Kattoon ulottuvat katot - ideoiden ja suunnittelun hienot valokuvat

Kattoon ulottuvat katot – ideoiden ja suunnittelun hienot valokuvat

Kattoon ulottuvat katot - ideoiden ja suunnittelun hienot valokuvat

Stretch katto keittiössä - rohkeasti, tyylikkäästi, mutta onko järkevää? Yhtäältä tällainen koristelu voi ylpeillä erilaisia ​​alkuperäisen koristeluun, mutta toisaalta - se liittyy paljon ennakkoluuloja ja myyttejä, jotka liittyvät alhaisen materiaalin suorituskykyyn. Ajatusta käyttäen venyttää katto keittiössä tarkalleen menestys, tarjoamme kattavan tutkimuksen sen ominaisuuksia: edut ja haitat, tyypit, vivahteita valinta, vaihtelua ja valokuvien suunnittelu, asennus ja huolto sääntöjä hienovaraisesti.

Stretch-katot keittiön sisätiloissa - ja vastaan

Arviot alakatot selvästi annettu ymmärtää, että se on melko erityinen viimeistely, valinnan, joka on käsiteltävä varoen: mitä etuja ja haittoja materiaalin, onko pinnoite pienessä Hruštšovin tarkoituksenmukaista, onko mahdollista käyttää sitä keittiössä kaasuliesi, miten etsiä ja miten pestä , miten päättää suunnittelusta - etsimme vastauksia kaikkiin monimutkaisiin kysymyksiin.

valkoinen katto

Valkoinen katto täydentää tyylikkäästi tilaa yleistä tunnelmaa

Edut ja haitat

Jännityskankaiden valmistukseen käytetään joko polyvinyylikloridia tai polyuretaanilla kyllästettyä kangasta. Ainoa todellinen ratkaisu keittiölle, jolla on epävarmat käyttöolosuhteet, on ensimmäinen vaihtoehto - ohut PVC-kalvo, joka on leveiden kaistaleiden muodossa. Vinyylin ominaisuudet määrittävät viimeistelyn edut ja haitat.

etuja:

 • Käytännöllisyys. PVC ei pelkää suurta kosteutta. Kaikki rasvan tahrat, sumut, noki ja talousjätteet pestään välittömästi tavallisilla puhdistusaineilla.
 • Upea näköala. Vinyyli poikkeaa monista malleista ja väreistä.
värillinen insertti

Värillinen insertti tekee sisustuksesta dynaamisen ja mielenkiintoisen

 • Paloturvallisuus. Miten tehdä selväksi lukuisia mielipiteitä, vinyyli ei ylläpidä palamista eikä turmele, kun se altistetaan avotulen kauko, joten sitä voidaan käyttää turvallisesti keittiö kaasuliesi - tässä se on peitetty noki, älä kellastua eikä curdle liedeltä.
 • Suojelu tulvista. Stretch-katot kestävät 100 litran vettä kutakin neliömetriä kohden, joten tulvan sattuessa ne eivät paineita vaan myös säilyttävät nestettä.
pvc

PVC liinavaatteet jälkeen Flood

 • Joustavuus. Tulvan seurauksena kerätyn veden evakuoinnin jälkeen PVC palauttaa nopeasti alkuperäisen muodon ja säilyttää kaikki perusominaisuudet.
 • Kestävyys. Palautteen mukaan materiaali voi kestää 10-15 vuotta.

Kiinnitä huomiota! Stretch-mallit voivat tehokkaasti peittää karkean kattopinnan virheet ja piilottaa kaikenlaisen viestinnän.

haittoja:

 • Varkauskorkeus. Jopa yhden tason muotoilu "ottaa" vähintään 5 cm: n huoneen korkeuden, mikä on erityisen havaittavissa pienikokoisissa Hruščovissa. Kaksitasoiset rakenteet alas katto 10-15 cm.
 • Haavoittuvuus mekaanisiin vaikutuksiin. Materiaali voi vaurioitua vakavasti esineiden pistäessä ja leikkaamisessa. Jos PVC rikkoutuu, koko päällyste on vaihdettava.
vinyyli

Tauko jälkeen vinyyli on täysin muutettava

Nuannaisia ​​valintoja

Hyvin valittu venytetty kankaalle - tae paitsi pinnoitteen kestävyyttä katto, mutta myös yhteisen keittiön sisustus estetiikka, jotta tämä asia tulisi suhtautua harkiten ja kattavasti. Tärkeimmät kriteerit, joiden pitäisi olla materiaalin hankinnan johdosta, voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 1. Tavoite tai laadullinen: leveys - mitä vinyylin vyöhykettä laajempi, vähemmän saumoja jää viimeistelyn päällä ja mitä vahvempi se on; valmistaja - valmistajan on varustettava pakkaus, jossa vahvistetaan tavaroiden laatu ja turvallisuus;
 2. Subjektiivinen: ulkonäkö, muotoilu ja värimaailma. Nämä ominaisuudet määrittävät suoraan keittiön yleisen tunnelman, joten ne on valittava erikseen tietylle sisätilalle. Seuraavaksi yksityiskohtaisesti tarkastelemme kaikkia ilmoitettuja vivahteita.

