Minkälaista tapettia valita keittiölle ja mitä ei saa liimata: tapettien prioriteetteja ja tabuja

Minkälaista tapettia valita keittiölle ja mitä ei saa liimata: tapettien prioriteetteja ja tabuja

Minkälaista tapettia valita keittiölle ja mitä ei saa liimata: tapettien prioriteetteja ja tabuja

Mikä taustakuva valita keittiöön luoda kodikas, lämmin, kodikas tunnelma on käytännöllinen ja konstailematon sisustus? Ensimmäinen asia, johon kiinnitämme huomiota, kun ostaa taustakuva on väritys, joka on varmasti miellyttää silmällä. Ja se on varmasti oikeassa, koska meidän täytyy nauttia "näitä ihania kukkia", yhden vuoden joka päivä. Kuitenkin valittaessa "vaatteita" keittiölle, keskittyä yksinomaan väritys ei ole sen arvoista. Tässä tapauksessa on tärkeää tarkastella paitsi tyylikäs ja omaperäinen tapa suunnitella seiniin, mutta myös löytää kaikkein käytännöllisin vaihtoehto päättyy, joka menestyksekkäästi selviytyä muutoksista lämpötiloja, kosteutta, höyryä, nokea ja muita ominaisuuksia "kuuma shop".

Taustakuva keittiöille, hedelmäkuviot ja sopivat tekniset ominaisuudet

Käytännöllinen taustakuva keittiölle hedelmäkuviolla - monipuolinen vaihtoehto, joka sopii kaikkiin keittiöihin

Keittiön taustakuvioiden lisäksi mukavien tekstuurien lisäksi taustakuvan tulisi täyttää useita vaatimuksia ja kriteerejä, jotka ovat huoneen erityispiirteiden mukaisia, joissa ruoka valmistetaan ja kulutetaan päivittäin. Koska useimmissa talossa keittiö yhdistetään ruokasaliin, on tärkeää pystyä huomioimaan toimivuuden ja estetiikan välinen harmonia. Useimmiten keittiön taustakuvaa käytetään ruokailualueen sisustukseen. Tällöin ne auttavat näkemään visuaalisesti huoneen.

Keittiöpaperin valintaperusteet

 • Keittiössä pidetään säännöllisesti märkäpuhdistus, mukaan lukien seinät, joten keittiön taustakuvion täytyy olla kosteutta kestävä. Useimmat "herkullinen" osa elämäämme pidetään keittiössä on kuitenkin parhaillaan ruoanlaitto seinillä usein pudota tippa rasvaa, öljyä, mehuja ja muita ikäviä juttuja, joka oikein valitun materiaalin viimeistelyyn, usein pakottaa omistajat keksiä uusi korjaus ja vaihda taustakuva. Vedenpitävä pinnoite kestää hankausta vähän likaiset paikat pehmeällä kankaalla tai kostealla sienellä ilman pesuaineita ja puhdistusaineita. Pestävä taustakuva kestää samanlaisen märkäpuhdistuksen, mutta lisäämällä erityisiä pesuaineita. Mutta supermoyuschiesya tapetti kestää paitsi hankaa pesuaineella, mutta myös harjaamalla.
 • Merkittävä indikaattori keittiön tapettitiheyden laadusta, joka liittyy suoraan seinien lujuuteen ja kestävyyteen. Lisäksi korkeampi tapettitiheys, sitä vähemmän huokosia, joissa lika kasvaa helposti.
 • Keittiön taustakuvassa pitäisi olla korkea valonkestävyys, toisin sanoen kestettävä auringonpolttama, muuten ne nopeasti kääntyvät keltaiseksi ja menettävät houkuttelevan ulkonäön. Tämä ei vaikuta pelkästään tilojen esteettisyyteen vaan myös huonekalujen järjestämiseen alustavien seinien korjaamisen vuoksi.
 • Toinen tärkeä parametri on höyryläpäisevyys, jonka ansiosta keittiön seinät kuivuvat nopeasti, mikä vaikuttaa positiivisesti huoneen mikroilmastoon.
 • Keittiön taustakuvan valitseminen maalausta varten on suositeltavaa antaa suosikki niille lajeille, jotka soveltuvat useisiin värjäyksiin.
Keittiöt taustalla taustakuvaksi kukka kuvio

Kevyet keittiön kalusteet näyttävät houkuttelevalta taustan taustakuvaksi kukkakuviolla pastelliväreillä

Kun valitset taustakuvan keittiössä, on kiinnitettävä huomiota tavaroiden merkintään: "aalto" -kuvake osoittaa materiaalin kosteuden kestävyyden ja "aallon harjalla" osoittaa mekaanisten vaurioiden kestävyyttä.

