Képek a háttérképről: mesterművek készítése a ruhák maradványaiból

Képek a háttérképről: mesterművek készítése a ruhák maradványaiból

Képek a háttérképről: mesterművek készítése a ruhák maradványaiból

A különféle technikákkal készített festmények célja, hogy a lakás sablontervezete kitűnő legyen, és fényes és eredeti jegyzeteket készítsen. Elegáns illusztráció ez - képek a háttérkép a belső. Milyen lehetõségeket nyújt az ilyen dekorációs elemek kivitelezésére a lakberendezésben, és hogyan készítsünk képeket tapétákról a saját kezünkkel, fontold meg a cikkben.

Fotó háttérképek a belső térben

A háttérképről készített festmények legmegfelelőbbek a fotó háttérképek vászonjai. Végtére is, ők eredetileg egy kész elem dekoráció. Annak érdekében, hogy ez a szegmens egyedi jegyzetek díszítése legyen, a formatervezés mesterei háttérként készítették a vásznakat, díszítik őket más mintákkal és rajzokkal.

Fontos! A falfestés falfestmények használata esetén a fő követelmény - figyelembe veszi a helyiség méreteit, világítását és általános stílusát.

dekoráció

Az ilyen díszítőelemeket szabad falra kell helyezni, és ezáltal csak az akcentussal kell őket ellátniuk

A háttérképről készített képek segítségével egyszerre több problémát is megoldhat:

 1. Az elrendezés hibáinak elrejtése.
 2. Ossza el a helyet a funkcionális területekre, ami különösen fontos a lakás tanulmányozása során.
 3. Válassza ki a fő falakat a szobában, és hígítsa a monotónia a belső.
 4. A helyiségek egységes koncepciójának végső megérintése, kiemelve az egyes helyiségek egyediségét.
dekoráció

Az ön által készített díszítő elemek nem sorosak, ezért képesek arra, hogy a szobát egyéniség és varázslat adja

A dekoráció helyesen megválasztott eleme segít a fal magasságának és szélességének arányos arányának megváltoztatásában, vagy a túl magas mennyezet hatásának simításában. A legfontosabb dolog megjegyezni, hogy az eredeti hamis panelek és a kifejező panelek létrehozása nem csak jó ízű, hanem nagy pontosságot is igényel. Az inept anyagok használata azt a benyomást kelti, hogy a ház tulajdonosa egyszerűen nem volt elég pénze a háttérképhez.

nyomatok

A geometriai nyomatok tökéletesen illeszkednek a lakonikus modern belső térbe

Változatok képek a háttérképről

A stílusos és mégis eredeti belső térség nem feltétlenül kapcsolódik jelentős pénzügyi költségekhez. Hozzon létre egy kifejező és ugyanolyan hangulatos környezetet a rendelkezésre álló anyagokból készült kiegészítők segítségével, csak egy kis képzelőerővel.

dekoráció

Stílusosan helyesen kiválasztott festmények maradványai tapéta lehet méltó dekoráció a belső

A kép elkészítéséhez választott tapéta színének és textúrájának megválasztása saját kezűleg kizárólag a mester ízléseitől függ. Az egyetlen feltétel az, hogy ezeket össze kell kapcsolni a szoba általános kialakításával. De a legtöbb győztes még mindig nagyméretű geometriai mintázatokkal, bonyolult virágnyomattal vagy bármilyen más kifejező mintával.

kollázs

Miért korlátozza a képeket, ha kollázst készíthet az egész falon?

Dekoratív panelek és hamis panelek

Panel tapéta - modern trend, amely lehetővé teszi, hogy használja a régi, hogy hozzon létre egy új.

A kompozícióban használt anyagoktól függően a panel képes vizuálisan beállítani a helyiséget: a kontrasztkombinációk fényes lökéseket hoznak, és a tükörbetétek kibővítik a teret.

panel

A legfontosabb dolog díszítő panel létrehozásakor az arányosság és a stílus érzésének megfigyelése

Ahhoz, hogy hozzon létre egy képet a fotó tapéták, vágott elég töredéke a kiválasztott anyag egy másik anyagot, hogy azt a szegély, és a végső kompozíció, hogy vegye fel egy érdekes keretet.

A "3D Wallpapper" technika szimulációjának megteremtése érdekében a panelek ugyanabból a tapétából készülnek, amelyet a teljes fal díszítésére használtak.

1
panel

3D háttérképekből álló panelek - egy nyerő lehetőség a stílusos és modern belső kialakításhoz

Díszítések készítéséhez a tapétát egyszerűen egy rétegelt lemezre vagy karton alapra kell beilleszteni, emlékezve arra, hogy hagyja el a díjakat, hogy a háttér hátoldalán eltakarja a tapétát.