Kattoon ja siihen liittyvä myytti

PVC ei esitä erityisiä vaatimuksia osalle palvelua. Se voidaan pestä minkä tahansa kodin puhdistusaineiden kanssa, lukuun ottamatta hankaavia aineita ja asetonia. Myös tarkastelujen mukaan kotitalouksien saippuala ja etikkahapot ovat tehokkaita. Jos tahrojen jäljellä olevan pesun jälkeen ne voidaan helposti puhdistaa kuivalla kankaalla. Rasvakerrosten estämiseksi pinnan on oltava kerran 3-4 viikon välein riippumatta likaantumisasteesta, pyyhi se pesuainetta, joka on hieman kostutettu keittiöpesuaineen liuoksella.

Kiinnitä huomiota! Palauta kiiltävä kalvo alkuperäiseen loistoonsa pyyhkimällä se 10-prosenttisella ammoniakkiliuoksella. Käytä kosteaa kangasta tai flanellikangasta.

katon hoito

Puhdista pehmeä liina ja tavallinen pesuainetta

Kyse on hänen erottuaan liittyy yksi yleisimmistä myyttejä alakatot - On harhaluulo, että ne herättävät ulkonäkö hometta. Tämä johtuu siitä, että PVC-pinnoite ei hengitä tiiviystensä vuoksi, mikä luo suotuisan ympäristön sienelle. Itse asiassa mikro-organismien leviäminen ei riipu kattotyypistä - se voi tapahtua missä tahansa tilassa, jossa kosteutta lisätään.

Kuitenkaan ei pidä sulkea silmällä sitä, että muotti on huomattavasti vaikeampi havaita vinyyli-viimeistelyn kuin muiden kattopäällysteiden alla. Kyllä, ja miten antaa palautetta sekä tavallisilta käyttäjiltä että ammattilaisilta, kalvon ehkäisevä käsittely antiseptisilla yhdisteillä on lähes mahdotonta. Joten, jos sieni ilmestyy PVC tai täytyy sietää hänen kanssaan, katsellen asteittainen muodonmuutos pinnoitteen tai poistaa kokonaan viimeisenä.

Kiinnitä huomiota! Muotin riskin minimoimiseksi on suositeltavaa, että karkea katto voidaan esikäsitellä antiseptisellä pohjamaalilla.

Design Ideat

Yksi venytyskattojen tärkeimmistä eduista on muotoilu. Kuten kuvasta näkyy, tämä voi olla sekä hillitty yksivärinen kalvo että alkuperäinen viimeistely monimutkaisilla väriyhdistelmillä. Erillinen luokka-art-valokuvatulostus: erikoisen ekologisen liuottimen avulla vinyylillä, voit käyttää mitä tahansa kuvaa.

1
koristelu

Askeettinen, mutta tyylikäs yksivärinen viimeistely

katto keittiössä

Maidon lämpimän värimalli

Nimellinen Pic keittiö, jossa jännitys katot, et voi ymmärtää, että tämä tila on usein valittu seuraavat muunnelmia taiteellinen suunnittelu: pilvet, kukkia, eläimellinen malleja, seinämaalauksia siluetteja, malleja, lintuja, eläimiä. Rohkeampi päätös - muotokuvia ja jäljennöksiä taidemuseoista. Mutta käyttäjä arvosteluja ja valokuvia suunniteltu tilat tekevät selväksi: kuten epätyypillisissä vaihtoehtoja olisi sopiva vain tilavia vastaavan hienostunut sisustus.

Tärkeää! Mitä vaatimattomampi on keittiötila, sitä vähemmän aktiivista ja kirkasta kattopinnan muotoa, muutoin tila on visuaalisesti ylikuormitettu ja epämiellyttävä.

Tarjoamme arvioidaksesi vinyylilevyn, jossa on taiteellinen muotoilu:

taivaat

taivas

kuviot

kuviot

kukkia

kukkia

nauha

Abstrakti nauha

Tyypit venytyskankaita

Kiiltävä tai matta, valkoinen tai värillinen, yhden tai kahden tason - valinta alakatot tulisi tuntevan omat ero, toiminnan arvioinnissa kunkin vaihtoehdon, harkitse estetiikka sisustus, sekä päättää, mitä voit tehdä painokuvio, ja kumpi on parempi jätä koskemattomaan kuvaan. Kaikki tämä antaa sinulle mahdollisuuden päättää, mikä materiaali parhaiten näkyy tietyn keittiön sisustuksessa.