Vuodesta esitetään kaupoissa ja toreilla modernit tapetit, sekä kotimaisten ja ulkomaisten, on henkeäsalpaava. Jokainen himo on helppo toteuttaa! Valtava valikoima taustakuva, ensi silmäyksellä, antaa meille mahdollisuuden valita, mitä me todella tarvitsemme, mutta useimmat yhteisen mies tässä moninaisuus voi yksinkertaisesti kadota, joten on parempi hylätä sopimattomia viimeistelyyn elintarvikkeiden vaihtoehtoja.

Täysin sopimaton seinien liittämiseen keittiöpapereiden tapetissa. Älä houkutusta halvemmalla! Myöhemmin se lentää sinut penniäkään sen epäkäytännöllisyyden ja haurauden vuoksi. Paperitapetin valitseminen, voit heti aloittaa uuden korjauksen valmistelemisen. Suosiotaan tekstiili puuvilla tapetti, pellava- tai silkkiä, sekä luonnon tapetti valmistettu bambusta vaneria harvinaisia ​​puulajeja, lehdet ja eksoottisia yrttejä varret tietenkin näyttää vaikuttavan, mutta koska ne voimakkaasti imevät savua, höyryt ja hajut tulevista ruoka, sillä keittiö ei ole paras ratkaisu. Akryyli versiot kohollaan kohokuvioita sekä kaikkia muita painettu ja aaltopahvin taustakuva surround kuvio, on parasta jättää toimittamaan olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai saliin - keittiössä aika kukkia ja zavitochki nopeasti peitetty tumman pinnoitteella, joka on vaikea puhdistaa jopa puhdistusaineita.

Kirkas taustakuva voi olla tärkeä sisustuselementti

Kirkas taustakuva geometrisella kuvioinnilla tekee enemmän iloisesta yksinkertaisesta asetelmasta tämän keittiön

Mikä taustakuva liittää keittiössä

 • Paperi taustakuva impregnoinnilla

Paperi taustakuva erityisellä vettähylkivällä kyllästyksellä - edullisin vaihtoehto sopii keittiön liittämiseen. Kuitenkin ne palvelevat enintään kolme tai neljä vuotta, ja lisäksi ne nopeasti polttaa auringossa, ja ne eivät eroa erityisistä koristekuvioista.

 • Paperi taustakuva minimaalisella vinyylikerroksella

Erittäin ohut tapetti, jossa on sileä pinta ja periaatteessa temaattinen keittiömalli ilman erityistä vaatimusta estetiikasta. Niiden tärkein haittapuoli on, että liimaukseen tarvitaan täysin sileät seinät, muuten kaikki hampaat, halkeamat tai ulkonemat välittömästi iskeytyvät silmään.

 • Vinyyli vaahto keittiön taustakuva

Huolimatta siitä, että kosteutta kestävästä vaahtopolymeeristä valmistettu tapetti on ylpeästi kutsuttu keittiöksi, on mahdotonta kutsua heille keittiön paras vaihtoehto. Ohut vinyylikerros ei ole erityisen kestävä ja kestävä, ja aihepiiriset piirrokset, joissa on gastronomisia motiiveja, eivät ole kaikille.

Harmaat tapetit keittiölle - käytännöllisyys tai estetiikka

Käytännöllisyyden näkökulmasta harmaa vinyyli tapetti ei tiedä itseään yhtä, mutta sisustuselementti ei ole aina sopiva

 • Vinyl tapetti

Ihanteellinen "taustakuva" ratkaisu seinien viimeistelyyn keittiössä on vinyyli - keinotekoinen materiaali, joka ei pelkää kosteutta, valoa ja menestyksekkäästi kätkee seinien puutteet. Pääasiassa on valita vinyylikuvio, jossa on riittävän suuri tiheys, joka voidaan määrittää puristamalla valssatulla telalla kädet: jos materiaali on helposti rypistyä tämän käsittelyn aikana, se tarkoittaa, että se ei toimi keittiössä. Vinyyli tapetti koostuu useista kerroksista: pohjakerroksen kangasta tai vahvaa paperia täydennetään yläkerroksella PVC-kalvoa, mikä antaa heille lisää vahvuutta. Positiivisista ominaisuuksista vinyyli tapetti olisi huomattava niiden kestävyys, myrkyttömyys, kosteus ja valonkestävyys sekä vastustuskykyä muodostumista sieniä.

 • Kompakti vinyyli
1

Paras vaihtoehto keittiölle - kompakti vinyyli - kuuma leimaamalla taustakuvia, jäljitettävä kivi, kuvioitu kipsi, nahka, tekstiilit. Pienikokoista vinyyliä voidaan rohkeasti hieroa harjalla, pestä, kaavailla ilman pelkoa pinnoitteen eheydestä. Materiaali on kestävä, täydellisesti peittää seinien puutteet, ja sen alkuperäinen rakenne ja värivaihtoehdot auttavat luomaan tyylikäs ja harmoninen sisustus. Luonnollisesti tämä vaihtoehto ei ole halpa, mutta on aika päästä tottumaan siihen, että laatu on sen hinta.

