn

esiliina keittiölle

Keittiön esiliinaa on useita vaihtoehtoja:

 • Keraamiset laatat. Se on kestävä, ei pelkää likaa, helppo puhdistaa. Asennetaan seinälle omilla käsillä. Pieni keittiö, pieni laatta pitäisi olla suositeltavaa. Esimerkiksi 10 x 10 cm;
 • Lasia. Tämä on edistyksellisin vaihtoehto. Lasi pestään nopeasti ja mahdollistaa ainutlaatuisen korostuksen. Voit asettaa kuvan tai valokuvan tähän esiliinalle. Lasia käytetään karkaistua. Vaihtoehto matta tai sävyltään. Saumojen puuttuminen helpottaa esiliinan hoitoa. Haitta on haavoittuvuus, joka voi ilmetä asennuksen tai toiminnan aikana;
 • MDF. Helposti puhdistettu lika. Esiliinan väri voidaan valita muiden huonekalujen värjäämisen perusteella. Nykyaikaiset MDF-paneelit pystyvät simuloimaan monia rakennusmateriaaleja, kuten tiiliä, marmoria, laattoja, kiveä. Mutta on yksi rajoitus. Koska levy on puuta, se ei ole toivottavaa käyttää sitä kaasuliesi läsnä ollessa.

Astianpesukoneen, sekoittimien, pakokaasujen, lamppujen, pistorasioiden ja kytkinten asennus

Tässä vaiheessa kaikki puuttuvat laitteet on asennettu. Valmistetuissa paikoissa on kytkimet ja pistorasiat, kiinnikkeet, sohva ja kattokruunu kiinnitetään ja liitetään.

Keittiön liesituuletin on asennettu. Jos ostat enemmän ja uusia huonekaluja, valitse etukäteen huuvan väri, koko ja muoto niin, että se sopii harmonisesti huonekaluihin.

Pesuallas, kytkentä ja saniteettilaitteiden asennus suoritetaan.

Viimeistely viimeistelyvaiheessa

Keittiön viimeistely

Keittiö on melkein valmis. Jäljellä on vain asennus lattianlenkki, ripustaa ikkunat kaihtimet tai patonkeja verhot ja verhot itse.

Huone on täynnä keittiökalusteita ja sijoitetaan paikalleen. Seinälle ripustetut kaapit.

Sinun tekemäsi keittiön viimeistely on ylpeyden aihe ja säästää paljon rahaa. On tärkeää noudattaa vain tiettyjä rakennustekniikoita ja käyttää laadukkaita materiaaleja.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

43 + = 44

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map