Kiiltävä ja matta

Kiiltävien kangaspiirteiden ominaisuudet:

 • Heillä on peilipinta, jonka ansiosta tilan visuaalisen kasvun vaikutus luodaan.
 • Hehkää kevyesti valoa, koska huoneen valaistuu.
 • Kiiltävä pinta korostaa saumoja, joten jos päällyste on kiinteä ja ilman sisustusta, kalvoliitokset näkyvät paljain silmin.
katto

Kuva on esimerkki kiiltävän vinyylin ekspressiivisestä peilivaikutuksesta

Erot mattaisissa katteissa:

 • Sen rakenteessa muistuttaa klassisesta kittipinnasta ilman häikäisyä. Älä heijasta valoa, joten niiden väri on aina vakaa.
 • Vaivattomuudeltaan tehokkaasti peittää kaikki vinyyliä olevat saumat.
 • Joidenkin arvosteluiden mukaan tahra, materiaalin muodonmuutos ja muut puutteet ovat näkyvämpiä mattapinnalla.
koristelu

Alleviivaus hillitty mattapintainen

Kiinnitä huomiota! Jos haluat asentaa kiiltävä katot, mutta pelkäävät, että saumat hemmottelee ilmettä keittiöön, valitse kaksiportainen rakenne - kuvio- koostumusta ja pystysuorat siirtymät asettaa näkymätön yhteys.

Valitse väri

PVC: n värin ottaminen huomioon ottaen on otettava huomioon kaksi päätekijää: keittiöalue ja sävyjen vaikutus ihmiseen. Pienissä huoneissa, etenkin rustikuvissa, asiantuntijat suosittelevat kevyiden kattopintojen asentamista - ne tekevät tilaa tilavammaksi. Suurissa huoneissa sallitaan kaikki ratkaisut - jopa tummille kaksitasoisille rakenteille, joissa on monimutkaisia ​​siirtymiä. Tärkeintä on, että näillä sävyillä ei ole kohtuutonta vaikutusta kotitalouteen.

Kukkien vaikutuksen luonteen perusteella kolmen ryhmän sävyt soveltuvat parhaiten keittiölle:

 1. Calm - rentouttava ja rauhoittava valkoinen, maito, kerma, beige, norsunluu, vaaleanpunainen, taivas, indigo, valo, ruoho, valo minttu.
rauhoittava beige

Rauhoittava beige sävyyn yhteiseen tilaan

pieni keittiö

Varovasti vaaleanpunainen pieni keittiö

 1. Stimulantti - parantaa ruoansulatusta: vihreä, oliivi, suklaa, persikka, lohi, ultramariini.
keittiö

Vihreä väri suosii ruokahalua

 1. Kohtuullisen jännittävä - punainen, smaragdi, keltainen, oranssi, turkoosi, lila, salaatti.
keittiö

Kirkas, mutta ei sortoa sininen

keittiö

Lihavoitu vadelma-lila paletti

Kaksitasoiset stretch-katot - valokuvan valinta

Kaksitasoiset katot ovat joustavia kankaita muovi- tai kevytrakenteisessa alumiinikehyksessä. Niiden tärkein etu on runsaat mahdollisuudet kokeiluihin: sinulla on pääsy rohkeimpiin muotoihin, erilaisiin väri- ja tekstuuriyhdistelmiin, minkä tahansa monimutkaisuuden sisustukseen. Kaksitasoisten kattojen keittiönkuvasta on ilmeistä, että yleisimpiä tällaisia ​​muotoja ovat:

 • geometrinen - ympyrän, puoliympyrän, ellipsin, suorakulmion elementtejä;
 • Aaltomuoto - eri syvyydeltään ja taipumisasteella oleville aalloille;
 • mielivaltainen - monimutkaisia ​​muotoja eri yhdistelmissä.

Kuva kaksitasoisista kattoista keittiön sisätiloissa:

S19
S20
s21
s22
s23
S24
s25
S26
S27

Venytyskaton asennus

Kun materiaali on valittu, tulee olemaan tärkeä kysymys: kuinka suorittaa asennuksen? Seuraavaksi ymmärtää, on mahdollista asentaa kattoon käsillään, joka määrittää hinnan työn, miten järjestää kattovaloon ja eri valossa tavanomaisen erillinen keittiö ja studio.