 • Vinyyli tapetti kuitukankaan pohjaan

Vinyyli tapetti valmistetaan paperilla tai kuitukankaalla. Interlining - ei-kudottua kangasta, jolla tapetti saada paljon positiivisia ominaisuuksia: eivät puristettaessa, eivät kiire, suuri olla pinnalla, ei turpoa, eivät istu, kun liima on kuivunut, täysin salata pieniä lommoja ja halkeamia, jolloin seinät siistinä ulkonäkö. Savi, tapauksessa taustakuvan paperiset, levitetään suoraan seinään, jonka jälkeen pinta päällekkäin asetetuista levyistä valmistettiin kuiva varovasti suoristettu ja tasoitetaan.

Keittiö RASCH vinyyli, jossa on gastronomisia kuvioita - hyvä valinta

Keittiön vinyyli RASCH, jossa on gastronomisia motiiveja, on jo pitkään ollut suosittua, muokkaamalla tarinoita säännöllisesti

 • serigrafia

Erilaisia ​​pienikokoisia vinyyli - monikerroksisia tapetteja paperisubstraatilla, jossa on ulompi vinyylikerros keinotekoisilla tai silkkilankailla. Heidän tärkein ero perinteisestä vinylistä on silkkinen kiiltävä sileä pinta. Taustakuva on joustava, tiheä kosketukseen, auringonvaloon, kosteuteen ja mekaanisiin vaurioihin.

 • Vinyl tapetti maalaukseen

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valkoisiin tai värillisiin vinyylikuvioihin, jotka voidaan maalaa 5-7 kertaa haluttaessa. Erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat muuttaa tilannetta usein.

 • Lasikuitu taustakuva

Stekloobolla on useita etuja. Ensiksikin heillä ei ole ravinneväliainetta mikro-organismeja kehitettäessä. Toiseksi, dielektrisenä, lasi ei kerry sähköstaattista varausta. Kolmanneksi lasikuidusta valmistettu taustakuva ei aiheuta myrkyllisiä aineita ilmaan eikä aiheuta allergioita. Samanaikaisesti niille on ominaista korkea höyryläpäisevyys, paloturvallisuus, alkali- ja haponkestävyys. Steklooboi peittää täydellisesti saumojen välistä paneelia, pieniä halkeamia ja umpinaisia, jolloin saadaan täysin sileä, sileä, hyvin jäsennelty pinta. Maalaamalla lasipalkkeja vesipohjaisilla tai lateksimaaleilla voit saada kestävän ja kestävän pinnoitteen, joka kestää usein pesun harjalla. Uudista tällaiset tapetit menettämättä kuvan helpotusta ja materiaalin suorituskykyominaisuudet voivat olla jopa 12 kertaa. Steklooboi on keittiössä kätevä, koska he eivät vaadi huolellista hoitoa ja työvoimavaltaista hoitoa, mikä säästää aikaa, rahaa ja voimaa, joka voidaan ohjata miellyttävimpiin harrastuksiin.

Positiivinen taustakuva vaikuttaa positiivisesti keittiöön

Taustakuva keittiössä, joka luo myönteisen mielialan, lisää mielialaa aamulla ja antaa rauhoituksen illalla

Keittiön tapetin värin valinta

Kun päätät laadusta, kiinnitä huomiota keittiöpaperin värjäämiseen. Pieni keittiö ei ole toivottavaa ostaa taustakuvia tummissa väreissä, joissa näkyvät pystysuorat raidat ja suuret kontrastirakenteet, jotka visuaalisesti vähentävät tilaa edelleen. Pienessä keittiössä on suositeltavaa käyttää kevyiden sävyjen tai taustakuvan tavanomaista taustakuvaa harvinainen hienokuvio. Täytä kevyellä ja lämpimällä keittiöllä, jonka ikkunat pohjautuvat, auttaa hellävaraisia ​​rauhallisia sävyjä lämpimissä väreissä: vaaleanpunainen, oranssi, keltainen, kerma. Aurinkoisen keittiön virkistyessä ja jäähdyttämisessä on suositeltavaa käyttää kylmiä värejä: sininen, sininen, harmaa, marmori, vihreä. Älä unohda, että kaikkien sisätilojen yksityiskohdat olisivat sopusoinnussa toistensa kanssa.

Seinien koristelemiseksi suunnittelijat käyttävät enimmäkseen hiljaisia ​​mutistuneita sävyjä, jotka luovat yleisen taustan ja asettavat huoneen tunnelman. Värin ja tekstuurin erojen ja tekstuurien yhdistelmä mahdollistaa menestyksekkäästi alueen käytön, esimerkiksi erottamalla työskentelyalueen ruokasalista. Joka tapauksessa, ota aikaa ostaa keittiön taustakuva. Punnitse kaikki hyvät ja huonot puolet. Arvosta myyntituotetta eri valaistusolosuhteissa: yksi ja sama valssi valaistuun kauppasaliin ja heikosti valaistuun keittiöön voidaan nähdä täysin eri tavoin.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map