Moduláris tapéta kompozíciók

A 60-as évek elején megjelent modularis festmények a minimalizmus irányzatának népszerűségének csúcsán, és ma is képesek a modern belső tér méltó díszítésére.

képek

A moduláris festmények a vászon több szegmensére vannak felosztva, amelyek egyetlen történetet egyesítenek

A szegmentált kompozíciók két, három vagy több elemre oszthatók. A keretek hiánya arra szolgál, hogy hangsúlyozza a rajz zökkenőmentes átmenetét az egyik modulról a másikra.

virágos akcentussal

Fényes virágos hangsúly

A kompozíciók létrehozásához használt modulok azonos vagy eltérő méretűek lehetnek. Ugyanolyan távolságban helyezkednek el egymástól, ha kaotikusan egy síkra vagy egy szinten helyezik őket. A modulok közötti távolságnak olyannak kell lennie, hogy a szemléltetés során ne akadályozza a teljes kép észlelését.

falfestmény

A legegyszerűbb módja a moduláris kompozíciók létrehozása a fotó háttérképekből

A moduláris kompozíció létrehozására irányuló munka több szakaszban zajlik:

 1. Készítsen egy vázlatot a jövő kompozíciójáról, osztva a képet szegmensekké.
 2. Végezze el a modulok alapját. Mivel 1,5 cm vastagságú polisztirol lapokat használtak, nyúlványokra, szövetekre vagy papírra vágtak.
 3. Illessze be az egyes részeket az alapra.
 4. Helyezze az elemeket a falra, megfigyelve a kép egyenletességét, és tartsa meg ugyanazt a távolságot.
line up

Moduláris kompozíciók elrendezésének változatai

A moduláris kompozíciók készítésének legfontosabb trükkje, hogy minden egyes elemnek van egy bizonyos állománya, amely átfedi a rajzot. Ezért nem elég egy közös nyomott ruhával rendelkezni. Jobb, ha két vagy három darab kéznél vannak, amelyek közül az egyes elemek kivágása kényelmes, tartalék nélkül.

összetétel

Egy ilyen moduláris felépítés egyértelműen a szerző nem szabványos gondolkodását mutatja be

moduláris készítmény

Nagyméretű moduláris kompozíció, amely a hordágyakról készült festményekből áll

Hatékony képeket a folyékony tapéta

Ma a folyékony tapéta falaira festett képek nagyon népszerűvé váltak. Fő előnye, hogy a rajz egyenetlen falon is megtervezhető. A műanyag könnyen elrejti a repedéseket és a hibákat.

Olyan anyaggal dolgozik, amely ötvözi a papír tapéták és dekoratív vakolat legjobb tulajdonságait, öröm. Ezen kívül egy cellulózból, selyemszálakból és lágyítókból álló környezetbarát anyag kiváló hangszigetelést biztosít.

képek

A folyékony tapétával készült hatékony fotók mindig figyelmet szentelnek mind a háztartásoknak, mind a vendégeknek

Ha a falra tapadnak, a folyékony tapéta nem alkot konvex ízületeket. És ha újra felhasználják egy másik felületre, akkor nem veszítik el a tulajdonságaikat. Ha újra használni szeretné őket, akkor csak a spatulával kell eltávolítania a fagyasztott keveréket a falról, és ideiglenesen vízbe kell helyezni.

kép

Egy ilyen rajz kellemes lesz és felmelegszik a hideg téli estéken

A leginkább kellemes, ha folyékony tapétával dolgozik, egy elsö pillantásra megrökölö, mindenki mesteres folyamat.

Hozzon létre egy képet "a keret alatt"

Annak érdekében, hogy képeket készítsen a tapéta maradványairól a saját kezével, nincs semmi bonyolult. Csak a megfelelő anyagot kell választani, és kreatívan megközelíteni a probléma megoldását.

monokróm falak

Saját kezeivel a legelőnyösebb kompozíciók a monofonikus falakkal rendelkező szobákban fognak megjelenni

Technika létrehozására „keret” képek egyszerű: alapján a merev karton Tapétaragasztók, ami után az üres keret díszítő szalag vagy sín.

A szükséges anyagok kiválasztása

A háttérképről készített festmények legjobbak a képek és minták sokaságának használatához. Mindezeket a tételeket levághatjuk, munkaegységként felhasználva saját alkotás létrehozásakor.

tervezés

Nem kevésbé fontos a kép alapja, amely háttérként szolgál

Egy harmonikus kompozíció létrehozása érdekében jobb, ha a háttér kiválaszthatja az egyik színsémát kivágott képekkel. De mivel a gyönyörű és jó minőségű tapéták ára mindig elég magas, a tervezők javasolják, hogy fontolja meg a maradék tekercsek vásárlását. Ruhák, amelyek egy kis házasság a színes, tárolja eladók gyakran készen áll, hogy ad egy tisztességes áron.

növényi motívumok

A diszkrét növényi motívumok tökéletesen illeszkednek az ebédlőszobába világos színekben

Ne dobja a ruhadarabokat, régi magazinokat és gyermekrajzokat - mindez a kép részévé válhat. A munkához biztonságosan használhatod régi képeket, szalagokat, kagylókat és szárított virágokat.

képek

A kreatív energia hatékony felszabadítása

Anyagok:

 • olló;
 • írószer kés;
 • PVA ragasztó;
 • széles és keskeny ecsettel;
 • szövetragasztót a ragasztómaradványok eltávolítására.

