Hogyan lehet átgondolni az A-tól Z-ig terjedő konyha ablakát: hogyan kell díszíteni egy konyha ablakot?

Hogyan lehet átgondolni az A-tól Z-ig terjedő konyha ablakát: hogyan kell díszíteni egy konyha ablakot?

Hogyan lehet átgondolni az A-tól Z-ig terjedő konyha ablakát: hogyan kell díszíteni egy konyha ablakot?

Ha kilátás nyílik a hegyek havas szurdokjaira, vagy a csodálatos erdei növényzetre az ablakon, akkor valószínűleg nem is gondolod arra, hogy milyen legyen az ablaknyílás kialakítása. De a konyha ablakából kilépő panoráma nagy része sok kívánnivalót hagy maga után, akkor itt az ideje, hogy átgondoljon az ablak kialakításáról.

Még a legegyszerűbb ólomüveg ablak a konyha ablakán is a hangsúly a hangsúly a szerepet a belső

A konyha ablakán az ólomüveg szokatlan és vonzó

Válasszon ablakkeretet a konyhában

A konyha ablakának ezen elemének kiválasztásakor "táncolj a tűzhelyből", vagyis nézzétek meg a konyhák belső színeit. Napjainkban az ablakgyártó iparág elérte, hogy egyedülálló fém-műanyag vázzal rendelkezik, fehéren kívülről, belülrõl színezve. Ebben az árnyékban bármilyen, akár a legtökéletesebb, például "padlizsán" vagy "Montmartre zöld" közül választhat. A stílusjavaslatok közül elhagyhatja azokat, amelyek a fényességhez kapcsolódnak - a csúcstechnológiával, modern konyhával és modern konyhával, valamint a matt felületekkel a többi, nyugodt és hagyományos stílushoz. By the way, műanyag ablakszerkezetek belülről lehet stilizálni "a fa alatt".

A fa keretek funkcionalitását erős esztétikai tulajdonságaik erősítik meg

A konyhában lévő fa keretek mindig természetesek a természetes szépség és a praktikusság miatt

A fa keretek egyedi konyhákhoz alkalmasak: nyáron kerti házak, házak, kúriák és városi házak. Itt komplex összecsukható szerkezetek is használhatók. A tető lejtőjén lévő ablakok is jóak, a konyhafelület természetes fényt töltve.

konyha

konyha

konyha

Konyha design

ablakkeretek

Ablakkeretek a konyhában

Ablak díszítése a konyhában legyen fényes akcentus, hangsúlyozva a szoba stílusát. Vannak trükkök, amikor az egész konyharendszer a fényforrás körül épül fel, míg a dekoráció - virágok, függönyök és függönyök mennyisége - minimalizálható vagy tisztítható.

konyha stúdió

Luxus konyha stúdió: lift függöny hagy nyitott tájat

Üvegfestés egy kis ablakban: hogyan lehet maximális fényt hagyni a konyhában

Az ólomüveg ablak a konyhában a dekor eleme, amely abszolút ízű és stílusérzetet igényel. A klasszikus színes üveg díszítés csak olyan helyiségekben lehetséges, ahol a központ lesz: minden más elem csak hangsúlyozza jelentőségét. A fényképen: a stúdió fényűző otthoni belseje: fehér szín - egy tisztességes keret egy napfényes ólomüveg ablakhoz.

konyha

konyha

A fő probléma a konyha tervezés ólomüveg ablakkal - hagyjon elegendő nappali fényt vagy helyesen cserélje ki mesterséges megvilágítással. A színes üvegek színt adnak a fénynek és nagyon elhomályosítják a szobát - egy kis konyhában, egyetlen ablakban, egy ilyen dekoráció problémává válhat. Tervezési technikák, amelyek lehetővé teszik, hogy valódi vagy hamis színes üvegablakot írjon egy komplexumban, a megvilágítás szempontjából, a szobák:

  • Színes üvegablak a konyhában nem lehet az egyetlen. Díszítsen egy elemet, mások díszítés nélkül maradnak, szövetfüggönyök - a hangsúlyt az ólomüveg luxusjára helyezzük, amelyet a napfény hangsúlyoz.
világított konyha

Maximális nyitott ablakok: jól megvilágított munkafelület

  • A falon egy hamis ablak egy színes üvegablonnal - egyetlen fényforrást nem kell díszíteni. Egyedülálló kialakítás: félgömb alakú válaszfal színes üvegezéssel, átlátszó falú megvilágítással.
konyha

A szín, a forma és a fény abszolút harmóniája a belső térben: meleg árnyalatok, fényes homlokzatok, fejhallgató és az alak ismétlése

  • Ahelyett, hogy díszítené az ablaktáblát - egy függesztett színezett üvegablakot a keret felső részében. A sárga üvegből készült, a fehér ablakok háttámláján a napelem keretén található Laconic növényi motívum egyszerre egyszerű.
felfüggesztett színes üvegablak

