Miten liimata taustakuva nurkissa: mestarikurssin liittäminen kulmat taustakuva

Miten liimata taustakuva nurkissa: mestarikurssin liittäminen kulmat taustakuva

Miten liimata taustakuva nurkissa: mestarikurssin liittäminen kulmat taustakuva

Asunnon tai talon korjaus on hyvin monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. Ja jos teet sen toimivan, se on myös kallista, koska päälliköiden palveluiden hinta on usein sama kuin materiaalin hinta. Siksi, jos osaat korjaustöistä itse, voit säästää paljon. Monet ihmiset onnistuneesti liittävät tapetit itsestään ja eivät löydä mitään vaikeita tässä, paitsi miten liimaa taustakuva kulmissa.

Liitettäessä kulmat on tärkeää pitää piirustus ehjänä

Kiinteä taustakuva kulmissa - vastuullinen ja tärkeä työvaihe

Hyvin varustetuissa huoneistoissa on myös huonoja kulmia. Huono, koska ne eivät ole täysin tasalaatuisia. Mitä opettajat neuvovat?

Hyödyllisiä vinkkejä kulmien liittämiseen taustakuvilla

Ulomman kulman laatu liima riippuu siitä kuinka tiiviisti taustakuva on seinälle

Kun kiinnität ulkoisen kulman, varmista, että nauha sopii tiiviisti seinää vasten

Älä koskaan kaada koko tapettia. Jos kulma on epätasainen, nauha taittuu eikä lähesty toista nauhaa. Jätä reunus kulmaan noin 1,5 - 2 cm, sitten nauha valehtelee seinälle. Varmista, että käytät terälevyä, jos liimaa kiinteä taustakuva. Liimaa kappale, jossa on pieni päällekkäisyys viereisen seinän kanssa niin, että se on mahdollisimman pystysuora.

Jos kulman lähellä on kytkimiä tai pistorasioita, sinun on ensin irrotettava kannet, etkä unohda sammuttaa sähköä etukäteen. Liimaa kangas pistorasioihin ja kytkimiin, tee leikkaukset tapetilla ja leikkaa ympyrä hieman pienemmäksi kuin kotelon koko. Tämän jälkeen palauta kannet istuimiin.

Kun seinää liitetään ovesta, on parempi lähestyä ovet molemmilta puolilta. Oven takana oleva tapetit on leikattava pystysuoraan ennen kehyksen alkua. Se on kiinnitetty seinän reunaa pitkin. Ulkonema on leikattava ja säädettävä ovikehyksen yli.

Kuinka oikein leikata taustakuvia kulmissa: askel askeleelta ohjeita

 • Vaihe 1: Kulman valmistelu

Tämä vaihe suoritetaan kauan ennen taustakuvan kiinnittämistä seinämien kastelemisen aikana. Huoneen kulmat on varustettava erityisillä muovikulmilla. Ne on kiinnitetty kiteen seinämiin ja ne on kiinnitettävä hyvin tukevasti. Sen jälkeen voit siirtyä huoneen kulmien suunnitteluun.

 • Vaihe 2: Taustakuvakkeen kulmat

  Taustakuva kulmissa on leikattava, jos kulma on epätasaista

  Tapauksissa, joissa seinä on epätasainen, on joskus tarpeen leikata tapetoidusta tapetista kulmassa

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 − 25 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map