A munkád keretét később megrendelő keretben lehet megrendelni, vagy fa lécekből vagy habosított poliuretánból készült. Érdekes lesz a keret körül nézni, vastag sodrott kötélből.

Tipp: annak érdekében, hogy megvédje a képet a kiégésből és a porból, miközben többet nyújt a díszítéssel létrehozott elemnek, a keret üveggel is kiegészíthető.

hófehér szegély

A fehér keretek tökéletesen kiegészítik a finom virágkompozíciókat

A teljes készítmény kialakulása

Mielőtt folytatná a munkát, célszerű vázlatot készíteni, amely körvonalazza az elemek elrendezésének kontúrját. Használatával könnyebb összecsukni a kész lemezt, elkerülve sok hibát.

A kép méretének meghatározása után vágja ki a sűrű karton alapját. Ez ragasztott a vágás a vászon, amely szolgál a háttérben.

képek

Az elkészített alapon gyönyörű töredékek a tapéta és a kiválasztott elemek a dekoráció

A kivágott elemeket PVA ragasztóval rögzítik a hordozóra. A kompozíció tökéletesen ragasztja a vastag papírt, anélkül, hogy deformálódna, és nem maradt csíkok.

Miután a ragasztó megszáradt, a kész kompozíció egy kerettel van keretezve, és behelyezi az üvegbe. Ha keretes elemeket kíván keretként használni, akkor csak a kompozíció hosszának és szélességének megfelelő üres darabok vágására van szükség. Helyezze a papírzacskó csavarjait 45 ° -os szögben egy íróasztallal. Miután ragasztotta a bagettot az alaphoz, még mindig megpróbálja megkenni a varratokat és festeni a kívánt árnyékban.

dekoráció

Az egyszerű megoldások néha látványosabbak, mint a drága exkluzív dekorációk

A kialakított összetétel tömegétől függően horgok, folyékony szögek vagy kétoldalas ragasztószalag alkalmazható rögzítőelemként.

Fali dekoráció folyékony tapétával

A háttérképről egy terjedelmes és texturált kép egyszerűen elvégezhető önmagában. A munkákhoz bármilyen szerkezetű és árnyékos folyékony tapéta használható.

Díszítés létrehozásához elő kell készíteni:

 • Univerzális alapozó dekoratív vakolathoz;
 • fém és gumi spatula;
 • Festőszalag;
 • szőrmehengerek;
 • egy tartály az anyag keveréséhez.

Folyékony tapéta meleg vízben áztatva a gyártó által megadott ideig.

tapéta

Ahhoz, hogy a tapéta a kívánt árnyékot,

Eközben egy egyszerű ceruzával a falon, vázoljon egy jövőképet, gondolkodva a kompozíció méretével és az elemek elhelyezésével. Alapul véve bármilyen tetszőleges képet készíthet vagy sablonokat használhat erre a célra, amit egy építőmesterben vásárolhat.

Az alapon egy alapozó réteget helyeznek az alapra, amelyet úgy terveztek, hogy növelje az elemek falhoz való tapadását. A legjobb, ha erre a célra primert használunk, amelyben kvarc homok van jelen. Ez önmagában dekoratív hatással bír.

Útmutatás: ha a keverék alkalmazása nem haladja meg a kompozíció határait, akkor a minták széleit festékszalaggal ragasztják.

A viszkózus massza konzisztenciájával bevont, tapadós tapétát a spatulával kell felhordani, 2 mm vastag réteggel. A penge spatula nem húzza az anyag mögött, jobb, ha kis szögben helyezi el. Ha a minta világos vázlattal rendelkezik, a keveréket szakaszokban kell elhelyezni, hogy a különböző színek ne érintkezzenek egymással.

Száraz egy ilyen készítmény, attól függően, hogy a hőmérséklet és a szellőztetés a szobában, a 1,5-2 napon belül.

Nyilvánvaló, hogy a folyékony tapéta díszítésének folyamata a videóban látható:

Videó utasítások a kép rajzolásához folyékony tapéta segítségével

Hogyan használjuk a háttérképek maradványait a belső térben: egy ötletgyűjtemény

Képek a háttérképről - hatékony és ugyanakkor olcsó módja annak, hogy díszítse a belső tér eredeti módon, amit bárki élvezhet, aki élvezi a belsőépítészetet.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 + = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map