Függesztett ólomüveg ablak a konyhában

  • A fából készült, többlépcsős keretben a szemüvegeket a finom növényi fólia ólomüveg ablakával vagy olyan mintával lehet festeni, amely nem terjed ki az üveg teljes felületére.
minták az ablakban

Fák és virágok egy összetett geometriájú ablakon

  • Egy kis lakásban használjon finom üvegfüggönyöket, és helyet hagy a dekorációra az ablakpárkányon.
festett üveg függönyök

Üvegfüggönyök

  • A fényekkel játszani, ólomüveg technikával díszíteni a konyhai kötényt - érdekes gondolat. A színes csíkokból visszaverődő fény a konyha fényét képezi. A legfontosabb dolog a falak festése kontrasztos monofonikus színnel.
üveg kötény

Az üvegkeret fényszórókkal világít

kötény

Kötény üvegből

  • Vigye át az ólomüveget az ablakpárkányról a homlokzatra. Hófehér szett, fehér multifaktúra mozaik, színezett üveg homlokzatok - jó megoldás kis konyha számára.
konyha

Konyha homlokzat

Hasznos fűszerek az ablaknyílás díszítésében

Éljen az élő növények legunalmasabb belseje - a a konyha ablakainak díszítése nem csak esztétikailag néz ki, hanem lehetővé teszi, hogy teljesen elhagyja az anyag függönyeit.

Például fehér stílust Provence stílusában. Az ablak a konyha közepén helyezkedik el. A fehér bútorok és a falak hátterében ez egy fényes foltnak tűnik, és vonzza a szemét. Ezt a hatást a tervező szimmetriának köszönheti: az ablakpárkányon - díszes növények szürke bevonattal ellátott agyagedényekben, fűszeres kosárban lévő fűszerek gyógynövénykészítménye.

konyhai tervezés

Konyha design Provence stílusban

Az ablak a konyhában a tetőtéri stílusban tűnik összeegyeztethetetlen aranyos növények? Egyáltalán nem. Természetesen a szigorú, kevésbé megtervezett színek lázongása elfogadhatatlan, de a szakszerűen kiválasztott zöld növénykészletek tökéletesen illeszkednek a kerethez és a szürke téglafalazathoz.

1
ablak kialakítása a konyhában

Sikeres ablaktervezés a konyhában: zöldség antracit színes edényekben

A kis, keskeny ablakokhoz tartozó konyháknál van egy másik érdekes megoldás: a függöny mögött található ablakok elrejtése helyett elegendő több vízszintes felfüggesztést készíteni. Az így csatlakozott keretek szélesebbnek tűnnek, és a dekoráció még az esős napon is mosolyog.

virágok az ablakon

Virágok az ablakon az edényekben stilizált horganyzott vödrök a szovjet múltban

Egy kis ablak, kellemetlen tájjal, lógó kerettel és kollekcióval díszíthetjük: a kaktuszok egyszerűek és tökéletesen megbirkózhatnak a vastag függöny szerepével, és rongyos kilátást nyújtanak az ablakról.

virágok az ablakon

A fa és a növények kerete ugyanabban az agyagedényben

A növények választéka hatalmas. A konyhaajtón tökéletesen virágzó Kalanchoe, fűszeres gyógynövények: bazsalikom, kapor, még a cseresznye paradicsom, a mini chili paprika, az örökzöld páfrányok tökéletesen együtt élnek.

konyha kert

A konyha ablakán lévő zöldséges kert: az asztal "kertjéből"

menta és rozmaring

Menta, rozmaring - fűszerek szép cserépben, feliratokkal

Az extravagáns dekoráció rajongói nagyra becsülik a lehetőséget, hogy a konyhát díszítik üveges lógó floráriumokkal, miniatűr növényekkel.

florariumamy

Üveg lógó floráriumok miniatűr növényekkel

Panorámablakok: kell díszíteni őket

A kérdés, hogyan kell gondoskodni panoráma ablakok a konyhában, valójában nincs egyértelmű válasz. Széles ablakok a padlóról az egész falra maguk is díszek minden szobából. És a dekoráció kiválasztásakor jobb a szabály követése: annál jobb, annál inkább. Bizonyíték: a belső tér a munkaterület elhelyezésével a panorámás ablak mentén.

konyha

Laconizmus és a fényes tenger: nincs dekoráció

A helyiségek a napfénytől védettek a súlytalan orgonával a rejtett mennyezeten. Egy ilyen megoldás lehetővé teszi, hogy az ablakot lehetőleg nyitva hagyják, ugyanakkor a túl erős fényt elfedje.