Kuinka paljon laite maksaa

Tärkein hinnoittelukerroin on kattavuusalue, koska se riippuu siitä vaaditusta PVC-materiaalista. Vinyylien viimeistelyn kustannuksista saatat huomata, että voit tehdä loogisen johtopäätöksen: työssäkäynti pienessä keittiössä on useita kertoja alhaisempi kuin samankaltaiset työt tilavassa keittiössä. Kustannusten lisäksi seuraavat tekijät ovat tärkeitä:

 • Huoneen geometria - niittien, putkien, pyöreiden kulmien, ulokkeiden esiintyminen;
 • materiaalin tyyppi - mattapintainen kalvo on 1,5-2 kertaa halvempi kuin kiiltävä kalvo;
 • suunnitteluominaisuudet - käytettyjen värejä, kuvan monimutkaisuus, valokuvatulostuksen saatavuus;
 • upotettujen valaisimien lukumäärä ja tyyppi;
 • valmistaja vinyyli.

Voinko asentaa sen itse?

Aloitetaan tärkeimmistä vivahde - jos sinulla ei ole kokemusta korjaus- ja rakennustyöt, et voi omistaa sisäkaton, koska asennuksen yhteydessä käytetään useita erityisiä laitteita: kaasu kuumailmapuhaltimella, patonkeja, harppuunoita tai kiilat, teollisuuden kuivain. Lisäksi et voi ilman ammattitaitoa ja taitoja käsitellä ohutta vinyylikalvoa. Tästä eteenpäin olisi järkevämpää soveltaa profiilisi asiantuntijoita.

kaasupullo

Lämmin kaasupullo asennusta varten

Mutta siitä huolimatta laajuudesta ja vakavuudesta menettelyn, asennus ei vie paljon aikaa selostuksia, ammattilaisille suorittaa asennuksen yksitasoinen rakenne keskimäärin kaksi tai kolme tuntia, ja kaksitasoinen - yhdessä päivässä. Asennuksen jälkeen ei ole lainkaan rakennusjätteitä, joten et voi huolehtia keittiön jälkihuollosta.

Tärkeää! Asennustapa vinyyli riippuu monimutkaisuudesta sen lopulta korvata: jos materiaali on kiinteä harppuuna menetelmä, kun kyseessä kannan se yksinkertaisesti täytyy irrottaa rungosta, ja jos kiila, sinun täytyy purkaa koko rakenne päivittää kattavuus.

Kuinka valita kalusteet

Valokappaleiden valinta joustaville kattoille vaatii lisää huomiota, koska kaikki valaisimet eivät sovi PVC: lle. Tässä on otettava huomioon kolme tärkeää ominaisuutta:

 1. Lampujen teho. Jos haluat estää kalvon sulamisen ja tummien silmien muodostumisesta, valitse halogeenilamput, joiden teho on enintään 35 W tai luminesenssiteho enintään 60 W. Lisäsuojaa instrumenttien ja PVC: n välillä suositellaan lämmöneristystyynyjen asettamista.
 2. Keittiön pinta-ala. Jos huone on pieni, voit käyttää vain sisäänrakennettua täplät - laita ne ympäri kehä katon pinnan, kuten näkyy kuva, ja mukava valaistus annoit. Jos huone on tilava, sinun tulisi yhdistää kahdenlaisia ​​kalusteita: kattokruunut - tärkein valolähde, pistepisteet - lisäosan roolissa.
spot-valot

Ryhmävalaisimet

kalusto

Paikat ja riipusvalaisimet

 1. Kaavoitus. Yhdistetyssä keittiö-studiossa lamppuja voidaan käyttää kaavoitustyökaluna. Tällaisissa tiloissa tapahtuu usein seuraavaa mallia: työalueella - dot paikkoja dining - kattokruunu kanssa accentual kupla, ja liitteenä virkistysalue - valaisimet, riipuksia pitkä varsi.
valaistus

Valaistus keittiö-studiossa

Lisää suunnittelua ideoita venytys kattoihin - keittiöt eri tyylejä

Huomautuksessasi valokuvien valikoima yksittäisten ja kahden tason venytysmattojen muunnelmia monimuotoisissa keittiössä:

klassinen

klassinen

Kantemporari

Kantemporari

minimalismia

minimalismia

Art Deco

Art Deco

Hi-Tech

Hi-Tech

nykyaikainen

nykyaikainen

parvi

parvi

Video stretch-katosta

Mielenkiintoisia tietoja venytysrajoista

Hyödyt ja haitat venytyspinnoitteesta

Joustavan katon valinnan ominaisuudet

Siten joustava katto on täysin perusteltu keittiön ratkaisu. Rationaalisesti arvioida viimeistelyllä, tietoisesti valita materiaali ja antaa sen asennuksen ammattilaisia ​​- tekemällä kaikki tämä yksinkertainen resepti, sinun on kaikki mahdollisuudet saada ei vain kaunis katto pinnoite, ja upea sisustus aksentti.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − 62 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map