mennyezeti szegélyek

Mennyezeti szekrények a konyhában

Azok a Windowsok, amelyek nem a padlóról indulnak, hanem a fal közepétől, kiválóan alkalmasak kárpitozott bútorok és étkezők telepítésére. A niche-sillámot padokkal lehet átalakítani, a fényes textil párnák pedig hígítják a monoton belső térben.

konyhai tervezés

Konyha design ablakkal

A széles keret lámpákkal és ablakpárkával díszített - virágos orchideákkal szigorú fényes edényekben. Az étkező a panorámás ablak alatt lehetőséget nyújt a téli táj élvezetére.

konyha

Konyha nagy ablakokkal

Hogyan készítsünk egy konyhaablakot

Az ablakpárkány a legkönnyebb díszíteni. A modern konyhákban kiegészítő munkaterületként használják. A városi stílusok (modern, high-tech) az ablakpárkányon nem fogadják el semmit. Nos, vagy az ablakpárkány szélén állvány késekkel.

Az eredeti eredmény a konyha ablak minimalizmusos díszítésével érhető el

Az eklektika és a minimalizmus olyan irányok, amelyek, ha ügyesen használják, csodálatos eredményt adhatnak

A klasszikusok - vázák vagy gyönyörű agyag poták virágokkal. Csak az isten szerelmére, nem kell mesterséges korsókkal és rózsákkal díszíteni a konyhát - nem akarod, hogy a poros, piszkos virágok élénken emlékeztessenek a temetkezési pihenésre?

Szokatlan díszítő elemek teszik ezt az ablakot nem szabványos

A klasszikus, polc nélküli konyhaablakot szokatlan edények díszítik kaktuszokkal és kerámia figurákkal

Ezenkívül szokványos vonzó konyhai edényeket vagy átlátszó vázákat hozni az ablakpárkányon. Ha a konyha világos - a homlokzaton a csészéket és a mélylemezeket tónusban vagy a kontraszt elvének megfelelően kell elhelyezni.

A kis állatok figurális figurái az ablakpárkányon fontos szerepet játszhatnak a dekorációban

Állítsa be az ablakpárkányon néhány aranyos kis állatot!

Függönyök vagy árnyékolók: textíliák és stilisztikai kompatibilitás

A textíliák megválasztása ablaktervezéshez a konyhában, ne feledje:

  • A szövet kialakításának meg kell felelnie a szoba általános stílusának.
  • A színt és a textúrát meg kell ismételni legalább egy másik elemen: kárpit vagy székhuzat.
  • Hatékony szőnyegek valószínűleg nem védik a függönyöket a konyhai illatoktól: egy összetett vágás és sok hajtás csak bonyolítja a gondoskodást.
konyha

A bársony szín dominál az ablak díszítésében, és egy általános színes megoldásként szolgál a tágas konyha belsejében

Klasszika: étkezési lehetőség

A konyhai ablak klasszikus kialakítása sűrű anyagból készült, nagyméretű függönyökkel csak nagy és magas helyiségekben használható - konyha, amely szintén étkező. Masszív drapériák, aranykefék, szegélyek és karszalagok aranyozott zsinórral - csak a vidéki házak klasszikus belső teréhez.

Nagyon fontos a pántszűrő felszerelése és a függönyök rögzítésének módja. A sűrű szövet tömör függöny tökéletesen illeszkedik a fény áttetsző tüllébe díszítés és szegély nélkül. A hamis mennyezet alatt rejtve, a keret viszonylag meghosszabbítja a falat.

kávéfestékek

Kávéfüggönyök és tejes tyúk egy klasszikus étkezőben

Széles, téglalap alakú, szövetekkel burkolt keretek, kedvezően keretezik az átlátszó függönyöket - a klasszikus többrétegűek alternatívájaként.

átlátszó függönyök

Könnyen átlátszó függönyök a konyhában

Az új trend a hosszúszárú függönyök, amelyek melltartó nélkül fekszenek, szabadon fekve a padlón. Ez az enyhe hanyagság kiküszöböli a boncolást, és lehetővé teszi klasszikus függönyök használatát egy modern belső térben anélkül, hogy megsértené a helyiségek stilisztikai integritását.

A hosszúkás függönyök fülbevalók nélkül

Egy új trend - hosszúkás függönyök nyakkendők nélkül

Érdekes az aszimmetria a konyha ablakának dekorációjában: átlátszó könnyű tüll és kontrasztos sűrű szövet egyoldalas függönye. Egy ilyen döntés lesz a tulajdonosok egy keskeny ablak egy erkélyajtó.

függönyök a konyhában

Az aszimmetria optikailag kiterjeszti a szobát

Új ötlet a klasszikusok számára: két réteg puha tüll egy hagyományos kereten - a belső világos, tele fényes.

konyha

Konyha belső tér

<Или только шторы, закрывающие боковые части в свободной естественной драпировке.

konyha

Függönyök a konyhában

Emelőfüggönyök: Öregedési trend

A konyha ablakának legjobb dekorációja az emelőfüggöny. Római, londoni, osztrák és francia - a fajok száma lehetővé teszi a megfelelő megoldást a klasszikus és modern belső terek számára.

zsinórok

Függöny pántokkal

A római redőnyök mind önállóan, mind a függönyökkel kombinálva jól néznek ki. A függöny textíliát jobb választani, nem csak a beltéri színterhelést figyelembe véve. Célszerű speciális anyagok kiválasztása a konyhában: foltos, nedvességálló szövet, mosás lehetőségével.

színes konyha

Színes konyha fehér függönyökkel

A gördülő függönyök több lehetőséget nyújtanak a kísérletezésre. Felvehet bármilyen szövetet és kombinációt, megszervezheti a zárakat, és létrehozhat többszintű szövetfüggönyöket, amelyek védik a fényt.

redőnyök

Az ajtóval ellátott három szekció csuklós színű kötéllel díszített

Különböző átlátszóságú szöveteket használjon, amelyek lehetővé teszik a különböző árnyalatok elérését.

vak

Kilépés az erkélyre, nappali árnyékolók

A függönyök és panelek felemelése az egyetlen olyan anyag, amely lehetővé teszi a panorámaablakok díszítését, és ezzel egyidejűleg a lehető legnyitottabban hagyja őket.

függönyfüggönyök

Emelőfüggönyök és panelek

Függönypanelek: elegáns díszítés panorámás ablakokhoz a padlóról

A japán függönyök - a keretben rögzített vékony szalagok teszik a konyhát tágasak és világosak. A varrás anyaga is használható. Ezenkívül nincsenek korlátozások a színek és a textúrák kombinálásában. Éppen ezért a csúszó panelek olyan harmonikusan néznek ki egy fényes ifjúsági konyhába és egy szigorú étkezőbe.

virágdísz

Megakadályozva: vegetatív fekete dísztárgyakkal ellátott panelek kiemelik a lakonikus belső térséget, panorámás kivitelben

Ha több árnyalatú átlátszó anyagot kombinál, vizuálisan kibővítheti az apró konyhát.

függönyök a konyhában

Sikeres kombináció: tejszerű fehér, zöld és geometrikus dísz

Nyomtat, élénk színek és sűrű és légtisztító szövet egyidejű használata - megoldás kis helyiségek számára.

függönyök a konyhában

Színes függönyök a konyhában

A panelek nem csak dekorációra alkalmasak: a helyiséget elrendezheti, oszthatja meg a konyha és étkező súlytalan kialakítását.

konyhai függönyök

Japán függönyök kialakítása a konyhában

Eredeti ötletek a stílusos konyhabútor tervezéséhez

A konyha ablakán lévő szív egyszerűnek tűnik, de sikeresen elsajátította a figyelem vonzásának szerepét

A konyha ablakának bőséges dekorációja azonnal vonzza a szemet

A stencilek, a gouache és a kefék segítségével a konyha ablakának egyedi kialakítását hozhatja létre

De ezek az aranyos kölykök közvetlenül a szemüvegre festhetők, sablonok, gouache és ecsetek segítségével!

Az egyik legkegyetlenebb stílus a skandináv stílus, amelyre elegendő pár virágcserép található

A skandináv stílusú konyha ablakának elkészítéséhez elegendő néhány élő növény, de a függönyektől általában megtagadhatja, ha a különös nézetek nem különösebben zavarják Önt

A konyha ablakát Provence vagy ország stílusában díszítik, különös figyelmet kell fordítani a dekoratív elemek kiválasztására

Így készíthetsz egy ablakot a konyhában az ország és provence stílusában

A konyhában különleges tavaszi légkör alakítható ki az ablak elemeinek hagyományosan tavaszi elemekkel való díszítésével

A konyhaszekrény tavaszi dekorációja a megfelelő hangulatot teremtheti az év bármely szakában

Az újévi dekoráció megfelelő lesz a télen a konyha ablakának megtekintésére

A konyhaablak ünnepi téli dekorációja újra el fog hitelni a csodákban!

Az ablak dekorációhoz használhatod az eredeti csecsebecsékeket, amelyek különleges varázst adnak

Az eredeti konyha ablak kézzel készített, professzionális díszítők nélkül

A kis fényes párnák sikeresen megbirkóztak az akcentus szerepével, és helyet cseréltek ebédlő függönyökben

Kiváló helyszín egy hangulatos étkezősarokkal, sarokgarnitúrával, kényelmes és a hagyományos függönyök nélkül

A konyhafülke finom kialakítása harmonikusan illeszkedik a teljes design stílushoz

A konyhában egy ablaknyílással kialakított kiemelőablak teljesen megfelel a konyhák általános kialakításának

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 − = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map